Dodik i skandali
- travnik
#26 Re: Dodik i skandali
Dodik je kreten. To je jasno svima. Međutim, meni nije jasna ovolika opsesija sa Dodikom na ovom forumu i općenito u FBiH? Jest kočničar, jest štetočina, ali za mene su gori ovi na razini kantona i FBiH jer su tu ključne ovlasti.
- mirsek
#27 Re: Dodik i skandali
Njega se pljuje sto stvara tenzije, negira i koci drzavu i njen napredak, ne stiti povratnike itd.travnik wrote:Dodik je kreten. To je jasno svima. Međutim, meni nije jasna ovolika opsesija sa Dodikom na ovom forumu i općenito u FBiH? Jest kočničar, jest štetočina, ali za mene su gori ovi na razini kantona i FBiH jer su tu ključne ovlasti.
Ove nase pljujemo sto kradu, zaposljavaju nepotisticki i ne razvijaju ekonomski FBIH itd..
Svakome njegovo, s tim sto dodik vise vrijedja jer je previse ljudi dalo zivote za ovu drzavu, bilo u logorima, silovano, protjerano da bi on to mogao populisticki koristiti da dize sebi rejting a sto nam opet govori na kojim pricama dobijas simpatije kod nasih finih sugradjana u manjem entitetu i sa kim moramo da zajedno stvaramo bolju buducnost.
-
Basvod
#28 Re: Dodik i skandali
Srbija je drzava. Srbi su narod. Kad kazes srpski agresori ti vrijedjas cijeli jedan narod a ne drzavu Srbiju.mirsek wrote:Srpski agresori, to pise na tabli koju dodik i ti pljujete.Basvod wrote:Ko spominje Srbiju?BHCluster wrote:
Srbija u odgovoru na prigovore odbrane Ejupa Ganica priznala da je bila u medjunarodnom oruzanom sukobu sa Bosnom i Hercegovinom! Znaci agresor!
I da ti odgovorim na ovo uvezi tabli po bh. entitetu RS, nema potrebe za tim ja mislim da su dovoljne masovne grobnice koje se otkrivaju i koje ce se jos da otkriju.
Osim ako ne zelis reci da bosanski srbi preuzimaju odgovornost za paljenje vijecnice a da srbija sa tim nema nikakve veze.
Inace, reforma obrazovanja nam treba pod hitno...
- mirsek
#29 Re: Dodik i skandali
Evo provjerio sam i pise na tabli srpski zlocinci.Srbija je drzava. Srbi su narod. Kad kazes srpski agresori ti vrijedjas cijeli jedan narod a ne drzavu Srbiju.
Ispravka pogresnog navoda da pise srpski agresor.
Last edited by mirsek on 11/06/2014 10:21, edited 2 times in total.
- travnik
#30 Re: Dodik i skandali
Ma sve to stoji, ali staviti ga malo na ignore, ovako kada Dodik nešto kaže, pojede, popije, zapjeva, to udarna vijest...intenzivno mu se radi na popularnosti i daje na (još većoj) važnosti. Uostalom, više-manje ovo što je nabrojano za Dodika, vrijedi i za FBiH. Je li to SDP, SDA i HDZ nešto razvijaju državu? Ne bih rekao. Da razvijaju, bilo bi nam xy puta bolje. Povratnici? Pa već 15-ak godina se istražuju ubojstva povratnika Hrvata u Travnik. Ubijena su dva policajca i šta misliš kako je to odjeknulo među povrtanicima. Dakle, oni koji predstavljaju državu, imaju oružje i obučeni su za odbranu nisu sigurni zbog "krivog" imena, a kako onda običan narod, koji nikoga ne predstavlja i nije naoružan? Pa još je bilo nekoliko ubojstava, pljački,paljenja kuća i sl. a sve samo na prostoru jedne općine (Travnik) i sve nakon rata. Da ne govorimo o drugim općinama. Zatim, šta bi u Čapljini neki dan? I prije toga? Isto zbog "krivog" imena. Samo su uloge obrnute.mirsek wrote:Njega se pljuje sto stvara tenzije, negira i koci drzavu i njen napredak, ne stiti povratnike itd.travnik wrote:Dodik je kreten. To je jasno svima. Međutim, meni nije jasna ovolika opsesija sa Dodikom na ovom forumu i općenito u FBiH? Jest kočničar, jest štetočina, ali za mene su gori ovi na razini kantona i FBiH jer su tu ključne ovlasti.
Ove nase pljujemo sto kradu, zaposljavaju nepotisticki i ne razvijaju ekonomski FBIH itd..
Svakome njegovo, s tim sto dodik vise vrijedja jer je previse ljudi dalo zivote za ovu drzavu, bilo u logorima, silovano, protjerano da bi on to mogao populisticki koristiti da dize sebi rejting a sto nam opet govori na kojim pricama dobijas simpatije kod nasih finih sugradjana u manjem entitetu i sa kim moramo da zajedno stvaramo bolju buducnost.
