ExNihilo wrote:Jel opet ide priča "Doš'o Walter" pizda mu materina retardirana.House wrote:Slušajte Zlatka na TV1![]()
pa kako te nije sramota otac te yebo mili
Prica da su drzavu razvalili "tajkuni"
ExNihilo wrote:Jel opet ide priča "Doš'o Walter" pizda mu materina retardirana.House wrote:Slušajte Zlatka na TV1![]()
pa kako te nije sramota otac te yebo mili
Better Man wrote:Ovi nasilni protesti nece na zalost dovesti do promjena i opst ce ispastati obicni gradjani! Pravi protesti bi bili kad bi na ulice izaslo stotine hiljada ljudi i kada bi na celu istih stajsli pismeni i cestiti ljudi koji bi s gradjanima blokirali sve institucije i mirnim putem trazili od politicara da podnesu ostavke i da na njihova mjesta dodju oni koji ce pokrenuti pitanje krivicne odgovornosti svih onih koji su pljackali ovu zemlju i koji ce raditi iskljucivo u interesu gradjana i razvoja zemlje! Obo sto sad se desava je cisti vandalizam i huliganstvo!
Sent from my iPhone using Tapatalk
ti si svoje rekla ovim postom, tako da... produži daljeinsomnia78 wrote:I sad mi treba da ti vjerujemo na rjec?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
insomnia78 wrote:Jel Vjecnica sljedeca?
Gori od četnika
dakako, nisu mogli nista konkretno sa demonstrantima naoružanih kamenjem a sad želiš reći da su cijeli dan vodili elektronsko nadgledanje...uzgajivac wrote:tebi ce uskoro zaplijeniti mobitel:neregistrovani wrote:http://www.nettelevizor.com/FACE-TV-Sarajevo.html
direktno, koji ljigavi pakaš, vrši samopromociju !vi u SA zapalite i avazov toranj molim vas !![]()
http://otvoreno.ba/razno/kultura/43625- ... enih-mreza
Glupane, ne gori predsjednistvo nego istorijski arhiv BiH, veci dio gradje iz istorije ove jadne zemlje.ExNihilo wrote:Nisu protesti izmakli kontroli, izmakla je ova država kontroli. Odavno.
Kaje gori predsjedništvo. Kaje šteta.![]()
Ko je bio unutra, zna da je sve svila i kadifa. A 'vamo 44%.
I treba da gori.
u zenici je zapaljen maticni ured i sve knjigeLEDA wrote:Neka mi neko od ovih što su za ovakve "demonstracije" objasni svrsishodnost paljenja ARHIVA BiH .
Ili je to tek neka zgrada .......
Ili jedan samar, samo sto za to nije potrebna paljevina, mozes ga svaki dan sresti i reci mu sve sto imamo...jaje u glavu Zeljkovića bi bilo efikasnije od ove paljevine... kriminal ima ime i prezime.
julisiz es grant wrote:Čujem da su u Goraždu na čelu protesta vodeći privrednici i da zvuče vrlo odlučno.
Tako treba, a ne ko marva bez mozga.
+1StupskaBitanga wrote:Neće ovo na dobro
Ako se Fahro dočepa kraj BiH je blizukamen spoticanja wrote:ako me pamchenje ne vara,kod senada pred 6. april gost bio fikret abdic
veceras je to fahro radoncic
kamen spoticanja wrote:ako me pamchenje ne vara,kod senada pred 6. april gost bio fikret abdic
veceras je to fahro radoncic
nisu svi politicari dosli u Sarajevo.leškarenje wrote:Najveći krivci još uvijek su nedodirljivi : SDA (Mehmeda Spahe 14,Sarajevo) , SDP(Alipašina 41,Sarajevo) , ZABiH(Fra Grge Martića br.2/II,Sarajevo) itd.
Pa zar nisu gori, sta je zgrada Arhiva skrivila?p206 wrote:ti si svoje rekla ovim postom, tako da... produži daljeinsomnia78 wrote:I sad mi treba da ti vjerujemo na rjec?
ne zanima me tvoje mišljenje
insomnia78 wrote:Jel Vjecnica sljedeca?
Gori od četnika
Ma u pravu si, treba zapaliti Arhiv, Opstinu u kojoj je sva dokumentacija o mom/tvom postojanju (da nam se zatre trag sto bi svakako odgovaralo svima), nek sutra zapale Vijecnicu, Stari Most, Zetru, koji ce nam qratz...Breathless wrote:Tako isto Zeljkovic jucer, kaze, dok sam JAAA branio ovu zgradu od JNA, a on i oligarhija kojoj pripada ucinili vise stete i donijeli vise nesrece ovom narodu mozda i od same JNA. Sto ovu zemlju, narod i te "zgrade" niste branili od onih koji su ih od 1995. do danas unistavali i unistili potpuno i vecinu stanovnistva u BiH dotjerali do nemogucnosti golog opstanka. do jucer, vec vam sad odjednom proradilo suosjecanje.shalla wrote:5 godina su nasi najblizi branili ovu drzavu pa i te zgrade
I sad treba da opravdavam alkoholiziranu/nadrogiranu rulju koja te zgrade pali? Hej, palis svoj grad, koji mentol trebas biti da to radis
Sent from my HTC One
Na tu jeftinu patetiku vise niko ne nasjeda.