cindrlimindrli wrote:Da sam na Denisovom mjestu rekao bih ti nemoj me vise braniti matere ti.JoseMujica wrote:ljudi frustrirani sopstvenim identitetom itekako brinu ko je ko i kako se češlja
Dennis molim lijepo
cindrlimindrli wrote:Da sam na Denisovom mjestu rekao bih ti nemoj me vise braniti matere ti.JoseMujica wrote:ljudi frustrirani sopstvenim identitetom itekako brinu ko je ko i kako se češlja
Dennis ZNA...nema hajra bez koalicije sa SDA.klavirdžija wrote:Osnovno pitanje vezano za promjenu imena, pošto je dotični lafo političar koji bi da osvoji povjerenje građana, je sljedeće: Ako se prodao i promijenio ime tek da bi se uvukao u šupak nekakvim Austrijancima, zašto sutra, kada ulog bude i veći, ne bi prodao i mene i ostale koje predstavlja?
U tome je problem, a ne to je li ime promjenio u Pennis ili Kunta Kinte.
...pa i to je smrad..JoseMujica wrote:čudo u procesu gađenja nad promjenom imena ne spomenuste Hamzu (Igora) Ražnjatovića
Motiv d(p)enisa i motiv Igora za promjenu krecu sa dvije dijametralno razlicite platforme. Jedna je primitivni sram sopstvenog porijekla i nacije (covjek nije vjerski konvertit), a druga promjena vjerskih ubjedjenja..covjek nije promijenio svoje prezime nego ime, a ne bi ni to da nije htio ime arapskog porijekla! Tako da su vam ta poredjenja u pm relevantnaParanoid wrote:...pa i to je smrad..JoseMujica wrote:čudo u procesu gađenja nad promjenom imena ne spomenuste Hamzu (Igora) Ražnjatovića
to je relevantno kod ovih zbunjenih koji ne razlikuju vjeru od nacijeCaneBos wrote: Motiv d(p)enisa i motiv Igora za promjenu krecu sa dvije dijametralno razlicite platforme. Jedna je primitivni sram sopstvenog porijekla i nacije (covjek nije vjerski konvertit), a druga promjena vjerskih ubjedjenja..covjek nije promijenio svoje prezime nego ime, a ne bi ni to da nije htio ime arapskog porijekla! Tako da su vam ta poredjenja u pm relevantna![]()
Shodno tvom nahodjenju..Islam smrdi !!!?? nikad kraja bolesnicimaJoseMujica wrote:samo smrdi na pravu stranu![]()
![]()
Pa naravno da nema veze, nego se Jole uživio u ulogu forumskog über kapaciteta pa mu se smanjila širina u razmišljanju, niste ga trebali citirati sad neće moći da izmjeni post pa će izgubiti armiju lajkera koji mu se dive jer još nisu shvatili da pola stvari koje piše ni njemu nisu jasneCaneBos wrote:Motiv d(p)enisa i motiv Igora za promjenu krecu sa dvije dijametralno razlicite platforme. Jedna je primitivni sram sopstvenog porijekla i nacije (covjek nije vjerski konvertit), a druga promjena vjerskih ubjedjenja..covjek nije promijenio svoje prezime nego ime, a ne bi ni to da nije htio ime arapskog porijekla! Tako da su vam ta poredjenja u pm relevantnaParanoid wrote:...pa i to je smrad..JoseMujica wrote:čudo u procesu gađenja nad promjenom imena ne spomenuste Hamzu (Igora) Ražnjatovića![]()
Mujice, covjek je promjenio vjeru pa samim tim i ime, ne znam sta nalazis zajednicko izmedju njega i Dennisa osim zelje da pametujesJoseMujica wrote:čudo u procesu gađenja nad promjenom imena ne spomenuste Hamzu (Igora) Ražnjatovića
CaneBos wrote:Motiv d(p)enisa i motiv Igora za promjenu krecu sa dvije dijametralno razlicite platforme. Jedna je primitivni sram sopstvenog porijekla i nacije (covjek nije vjerski konvertit), a druga promjena vjerskih ubjedjenja..covjek nije promijenio svoje prezime nego ime, a ne bi ni to da nije htio ime arapskog porijekla! Tako da su vam ta poredjenja u pm relevantnaParanoid wrote:...pa i to je smrad..JoseMujica wrote:čudo u procesu gađenja nad promjenom imena ne spomenuste Hamzu (Igora) Ražnjatovića![]()
Jole je car. Samo ga pokušaj zamisliti. Sjedi jado za kompjuterom po cijeli dan, ni druga ni drugarice. Jedina smisao njegovog života se ogleda u tome da po cijeli dan visi na internetu i provocira Bošnjake, tabiri islam, predsjednika rahmetli naziva izmetbegovićem poput najvećih koljača itd... a ima i još jedan nick, nešto pjongjang s avatarom onog manijaka velikog vođe, ali dugo se nije registrovao preko njega. Baš jadan čovjek.awaken wrote:
Pa naravno da nema veze, nego se Jole uživio u ulogu forumskog über kapaciteta pa mu se smanjila širina u razmišljanju, niste ga trebali citirati sad neće moći da izmjeni post pa će izgubiti armiju lajkera koji mu se dive jer još nisu shvatili da pola stvari koje piše ni njemu nisu jasne![]()
![]()
Dakle, onda možemo staviti znak jednakosti između Kusturice Emira (promijenio ime u Nemanja, nakon preuzimanja pravoslavlja) i Ražnatović Igora (promijenio ime u Hamza, nakon preuzimanja Islama) ?!CaneBos wrote:Motiv d(p)enisa i motiv Igora za promjenu krecu sa dvije dijametralno razlicite platforme. Jedna je primitivni sram sopstvenog porijekla i nacije (covjek nije vjerski konvertit), a druga promjena vjerskih ubjedjenja..covjek nije promijenio svoje prezime nego ime, a ne bi ni to da nije htio ime arapskog porijekla! Tako da su vam ta poredjenja u pm relevantnaParanoid wrote:...pa i to je smrad..JoseMujica wrote:čudo u procesu gađenja nad promjenom imena ne spomenuste Hamzu (Igora) Ražnjatovića![]()
nije. ovaj drugi je presao u pravu vjeruIt_is_a_Leclerc wrote: Dakle, onda možemo staviti znak jednakosti između Kusturice Emira (promijenio ime u Nemanja, nakon preuzimanja pravoslavlja) i Ražnatović Igora (promijenio ime u Hamza, nakon preuzimanja Islama) ?!
