Svi oni koji su branili svoju zemlju od krvožednih četnika, jel možda sad jasnijeradostan dan wrote:naravno da nisu.
e sad, pošto smo otklonili tu dilemu, hajmo i sledeću - koliko će se srba braniti? jovo, bogić, i koja još četri?
može pitanje i u drugoj formi - koliko ima normalnih srba? jovo, bogić, i koja još četri?
Dešavanja u Sandžaku
-
stokton
#976 Re: Dešavanja u Sandžaku
-
Svitanje
#977 Re: Dešavanja u Sandžaku
Ti si valjda neko dijete koje pojma nema o životu.Ja sa tim "krvožednim četnicima" moram svakodnevno da saradjujem ovamo oko Sokoca,Rogatice,Pala i sl. i mogu ti reći da su super ljudi.I neki od njih su bili "pravi" četnici mada je moje osobno mišljenje da niko ne može biti pravi četnik/ustaša/....poslije 1945.stokton wrote: Svi oni koji su branili svoju zemlju od krvožednih četnika, jel možda sad jasnije
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#978 Re: Dešavanja u Sandžaku
Eto ti me uputi kako da nazovem one Srbe koji su napadali kao srbijanski pomagači svoju domovinu, tj. gađali nas sve sa brda, snajperisali, zatvarali vodu, struju,...''razvlačili pamet''? Kada bih rekao četnici-nije precizno jer nisu svi Srbi četnici.stokton wrote:Svi oni koji su branili svoju zemlju od krvožednih četnika, jel možda sad jasnijeradostan dan wrote:naravno da nisu.
e sad, pošto smo otklonili tu dilemu, hajmo i sledeću - koliko će se srba braniti? jovo, bogić, i koja još četri?
može pitanje i u drugoj formi - koliko ima normalnih srba? jovo, bogić, i koja još četri?
Ja ih jednom riječju nazivam velikosrbi .
Onaj koji nije velikosrbin, prepoznaće se.
-
RATM56
#979 Re: Dešavanja u Sandžaku
Dakle svaki Srbin koji nije služio u ARBiH nek se tornja izbosne?stokton wrote:Svi oni koji su branili svoju zemlju od krvožednih četnika, jel možda sad jasnijeradostan dan wrote:naravno da nisu.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#980 Re: Dešavanja u Sandžaku
Pa @Trimi, @KENJAC su Srbi koji su služili i ratovali kao pripadnici ARBiH. Po sopstvenim priznanjima.RATM56 wrote:Dakle svaki Srbin koji nije služio u ARBiH nek se tornja izbosne?![]()
Žive i rade u Bosni i nisu velikosrbi, nego normalni forumaši. Jeste da se @Trimi ''udao'' u entitet, ali je rođen u Sarajevu.
-
RATM56
#981 Re: Dešavanja u Sandžaku
Pa nek su, svaka im čast. Ali nije njihov izbor jedini legitiman
- PipiDugaDevetka
#982 Re: Dešavanja u Sandžaku
To njih pitaj. Ja sve anti-bh. Srbe zovem jednom riječju, VELIKOSRBI, a ostali neka se sami prepoznaju da NISU.RATM56 wrote:Pa nek su, svaka im čast. Ali nije njihov izbor jedini legitiman
-
RATM56
#983 Re: Dešavanja u Sandžaku
Jel bošnjačku većinu u Sandžaku zoveš velikobošnjačkom? 
-
radostan dan
#984 Re: Dešavanja u Sandžaku
meni je to jasno potpuno, samo volim da to čujem bez maske.stokton wrote:Svi oni koji su branili svoju zemlju od krvožednih četnika, jel možda sad jasnijeradostan dan wrote:naravno da nisu.
i to poštujem, za ratliku od ovih -mistifikatora-.
tebe avatar elimniše iz svake kombinacije srBski velikosrbu.Postao/la CSKA dana 26/07/2013 00:12
Izdavace valjda certifikate,kad moze za Hrvate,sto ne bi moglo i za Srbe.
ko nisu četnici - velikosrbi?PipiDugaDevetka wrote: Eto ti me uputi kako da nazovem one Srbe koji su napadali kao srbijanski pomagači svoju domovinu, tj. gađali nas sve sa brda, snajperisali, zatvarali vodu, struju,...''razvlačili pamet''? Kada bih rekao četnici-nije precizno jer nisu svi Srbi četnici.
