LUXUS für Ihre Augen; brillante Farben, flimmerfreie 100Hz und selbstverständlich Autofocus.livadic wrote:samo ... nismo ni mi cafiri blesavi ...
Das OPTRON CAFIR lässt keine Wünsche offen.

Prijevod ili interpretacija slike (sta je OVAJ pEEEsnik) sa svojom ovdJe sandjackom sUbraijom hOtiJo r'jet :H2SO4 wrote:Samo da citiram Enegrama koji je sve fino rekao onako kratko i jasno:
A-aFair Life wrote:A ja sam se smijao Nadrealistima kad su pjevali:Engram::X wrote:"Djeca su vojska najjaca"
"Karadzic je prep'o narod
i podig'o sve na bunu
u islamskoj zemlji ovoj
reza'ce nam svima cunu".
Sta ti Engrame mislis o tome. Da otvoris sunetarnicu pa da djecu odmah ovako sa tuta skidas i prebrojavas krvna zrnca.
Ti si projekcija cetnika u ogledalu Engrame.

Fair, dao si "pogresan" link.Fair Life wrote:Ne primjecujem da je neko kliknuo na sliku, zato evo vam otkriven link:
http://www.dadalos.org/[b]srbija[/b]/De ... kratie.htm
Historija,/povijest/istorija mogu se "pisati" ili govoriti sa dvije polazne *instance* - od kraja ka pocetku i obratno.The_Fluid wrote:Fair,
dobar presjek
Zbog njih sam mijenjala svoje nickove a ne svojom krivicom.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eh, chuda li nevidjenoga, ko bi rekao da se istorija pishe od kraja a ne od pochetka.Samo ostadoshe zapisane i neke druge izjave, kako su nastajali nickovi.
Istorija/povijest/
[/list]
Dobri moj Fluhith...The_Fluid wrote:Margareta,
i svi ostali klonovi,
popusti me, svoje frustracije ispoljavaj pred ogledalom, nemam vremena za tvoje nebuloze, gomila je tvojih kontradiktornih poruka, beskrajno se zaplitjesh pokushavajutji objasniti zashto si uradila ovo ili ono, od kreiranja vishe nickova do podrzhavanja ove ili one struje pred izbore.
Sve shto se deshava na forumu pripisujesh globalnom planu urote protiv tebe. Smijeshno. Ugodan dan ti zhelim.
Nemam potreba za frustracijama .The_Fluid wrote:Margareta,
i svi ostali klonovi,
popusti me, svoje frustracije ispoljavaj pred ogledalom, nemam vremena za tvoje nebuloze, gomila je tvojih kontradiktornih poruka, beskrajno se zaplitjesh pokushavajutji objasniti zashto si uradila ovo ili ono, od kreiranja vishe nickova do podrzhavanja ove ili one struje pred izbore.
Sve shto se deshava na forumu pripisujesh globalnom planu urote protiv tebe. Smijeshno. Ugodan dan ti zhelim.