Dino Konakovic vs Suad Dzindo
-
BIHfan
#1 Dino Konakovic vs Suad Dzindo
setam danas gradom, vidim nesto mi ljepsi:)
kontam sta je razlog, i na kraju zakljucim da je danas grad prelijepljen i dininim plakatima, pa sve manje upadaju u oci, u najmanju ruku, sumorni dzindini plakati:)
kontam sta je razlog, i na kraju zakljucim da je danas grad prelijepljen i dininim plakatima, pa sve manje upadaju u oci, u najmanju ruku, sumorni dzindini plakati:)
-
Babonić
#2 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
Ma obadvojca su krasna imaju ključ da nas zaujek zaključaju u kavez 
- Lada
#3 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
To su plakati za Queer Sarajevo Festival 'o8. Homoseksualci oduševljeni.BIHfan wrote:setam danas gradom, vidim nesto mi ljepsi:)
-
Babonić
#4 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
- Lada
#5 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
Više od tristo bosansko-hercegovačkih homoseksualaca odabralo je kandidata SDA Dinu Konakovića za "ultimativnu gay ikonu", čime je nadmašio brojne osobe iz svijeta šoubiznisa koje su godinama boravile na tronu top liste. "Njegovo savršeno tijelo, zalizana kosa i blistavi bijeli zubi odnijeli su glasove u njegovom smjeru. Izgleda kao san svakog homoseksualca, rekao je glasnogovornik udruženja homoseksualaca.
- Baltazar_khan
#6 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
Gadimi se sama pomisao da taj propali košarkaš može da bude načelnik 
- JThomas
#7 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
Lada wrote:Više od tristo bosansko-hercegovačkih homoseksualaca odabralo je kandidata SDA Dinu Konakovića za "ultimativnu gay ikonu", čime je nadmašio brojne osobe iz svijeta šoubiznisa koje su godinama boravile na tronu top liste. "Njegovo savršeno tijelo, zalizana kosa i blistavi bijeli zubi odnijeli su glasove u njegovom smjeru. Izgleda kao san svakog homoseksualca, rekao je glasnogovornik udruženja homoseksualaca.
je li ovo zajebancija ili stvarno?
- sffovac
#8 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
Lada wrote:Više od tristo bosansko-hercegovačkih homoseksualaca odabralo je kandidata SDA Dinu Konakovića za "ultimativnu gay ikonu", čime je nadmašio brojne osobe iz svijeta šoubiznisa koje su godinama boravile na tronu top liste. "Njegovo savršeno tijelo, zalizana kosa i blistavi bijeli zubi odnijeli su glasove u njegovom smjeru. Izgleda kao san svakog homoseksualca, rekao je glasnogovornik udruženja homoseksualaca.
sto ovi sto prave reklamne kampanje ili protukampanje nisu ovako dovitljivi
bilo bi nam mnooogo veselo
-
emra_a
#9 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
JThomas wrote:Lada wrote:Više od tristo bosansko-hercegovačkih homoseksualaca odabralo je kandidata SDA Dinu Konakovića za "ultimativnu gay ikonu", čime je nadmašio brojne osobe iz svijeta šoubiznisa koje su godinama boravile na tronu top liste. "Njegovo savršeno tijelo, zalizana kosa i blistavi bijeli zubi odnijeli su glasove u njegovom smjeru. Izgleda kao san svakog homoseksualca, rekao je glasnogovornik udruženja homoseksualaca.![]()
je li ovo zajebancija ili stvarno?
Dino buduci nacelnik...i gay ikona
ide BIH u Evropu
- amrica
#10 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
Odakle je ovo, koji izvor?
-
Bejtic
#11 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
pa kakve veze imaju njegove kosarkaske kvalitete sa tim kako bi obavljao ovu funkciju? bas nigdje veze!
meni je bas pohvalno to da neki sportista ma kakav bio, ili da bolje formulisem, super mi je da nacelnik ima afinitete i voli sport za razliku od ovoga dzinde koji sam sebe pohvaljuje po novinama:D
bolesno!
meni je bas pohvalno to da neki sportista ma kakav bio, ili da bolje formulisem, super mi je da nacelnik ima afinitete i voli sport za razliku od ovoga dzinde koji sam sebe pohvaljuje po novinama:D
bolesno!
- nokia6170
#12 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
Kaze Dino da ima kljuc
Dino Bravar
kako nijedna tv stanica nece da organizuje neku live emisiju sa svim tim kandidatima i da ih propitaju najosnovnije stvari o ustavu bih, zakonima, statutima i naj naj osnovnijim stvarima za funkcije koje se ti sminkeri kandiduju.
smijem se kladiti da blage veze nemaju ni o cemu, pogotovo Dino Bravar koji samo prelijeva iz supljeg u prazno sa vokabularom od 100 socnih rijeci...i cija prica ide uvijek u pravcu kako je on preporodio KK Bosnu....al zaboravi reci da ju je i sjebao, a o obecanjima o nekoj evropskoj kk bosni da ne i govorimo.
