Danas Sirija a Sutra Opet Bosna

vetvadi

#26 Re: Danas Sirija a Sutra Opet Bosna

Post by vetvadi »

poostar wrote:valjda "jucer Bosna danas Sirija".. nemoj preko reda ..
Želim kritizirati tursku..ja sam na strani bosne
turska nije toliko mocna vidi sad turska ne moze ciniti nista za siriji. Samo Skolonista za muhadziri i izbjeglica
da turski privatni i investitori nisu zainteresovani za ulaganja u bih jer zale od politicki sistem...
dudlov

#27 Re: Danas Sirija a Sutra Opet Bosna

Post by dudlov »

_mufljuz_ wrote:jaruga tebi cast svaka nemam pojma ko si al kol'ko bi ih jos sabr'o ?
pa ljude koji su se samoorganizovali pred pocetak rata u BIH rodjena rodbina gledala k'o idiote.....
Što mi je ovo poznato. Mi uletili u podrum a komšije nas napadoše da granate oko zgrade padaju zbog nas.:grin:

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
Paranoid

#28 Re: Danas Sirija a Sutra Opet Bosna

Post by Paranoid »

dudlov wrote:
_mufljuz_ wrote:jaruga tebi cast svaka nemam pojma ko si al kol'ko bi ih jos sabr'o ?
pa ljude koji su se samoorganizovali pred pocetak rata u BIH rodjena rodbina gledala k'o idiote.....
Što mi je ovo poznato. Mi uletili u podrum a komšije nas napadoše da granate oko zgrade padaju zbog nas.:grin:

Ima jedna anegdota koja kruži po tz.. kaže ovako...počelo granatiranje i stanari pokupe neku babu srpkinju i odvedu je u podrum..

Podrum bio sredjen zbog učestalog granatiranja, čak je bio i radio spojen na akumulator.. Vijesti su uglavnom bile aktualne i svi su u tišini slušali.. Na vijestima se govorilo o embargu na oružje armiji BiH...

U tom momentu, baba, zavika: "DAJ IM KLINTONE ORUŽJE...da vidim šta mogu" :lol: :lol: :lol:

Jbg..u svom tom zlu, smijeh se razlio podrumom...
_mufljuz_

#29 Re: Danas Sirija a Sutra Opet Bosna

Post by _mufljuz_ »

dudlov wrote:

cuh negdje slucaj da je vlastiti otac prijavio sina u SUP zbog posjedovanja oruzja na pocetku rata.... :zzzz:
sto bosnjo moRe bit tenkre to je poezija :mrgreen:

al' eto valjda bi nas šemsoni pogur'o s MTS-om :mrgreen:
Post Reply