Ja ih jednom riječju nazivam velikosrbi .
uputi me.
Last edited by radostan dan on 26/07/2013 08:07, edited 1 time in total.
- PipiDugaDevetka
#985 Re: Dešavanja u Sandžaku
Što bih Bošnjake sa Sandžaka zvao tako pogrdnim nazivom, kada oni nisu počinili genocid nad Srbima?RATM56 wrote:Jel bošnjačku većinu u Sandžaku zoveš velikobošnjačkom?![]()
Last edited by PipiDugaDevetka on 26/07/2013 08:09, edited 1 time in total.
- PipiDugaDevetka
#986 Re: Dešavanja u Sandžaku
Ja sam, ovdje na Forumu da jedini ovlašten da izdajem certifikate ko je velikosrbin, a ko obični binaSr.radostan dan wrote:meni je to jasno potpuno, samo volim da to čujem bez maske.stokton wrote:Svi oni koji su branili svoju zemlju od krvožednih četnika, jel možda sad jasnijeradostan dan wrote:naravno da nisu.
može pitanje i u drugoj formi - koliko ima normalnih srba? jovo, bogić, i koja još četri?![]()
i to poštujem, za ratliku od ovih -mistifikatora-.
tebe avatar elimniše iz svake kombinacije srBski velikosrbu.Postao/la CSKA dana 26/07/2013 00:12
Izdavace valjda certifikate,kad moze za Hrvate,sto ne bi moglo i za Srbe.
-
RATM56
#987 Re: Dešavanja u Sandžaku
PipiDugaDevetka wrote:Što bi Bošnjake sa Sandžaka zvao tako pogrdnim nazivom, kada oni nisu počinili genocid nad Srbima?RATM56 wrote:Jel bošnjačku većinu u Sandžaku zoveš velikobošnjačkom?![]()
Pa za šta se sada koristi prefiks ''veliko-''? Za antidržavne elemente ili genocidaše? Ma ko bi pohvatao te tvoje kriterijume
- PipiDugaDevetka
#988 Re: Dešavanja u Sandžaku
Referentni su mi sudovi nadležni i ko je počinio genocid ''najveći poslije WWII u Evropi''. K'o da je uopšte bilo nekih drugih genocida u Evropi da se mogu komparirati?RATM56 wrote:PipiDugaDevetka wrote:Što bi Bošnjake sa Sandžaka zvao tako pogrdnim nazivom, kada oni nisu počinili genocid nad Srbima?RATM56 wrote:Jel bošnjačku većinu u Sandžaku zoveš velikobošnjačkom?![]()
![]()
Pa za šta se sada koristi prefiks ''veliko-''? Za antidržavne elemente ili genocidaše? Ma ko bi pohvatao te tvoje kriterijume![]()
Dakle, ko je učestvovao u genocidima nad Bošnjacima, to mi je referenca prema kojoj se ravnam i rado izdajem certifikate ovdje na Forumu.
Last edited by PipiDugaDevetka on 26/07/2013 08:16, edited 1 time in total.
-
radostan dan
#989 Re: Dešavanja u Sandžaku
kako sve stižeš, svaka ti čast.Ja sam, ovdje na Forumu da jedini ovlašten da izdajem certifikate ko je velikosrbin, a ko obični binaSr.
![]()
pola dana proučavaš fatihu za svete ratnike iz pazara poginule u siriji, drugo pola skeniraš srbe.
kenjac ti je u italiji a ne u bih. pitaj ga malo što je tamo.