Dino Bravar skonto kako nista ne raditi, a puno zaraditi...po formuli uspjeha Damira Mirkovica, propalog kosarkasa, vjecnog sda kantonalnog poslanika...samo sto Dino Bravar puca na malo vise funkcije.
Dino Bravar
kako nijedna tv stanica nece da organizuje neku live emisiju sa svim tim kandidatima i da ih propitaju najosnovnije stvari o ustavu bih, zakonima, statutima i naj naj osnovnijim stvarima za funkcije koje se ti sminkeri kandiduju.
smijem se kladiti da blage veze nemaju ni o cemu, pogotovo Dino Bravar koji samo prelijeva iz supljeg u prazno sa vokabularom od 100 socnih rijeci...i cija prica ide uvijek u pravcu kako je on preporodio KK Bosnu....al zaboravi reci da ju je i sjebao, a o obecanjima o nekoj evropskoj kk bosni da ne i govorimo.
Dino Bravar skonto kako nista ne raditi, a puno zaraditi...po formuli uspjeha Damira Mirkovica, propalog kosarkasa, vjecnog sda kantonalnog poslanika...samo sto Dino Bravar puca na malo vise funkcije.
- suncica24
#13 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
Ovo me podsjeca na jos jednu kampanju SDA gdje je "Sarajevo bilo lijepo kao Sarajke".
A da ne kazem na plakate koji su osvanuli nakon toga sa Tihicevim i licem jos nekog SDA ljepotana, koji su se osvrtali na stvarnu ljepotu SDA i SDA-ovskog Sarajeva
Boze blagi, pa nije ovo izbor za miss, i fraze tipa "mir u svijetu", vec se radi o stvarnom zivotu gradjana ovog grada, koji je SDA toliko "uljepsala" da ti moze biti samo zlo od "silne ljepote".
Zato... svega ti, popusti sa Dinom i kljucem za pedikuru grada!!!
A da ne kazem na plakate koji su osvanuli nakon toga sa Tihicevim i licem jos nekog SDA ljepotana, koji su se osvrtali na stvarnu ljepotu SDA i SDA-ovskog Sarajeva
Boze blagi, pa nije ovo izbor za miss, i fraze tipa "mir u svijetu", vec se radi o stvarnom zivotu gradjana ovog grada, koji je SDA toliko "uljepsala" da ti moze biti samo zlo od "silne ljepote".
Zato... svega ti, popusti sa Dinom i kljucem za pedikuru grada!!!
-
norah
#14 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
Pa sta taj ljepotan sada trazi u politici? A vala je izabrao i pravu stranku...da povratis....
- Panthera
#15 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
ma samo se vi sprdajte, na forumu se vec mnogo pisalo na temu "narod ima vlast kakvu zasluzuje..." ovcama treba choban ne treba im covjek od vizije znanja iskustva itd...ma dok je bosanaca i hercegovaca bice i ovaca...Sarajevo Centar ce vjerovatno opet dobiti SDPa al selo...chjoj selo moje vece od pariza...reko Dino cccccc....

-
homar
#16 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
Jesili ti muško ili žensko?BIHfan wrote:setam danas gradom, vidim nesto mi ljepsi:)
-
Area_51
-
fidel
#18 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
Ova tema nema veze sa realnošću. Kakvi crni Dino i Dzindo. Taman smo malo prodisali i sad kljuc. Srcem sarajevskim, a bosanskim i hercegovackim. Ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!
Imas kljuc?
Zakljucaj temu!
Imas kljuc?
Zakljucaj temu!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#19 Re: Dino Konakovic vs Suad Dzindo
Suad Dzindo iz prigradskog dijela Sarajeva,kraj same ograde "pionirske doline"uvijek bio uvlakac i klimoglavac,i dresove mijenjao kako mu je trebalo.
U ratu kuca mu bila granatirana,istina jeste,ali je zato poslije rata bio u ministarstvu za uredjenje(naravno da se ne zove tako ministarstvo neznam tacan naziv,ali je poenta to
),i onda je od jednospratne kuce sredio donaciju i izidao jos tri sprata. Sincic mu se voza u nekim bijesnom autima,a na registraciji mu njegovo ime,naravno sve mu to babo "zaradio"
.
