Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
20 godina bahate vlasti i kradje, privatizacije i nemara je moralo kadli-tadli doci na naplatu.
Zapisavanje teritorije je zavrseno, ogradili svoj posjed, posijali milion dzamija i mislili da ce sirotinja biti sretna i zadovoljna. izgleda da su se malo prekontali, sad kad je zaigrala mecka pred vratima bice kuku mati, sta se desava.
E jebi te se, bakiri i zukici i lagumdzije ostali kriminalci i prevaranti.
Nije mi vas zao ni malo.
LEDA wrote:Moglo je ovo i bez ovolikog nasilja i rušenja.
Sad došla iz grada ,na sve strane krvavi ljudi i policajci. Huligani na djelu. Ovo je trebalo biti dostojanstveno i ozbiljno ....uhvatio me strah .....isto kao 92
Nije moglo. Ne može se protestvovat dostojanstveno kad te nedostojanstveno guze. Desetljećima.
gidra wrote:Nabijem na onu stvar sve vas koji podržavate proteste na ovaj način. Raznorazni šljam, huligani i dječurlija pale grad mamu im jebem.
Podržavam proteste, ali ne na ovaj način.
Mirne proteste kao i dosada kojih smo imali neprebrojiv broj, a nakon kojih politicai se dogovore da sebi povecaju još vecu platu
LEDA wrote:Moglo je ovo i bez ovolikog nasilja i rušenja.
Sad došla iz grada ,na sve strane krvavi ljudi i policajci. Huligani na djelu. Ovo je trebalo biti dostojanstveno i ozbiljno ....uhvatio me strah .....isto kao 92
Sto vise krvavih policajaca to bolje, to je inokao banda seljacko- korumpirana.
Puna podrska protestantima ( ) ali nekontam sto pale privatna auta, pa onu skodicu je neko tesko zaradio
Trebaju ici na zgrade SDA i SDP sada kada imaju priliku. Ili jos bolje na privatnu imovinu Bakira, Lagumdzije, Budnje ili Radeljasa, ma da je to malo teze.
gidra wrote:Nabijem na onu stvar sve vas koji podržavate proteste na ovaj način. Raznorazni šljam, huligani i dječurlija pale grad mamu im jebem.
Idi onda ti pred vladu ispijaj kafu junačino
Jos bolje, nek izadje pred ovu veselu druzinu sa megafonom pa im ovo kaze u ochi....
internet herojchina
Sad prolazim, sve goli srednjoškolac na "demonstracijama" s ogromnim kamenčinama u ruci... Ono je nešto obespravljeno, ma mr'š!
U Zenici demolirali kafić, prevrnuli čovjeku kiosk... Meni je ovo fuj.
damirc_sa wrote:Treba traziti smjene Bakira, Zlatka Tihica Radoncica i ostalih glavesina oni koce napredak drzave niko drugi, ovo u Kantonima su sve njihovi politroni i sitne ribe, dakle treba traziti smjenu onih koji su na najvisem nivou vlasti.
U pravu si. Da hoće otići Bakir i ostali pa rodio bih se opet majke mi.
tako je, malo setnjica, malo pjesmica, malo djuskanja, i hajmo kucama, bili protesti, sve ostalo kako je bilo.
Sto ste gledali, gledali ste
Mislis da ovo nesto promjeniti ? Da ce se ukinudti RS ili kantoni ? Ovo treba sve pohapsit...
Predsjednik Saveza boraca Tuzlanskog kantona u izjavi za „Avaz" naveo je da kompletna vlast u FBiH treba podnijeti ostavku, zbog situacije u kojoj je narod u FBiH.
- Trebali bi se organizirati vanredni izbori. Treba se pružiti šansa novim i uspješnim ljudima, koji mogu ovu zemlju oporaviti. Neka je onima koji su na vlasti ovo na čast, jer oni samo od izbora do izbora sjedaju s fotelje na fotelju. Svi su skupa odgovorni, jedino je Fahrudin Radončić (SBB), državni ministar sigurnosti, čovjek kojem bih dao svoju djecu i srce da su njegovi. Upravo sam ga slušao na FTV... On je jedini čovjek koji može biti lider Bošnjaka. To ne mislim samo ja, nego mnogi borci. Jedino Radončić poziva policiju da ne tuče svoj narod - kaže Hodžić.
jel ista jasnije
Ajatolah_ wrote:Sad prolazim, sve goli srednjoškolac na "demonstracijama" s ogromnim kamenčinama u ruci... Ono je nešto obespravljeno, ma mr'š!