It_is_a_Leclerc wrote:Dakle, onda možemo staviti znak jednakosti između Kusturice Emira (promijenio ime u Nemanja, nakon preuzimanja pravoslavlja) i Ražnatović Igora (promijenio ime u Hamza, nakon preuzimanja Islama) ?!CaneBos wrote:
Motiv d(p)enisa i motiv Igora za promjenu krecu sa dvije dijametralno razlicite platforme. Jedna je primitivni sram sopstvenog porijekla i nacije (covjek nije vjerski konvertit), a druga promjena vjerskih ubjedjenja..covjek nije promijenio svoje prezime nego ime, a ne bi ni to da nije htio ime arapskog porijekla! Tako da su vam ta poredjenja u pm relevantna![]()
Tu su oni negdje...tako bi kantar pokazao.., a Qratz mora na digitalnu vagu jer je on light varijanta..505sCrtom wrote:nije. ovaj drugi je presao u pravu vjeruIt_is_a_Leclerc wrote: Dakle, onda možemo staviti znak jednakosti između Kusturice Emira (promijenio ime u Nemanja, nakon preuzimanja pravoslavlja) i Ražnatović Igora (promijenio ime u Hamza, nakon preuzimanja Islama) ?!
Ako pod tim nase mislis na muslimanska imena..ime Denis nema veze s tim, porijeklo tog imena nije ni arapsko ni perzijsko ni tursko. Ako mislis na ime sa nasih prostora koje nema prizvuk nijedne vjere (mada ga opet najcesce nadijevaju muslimani u BiH), onda da.OpusDei wrote:Kontam da je tesko zvati se Muhamed u Austriji ili Njemackoj ili gdje je vec zivio, a na kraju krajeva izabrao je ime koje je ipak "nase", ali komicno mi je ovo germaniziranje sopstvenog prezimena.
ide mi na tuki fašizam koji je tebi očigledno normalan dr. Mengele i da kockoglavici coporativno kake po nekome samo zato sto taj neki lik ne ponavlja ko papagaj svetu mantru sto je teritorijalci cuse na dzumi ili na misi, Jal procitase u partijskoj brosuriDoktor29 wrote:Mujice, covjek je promjenio vjeru pa samim tim i ime, ne znam sta nalazis zajednicko izmedju njega i Dennisa osim zelje da pametujesJoseMujica wrote:čudo u procesu gađenja nad promjenom imena ne spomenuste Hamzu (Igora) Ražnjatovića
Da se razumjemo na pocetku ja nemam nista protiv promjena, stvar je jako licna i treba da se tice samo njega i njegove porodice.JoseMujica wrote:ide mi na tuki fašizam koji je tebi očigledno normalan dr. Mengele i da kockoglavici coporativno kake po nekome samo zato sto taj neki lik ne ponavlja ko papagaj svetu mantru sto je teritorijalci cuse na dzumi ili na misi, Jal procitase u partijskoj brosuriDoktor29 wrote:Mujice, covjek je promjenio vjeru pa samim tim i ime, ne znam sta nalazis zajednicko izmedju njega i Dennisa osim zelje da pametujesJoseMujica wrote:čudo u procesu gađenja nad promjenom imena ne spomenuste Hamzu (Igora) Ražnjatovića
a govorim o tome da u konvertitskoj kulturi kakva je u BiH najviše mrze bilo kakvu različitost, odstupanje od okoline. Za konvertite tipično slijepo upijanje dogme i kruti formalizam jer stalno pokušavaju dokazati odanost novom Gospodaru. pri tome konvertitima smatram i ove Neotradicionaliste sto su 92 sakrili crvene knjizice.
meni ne smetaju ni Dennis, ni Hamza, ali je strasno citati s kakvim se gadjenjem pojedinci obrusavaju na Dennisa zbog promjene imena, dok Hamzu ne spominju iako promjena imena i vjere u suštini ne bi trebale imati veze jedno s drugim, al to može biti dobar pokazatelj stupnja prihvaćanja novog dogmatizma kod Hamze (al je to pozitiva jer je popušio nas), dok preziru potpuno Denisovu umjetničku furku (jer se simbolicki izdvaja iz zajednice).
Nije da pametujem al su mi cak interesantna ova borgovska razmislnja copora gdje kill the jew tako lahko postaje normala a samim tim i društveni otpor tome postaje mehak. Već do ove Četvrte stranice Dennis nije Čovjek, a ko god ga je branio je Četnik.
ako mores doktore da i ti daš svoj doprinos ovoj temi mecinskom elaboracijom da se tranzicijom od Muhameda do Dennisa, a morebit i Igora do Hamze i haplo grupa mijenja? a isto BiH molio medicinsko pojašnjenje kako se preko sise transmitira kultura kod dojenčadi?
hvala moj doktore