Dodik i skandali

travnik

#26 Re: Dodik i skandali

Post by travnik »

Dodik je kreten. To je jasno svima. Međutim, meni nije jasna ovolika opsesija sa Dodikom na ovom forumu i općenito u FBiH? Jest kočničar, jest štetočina, ali za mene su gori ovi na razini kantona i FBiH jer su tu ključne ovlasti.
mirsek

#27 Re: Dodik i skandali

Post by mirsek »

travnik wrote:Dodik je kreten. To je jasno svima. Međutim, meni nije jasna ovolika opsesija sa Dodikom na ovom forumu i općenito u FBiH? Jest kočničar, jest štetočina, ali za mene su gori ovi na razini kantona i FBiH jer su tu ključne ovlasti.
Njega se pljuje sto stvara tenzije, negira i koci drzavu i njen napredak, ne stiti povratnike itd.
Ove nase pljujemo sto kradu, zaposljavaju nepotisticki i ne razvijaju ekonomski FBIH itd..
Svakome njegovo, s tim sto dodik vise vrijedja jer je previse ljudi dalo zivote za ovu drzavu, bilo u logorima, silovano, protjerano da bi on to mogao populisticki koristiti da dize sebi rejting a sto nam opet govori na kojim pricama dobijas simpatije kod nasih finih sugradjana u manjem entitetu i sa kim moramo da zajedno stvaramo bolju buducnost.
Basvod

#28 Re: Dodik i skandali

Post by Basvod »

mirsek wrote:
Basvod wrote:
BHCluster wrote:
Srbija u odgovoru na prigovore odbrane Ejupa Ganica priznala da je bila u medjunarodnom oruzanom sukobu sa Bosnom i Hercegovinom! Znaci agresor!

I da ti odgovorim na ovo uvezi tabli po bh. entitetu RS, nema potrebe za tim ja mislim da su dovoljne masovne grobnice koje se otkrivaju i koje ce se jos da otkriju.
Ko spominje Srbiju?
Srpski agresori, to pise na tabli koju dodik i ti pljujete. :D
Osim ako ne zelis reci da bosanski srbi preuzimaju odgovornost za paljenje vijecnice a da srbija sa tim nema nikakve veze. 8)
Srbija je drzava. Srbi su narod. Kad kazes srpski agresori ti vrijedjas cijeli jedan narod a ne drzavu Srbiju.
Inace, reforma obrazovanja nam treba pod hitno...
mirsek

#29 Re: Dodik i skandali

Post by mirsek »

Srbija je drzava. Srbi su narod. Kad kazes srpski agresori ti vrijedjas cijeli jedan narod a ne drzavu Srbiju.
Evo provjerio sam i pise na tabli srpski zlocinci.
Ispravka pogresnog navoda da pise srpski agresor. :thumbup:
Last edited by mirsek on 11/06/2014 10:21, edited 2 times in total.
travnik

#30 Re: Dodik i skandali

Post by travnik »

mirsek wrote:
travnik wrote:Dodik je kreten. To je jasno svima. Međutim, meni nije jasna ovolika opsesija sa Dodikom na ovom forumu i općenito u FBiH? Jest kočničar, jest štetočina, ali za mene su gori ovi na razini kantona i FBiH jer su tu ključne ovlasti.
Njega se pljuje sto stvara tenzije, negira i koci drzavu i njen napredak, ne stiti povratnike itd.
Ove nase pljujemo sto kradu, zaposljavaju nepotisticki i ne razvijaju ekonomski FBIH itd..
Svakome njegovo, s tim sto dodik vise vrijedja jer je previse ljudi dalo zivote za ovu drzavu, bilo u logorima, silovano, protjerano da bi on to mogao populisticki koristiti da dize sebi rejting a sto nam opet govori na kojim pricama dobijas simpatije kod nasih finih sugradjana u manjem entitetu i sa kim moramo da zajedno stvaramo bolju buducnost.
Ma sve to stoji, ali staviti ga malo na ignore, ovako kada Dodik nešto kaže, pojede, popije, zapjeva, to udarna vijest...intenzivno mu se radi na popularnosti i daje na (još većoj) važnosti. Uostalom, više-manje ovo što je nabrojano za Dodika, vrijedi i za FBiH. Je li to SDP, SDA i HDZ nešto razvijaju državu? Ne bih rekao. Da razvijaju, bilo bi nam xy puta bolje. Povratnici? Pa već 15-ak godina se istražuju ubojstva povratnika Hrvata u Travnik. Ubijena su dva policajca i šta misliš kako je to odjeknulo među povrtanicima. Dakle, oni koji predstavljaju državu, imaju oružje i obučeni su za odbranu nisu sigurni zbog "krivog" imena, a kako onda običan narod, koji nikoga ne predstavlja i nije naoružan? Pa još je bilo nekoliko ubojstava, pljački,paljenja kuća i sl. a sve samo na prostoru jedne općine (Travnik) i sve nakon rata. Da ne govorimo o drugim općinama. Zatim, šta bi u Čapljini neki dan? I prije toga? Isto zbog "krivog" imena. Samo su uloge obrnute.
glockov kolac

