Gdje smo mi tu moj komšo? Neće valjda oni penzosi i obična buranija postati veći huligani od nas?!BlueBlood wrote:Tuzla, Sarajevo, Zenica, Bihac, Kakanj...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Gdje smo mi tu moj komšo? Neće valjda oni penzosi i obična buranija postati veći huligani od nas?!BlueBlood wrote:Tuzla, Sarajevo, Zenica, Bihac, Kakanj...
Havatar wrote:Oni su najveci problem otkako su zaustavili Armiju BIH ispred Banjaluke i osnovali RS da bi kontrolisali muslimane i od tad oni upravljaju preko visokog predstavnika i sami odredjuju kakva ce se politika voditi u BIH. Sada su otisli i korak dalje pa podrzavaju srpske i hrvatske politicare ekstremiste i ne samo to nego jos organizuju proteste sa ciljem da Bosnjaci pristanu na dalju podjelu BIH .Banksy wrote:Tanak i providan spin.Havatar wrote:
Radnici protestuju zato sto su gladni , ovi sa maskama anonimysa, Udar i ostali revolucionari sigurno ne protestuju zbog toga nego su placeni da proteste okrenu tako da to odgovara ljudima iz medjunarodne zajednice koji su glavni krivci za stanje u drzavi i jedini nasilni protesti koji bi imali smisla su oni koji bi bili ispred OHR i ambasada zemalja koje odlucuju sta ce se raditi u Bosni .
Otkako su Ameri i MZ, razočarani njegovim zbližavanjem s rusko-srbijanskom mafijom, a pritisnuti švicarskim pravosuđem glede kriminala oko Zulfikarovog naslijeđa, bili primorani pustiti svoju lutku niz vodu, očekivano su postali ''najveći neprijatelji'' BiH.
Pusti to ... Puno je ovo tereta za tvoja nejaka pleća ...
Brzo će oktobar, a Zenica dograđuje kapacitete ...Banksy wrote:
Šta, sad kako su Bakir I. i Z. Lagumdžija i zvanično u koaliciji, imate i zajedničku press službu ...?
Tu se kafice ispijajuWoole Triwunovich wrote:SAMO NEKA NE DIRAJU ČETVRTI SPRAT!!dobojlija81 wrote:Eno pljackaju Omegu neku
deja vuParanoid wrote:Omega noćas mora pasti!
Zato što je to demokratija, mi ćemo vas da krademo i hebemo u zdrav mozak, a vi nesmijete ništa, imate pravo da šutite, trpite i dobijete po pichci ako se pobunite....Itakoto wrote:Zasto? Svako ima pravo da se javno okuplja gdje hoce! Protesti su bili najavljeni vec sinoc dakle nemaju pravo da ih zaustavljaju! Presli su sve granice i treba ih marisati sve redom!edo_79 wrote:Autobusi sa građanima koji su krenuli kao podrška protestantima u Tuzli su zaustavljeni od strane policije i stoje na Šićkom ....
Ma znam.Picajzla wrote:Tu se kafice ispijajuWoole Triwunovich wrote:SAMO NEKA NE DIRAJU ČETVRTI SPRAT!!dobojlija81 wrote:Eno pljackaju Omegu neku
Znači izaći na izbore je besmisleno - nema opozicije. Izaći na proteste je isto besmisleno, nema opozicije. Aferim, najbolje sjediti kući i ništa ne raditi. Ne, najbolje kritikovati i us*ati se u sve živo.Alfons Kauders wrote:to je sva mudrost naseg sistema... nema opozicije jer su svi na vlasti... a taman i da ima u jednom gradu, u drugom nemauglavnomja wrote:upravoemigrazione wrote: Ukrajinci imaju vrlo jasne i precizne zahtjeve...mene je strah da ovo nije, kao i svaki put do sad, da sjase kurta a uzjase malo murta...![]()
cak i da vlada da ostavku, doci ce "isti" ljudi, iz istih stranaka, istih moralnih nacela i istog foteljaskog mentaliteta.
vlast se ne rusi bez politicke pozadine, bez rjesenja nakon rusenja vlasti.
ako je jedini cilj da radnici dobiju pare, onda ok, neka natjerju vladu da to rijesi, i ostace u foteljama.
ali koja je svrha razbijanja ako nema solucije?
