Kako citam koji komentar ispade da SVI koji smo zaposleni ili imamo stelu ili nam je neko u stranci ili su nas mama i tata pogurali
Tata prije rata radio u Unisu, bio u vojsci i '96 nogiran i poslije se vise nikad nije zaposlio, mama prije rata radila u trgovini, poslije rata u trafici, sad je CAK dogurala do sekretarice u jednoj privatnoj firmi. Punac prije rata radio u Feroelektru gdje su ga nesto jebali za staz i sad ima strasnu penziju od 379 KM, punica citav zivot bila domacica, nijedno od njih cetvero nikad ni minute nije bilo u nekoj stranci...
Kako, ali kako se i ja i zena zaposlismo (hvala dragom Bogu) sa ovakvim backgroundom?
Mislim ono, znam ja prvi da je jebena situacija, dosta ljudi je na rubu egzistencije ali generalizovati i trpati sve u isti kos je nidje veze... Ja mozda grijesim al ja ne vidim razliku izmedju onih sto su zapalili Zetru, Vijecnicu ili Grbavicu i ovih sto su danas palili

I glupi su vam argumenti da su ovo danas radili ljudi koji su ostali bez posla, koje je firma izvarala, koji su na birou i sl. Odgovorno tvrdim da bi 90% tih ljudi na pitanje jel ovo rjesenje, paliti i rusiti, odgovorilo negativno...
Sent from my HTC One