ne samo to, klix lazno izvještava o broju okupljenih ispred doma sindikata, trenutno je sigurno izmedju 350 i 400 ljudi, a paralelno pratim da su objavili da je nekoliko desetaka protestanata prisutnoVijetnamac13 wrote:Standardno
Sarajlije najvise pricaju a najvece pickice. U prici puno alipasinaca, carsijanera, pizdi materini a na protestima omjer studenata iz drugih gradova i iz svih ostalih iz Sarajeva je 1:1
Samo studenata iz drugih gradova ima kao svih ostalih Sarajlija.
Al bice veceras kako su doslje krive.
I novinari su najveca govna, kako ces baciti kamen kad ti on ispred face i slika te. Jebem im mater. Klix prica kako su povrijedjena tri policajca i ni slova o tome koliko je ljudi uhapseno. Prodana novinarska, nepismena svitica.
Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
- iPod
#1876 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
- O'zone
- Globalni moderator
#1877 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ti si ka mali pa sa te lipe jel' da?Great Cornholio wrote:Ma ne, ja odem u njivu, popnem se na lipu, imam jednu osmatračnicu, ostala iz rata, i uzmem dvogled i informišem se kako je stanje na "ratištu".O'zone wrote:
Oooooo pa to ste bili na licu mjesta![]()
Jebeno je kad se rulja okupi a ti znaš da si meta jel' da?
Pošto se tuku dvije "vojske" od koje mi se niti jedna ne sviđa, ne bih da se uključujem.
Osvrni se malo oko sebe uhljebljeni pa vidi ako ljudi žive i od čega žive (prvo radnici) pa onda se okreni u drugom smjeru pa vidi kako žive političari pa se onda opet okreni na drugu stranu e tu ćeš da vidiš kriminalce i kabadahije miljenike političara. I pazi da opet ne hekneš sa lipe u tom silnom izviđanju.
-
HM 2011
#1878 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Treba ispuniti predizborna obećanja ili zamazati oči ljudima pred izbore jedno od to dvoje -guber90 wrote:Pa valjda je i budali jasno da su krivi svi, svi su bili na vlasti u jednom trenutku i niko nista nije nikada boljim napravio, uvijek je samo losije postajalo.agnostic_front wrote:Ovo je doslovno bolesno koliko ovdje miševa i plaćenika ima, za ne povjerovati.
Malo sam se jučer zezao kad su počeli protesti, ali koliko se ovdje neki upinju i pokušavaju da dokažu da nije kriv SPD nego SDA/SBB i obrnuto, pa tačno je čovjeku jasno zašto su ovi protesti malobrojni. Pa pola države živi od budžeta i ovaj forum ovdje je dokaz tome.
suština je da smo u sranju....
- Herr Flick
#1879 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Sutra se izdaje fetva,džihad je na vidikumrAdil wrote:Daje li Rijaset podrsku demostrantima?
-
Great Cornholio
#1880 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
[/quote]O'zone wrote:
17:30 Redakciji RTV Slon javljaju se stanovnici tuzlanskog naselja Slatina koji tvrde da pripadnici specijalne jedinice nasumično hvataju ljude i tuku ih pendrecima. Među njima je i trudnica koja vraćala se sa ljekarskog pregleda iz Doma zdravlja u Tuzli kada je policija bacila nekoliko suzavaca na obje strane ulice.
Gebels na djelu.
RTV slon je privatna televizija, i poslije ove laži ne vjerujem da su objektivni.
Čuj Policajci tuku trudnicu, pa nije ba ovo Rusija ili Ukrajina.
I ko na kraju spašava svijet, Amerika na čelu sa Radončićem
Al' izgelda da je to neminovnost, jer silom im se ne možeš suprotstaviti.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1881 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
http://www.vidiportal.ba/novosti/drtvo/ ... u-iranoviu
ako je ovo istina onda je to definitvno zestoka inicijalna kapisla i dno dna tuzlanskih specijalaca. doduse svasta se pise i nikada ne treba ici na prvu.
ako je ovo istina onda je to definitvno zestoka inicijalna kapisla i dno dna tuzlanskih specijalaca. doduse svasta se pise i nikada ne treba ici na prvu.