-
glockov kolac
#31 Re: Dodik i skandali
A Angela Merkel može u Normandiju na proslavu, a Dodik ne može u Sarajevo... zato su Srbi gdje jesu i tu će zadugo ostati dok ih vodi šljam poput krkana DodikaBasvod wrote:Da. Dodikovo gorivo je u FBiH.radostan dan wrote:vivaldi wrote:
nema sumnje da mu jeste taktika, ali primarni motiv sigurno nije rejtnig u rs-u
Inace... u pravu je sto se tice table. Sumnjam da bi Bosnjaci bili srecni kada bi sutra u Banja Luci osvanule table na kojima pise bosnjacki agresori i fasisti.
-
glockov kolac
#33 Re: Dodik i skandali
Ako vama van federacije nije smiješno šta vaš vožd Dodik radi i kako se ponaša, teško da će vas bilo šta nasmijati... a i rastužiti...Troy Lee wrote:Sve što vi poturice kažete ovdje na forumu uzeće se u razmatranje![]()
De de još koju kompleksašku temu da se smije raja van federacije
-
satale
-
Trebam te
#35 Re: Dodik i skandali
Opancar, kome je doda uopce vise interesantan!!!
Extra je za Bosnu da u manjem entitetu takav primitivac vlada, hmm mislim on je ogledalo masovnih grobnica i naroda koji ga podrzava!!!
Sumus sumarus, ovoje 21 vijek, a dodo i svita u 13 cuce

Extra je za Bosnu da u manjem entitetu takav primitivac vlada, hmm mislim on je ogledalo masovnih grobnica i naroda koji ga podrzava!!!
Sumus sumarus, ovoje 21 vijek, a dodo i svita u 13 cuce
-
Bodkin
#36 Re: Dodik i skandali
kakav je to komad drveta...nisam vece sirovine medju politicarima vidio
- BHCluster
#37 Re: Dodik i skandali
Drzavni aparati Srbije su sami priznali odgovornost tj priznali da je Srbija bila u medjunarodnom oruzanom sukobu sa Bosnom i Hercegovinom! Znaci agresor! , A i autenticnim Srpskim junacima u Hagu nije poslo za rukom da se brane narodom to jeste kriju iza naroda tako nece ni tebi. Zato nepravi se glup.Basvod wrote:Srbija je drzava. Srbi su narod. Kad kazes srpski agresori ti vrijedjas cijeli jedan narod a ne drzavu Srbiju.mirsek wrote:Srpski agresori, to pise na tabli koju dodik i ti pljujete.Basvod wrote: Ko spominje Srbiju?
Osim ako ne zelis reci da bosanski srbi preuzimaju odgovornost za paljenje vijecnice a da srbija sa tim nema nikakve veze.
-
Drinski
#38 Re: Dodik i skandali
Ajd dokaži?Troy Lee wrote:Balije svoje pobili u srebrenici pa im neko drugi kriv
- Dr. Kuca
#39 Re: Dodik i skandali
Dodiku je lako. Prica ono sto srbi zele da cuju a to je ocjepljenje. Dok zaostali bosnjo sa druge strane priziva tita, komunizam, bratstvo i jedinstvo.
-
Drinski
#40 Re: Dodik i skandali
To je retardirano.Dr. Kuca wrote:Dok zaostali bosnjo sa druge strane priziva tita, komunizam, bratstvo i jedinstvo.
-
vonSchtigliz
#41 Re: Dodik i skandali
Himna i zastava su nametnute BiH i Bosnjacima od strane OHR-a i nemaju nikave simbolike drzave i naroda koga bi trebale da predstavljaju pa prema tome ni ja je ne smatram svojom niti ovo ponasanje Krmoglavog Laktasenka ne smatram tragicnim i neuzima srcu . Cak mislim da ovu temu treba zatvoriti . Krkan je nesto najbolje sto se desilo u Genocidnoj tvorevini kao Hitler nacistickoj Njemackoj i trebalo bi ga proglasiti dozivotnim predsjednokom iste jer je vodi samounistenju . Zato bi Bosnjaci na sledecim izborima u genocidnom djelu BiH trebali da glasaju za Krmoglavog kako bi napravili prevagu kao sto su to ucinile Sandzaklije za Grobara .
-
Drinski
#42 Re: Dodik i skandali
Neces vjerovati, ali se slazem sa tobom. Isto tako sam smatrao i da nije trebalo njega lobirati umjesto onog Poplašena.vonSchtigliz wrote:Krkan je nesto najbolje sto se desilo u Genocidnoj tvorevini kao Hitler nacistickoj Njemackoj i trebalo bi ga proglasiti dozivotnim predsjednokom iste jer je vodi samounistenju . Zato bi Bosnjaci na sledecim izborima u genocidnom djelu BiH trebali da glasaju za Krmoglavog kako bi napravili prevagu kao sto su to ucinile Sandzaklije za Grobara .
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#43 Re: Dodik i skandali
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Basvod
ajd i ti...
» Basvod
ajd i ti...