Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
channel10 wrote:
Nema tu sta biti nevjerovatno. To je sasvim normalna stvar kad cijeli dan se umjesto ganjanja ovih lica sto nam drze predavanja u zadnjih sat i pol na raznoraznim placenim medijim, pale nasi gradovi bez ikakvog razloga gdje je napravljena nemjerljiva steta za ans same i drzavu u globalu, a nista se nije rijesilo niti ce se rijesiti. Umjesto da su njima trojici/petorici/desetorici izbijeni zubi, sad ti isti likovi pucaju kojekakve satre i oni najpametniji i nastavlja se gdje se stalo. A narod dzaba popali pola gradova u ovoj drzavi. Lafo sve zbog kriminala i korupcije,a nijednom ne fali ni dlaka sa glave, nego stavise jos nam trube kako je to odavno trebalo uraditi . Majko mila, mislim da na svijetu nema glupljeg naroda
potpisujem - kompletna energija je usmjerena na pogresno mjesto - a trebalo je biti direktno po kravataskim oligarhsijskim hohstaplerima koji vec godinama dogovaraju podjele vlasti po evropi i svijetu i seru o nacionalnim problemima.....
mater mu jebem - totalno pogresno i odsutno.---- ovako ispada da je ucinjen samo udar na drzavu a vukovi neosteceni totalno....
upravo tako.
hoćete promjene. jaštaradi... eto pogledajte kako Bakir promjeni percepciju. Zlaja... Fahro...
razumiju oni silu, ali na svoj način.
pa efikasniji je bio onaj grafit na ulazu u haustor Nedžada Brankovića kada se sasr'o ko grlica.
Joj vidi ga jes' se osilio! Kako ga samo nije stid! Ruke mu slomiti! Noge! I ruke i noge istovremeno! Raščerećit ga i napravit primjer da svi pemzioneri vide š'a bude kad si nezadovoljan sa svoje 303 marke! Koje su duplo veće od onih u eresu!
Banksy wrote:
Ukratko, ojađeni narod u Tz opravdano krenuo, SDP policija proklizala i prenasilno odgovorila, javnost ih oštro kritikovala, Fahro vidio priliku da se politički okoristi pa stao uz demonstrante, SDP i SDA poslali plaćenike da preokrenu demonstracije u naslije, Pećanac (saveznik SDA) policiju povukao i pustio plaćene huligane da polupaju grad i pretvorio policiju i vlast u žrtve, na koncu SDP i SDA se donekle iščupali iz vrlo opasne situacije, Fahro donekle poentirao ...
sve dalje ovisi o tužilaštvima i pritisku MZ ...
Nisu SDP i SDA poslali placenike vec su to oni koji su placeni spolja da izvrse pritisak na bosnjacke politicare da pristanu na Coviceve ucjene.
Iščupali ste se danas vješto, čestitam ... Istina, preko naših leđa, ali ipak iščupali.
Chmoljo wrote:
buraz, vjeruj mi da specijalna nije baš toliki odron da kamenje vide kao životnu opasnost od koje se moraju panično odbraniti.
Specijalna je danas, kratko nakon početka frke, potpuno potisnula borbeni dio demonstranata na mostove, sa pojačanjem koje im je stajalo iza leđa, a onda im je stigla naredba da se povuku.
Ostatak smo vidjeli.
Zeljković nije normalan, zbog svojih nepromišljenih izjava doveo je do ovog danas, dijelom je odgovoran, hebla te fotelja, budi čovjek daj ostavku konjino jedna
LEDA wrote:
JE LI TI TO STVARNO MISLIŠ!!??
Bez istorije ,nacionalne istorije ....... ma imaš li 8 rzreda škole uopšte
imam fakultet i nakon 8 godina na birou meni je preci rucak i moj stomak, moja egzistencija nego arhiv. prvo egzistencija pa esencija jer bez egzistencije nema esencije.
ja tebe necu vrijedjati pa te pitati imas li osnovnu skolu, samo cu te pitati u kojoj agenciji, ministarstvu, opstini, vladi, javnoj instituciji radis?
btw.
91. bio popis, 92. izbio rat a zadnji dan mira svirali partibrejkersi u slozi.
2013. bio popis, 2014. gori predsjednistvo bih, a sutra u koloseumu sviraju partibrejkersi.
Jesi li sit sad kad je izgorio arhiv?
Nista se sa ovim nije postiglo niti ce se postici, nista.
Odmah da ti kazem braco pored maloljetnih delikvenata bilo je starih klosara i alkosa koji su tu dosli da budu sta dobri . Ne mogu reci sigurno za ovog sa slike al sam vidio dvojicu trojicu ljudi pred smrt a nije im tesko trafiku obit .
madesa wrote:veceras u bulju svi ce dobiti a mi cemo izgraditi JOS LJEPSE I STARIJE SARAJEVO
Za koga ces da ga gradis, jado jadni, za lezihljebove ove? Treba njih kao vjestice na lomacu iznad Sarajeva sve popaliti. Nemaju pojma koliko su do sada imali srece sto je nas narod glup pa zna dugo da "saburi".
Sad oni prebacuju krivicu ko je kriv za ovakvo stanje, a kreteni neće da shvate i da kažu da su svi oni krivi jer su svih 20 godina krčimli novac naroda!
VIdimo se sutra na istom mjestu u isto vrijeme a vi bando uhljebljena koja po vazdan palamudi po forumu doci ce i na vas red doci ce trenutak kad ce se revizirati vase radno mjesto i nacin na koji ste dosli do njega ! PALITI SVE ! PRAVDA ZA SVE !