-
Tirkiz
#1882 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Doslo vrijeme za "Bosansko Proljece" napokon
- iPod
#1883 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Cornholio svatili smo da braniš kmere u TK i da svaki tvoj post opravdava nasilne mjere protiv demonstranata
- Opetja033
#1884 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ovo im je kompliment. Vise od polovice su prikriveni sadiste. A Boga mi dobar dio su i narkomani, barem kod nas u Sarajevu. Ne znam za ostatak BiH.z1xter wrote:Bar 1 od 5-6 specijalaca je prikriveni sadista.
Znam za slucajeve kada su spucani odlazili na vrlo delikatne zadatke, svojim ocima ih gledao kako se ponasaju. Raja im se smije i odmahuje glavom.
-
HM 2011
#1885 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Jedino ako bosanskim proljećem hoćeš da prikriješ svaki problem koji imamo u društvu........Tirkiz wrote:Doslo vrijeme za "Bosansko Proljece" napokon
I da baciš sve na koljena da mole za nove kredite i vađenje iz govana....
Tad možda i jeste proljeće - do tada kod mene vlada jako žestoka zima.....
-
VjecitiStudent
#1886 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
U Sarajevu je redovnu decembarsku platu dobila samo policija. Vlada se dobro pobrinula da cuke nahrani na vrijeme.
- guber90
#1887 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
To koliko je sposobna ova vlada govori slijedece, prvo kaze se da policija pregovara sa demonstrantima, zatim Vlada TK demantuje pregovore (kao da su oni pregovarali, a ne policija, oni gospoda izvukli guzice i ostavili policiju, a nesto demantuju) i na kraju zavrseni pregovori
.
17:53
Pregovori s demonstrantima su završeni. Policija je navodno obećala puštanje uhapšenih na slobodu. Na ulicama gori kontejner, a građani udaranjem u šerpe stvaraju buku.
17:48
Iz Vlade TK su demantovali pregovore s demonstrantima.
17:34
U toku su pregovori policije i predstavnika demonstranata u press sali Vlade TK.
17:53
Pregovori s demonstrantima su završeni. Policija je navodno obećala puštanje uhapšenih na slobodu. Na ulicama gori kontejner, a građani udaranjem u šerpe stvaraju buku.
17:48
Iz Vlade TK su demantovali pregovore s demonstrantima.
17:34
U toku su pregovori policije i predstavnika demonstranata u press sali Vlade TK.
-
Eniac
#1888 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Pita sudija, jednog dana 1946, jednog Nijemca: "Vi ste taj sto je u Ausvicu pustao gas u komore sa ljudima?".Itakoto wrote:Leclerc se nekad zna zaletiti, vecinom u afektu.Bodkin wrote:Boze sacuvaj. nisi ti dobar u glavu i zelim ti da te ti isti specijalci koji samo RADE SVOJ POSAO ONAKO KAKO IM JE NAREDJENO polome da ne mozes hodati. sto bolan ne pozivas na paljenje imovine politicara, a ne na paljenje ljudiIt_is_a_Leclerc wrote:Šta me briga za specijalca ?!
Ljudi su u Ukrajini izvlačili jednog po jednog i palili ih.
Jednostavno je. Mi smo građani koji im dajemo platu, a oni nas tuku. E pa neće moći.Ali mi nije jasan ni tvoj komentar sa zeljom da ga polomi kakav specijalac jer SAMO RADI SVOJ POSAO KAKO MU JE NAREDJENO. Pa na svaku akciju uvijek slijedi reakcija.
Nijemac odgovara: "Tako mi bilo naredjeno, samo sam radio svoj posao."
Da me neko ne optuzi, ne zelim reci da su nasi specijalci nacisti, zelim reci da je to rezultat koji na kraju se dobije kada se "samo radi svoj posao i slusaju naredjenja" a zanemare ljudi.
Last edited by Eniac on 06/02/2014 18:02, edited 1 time in total.
- Paranoid
#1889 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Obustavljena nastava u osnovnim i srednjim školama u Tuzli..
- O'zone
- Globalni moderator
#1890 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ti ljudi su trenirani da kad navuku maske i dobiju naređenje nikoga više ne raspoznaju nego da izvršavaju naređenje i to je to o njima.Opetja033 wrote:Ovo im je kompliment. Vise od polovice su prikriveni sadiste. A Boga mi dobar dio su i narkomani, barem kod nas u Sarajevu. Ne znam za ostatak BiH.z1xter wrote:Bar 1 od 5-6 specijalaca je prikriveni sadista.