#31 Re: Dodik i skandali

Post by glockov kolac »

Basvod wrote:
radostan dan wrote:
vivaldi wrote:
nema sumnje da mu jeste taktika, ali primarni motiv sigurno nije rejtnig u rs-u
:wink:
Da. Dodikovo gorivo je u FBiH.
Inace... u pravu je sto se tice table. Sumnjam da bi Bosnjaci bili srecni kada bi sutra u Banja Luci osvanule table na kojima pise bosnjacki agresori i fasisti.
A Angela Merkel može u Normandiju na proslavu, a Dodik ne može u Sarajevo... zato su Srbi gdje jesu i tu će zadugo ostati dok ih vodi šljam poput krkana Dodika
karanana

#32 Re: Dodik i skandali

Post by karanana »

mali od skandala.
glockov kolac

#33 Re: Dodik i skandali

Post by glockov kolac »

Troy Lee wrote:Sve što vi poturice kažete ovdje na forumu uzeće se u razmatranje :izet:
De de još koju kompleksašku temu da se smije raja van federacije :D
Ako vama van federacije nije smiješno šta vaš vožd Dodik radi i kako se ponaša, teško da će vas bilo šta nasmijati... a i rastužiti...
satale

#34 Re: Dodik i skandali

Post by satale »

Mozel jedna muzicka za naseg dodu hahahahahha

https://www.youtube.com/watch?v=pvC72QZnzBc
Trebam te

#35 Re: Dodik i skandali

Post by Trebam te »

Opancar, kome je doda uopce vise interesantan!!!

Extra je za Bosnu da u manjem entitetu takav primitivac vlada, hmm mislim on je ogledalo masovnih grobnica i naroda koji ga podrzava!!!

Sumus sumarus, ovoje 21 vijek, a dodo i svita u 13 cuce :-) :run:

:bih:
Bodkin

#36 Re: Dodik i skandali

Post by Bodkin »

kakav je to komad drveta...nisam vece sirovine medju politicarima vidio
BHCluster

#37 Re: Dodik i skandali

Post by BHCluster »

Basvod wrote:
mirsek wrote:
Basvod wrote: Ko spominje Srbiju?
Srpski agresori, to pise na tabli koju dodik i ti pljujete. :D
Osim ako ne zelis reci da bosanski srbi preuzimaju odgovornost za paljenje vijecnice a da srbija sa tim nema nikakve veze. 8)
Drzavni aparati Srbije su sami priznali odgovornost tj priznali da je Srbija bila u medjunarodnom oruzanom sukobu sa Bosnom i Hercegovinom! Znaci agresor! , A i autenticnim Srpskim junacima u Hagu nije poslo za rukom da se brane narodom to jeste kriju iza naroda tako nece ni tebi. Zato nepravi se glup.
Drinski

#38 Re: Dodik i skandali

Post by Drinski »

Troy Lee wrote:Balije svoje pobili u srebrenici pa im neko drugi kriv
Ajd dokaži?
Dr. Kuca

#39 Re: Dodik i skandali

Post by Dr. Kuca »

Dodiku je lako. Prica ono sto srbi zele da cuju a to je ocjepljenje. Dok zaostali bosnjo sa druge strane priziva tita, komunizam, bratstvo i jedinstvo.
Drinski

#40 Re: Dodik i skandali

Post by Drinski »

Dr. Kuca wrote:Dok zaostali bosnjo sa druge strane priziva tita, komunizam, bratstvo i jedinstvo.
To je retardirano. :D
vonSchtigliz

#41 Re: Dodik i skandali

Post by vonSchtigliz »

Himna i zastava su nametnute BiH i Bosnjacima od strane OHR-a i nemaju nikave simbolike drzave i naroda koga bi trebale da predstavljaju pa prema tome ni ja je ne smatram svojom niti ovo ponasanje Krmoglavog Laktasenka ne smatram tragicnim i neuzima srcu . Cak mislim da ovu temu treba zatvoriti . Krkan je nesto najbolje sto se desilo u Genocidnoj tvorevini kao Hitler nacistickoj Njemackoj i trebalo bi ga proglasiti dozivotnim predsjednokom iste jer je vodi samounistenju . Zato bi Bosnjaci na sledecim izborima u genocidnom djelu BiH trebali da glasaju za Krmoglavog kako bi napravili prevagu kao sto su to ucinile Sandzaklije za Grobara .
Drinski

#42 Re: Dodik i skandali

Post by Drinski »

vonSchtigliz wrote:Krkan je nesto najbolje sto se desilo u Genocidnoj tvorevini kao Hitler nacistickoj Njemackoj i trebalo bi ga proglasiti dozivotnim predsjednokom iste jer je vodi samounistenju . Zato bi Bosnjaci na sledecim izborima u genocidnom djelu BiH trebali da glasaju za Krmoglavog kako bi napravili prevagu kao sto su to ucinile Sandzaklije za Grobara .
Neces vjerovati, ali se slazem sa tobom. Isto tako sam smatrao i da nije trebalo njega lobirati umjesto onog Poplašena.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#43 Re: Dodik i skandali

Post by Chmoljo »

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Basvod

ajd i ti...
Locked