ljudima na ulicama svaka cast, ali neke ozbiljne promjene se nece desiti.
ukrajina ima opoziciju koja ih vodi, koja ima cilj, sredstva i ljude, za razliku od neorganizovane grupe nezadovoljnih gradjana, koji ni ne znaju sta zele u politickom smislu, neki zele samo zele svoje pare, neki bi da ruse vlast - ali sta poslije ostvki? rasulo, bezzakonje, neupotrebljiv budzet, itd...
da sutra milion ljudi izadje i rastjera sva govna, opet bi ih izabrali prvom prilikom misleci da glasaju za "opoziciju"
swanfilter wrote:Pljackaj, pali, razbij, rasturi!! U ovoj drzavi poslije 95 malo sta da je na posten nacin nastalo. Narod sto protestira je to sagradio unazad 50 godina, sagradice ponovo ...
sta je tebi ba,samo dobacujes sa straneUltrasNaBaterije wrote:OMEGA opljackana, kradu se najkice tikepa i dukserice......
udriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, joj radojaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
elcaliente wrote:Narod je napravio te zgrade znaci narod ih ima pravo i rusiti.
Tacno, to bi bila zesca glupost.It_is_a_Leclerc wrote:Info za Omegu nije potvrđena.
Iskreno, nadam se da nije istina, jer to već nema veze sa vladom.
Trpaj , trpaj u ladicu sve strpajUltrasNaBaterije wrote:OMEGA opljackana, kradu se najkice tikepa i dukserice......
udriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, joj radojaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala na slikovitom prikazu,čuo sam to preko GP344 al paranoid je tu da šukne štašplain vanilla wrote:eee, nisam ja te srecePicajzla wrote:plain vanilla wrote:nisam, na poslu sam
evo sad slusam na radiju da je Hitna puna povrijedjenih...![]()
valjda nece neko reci da se ginulo i prije
Je li Telecom u pitanju![]()
a da ne odgovaram pojedincno.. jutros je doslo i do sukoba medju prosvjednicima
jedni su zagovarali mirne prosvjede, a drugi su poceli bacati kamenje.. valjda nece doci i do fizickog sukoba medju njima
bolje da su blokirali zgradu kao sto su u Sa na JMBG prosvjedima, pa da gospoda koji dan posjedi u zgradi
sad se razletili po gradu, ne zna se vise ni gdje su, ni sta su...a sumnjam da vecina zna i sta hoce
smijeniti vladu? je li to stvarno rjesenje?
dobojlija81 wrote:Eno pljackaju Omegu neku
ovo je Omega, demolirali su jedan dio, bar tako sad javise
Hoce, Dzuma, cevapi, kahvica. Onda na proteste, da se stomak opusti i kalorije potrose ...Hedg wrote:hoce li biti ovoga i sutra u Sarajevu?
Ovo je tačno. Potvrdila Slobodna Evropa.edo_79 wrote:Prema nezvaničnim informacijama, građani Zenice koji su jutros krenuli pružiti podršku demonstrantima iz Tuzle, zaustavljeni su u naselju Šićki Brod, odakle su krenuli pješice ka zgradi Vlade TK. Njihov dolazak očekuje se uskoro.
Njemu su krivi oni prije njega a onima prije njega su krivi oni prije njih i tako u nedogled. Sutra kad dođu neki novi krivit će njega.Nakon povika i skandiranja demonstranata, pred zgradu Vlade ZDK izašao je premijer vlade ZDK Munib Husejnagić.
On se obratio demonstrantima te istakao da se solidariše s njima i da ih razumije.
"Ja sam ovdje tek šest mjeseci. Stanje se ne može promijeniti preko noći. Jer za dugovanja koja su nastala kriva je Vlada prije mene", istakao je Husejnagić, dodavši da razumije ljude koji traže svoja prava i solidariše se s njima.
Ima, idemo napasti lopove i politicare i usput nesto ukrastiIt_is_a_Leclerc wrote:Info za Omegu nije potvrđena.
Iskreno, nadam se da nije istina, jer to već nema veze sa vladom.
Normalaswanfilter wrote:Hoce, Dzuma, cevapi, kahvica. Onda na proteste, da se stomak opusti i kalorije potrose ...Hedg wrote:hoce li biti ovoga i sutra u Sarajevu?