- PipiDugaDevetka
#990 Re: Dešavanja u Sandžaku
@KENJAC je učestvovao u oružanoj borbi na pravoj strani, na strani ARBiH. Njegovu isfrustriranost s(r)tanjem u federativnom dijelu BiH, ne bih komentarisao. Hvala mu što je svojevremeno uzeo pušku i ratovao za mene i moje. Svi smo preživjeli,osim brata koji se samoubio 1997. kada je sve već bilo prošlo, te je elan i optimizam rastao svukuda po Bosni.radostan dan wrote:kako sve stižeš, svaka ti čast.Ja sam, ovdje na Forumu da jedini ovlašten da izdajem certifikate ko je velikosrbin, a ko obični binaSr.
![]()
pola dana proučavaš fatihu za svete ratnike iz pazara poginule u siriji, drugo pola skeniraš srbe.![]()
kenjac ti je u italiji a ne u bih. pitaj ga malo što je tamo.![]()
BTK, što ja visim na Forumu Klix.ba i ostalim forumima. Imam razloga za to.
BTK=lIbo te ratzku.
-
RATM56
#991 Re: Dešavanja u Sandžaku
Dakle ne postoji niti jedan velikohrvat u BiH jer Hrvati nisu izvršili od nadležnih sudova certifikovan genocid nad Bošnjacima.PipiDugaDevetka wrote: Referentni su mi sudovi nadležni i ko je počinio genocid ''najveći poslije WWII u Evropi''. K'o da je uopšte bilo nekih drugih genocida u Evropi da se mogu komparirati?![]()
![]()
Dakle, ko je učestvovao u genocidima nad Bošnjacima, to mi je referenca prema kojoj se ravnam i rado izdajem certifikate ovdje na Forumu.
Problem je, pod jedan, što ti jasno ne vidiš granicu koja odvaja učešće od neučešća u genocidu.
I pod dva, imaš problem kao i svaki nacionalista, postavljaš se iznad ustava i zakona i u totalitarnom maniru ulazio bi ljudima u glave i propisivao ispravno mišljenje.
-
radostan dan
#992 Re: Dešavanja u Sandžaku
pipi, pipi, džavolčiču... 
- PipiDugaDevetka
#993 Re: Dešavanja u Sandžaku
Dovoljno mi je što je bivši Hr. predsjednik Mesić savjetovao bh. Hrvatima da se ''okrenu Sarajevu''.RATM56 wrote:
Dakle ne postoji niti jedan velikohrvat u BiH jer Hrvati nisu izvršili od nadležnih sudova certifikovan genocid nad Bošnjacima.
Problem je, pod jedan, što ti jasno ne vidiš granicu koja odvaja učešće od neučešća u genocidu.
I pod dva, imaš problem kao i svaki nacionalista, postavljaš se iznad ustava i zakona i u totalitarnom maniru ulazio bi ljudima u glave i propisivao ispravno mišljenje.
I oni su se prilično okrenuli bh. prijestolnici.
Svi velikosrbi su učestovavali u agresiji i genocidu, neko tako što je plaćao porez prilikom kupovanja hljeba, goriva, ...u bijiSr (Trgovina plaćala porez na promet koji je potom išao u budžet odakle se plaćalo ratovanje i genocid), neko tako što je u Bosni ratovao protiv legalnih vlasti RBiH kao pobunjenik ili domaći izdajnik,....
- PipiDugaDevetka
#994 Re: Dešavanja u Sandžaku
Molim da se poštuje to da sam ja Bošnjak i da je islam barem 85% moga identiteta, te da sam ja više neki šejtančić, nego đavolčić.radostan dan wrote:pipi, pipi, džavolčiču...![]()
-
RATM56
#995 Re: Dešavanja u Sandžaku
PipiDugaDevetka wrote:Dovoljno mi je što je bivši Hr. predsjednik Mesić savjetovao bh. Hrvatima da se ''okrenu Sarajevu''.RATM56 wrote:
Dakle ne postoji niti jedan velikohrvat u BiH jer Hrvati nisu izvršili od nadležnih sudova certifikovan genocid nad Bošnjacima.