U Zenici demolirali kafić, prevrnuli čovjeku kiosk... Meni je ovo fuj.
mirsek wrote:DEMONSTRANTI DEBILI ENO VAM POLJINA PA OVIM LOPOVIMA POCNITE IMOVINU PALITI. ENO VAM CENTRALA SDA I SDP U 200 METARA PA I NJIH SPRZITE.
RADONCICU HINJO STO POTPIRUJES NAROD A RADNICIMA PLATE NE ISPLACUJES NA VRIJEME.
KOMSICU GLUMATORU SMIJESAN SI SA ONOM TUZNOM FACOM NA TV-u.
SPALITE BAKIROVE DVORE NA MARINDVORU I VIKENDICE SVIH NJIH KOJE SU NASIM PARAMA ZARADJENE.
SPALITE SUPCIMA IZ SARAJEVO OSIGURANJA SA PLATAMA OD 18 000 KM I ZGRADU I AUTA KOJA IMAJU ALI NE PALITE IMOVINU GRADJANA I INSTITUCIJE DRZAVE.
Pa narod je napravio i narod ce opet napraviti. Ovi su krali 20 godina i oni su doveli do ovoga. Demonstranti trebaju pljackati banke jer su i oni u istom kolu sa poiticarima. Svaku banku u gradu treba opljackati, svakao je sav novac osiguran kod osiguravajucih drustava.
AKO SU ONI DOVELI DO OVOGA U ZADNJIH 20 GODINA ONDA FINO NJIHOVA AUTA PALITI I NJIHOVE VIKENDICE I POSLOVNE ZGRADE A NE ZGRADE U KOJIMA SU ARHIVI I VAZNI DOKUMENTI OD ZNACAJA ZA DRZAVU I GRAD.
SAD FINO SVI LAGANO PRAVAC POLJINE I ZAREDAJ PO VILAMA I BAZENIMA ILI NA MARINDVOR PA ONAJ BAKIROV TRZNI CENTAR ZA PRANJE NOVCA U PEPEO PRETVORITI A NJEGA BUKVALNO ODVUCI IZ KUCE U ZATVOR KAO I RADONCICA GRADITELJA NEIMARA VELIKOG I POSTENOG.
tako je, malo setnjica, malo pjesmica, malo djuskanja, i hajmo kucama, bili protesti, sve ostalo kako je bilo.
Sto ste gledali, gledali ste
Mislis da ovo nesto promjeniti ? Da ce se ukinudti RS ili kantoni ? Ovo treba sve pohapsit...
Pa i u Ukraijini su još gori huligani 10000000 puta od ovih nasih,pa ih evropa naziva demonstratima.Nece ti lik od 50 i kussur godina palit i rusit,tako je svugdje
kamen spoticanja wrote:Predsjednik Saveza boraca Tuzlanskog kantona u izjavi za „Avaz" naveo je da kompletna vlast u FBiH treba podnijeti ostavku, zbog situacije u kojoj je narod u FBiH.
- Trebali bi se organizirati vanredni izbori. Treba se pružiti šansa novim i uspješnim ljudima, koji mogu ovu zemlju oporaviti. Neka je onima koji su na vlasti ovo na čast, jer oni samo od izbora do izbora sjedaju s fotelje na fotelju. Svi su skupa odgovorni, jedino je Fahrudin Radončić (SBB), državni ministar sigurnosti, čovjek kojem bih dao svoju djecu i srce da su njegovi. Upravo sam ga slušao na FTV... On je jedini čovjek koji može biti lider Bošnjaka. To ne mislim samo ja, nego mnogi borci. Jedino Radončić poziva policiju da ne tuče svoj narod - kaže Hodžić.
jel ista jasnije
kamen spoticanja wrote:Predsjednik Saveza boraca Tuzlanskog kantona u izjavi za „Avaz" naveo je da kompletna vlast u FBiH treba podnijeti ostavku, zbog situacije u kojoj je narod u FBiH.
jel ista jasnije
Herr Flick wrote:Pa i u Ukraijini su još gori huligani 10000000 puta od ovih nasih,pa ih evropa naziva demonstratima.Nece ti lik od 50 i kussur godina palit i rusit,tako je svugdje