otidji u Stolac, Livno, desnu obalu Mostara pa ces vidjeti kako Hrvati zapisavaju teritorij.nokia6170 wrote:Geronimo81 wrote:Kakve ima veze genocid sa skolom ?De mi reci kako to hrvati zapisavaju teritorij ? Ja mislim da si ti postao alergican i na slovo S
p.s. a kakve veze ima genocid sa skolom..ima itekakve veze, jer u toj skoli se sigurno nece uciti djeca da je drzava cije ime nosi ta skola mogla, a nije sprijecila genocid, te da jos uvijek nije uhapsila najodgovorniju osobu za taj genocid, niti je usvojila rezoluciju u svom parlamentu kojom osudjuje taj genocid.
i ne mrzim ja nikoga, vec samo iznosim fakte...nisam ja kriv sto istina nekom kvari ideologiju i obmane.[/quote]
bravo @nokia..
sustina svega je ovo boldirano...salonci iznosenje cinjenica i istine o ratu vide kao mrznju prema srbima jer su pripadnici srba pocinili najvise zlocina i mrze i omalovazavaju BIH i dan danas..i sad kao nesrbi trebaju prihvatiti rezultate zlocina i cetnicko negiranje BIH kao zdravo za gotovo ,jer ce tako pokazati kao ne mrze srbe...vi salonci ste oni koji srpski narod izjednacavate sa najjvecim fasizmom i tjerate srbe da brane sramne rezultate rata i mrze sopstvenu drzavu...a sto to radite?...radite zato sto ste umislili da branjnje rezultata rata je strateski dobitak,ne znajuci da je taj ratni plijen i njena dugorocna odbrana je teret koji ce sigiurno prouzrokovati(vec je u toku) topljenje srba iz BIH,primjera je svuda u blizem okruzenju,al se nadate da ce ta politika uspjeti u BIH..tesko imaju neki koji ne prihvataju fasizam i teoriju"krvi i tla"...nije dovoljno mrziti BIH i ne zeliti suzivot da bi se podijelila BIH,potrebno je puno drugih stvari a velikosrbi nemaju nista osim samodestrukcije iz koje se nadaju da ce ispasti nesto povoljno po njih..