Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post Reply

Cije interese brani Fahrudin Radoncic?

Velikosrpske
142
20%
Velikohrvatske
14
2%
Vlastite kriminalne hobotnice
419
59%
Americke
21
3%
Njemacke
4
1%
Neke druge
38
5%
Sve nabrojane
71
10%

Total votes: 709

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4051 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pici »

znacili to da MeMo more kaku funkciju zapast...

Image
Banksy

#4052 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

video wrote:Pa izgleda da je odlucio.
Izbor Miletica u Dom naroda BiH kazuje veoma mnogo
O NSu sve, o DFu još uvijek ništa.

Zlatko Miletić je izabran glasovima zastupnika iz reda svoga DF-a, kao i Damira Marjanovića iz Naše stranke.
video

#4053 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by video »

Banksy wrote:
video wrote:Pa izgleda da je odlucio.
Izbor Miletica u Dom naroda BiH kazuje veoma mnogo
O NSu sve, o DFu još uvijek ništa.

Zlatko Miletić je izabran glasovima zastupnika iz reda svoga DF-a, kao i Damira Marjanovića iz Naše stranke.
Ma govori segura :kiss:
Banksy

#4054 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

Bakir da ostavi KS? Sanjajte...
Čudna sorta

#4055 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Čudna sorta »

Valjda je skontao da ga sljedećim izborima nema nigdje pa da ugrabe što se može još ovaj mandat. A stvarno trebaš biti bez morala, obraza, poštenja, karaktera i ovako nešto uraditi nakon svih optužbi i strašnih uvreda i svega što si izgovorio.

Kad se sjetim pljuvanja Sanele Prašović sa SDA-ovcima, i općenito međusobnog pljuvanja ove dvije stranke, fuj.

Nadam se da ih na sljedećim izborima nema nigdje, mada me ne bi čudilo od našeg nOroda i da ih nagradi što spašavaju državu.

Da su pametni oni normalni, ako ih ima, da se ograde od ovoga i izađu iz stranke, iduće izbore će potonuti.
ultrajvosa 1987

#4056 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by ultrajvosa 1987 »

Haloo, IZABRAN :lol:
Problem sad biti "drzavnik" ko Faraon ?
Cuj Bake da halali KS i 4g tj 4 milijarde kmica. Mos mislit
:run:
Edin H.

#4057 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Čudna sorta wrote:Valjda je skontao da ga sljedećim izborima nema nigdje pa da ugrabe što se može još ovaj mandat. A stvarno trebaš biti bez morala, obraza, poštenja, karaktera i ovako nešto uraditi nakon svih optužbi i strašnih uvreda i svega što si izgovorio.

Kad se sjetim pljuvanja Sanele Prašović sa SDA-ovcima, i općenito međusobnog pljuvanja ove dvije stranke, fuj.

Nadam se da ih na sljedećim izborima nema nigdje, mada me ne bi čudilo od našeg nOroda i da ih nagradi što spašavaju državu.

Da su pametni oni normalni, ako ih ima, da se ograde od ovoga i izađu iz stranke, iduće izbore će potonuti.
Image :oops:
Čudna sorta

#4058 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Čudna sorta »

Edin H. wrote:Image :oops:
Pa on nije ušao u politiku zbog para, zar nije tako pričao :lol:

Ma znam pare, ali zar ti baš sve može pod kapu zbog para, bijednik. Pa bar šuti, ostavi sve opcije otvorene pa šta bude, a ne onakva priča.

Fuj.
Banksy

#4059 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

Čudna sorta wrote:
bijednik

Fuj
Edin H.

#4060 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Čudna sorta wrote: Pa on nije ušao u politiku zbog para, zar nije tako pričao :lol:
E onda ne znam :roll: pretpostavljam da je konsultovao birace koji su ga primorali na taj potez. :oops:
furlan

#4061 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by furlan »

Banksy wrote:Bakir da ostavi KS? Sanjajte...
Covjek je davno rekao da Centar vrijedi deset drugih, mozes misliti KS.
meme_machine

#4062 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by meme_machine »

Banksy wrote:
meme_machine wrote:K'o da gledam, Fahro ulazi na federalnom nivou a ostaje u KS. :D

Prolazi par mjeseci, neki skandal (isceniran ili ne) u KS i Fahro kaze "eh jesam vam rekao".