Svi velikosrbi su učestovavali u agresiji i genocidu, neko tako što je plaćao porez prilikom kupovanja hljeba, goriva, ...u bijiSr (Trgovina plaćala porez na promet koji je potom išao u budžet odakle se plaćalo ratovanje i genocid), neko tako što je u Bosni ratovao protiv legalnih vlasti RBiH kao pobunjenik ili domaći izdajnik,....
Pa jeste, ljudi nisu trebali ništa da jedu tih godina
A tek ovo za okrenutost. Okrenutost kao vrhunska vrednost. A ja ću opet pitati kome su okrenute Sandžaklije?
Nadam se da odbijaš poslušnost OS BiH, s obzirom da su iste amnestirale VRS čak ih primile pod svoje okrilje na jednakim osnovama kao i ARBiH
- PipiDugaDevetka
#996 Re: Dešavanja u Sandžaku
Mogli su protestovati protiv rata, ali velikosrbi iz BgD-a nisu. Čast izuzecima kao što je pjevač Rambo Amadeus, neke Žene u crnom,.....RATM56 wrote:PipiDugaDevetka wrote:Dovoljno mi je što je bivši Hr. predsjednik Mesić savjetovao bh. Hrvatima da se ''okrenu Sarajevu''.RATM56 wrote:
Pa jeste, ljudi nisu trebali ništa da jedu tih godina![]()
A tek ovo za okrenutost. Okrenutost kao vrhunska vrednost. A ja ću opet pitati kome su okrenute Sandžaklije?
Nadam se da odbijaš poslušnost OS BiH, s obzirom da su iste amnestirale VRS čak ih primile pod svoje okrilje na jednakim osnovama kao i ARBiH![]()
Pišem u svoje ime, ja nikoga nisam amnestirao. Nikome neću oprostiti, nikada neću zaboraviti.
Last edited by PipiDugaDevetka on 26/07/2013 09:29, edited 1 time in total.
-
radostan dan
#997 Re: Dešavanja u Sandžaku
kakav rambo, evo ti ramba korpus delikt 1994. svirao za 20 marki gdje god su ga zvali.
a vesni album pregledao i platio vučelić, tadašnji jebač. vesne i sps-a.
a vesni album pregledao i platio vučelić, tadašnji jebač. vesne i sps-a.
- PipiDugaDevetka
#998 Re: Dešavanja u Sandžaku
Rambo Amadeus je na nekom beogradskom koncertu izjavio javno u mirkofon nešto kao:radostan dan wrote:kakav rambo, evo ti ramba korpus delikt 1994. svirao za 20 marki gdje god su ga zvali.
a vesni album pregledao i platio vučelić, tadašnji jebač. vesne i sps-a.![]()
Jebite se, ja da vam sviram, a Sarajevo bombarduju. Imaš li snimak tog čina?
- angelo
#999 Re: Dešavanja u Sandžaku
PipiDugaDevetka wrote: Dovoljno mi je što je bivši Hr. predsjednik Mesić savjetovao bh. Hrvatima da se ''okrenu Sarajevu''.
jako su se okrenuli, pun je Zagreb Hercegovaca
- PipiDugaDevetka
#1000 Re: Dešavanja u Sandžaku
Otakako je došao Mesić za predsjednika svih Hrvata na svijetu, sve je krenulo na bolje i sada je Hrvatska prijateljska država Bosni i Hercegovini. To što neki pojedici ne slušaju svog predsjednika, ja ne mogu ništa.angelo wrote:PipiDugaDevetka wrote: Dovoljno mi je što je bivši Hr. predsjednik Mesić savjetovao bh. Hrvatima da se ''okrenu Sarajevu''.
I oni su se prilično okrenuli bh. prijestolnici.![]()
![]()
![]()
jako su se okrenuli, pun je Zagreb Hercegovaca![]()
Mesić = Josip Broz, najdobar skroz!