Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne mogu se na vas naljutiti, nasmijavate me Simpaticne su te vase politicke analize zasnovane na licnim simpatijama/antipatijama, zeljama i konstruktima
JoseMujica wrote:
Tornjak kao najgladniji proizvod SDA jedini ima potrebne kapacitete da ih zgazi
Ustat kad mu se ime spominje!
Koga ce satrat? BH blok ili SDA? Ove prve je vec upola satro, eno sute ko zaliveni.
BH blok je rekao svoj stav i otisao u opoziciju. Zasto bi se vise oglasavali. Eto ih tamo pa neka cerece vlast i jedni drugima zabijaju nozeve u ledja. Osvetice se Fahro Bakiru za montirani proces i sve sto mu je radio zadnjih godina. Namazan je Scepo.
nemampojma0 wrote:Da se ovdje prognozira jacanje SBB, ja bih se ponadao da im je kraj, al posto cijenjenji forumasi uvijek fulaju u procjenama obuzima me neka tuga zbog spoznaje da ce SBB jahati jos dugo.
Ulaskom u vlast omogucili su sebi trajanje i pokazali da znaju sta je politika u BiH, za razliku od Sdp-a. Milion je agencija, direkcija, preduzeca, UO i NO u koje ce postaviti svoje ljude, koji ce biti u mogucnosti da rijese odredjene probleme sto svojih, sto novih ljudi, da realizuju neke projekte, izgrade infrastrukturu i zaposle ljude, a to donosi glasove. Oko 5 milijardi je vrijednost investicija koje ce se ralizirati u narednom mandatnom periodu. Ko je sretan, ni u hali nije gladan
A za to vrijeme, Sdpovi nehljebovici ce biti sretni u opozicionim parlamentarnim foteljama i Vladi KS i svima dobro. Eh kad padne Vlada KS, onda ce vjeciti opozicionari Masic, Magazinovic i sl. da se aktiviraju i zakukaju kako je vlast lopovska i nesposobna. A ovi ce im odgovoriti malo autoputom, malo termoelektranom i zaposlenim ljudima.
A rezultat narednih izbora? Eh...
Udri Fahro, tepaj Fahro
A tebe zaobišlo
Jebiga jaruga, biće bolje
Dok nam agencije, direkcije i nadzorni odbori donose glasove, pardon "rješavanje određenih problema sto svojih, sto novih ljudi", nema ništa od nas.
nemampojma0 wrote:Da se ovdje prognozira jacanje SBB, ja bih se ponadao da im je kraj, al posto cijenjenji forumasi uvijek fulaju u procjenama obuzima me neka tuga zbog spoznaje da ce SBB jahati jos dugo.
Ulaskom u vlast omogucili su sebi trajanje i pokazali da znaju sta je politika u BiH, za razliku od Sdp-a. Milion je agencija, direkcija, preduzeca, UO i NO u koje ce postaviti svoje ljude, koji ce biti u mogucnosti da rijese odredjene probleme sto svojih, sto novih ljudi, da realizuju neke projekte, izgrade infrastrukturu i zaposle ljude, a to donosi glasove. Oko 5 milijardi je vrijednost investicija koje ce se ralizirati u narednom mandatnom periodu. Ko je sretan, ni u hali nije gladan
A za to vrijeme, Sdpovi nehljebovici ce biti sretni u opozicionim parlamentarnim foteljama i Vladi KS i svima dobro. Eh kad padne Vlada KS, onda ce vjeciti opozicionari Masic, Magazinovic i sl. da se aktiviraju i zakukaju kako je vlast lopovska i nesposobna. A ovi ce im odgovoriti malo autoputom, malo termoelektranom i zaposlenim ljudima.
Udri Fahro, tepaj Fahro
A tebe zaobišlo
Dok nam agencije, direkcije i nadzorni odbori donose glasove, pardon "rješavanje određenih problema sto svojih, sto novih ljudi", nema ništa od nas.
Vlast je plijen i mojO, a rezultat katastrofa.
Jaruga nije mene nista zaobislo. Sto je nafaka to ces stici, sto nije neces.
A ne znam cemu cudjenje, kad otvoris radove zaposle se ljudi. Mora neko pravit autoput, mora neko radit u TE...
Udri Fahro, tepaj Fahro
A tebe zaobišlo
Vlast je plijen i mojO, a rezultat katastrofa.
Jaruga nije mene nista zaobislo. Sto je nafaka to ces stici, sto nije neces.
A ne znam cemu cudjenje, kad otvoris radove zaposle se ljudi. Mora neko pravit autoput, mora neko radit u TE...
Jah, agencije, direkcije, preduzeća, OU, NO i "rješavanje problema"
Znamo i ti i ja šta sam mislio i šta si mislio
Nema naprijed s takvim razmišljanjem, nemoguće je da su svi lopovi u državi