Nemoj gledat TV - i meni se gadi.weredsf wrote:Radonjcic gost na Face tv...pa koji k....
Narode nisi kriv - idi kući - treba gasit požar.
Nemoj gledat TV - i meni se gadi.weredsf wrote:Radonjcic gost na Face tv...pa koji k....
A ti si najveći FUJ, ovo danas je posljedica, pazi napisaću ti polako da razumiješ P O S LJ E D I C A, a uzrok je na drugoj strani ne u onima koji su protestovali.SundanceKid wrote: BRAVO SARAJEVO! BRAVO TUZLA! BRAVO MOSTAR!
Ovi momci su to sigurno zasluzili, da ih gadjamo kamenjem, poubijamo... Ovi ljudi koji nas brane od kojekakvih kriminalaca, koji se trude da sacuvaju zivote, da ne eskalira sve u vandalizam i anarhiju...oni su zasluzili da im se ovo uradi, ko da su najveci neprijatelji, a samo rade svoj poso posteno...
Fuj! Kad jos vidim da su ovo sve DJECA JEB*ENA svaki ima skolsku torbu na ledjima i gadja kamenjem...cccc... Kakav smo mi sugav narod, da nas hoce neko sve pobit, sevap bi bio! Fuj! FUJ!
bice gore od danasŠveđanin wrote:Ja se nadam da je cilj ispunjen.
Valjda će se sada političari malo više da se boje naroda.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Prosvijetli nas ?Alfons Kauders wrote:prilicno sam siguran da znam ko je i kako organizvao igranku u tuzli... a ovo ostalo je samo bio neplanirani nastavakKastanienallee wrote:Cisto informativno voljela bih znati na cijem su platnom spisku organizatori svega? Je li neko od vas dobio poziv da izadje na ulice Tuzle? Ima li iko da nam pokaze neki tok kako je doslo do organizacije svega? S kakvim planom i ciljem? Za koga? Zasto mene niko nije zvao nigdje? Kolika je vjerovatnoca da se narod koji ne mozes motivisati ni za kakav opsti cilj, spontano okupio za neko vece dobro? Sta je ovo? Realizacija visegodisnjih priprema za ukidanje kantona?
Whatever. Vrijeme ce pokazati.
madner wrote:Protesti u skladu sa situacijom.
Rekoh da je strah od naroda potrebna.
weredsf wrote:Radonjcic gost na Face tv...pa koji k....
area51 wrote:POZNATI NOVINAR TVRDI: Mufid Memija: Nema govora o spontanim dešavanjima, ovi protesti su 'preorganizovani'
Ha ja... Hercegovački intelektStjui wrote:zasad samo u mostaru zapaljene stranačke zgrade ,tj.zgrade sda i hdz-a .
Koga boli qrac za nekakvim Aldinom. Skroz nebitan lik.weredsf wrote:Ko je Aldin Širanović/mišljenje jedne bivše radne kolegice!
Šta mi mislite o Aldinu i da je on stvarni borac za prava radnika i socijlano obestrpavljenih u Tuzli?
Denisa Cenic (Tuzla): Zašto svi žmirimo nad činjenicama, Aldin Širanović je bio uposlenik BHTelecom i imao platu 1500 KM ali je dva puta napravio udes pri čemu je bio nadrogiran. Zatim je otpušten. Radila sam snjim i sve ovo provjerite sa bilo kojim uposlenikom BHtelecom. Ja sam dobila otkaz i otišla u MTEL a Aldin je uz pomoć SDA ostajao na poslu. Ja mu nebih dala da mi vodi dvije koze a vi mu Tuzlaci prepuštate da vam vodi djecu, strašno....
Ako mi budete pisali da je on heroj razočarati ću se i u BiH i bilo kakav OTPOR!!!
Klosari najobicniji...svi redom
Platiće osiguranje... a i da ne plati, radije ću plaćati štetu nego plate nehljeba.Alfons Kauders wrote:pa sta je onda zakljucak? da ne demoliraju centrale stranaka da ne ispadnu pristrasni... ali da spale zgradu sodaso koja je privatna imovina i vlasnistvo gradjana i tuzlanskih firmi?
steta neceJanjicar wrote:Alfons zaboravit ce se sve za sahat dva ?
Mislis da je drugacije 92-ge bilo.Woole Triwunovich wrote:Je l' se krade u BBI? Treb'o bi mi tablet jedan
to je tacno, jer u RS nema nereda, Banja Luka danas stotinjak ljudi na protestima, samo da se zna da ih ima.area51 wrote:POZNATI NOVINAR TVRDI: Mufid Memija: Nema govora o spontanim dešavanjima, ovi protesti su 'preorganizovani'
Ja sam siguran da je sve ovo isplanirano i vješto vođeno, toliko vješto da su se mnogi doveli u zabludu da iza ovoga stoji neki ozbiljan revolucionarni pokret, kome je stvarno stalo da nam svima bude bolje.Alfons Kauders wrote:prilicno sam siguran da znam ko je i kako organizvao igranku u tuzli... a ovo ostalo je samo bio neplanirani nastavakKastanienallee wrote:Cisto informativno voljela bih znati na cijem su platnom spisku organizatori svega? Je li neko od vas dobio poziv da izadje na ulice Tuzle? Ima li iko da nam pokaze neki tok kako je doslo do organizacije svega? S kakvim planom i ciljem? Za koga? Zasto mene niko nije zvao nigdje? Kolika je vjerovatnoca da se narod koji ne mozes motivisati ni za kakav opsti cilj, spontano okupio za neko vece dobro? Sta je ovo? Realizacija visegodisnjih priprema za ukidanje kantona?
Whatever. Vrijeme ce pokazati.
Treba imati ono sto ovi nemaju...muda i ideale za koje treba i poginuti ako treba...Poljine su prava adresa za sravniti sa zemljom sve na sto se naidje...armin071 wrote:
prijedlozi za paljenje...
p.s. ima toga jos ovo su samo neki
Sta su ljudi i porodica poubijali i unistili, sto siromastvom, bolescu, guranju u nemoguce uslove za zivot, u ovih 20 godina oni koje ovi brane.Drvosjeca iz Dejcica wrote:A ti si najveći FUJ, ovo danas je posljedica, pazi napisaću ti polako da razumiješ P O S LJ E D I C A, a uzrok je na drugoj strani ne u onima koji su protestovali.SundanceKid wrote: BRAVO SARAJEVO! BRAVO TUZLA! BRAVO MOSTAR!
Ovi momci su to sigurno zasluzili, da ih gadjamo kamenjem, poubijamo... Ovi ljudi koji nas brane od kojekakvih kriminalaca, koji se trude da sacuvaju zivote, da ne eskalira sve u vandalizam i anarhiju...oni su zasluzili da im se ovo uradi, ko da su najveci neprijatelji, a samo rade svoj poso posteno...
Fuj! Kad jos vidim da su ovo sve DJECA JEB*ENA svaki ima skolsku torbu na ledjima i gadja kamenjem...cccc... Kakav smo mi sugav narod, da nas hoce neko sve pobit, sevap bi bio! Fuj! FUJ!