Znam za slucajeve kada su spucani odlazili na vrlo delikatne zadatke, svojim ocima ih gledao kako se ponasaju. Raja im se smije i odmahuje glavom.
Evo kao što ja rekoh "jebeno je kad se skupi rulja a ti skontaš da si meta"Novinar redakcije BrzeVijesti kontaktirao je kabinet premijera Tuzlanskog kantona Seada Čauševića za izjavu na što je on kazao da ne želi davati izjave ni intervjue jer smatra da mu je život trenutno ugrožen.
-
Great Cornholio
#1891 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ma ne, ne branim ja nikoga, opletite brate jedni po drugima, ko u stara dobra vremena plemenskih ratova, jer šta će nam država, vlast, policija, zgrade, što će trudnice ići u Dom zdravlja, a to je sada jako rizično, jer Dom zdravlja je odmah iza zgrade koju "revolucionari" uništavaju.iPod wrote:Cornholio svatili smo da braniš kmere u TK i da svaki tvoj post opravdava nasilne mjere protiv demonstranata
Samo ne znam što je Policija brani, pust brate nek se ljudi malo istresu, žrtvuj jednu zgradu, a ako počnu paliti i uništavati okolne zgrade, pljačkati prodavnici i sl. onda ih treba smazati pendrekom, što bi stariji svijetz reko , da mu oči ispadnu
- SmokingMan
#1892 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Od jednog pouzdanog izvora sa kriminalistike sam imao priliku svašta da čujem,ali to je priča za druge teme.Žalosno kada se jedan od " opasnih inspektora" koji zijareti kafane na Stupu "pod gasom" pozove na mjesto događaja,apsurd.Opetja033 wrote:Ovo im je kompliment. Vise od polovice su prikriveni sadiste. A Boga mi dobar dio su i narkomani, barem kod nas u Sarajevu. Ne znam za ostatak BiH.z1xter wrote:Bar 1 od 5-6 specijalaca je prikriveni sadista.
Last edited by SmokingMan on 06/02/2014 18:04, edited 1 time in total.
-
Tirkiz
#1893 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
"cuke" se moraju hraniti inace...znaju i "gazdu" da ugrizuVjecitiStudent wrote: Vlada se dobro pobrinula da cuke nahrani na vrijeme.
- trcicu trceci
#1894 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
eto snage sarajeva, jedva 200 ljudi sto sam danas napisao prije samog pocetka, ko hoce moze vidjeti post... ovolika euforija, sutra ce biti nista
tuzlacima svaka cast sto istraju, i dalje ne podrzavam silu nad snagama policije
tuzlacima svaka cast sto istraju, i dalje ne podrzavam silu nad snagama policije
-
VjecitiStudent
#1895 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ubice i silovatelje puštaju iz pritvora još istog dana, dok za protestante očito nikakvih ograničenja nema.hrasno38 wrote:http://www.vidiportal.ba/novosti/drtvo/ ... u-iranoviu
- insomnia78
#1896 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Doduse vidjeli smo kako je arapsko proljece donjelo prosperitet arapimaTirkiz wrote:Doslo vrijeme za "Bosansko Proljece" napokon
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- O'zone
- Globalni moderator
#1897 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
I sveto trojstvo je napokon kompletnotrcicu trceci wrote:eto snage sarajeva, jedva 200 ljudi sto sam danas napisao prije samog pocetka, ko hoce moze vidjeti post... ovolika euforija, sutra ce biti nista
Havatar, Great Cornholio i trcicu trceci
- elma89_
#1898 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Pa posto su ovo protesti protiv SDP-a,onda dajemrAdil wrote:Daje li Rijaset podrsku demostrantima?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1899 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Eeeeee sve moze kad ti je Omar Mjesecar advokat!!!!!VjecitiStudent wrote:Ubice i silovatelje puštaju iz pritvora još istog dana, dok za protestante očito nikakvih ograničenja nema.hrasno38 wrote:http://www.vidiportal.ba/novosti/drtvo/ ... u-iranoviu
- insomnia78
#1900 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Doduse vidjeli smo kako je arapsko proljece donjelo prosperitet arapimaTirkiz wrote:Doslo vrijeme za "Bosansko Proljece" napokon
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk