David Icke ALL ABOUT

cyprus

#26 Re: David Icke ALL ABOUT

Post by cyprus »

prilagodjena wrote:
cyprus wrote:Evo kaže da su ove nove sijalice haman opasne po život i da ustvari služe kao emiteri informacija nekom ''centru"... Šta nam je činit? Živit u mraku? :idea:
riječ je bila samo o štednim sijalicama...zar ne postoji alternativa?
Valjda postoji - fenjeri? Ako zabranjuju stare, a ove nove su em štetne em špijunske, šta nam osim fenjera preostaje?
breuer

#27 Re: David Icke ALL ABOUT

Post by breuer »

cyprus wrote:
prilagodjena wrote:
cyprus wrote:Evo kaže da su ove nove sijalice haman opasne po život i da ustvari služe kao emiteri informacija nekom ''centru"... Šta nam je činit? Živit u mraku? :idea:
riječ je bila samo o štednim sijalicama...zar ne postoji alternativa?
Valjda postoji - fenjeri? Ako zabranjuju stare, a ove nove su em štetne em špijunske, šta nam osim fenjera preostaje?
pa živjeti u 'mraku'! 8-)

mraku internetske pismenosti i znanja! hurahhh :oops:
alica.k

#28 Re: David Icke ALL ABOUT

Post by alica.k »

-LIBERO- wrote:
Najprovokativnija od svih Ickeovih teza, ujedno i najkontroverznija, pomno elaborirana kroz knjigu “Najveća tajna”, svakako je ona koja govori o zemaljskoj civilizaciji začetoj križanjem gmazolikih izvanzemaljaca s domorodačkim stanovnicima iz prapovijesti Zemlje. I ne samo to, Icke na osnovi višegodišnjih vlastitih izučavanja kulture, pisama, arheoloških ostataka, predaja, mitova i legendi, Biblije i kojekakvih tajnih spisa, ali i saznanja do kojih su došli drugi istraživači tzv. alternativne povijesti te niza svjedoka, drži kako se gmazolika vrsta (Annunaki) održala kroz tisuće godina sve do danas i da potomci tih bića zapravo vladaju Zemljom. Oni su, tvrdi dalje Icke, običnom čovjeku nevidljivi, djeluju iz tzv. niže četvrte dimenzije, ali se njihova nazočnost manifestira na svakom koraku, s tim da ih posebno daroviti pojednici (uključujući, naravno, i njega) mogu čak i vidjeti, u prolazu, ako ne baš jasan obris, lik, onda njihovu gmazoliku sjenu kako promiče ulicom.
ovo je ukro iz dr who!

inace, david icke. volim ga gledat i slusat, uvijek mi nekako popravi dan. ovi forumaski teoreticari zavjera su mala maca za nekoga kao sto je on. pa ja da sam onako paranoicna, ne bi me nidje bilo.
njemu je SVE teorija zavjere.
sasa_t

#29 Re: David Icke ALL ABOUT

Post by sasa_t »

Sve bi to bilo ok da mi mater neku noc nije vristala odi vidi pametnog covjeka. Dok sam ja njoj objasnio o kakvoj budali je rijec vec je kasno bilo....
neupitan

#30 Re: David Icke ALL ABOUT

Post by neupitan »

David Icke bi bio dobar svecenik/hodza. Prica o nevjerovatnim stvarima ali na nacin kao da i sam u to vjeruje.

Naravno, sasvim je nebitno ko su i sta pricaju ovakvi naratori, toga je uvijek bilo. Oni su bitni samo radi toga sto se po njihovoj popularnosti mjere intelektualni nivoi sredina gdje oni nastupaju. Icke je uglavnom skuzen u ostatku svijeta, evo sad ga mi otkrivamo!

Ma dobar je Icke, ovdje svijet jos uvijek vjeruje Semiru i ide Torabiju...
Obskurni

#31 Re: David Icke ALL ABOUT

Post by Obskurni »

Neki dan gostovao u kasne sate na Hrtu, ja nisam mogao sebi doci :lol:
Eno kaže da je eksplozija reaktora u Fukushimi u biti napad Mossada. Oni su tu ugradili male atomske bombe u nadzorni sistem i aktivirali su ih kako bi izazvali curenje radioaktivnog materijala. Mossad hoce da ozraci svijet i pobije sve sa radijacijom :dance:
Inace, ne znam da li ste upoznati sa njegovom novom knjigom koja se zove Moon Matrix.
http://www.icke-exposed.co.uk/icke-lies/moon-matrix/
:lol:
astala_vistala

#32 Re: David Icke ALL ABOUT

Post by astala_vistala »

Iako nema veze sa nevedenim,dali moze neko da postavi klip o tajnom podzemnom aerodromu koji se valjda gradi u SAD-u cini mi se da je vec bilo na emijsi "na rubu znanosti" al jos uvijek ne mogu da pronađem hvala.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#33 Re: David Icke ALL ABOUT

Post by Entropio »

David Icke mi je zanimljiv za slušati i čitati... Zabavan je. Neke stvari koje govori su tačne ili djelimično tačne, a neke su potpune nebuloze. Kad sam prvi put gledao jedan njegov intervju bio sam pozitivno iznenađen da postoji čovjek koji tako razmišlja i to javno govori, a onda sam pročitao njegovu biografiju i pao mi je u očima.

Evo šta zapravo misli o ljudima koji kontrolišu svijet: "He identified the Brotherhood as originating from reptilians from the constellation Draco, who walk on two legs and appear human, and who live in tunnels and caverns inside the earth. They are the race of gods known as the Anunnaki. He writes that the Anunnaki have crossbred with human beings, the breeding lines chosen for political reasons. Icke argued that they are the Watchers, the fallen angels, or "Grigori," who mated with human women in the Biblical apocrypha. Their first reptilian-human hybrid, possibly Adam, was created 200,000–300,000 years ago. There was a second breeding program around 30,000 years ago, and a third 7,000 years ago. It is the half-bloods of the third breeding program who today control the world, more Anunnaki than human, he argued. They have a powerful, hypnotic stare, the origin of the phrase to "give someone the evil eye," and their hybrid DNA allows them to shapeshift when they consume human blood.

Ono, what the fuck...
cyprus

#34 Re: David Icke ALL ABOUT

Post by cyprus »

Nego, zar se nije govorilo da su ovi specijalci poginuli, između ostalog i Icke je pričao nešto o tome? :-)

http://www.sarajevo-x.com/svijet/tim-ko ... /120125161

Ili sam ja nešto pomješo? :oops:
oridjidji

#35 Re: David Icke ALL ABOUT

Post by oridjidji »

cyprus wrote:Nego, zar se nije govorilo da su ovi specijalci poginuli, između ostalog i Icke je pričao nešto o tome? :-)

http://www.sarajevo-x.com/svijet/tim-ko ... /120125161

Ili sam ja nešto pomješo? :oops:
tačno da se govorilo i to čini mi se u padu helikoptera ...
oridjidji

#36 Re: David Icke ALL ABOUT

Post by oridjidji »

evo vijesti o tome hahahaha kakvi su ovi ameri demagozi

http://--- no links ---/vijesti/svijet/sma ... 64064.html
Post Reply