Dje su pare??
-
swanfilter
#26 Re: Dje su pare??
Da ne navodim grad, direktor Doma Zdravlja potrpao u sleper donaciju u opermi. Odmah poslije rata.. A to je samo mali dio svega. Jos kad skontas da su to lokalci ..
- fatamorgana
#27 Re: Dje su pare??
Nije ti ni stig'o odgovorit' kol'ko mu mailova stiže s istim pitanjem,PipiDugaDevetka wrote:His Majesty Sultan Haji Hassanal Bolkiah Muizzaddien Waddaulah ibni Al-Marhum Sultan Haji Omar 'Ali Saifudien Saadul Khairi Waddien, the Sultan and Yang Di-Pertuan of Brunei Darussalam.
Svojevremeno sam poslao e-mail poruku Njegovom Veličanstvu, Sultanu Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, desno na slici, da nikada nisam primio humanitarnu pomoć koju je on nakon rata u Bosni poslao svakom borcu za BiH u iznosu od 2000 DM/aprox. $1500.
Nikada nisam dobio odgovor od Nj.V. sultana od Bruneja.
-
Propast i katastrofa
#29 Re: Dje su pare??
Ja se spremam da posaljem takav jedan e-mail na adresu od: His Majesty Princ Izetbey.PipiDugaDevetka wrote:His Majesty Sultan Haji Hassanal Bolkiah Muizzaddien Waddaulah ibni Al-Marhum Sultan Haji Omar 'Ali Saifudien Saadul Khairi Waddien, the Sultan and Yang Di-Pertuan of Brunei Darussalam.
Svojevremeno sam poslao e-mail poruku Njegovom Veličanstvu, Sultanu Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, desno na slici, da nikada nisam primio humanitarnu pomoć koju je on nakon rata u Bosni poslao svakom borcu za BiH u iznosu od 2000 DM/aprox. $1500.
Nikada nisam dobio odgovor od Nj.V. sultana od Bruneja.
Valjda ce odgovorit
-
Pustinjski_Vjetar
#30 Re: Dje su pare??
ako bude znao otvorit autluk ekspres eventualno stisknut tlacitko send receive i pogodit misem pravi mejl 
-
Propast i katastrofa
#31 Re: Dje su pare??
Nek mu Shaja pokazhePustinjski_Vjetar wrote:ako bude znao otvorit autluk ekspres eventualno stisknut tlacitko send receive i pogodit misem pravi mejl
-
Micaha
#32 Re: Dje su pare??
Ovo je jedino relevantno pitanje (Gdje su pare?), sve ostalo je iz supljeg u prazno. Ali tesko da ce ova tema nabiti pet stranica
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#33 Re: Dje su pare??
pare sve tri etnoelite su izvučene vani na privatne račune i sada se lagano peru preko nekih anonimusa-investitora, mahom kroz građevinske projekte po BiH po oprobanom receptu američke mafije
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#34 Re: Dje su pare??
Pričaj nam malo o tome @Mujica. Ko, kad, kako, gdje,...s kim ili ščim?JoseMujica wrote:pare sve tri etnoelite su izvučene vani na privatne račune i sada se lagano peru preko nekih anonimusa-investitora, mahom kroz građevinske projekte po BiH po oprobanom receptu američke mafije
Liče li te priče na trenutno aktuelnog kriminalca što je organizovano poharo Aerodrom (i neku banku), pa krenuo za Makedoniju da ulaže rePa u neke tvornice preko supruge?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#36 Re: Dje su pare??
Ništa od Zakona o opljačkanoj imovni.žuta wrote:oprale se eto đe su