Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
-
Hedg
#3702 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
koji si ti kurac u svemu ovome?rekla-kazala wrote:ne bi nam ovo ni četnici kvalitetnije popalili. Bravo nehljebovići i huligani iz kladionica i sa nogometnih utakmica.
Vi koji niste u životu marke vrijednosti stvorili uzeli ste sebi za pravo da palite.
sta si ti uradio da bi se stanje promijenilo? klikom na fejsu?
- Platformas
#3703 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Banuj švedsku kurvu.elma89_ wrote:A i zasluzuju status Palestine ako izaberu toHavatar wrote:Stranke koje su spremne da pristanu na treci entitet ( DF i SBB) su poslije ovih protesta sigurna vlast a Bosnjaci u Bosni su sebi osigurali status Palestine u Evropi.JohnnyS wrote:Živo me zanima, kakvi će biti rezultati izbora nakon ovih protesta. Pretpostavljam isti kao što bi bili da protesta nije bilo.
-
dječak sa šibicama
#3704 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Izvjestavanje FTV i TVSA je skandalozno pristrano, oni narod nazivaju huliganima, maltene politicari su ispali zrtve, Suncica samo sto nije svijecu zapalila za vladu KS.
Placenicka stoka.
Placenicka stoka.
- p206
#3705 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ko je dozvolio nicanje kladionica na svakom ćošku...? vlast...rekla-kazala wrote:ne bi nam ovo ni četnici kvalitetnije popalili. Bravo nehljebovići i huligani iz kladionica i sa nogometnih utakmica.
Vi koji niste u životu marke vrijednosti stvorili uzeli ste sebi za pravo da palite.
koliko neplaćenog poreza imaju kladionice i ko je ogovoran za to? vlast...
dakle ?
- JThomas
#3706 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
SDA i HDZ delegati udruženi u osudi protesta/prosvjeda. što li bože 
-
howdy
#3707 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
kamen spoticanja wrote:junache ako neko pipne moju imovinu ja cu je braniti puskomhowdy wrote: drug, pusku u ruke i idi brani...ne daj Boze da su one skode koje su danas zapalili i gurnuli u rijeku u zenici bile moje...ne daj Boze...
nije bilo upucheno tebi, da se razumijemo
-
Johnny_x
#3708 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Nije sigurno, ali je dijete obespravljenog radnika. Buđetske djece nema danas na ulicimakamen spoticanja wrote:
jel ovo "obespravljeni radnik"...98% jos nema ni zavrsenu srednju skolu
- elma89_
#3709 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Sve pronaci koji su rusili,oguliti i njih i roditelje imstaradis wrote:Jeste li vi gledali ALJAzeeru maloprije. COvjek dao analizu stete, FEderacija se godisnje zadusi 600 miliona KM, novac koji ce biti potreban za obnovu ovoga je samo 1 dan znaci ova vlast potrosi bar jos 598 miliona vise...
- Butmiran
#3710 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
madesa wrote:da bog da svi poginuli demonstranti sto su ovo uradili i da bog da te u narodnoj kuhinji odbili
- webby-x
#3711 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Palermo evo ja taman se vratio, bio kod Đačkog.
Jesi bio ili si navijao?
Jesi bio ili si navijao?
- iPod
#3712 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Al Jazeera Balkans javlja da je laž da se pljačka BBI, a s obzirom da je AJB smještena u BBI-u vijest je provjerena. Kome je u interesu da pušta dezinformacije o pljačkama?
- Edin H.
#3713 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Bravo dedakokakolas wrote:Kaže frajer na Al Jazeeri kako je neki deda došao autom i donio mladićima vode, kako bi mogli nastavili raditi ovo što rade![]()
-
julisiz es grant
#3714 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
[quote="Itakoto"
Ma boli njega neka stvar sto ti njemu pises. Dingospo je doktor i sad je prpa sta ce biti sa radnim mjestom. A to sto 99% djece u BIH nema buducnosti je kolateralna steta. Vazno je da je njegovo osigurano.[/quote]
Zašto bi mene bilo prpa za radno mjesto? Ja radim svoj posao pošteno, i u svakom sistemu narodu će moje usluge trebati.