Kasnije presvukao dres i pretrcao u SzaBIH
,sta ces,covjek od karijere
,zbog tog cina postaje sef(Bog i batina) Skenderije,od sportskih dvorana,do poslovnih prostora,znaci svega..crne radnje,afere,pljacke,malverzacije..pranje love od obnove "doma mladih" i sta sve ne..cime je zasluzio da ga stranka kandiduje za nacelnika opstine Centar(nedo Bog nikome
,a valjda nece ni nama)
Dino KOnakovic,uvijek vrlo prosjecan igrac, Nenormalno me cudilo zasto je uopste jedno vrijeme i nosio kapitensku traku Bosne,mada je istini za volju,tada bosna bila na skoro pa najnizim mogucim granama u svojoj istoriji.
Jedino opravdanje te kapitenske traka,jer nije bio ni igracka velicina,niti neki veliki autoritet,moguce opravdanje je u tom uvlakackom klimoglavskom mentalnom sklopu,jer treneri u vecini slucajeva vole takve likove.
Poslije Bosne karijera se kretala po drukoj ligi Njemacke i prvoj ligi Poljske(ili tako neke "jake "lige
)
Kada se vratio u Sarajevo,postaje miljenik sto medija (avaz,hayat,rsg,rm
)sto politickog vrha. Upada u projekat dizanja Bosne,sto je i bio politicki projekat,projekat koji je imao "mig" sa visih pozicija.
Nihad Imamovic (asa -auto)isto tako clan SDA,ulece sa "svojim"parama,na opet "mig" odozgo
i krecu sto u pravljenja Bosne,sto pranja love.
Kasnije im se prikljucuje i Samir Avdic,isto clan SDA,kakva slucajnost jel' da
,i tu krece projekat koji je po sezoni imao od 1.5 do 3.miliona ,sve zavisi od sezone do sezone...mada se po kuloarima tvrdi da se kretala i puno puno veca lova.
poznato je da se tandem Avdic-Konakovic poslovali sa Beogradskom fimom za transfer igraca "Beobasket" ciji su i bili zastupnici za podrucje BIH(sukob interesa hmmmm????) Poznato je da se po sezoni dovodilo iz beobasketa po 30setak igraca,od kojih su vecina potpisivali ugovore,uzimala se provizija za to i vecina je nakon perioda od par utakmica do pola sezone (cast izuzetcima)napustali klub.
Dakle klasicni vid kupoproddaje i pranja love,naravno uz "mig" odozgo
. javna je tajna da je puklo na relaciji Avdic/Konakovic vs. Imamovic,jer je ovaj poslijednji jedini lik koji je i nesto radio,lobirao,nabavljao pare ,vrbovao..dok su se ova dvojica,narocitu u sezoni pred njihov odlazak iz kluba ponasali kao da je Bosnin racun njihov licni.
Moja skromna mini riznica znanja o ova nam dva draga ,i nadasve postena
,kandidata za nacelnika opstine 
U ratu kuca mu bila granatirana,istina jeste,ali je zato poslije rata bio u ministarstvu za uredjenje(naravno da se ne zove tako ministarstvo neznam tacan naziv,ali je poenta to
Kasnije presvukao dres i pretrcao u SzaBIH
Dino KOnakovic,uvijek vrlo prosjecan igrac, Nenormalno me cudilo zasto je uopste jedno vrijeme i nosio kapitensku traku Bosne,mada je istini za volju,tada bosna bila na skoro pa najnizim mogucim granama u svojoj istoriji.
Jedino opravdanje te kapitenske traka,jer nije bio ni igracka velicina,niti neki veliki autoritet,moguce opravdanje je u tom uvlakackom klimoglavskom mentalnom sklopu,jer treneri u vecini slucajeva vole takve likove.
Poslije Bosne karijera se kretala po drukoj ligi Njemacke i prvoj ligi Poljske(ili tako neke "jake "lige
Kada se vratio u Sarajevo,postaje miljenik sto medija (avaz,hayat,rsg,rm
Nihad Imamovic (asa -auto)isto tako clan SDA,ulece sa "svojim"parama,na opet "mig" odozgo
Kasnije im se prikljucuje i Samir Avdic,isto clan SDA,kakva slucajnost jel' da
poznato je da se tandem Avdic-Konakovic poslovali sa Beogradskom fimom za transfer igraca "Beobasket" ciji su i bili zastupnici za podrucje BIH(sukob interesa hmmmm????) Poznato je da se po sezoni dovodilo iz beobasketa po 30setak igraca,od kojih su vecina potpisivali ugovore,uzimala se provizija za to i vecina je nakon perioda od par utakmica do pola sezone (cast izuzetcima)napustali klub.
Dakle klasicni vid kupoproddaje i pranja love,naravno uz "mig" odozgo
Moja skromna mini riznica znanja o ova nam dva draga ,i nadasve postena