Izadje iz vlasti u KS.
Da. A onda ulazi s SDA.
To mu je vjerovatno nada, ali problem im je sto im fali ruku za novu vecinu :D
House

#4063 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by House »

daleko najodvratnija stranka
Čudna sorta

#4064 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Čudna sorta »

Edin H. wrote:
Čudna sorta wrote: Pa on nije ušao u politiku zbog para, zar nije tako pričao :lol:
E onda ne znam :roll: pretpostavljam da je konsultovao birace koji su ga primorali na taj potez. :oops:
Pa da, čovjek ima tornjeve, avione, kamione, milione... :lol: ko da je njemu bilo do para i ulaska u vlast sa jednim običnim političkim kretenom. Ali kad se mora spašavati država, šta da se radi, mora se neko žrtvovati. :D

Čini mi se da bih više voljela vidjeti njegov politički kraj, nego SDA-ov. Nadam se da je ovo.
furlan

#4065 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by furlan »

Čudna sorta wrote:
Edin H. wrote:
Pa da, čovjek ima tornjeve, avione, kamione, milione... :lol: ko da je njemu bilo do para i ulaska u vlast sa jednim običnim političkim kretenom. Ali kad se mora spašavati država, šta da se radi, mora se neko žrtvovati. :D

Čini mi se da bih više voljela vidjeti njegov politički kraj, nego SDA-ov. Nadam se da je ovo.
E jebo drzavu koju ce Scepo spasavati. :run:
Čudna sorta

#4066 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Čudna sorta »

furlan wrote: E jebo drzavu koju ce Scepo spasavati. :run:
I ja kažem... :oops:
Edin H.

#4067 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Edin H. »

furlan wrote:
Čudna sorta wrote:
Edin H. wrote:

E jebo drzavu koju ce Scepo spasavati. :run:
Sta li ces reci kad sest saobracajnih traka kroz Sarajevo puknu. :skoljka:
furlan

#4068 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by furlan »

Edin H. wrote:
Sta li ces reci kad sest saobracajnih traka kroz Sarajevo puknu. :skoljka:
Ako ih Jusko ne napravi , nece niko. :lol:
Nivelacija

#4069 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Nivelacija »

Djaba palili vozila sebi prije izbora i optuzivali SDA..

Al sve za spas Bosne
MaksprotivMarksa

#4070 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by MaksprotivMarksa »

Čudna sorta wrote:
Edin H. wrote:

Nece SBB propasti, oni ce da se vrte na 5 - 8 posto zauvijek, odnosno dok Raoncic to bude htio, pogodovat ce im i raspad DF-a.
Pozicijama koje su podijeljene, enorman broj zaposlenih preko ove stranke ce predstavljati jednu mini kopiju SDA, on ako Kuku stavi pod svoje, on ce hladno postati 2 najjaca opcija 2022. godine u idealnom scenariju za njih. Moze se iz ovoga svasta izroditi, puno toga ce odluciti (paradoksalno) kongres SDA i pozicija Asima Sarajlica na istom.
nemampojma0

#4071 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by nemampojma0 »

Da se ovdje prognozira jacanje SBB, ja bih se ponadao da im je kraj, al posto cijenjenji forumasi uvijek fulaju u procjenama obuzima me neka tuga zbog spoznaje da ce SBB jahati jos dugo.
Ulaskom u vlast omogucili su sebi trajanje i pokazali da znaju sta je politika u BiH, za razliku od Sdp-a. Milion je agencija, direkcija, preduzeca, UO i NO u koje ce postaviti svoje ljude, koji ce biti u mogucnosti da rijese odredjene probleme sto svojih, sto novih ljudi, da realizuju neke projekte, izgrade infrastrukturu i zaposle ljude, a to donosi glasove.
Oko 5 milijardi je vrijednost investicija koje ce se ralizirati u narednom mandatnom periodu. Ko je sretan, ni u hali nije gladan :D
A za to vrijeme, Sdpovi nehljebovici ce biti sretni u opozicionim parlamentarnim foteljama i Vladi KS i svima dobro. Eh kad padne Vlada KS, onda ce vjeciti opozicionari Masic, Magazinovic i sl. da se aktiviraju i zakukaju kako je vlast lopovska i nesposobna. A ovi ce im odgovoriti malo autoputom, malo termoelektranom i zaposlenim ljudima.
A rezultat narednih izbora? Eh...
Udri Fahro, tepaj Fahro :D
neki

#4072 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by neki »

nemampojma0 wrote:...A ovi ce im odgovoriti malo autoputom, malo termoelektranom i zaposlenim ljudima....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-) :-) :bih: :bih: :bih:
nick ti sve govori
nemampojma0

#4073 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by nemampojma0 »

neki wrote:
nemampojma0 wrote:...A ovi ce im odgovoriti malo autoputom, malo termoelektranom i zaposlenim ljudima....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-) :-) :bih: :bih: :bih:
nick ti sve govori
Ma hajde :lol: :lol: :lol:
Ja nemam pojma, a ti nemas informacije :wink:
Labirint

#4074 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Labirint »

neki wrote:
nick ti sve govori
Pa dobro je i rekao . Malo :run:
Prpa.ba

#4075 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Prpa.ba »

Nemojte se smijati covjeku, mozda nam se javlja iz 2014. godine. :-D
Post Reply