Ma boli njega neka stvar sto ti njemu pises. Dingospo je doktor i sad je prpa sta ce biti sa radnim mjestom. A to sto 99% djece u BIH nema buducnosti je kolateralna steta. Vazno je da je njegovo osigurano.[/quote]
Zašto bi mene bilo prpa za radno mjesto? Ja radim svoj posao pošteno, i u svakom sistemu narodu će moje usluge trebati.
-
oftamolog
#3715 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ova dječurlija što pale zgrade nisu ni svjesni da ništa ne postižu.. štaviše, iz ovih nereda ništa dobro neće prozići, samo štete državi i vjerujte mi, ako ste mislili da ne može biti gore - biće.
- iPod
#3716 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Policija u TK se pridružila demonstrantima.
- Janjicar
#3717 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Jel neko gledao FTV ?
Jel neko gledao Bihac sto covjek place ?
Donio je hranu iz narodne kuhinje koju je dobio i stavio ispred i place. Jeli to huligan?
Jel neko gledao Bihac sto covjek place ?
Donio je hranu iz narodne kuhinje koju je dobio i stavio ispred i place. Jeli to huligan?
- kamen spoticanja
#3718 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ejs...pa zato preventivno rasturaju privatnu imovinu i javno dobro...deder kad je vec tako drasticna situacija zovni ih sebi kuci da ti rasture sve sto imas,cisto da ne bi ostali obespravljeniMaharadza wrote:BUDUĆI "obespravljeni" jeste i u tome je poenta tj. postat' će obespravljen kad-tad OSIM ako se nešto DRASTIČNO ne promijeni u ovoj zemlji!kamen spoticanja wrote:[youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=K8BMHHDzQMI][/youtube]
jel ovo "obespravljeni radnik"...98% jos nema ni zavrsenu srednju skolu
- Havatar
#3719 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Dok njima dodje iz dupeta u glavu vec ce biti u getu evropske Palestine ali haj ti to njima objasniSaurman wrote:
Bosnjaci su najsamodestruktivniji narod na svijetu. Dok se tuku medusobno i pale svoju imovinu, Hrvati i Srbi likuju i navijaju da se sto vise pobijemo medusobno.
A istovremeno se kroz EU-parlament provukla skandalozna rezolucija.
E moj Bosnjo.....
- Butmiran
#3720 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Nije prvi put, tako je policija lagala i jučer da je u Tuzli opljačkan neki tržni centar.iPod wrote:Al Jazeera Balkans javlja da je laž da se pljačka BBI, a s obzirom da je AJB smještena u BBI-u vijest je provjerena. Kome je u interesu da pušta dezinformacije o pljačkama?
- stakasa
#3721 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
I kakva je struktura demonstranata u Mostaru?webby-x wrote:Palermo evo ja taman se vratio, bio kod Đačkog.
Jesi bio ili si navijao?
-
channel10
#3722 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Sto bolan kolutas?Butmiran wrote:madesa wrote:da bog da svi poginuli demonstranti sto su ovo uradili i da bog da te u narodnoj kuhinji odbili
-
zlajapravaraja
#3723 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
p206 wrote:ko je dozvolio nicanje kladionica na svakom ćošku...? vlast...rekla-kazala wrote:ne bi nam ovo ni četnici kvalitetnije popalili. Bravo nehljebovići i huligani iz kladionica i sa nogometnih utakmica.
koliko neplaćenog poreza imaju kladionice i ko je ogovoran za to? vlast...
dakle ?
BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAVO za ovaj komentar '!!!!!!!!!
-
-tuzlak-
#3724 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ne napadaj FTV, ljudi super izvještavajudječak sa šibicama wrote:Izvjestavanje FTV i
lične frustracije sebi ostavi
- Atticus Finch
#3725 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
U intersu pičkama mafijaškim što su naslutili da više nema zajebancije.iPod wrote:Al Jazeera Balkans javlja da je laž da se pljačka BBI, a s obzirom da je AJB smještena u BBI-u vijest je provjerena. Kome je u interesu da pušta dezinformacije o pljačkama?