Da su danas izbori?

Da su danas izbori za predsjednistvo glasao/la bih za:

Komsic Zeljko
59
66%
Silajdzic Haris
10
11%
Tihic Sulejman
3
3%
Jovic Ivo Miro
0
No votes
Ljubic Bozo
0
No votes
Ivankovic Mladen - Lijanovic
0
No votes
Dodik Milorad
6
7%
Neko treci
8
9%
Ja sam nesposoban za samostalne odluke pa bi drugi glasali za mene (ne bi glasao)
3
3%

Total votes: 89

Deset u pola

Post by Deset u pola »

Ma Zlaja i niko drugi.
Dosta je više ovih nacionalnih seljačina koji se ne znaju ni potpisati i koji su se napljačkali i još uvijek pljačkaju.
Ali ne bojte se. Ovi će još dugo vladati.
U zemlji u kojoj ima ovoliko nepismenih, onih koji nikada nisu ništa čestito pročitali, zna se ko će biti vječiti pobjednici na izborima.
Samo mi nije jasno, otkud SDP-u i ovoliko glasova.
Neobjašnjivo.
rashomon

Post by rashomon »

Čuj, forum je pun komunističkih potomaka koji su danas ništa drugo do buržoASSki temelji našeg društva.

Elitističko web okupljalište, savršen uzorak koji nam govori u strukturi unutar partije...

Isključujući par izuzetaka, znači sasvim logično i objašnjivo kada su u pitanju rezultati na ovom mjestu...

Na kraju krajeva, pročitaj samog sebe...
Deset u pola

Post by Deset u pola »

Pa ako si mislio na mene, promašio si.
Pravi komunisti nestali su sa 60-tim.
E da nam je 90-ih bio jedan boljševik na vlasti u BiH.
Ne misliš valjda da bi on pustio ove nacional-majstore da se ovako elegantno ušetaju u vlast, kao što je to uradio beskrvni Nijaz Duraković.
SA 071

Post by SA 071 »

Izgleda da ste opet ocistili forum od "nesrba". Dok su ovakvi rezultati ankete...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

SA 071 wrote:Izgleda da ste opet ocistili forum od "nesrba". Dok su ovakvi rezultati ankete...
dragi zamalo nacelnice, dugo te nije bilo....

Kako si ti glasao_
bc_chupo

Post by bc_chupo »

mIRCerka wrote:Ma meni shega ovo
mIRCerka wrote:[quote]Komsic Zeljko 100%
[ 6 ] 100%
[/quote]
spreca

Post by spreca »

Da je neko iz federacije dobio glasova koliko je dobio dodik u rs kakva bi politicka klima u BiH bila danas.Da su nekim slucajem Zeljko ,Suljo ili Hare (pojedinacno)dobili takvu podrsku u federaciji kao sto je Dodik u rs mislim da bi situacija bila sasvim drukcija.Fali nam malo sloge.
SA 071

Post by SA 071 »

mIRCerka wrote:
SA 071 wrote:Izgleda da ste opet ocistili forum od "nesrba". Dok su ovakvi rezultati ankete...
dragi zamalo nacelnice, dugo te nije bilo....

Kako si ti glasao_
Ma ja sam ti glasao za Velica (ne ponosim se, ja to samo da Fazlija ne prodje). Ali nisam ocekivao da ce Koldzo ovako proci...

Ovo "nesrba" je trebala biti metafora za "neistomisljenike" ili "one koji nisu po mjeri". Nisam mislio nista nacionalno i zbog toga je pod navodnicima. Zalim ako je neko u ovom prepoznao nacionalnu uvredu. Nije mi to bila namjera...
rashomon

Post by rashomon »

Izgleda da ste opet ocistili forum od "nesrba". Dok su ovakvi rezultati ankete...
Eh. čuj metafora, ma sjaaaajno!!!

Drugi put za izraz izvan nacionalnih okvira koristite riječi koje nemaju veze sa nacionalnim određenjem.
irisica

Post by irisica »

rashomon wrote:Zadnja opcija je diskriminatorsko smeće!

Postoje ljudi koji nisu glasali, niti će glasati zbog potpuno prisutne logičke samosvijesti da to uzaludno smeće od procesa ne mijenja ništa...

Isto tako bilo koja vrsta nacionalnog identiteta, uključujući i bosanski, smatra se iluzornom, pogotovo u okolnostima u kojima živimo, ako gledamo i lokalni i globalni kontekst.

Da rezimiramo, moj stav je da mi ne treba vođa u životu, ili politička struktura da mi kaže šta je moj identitet, psihološki profil, ili ideološka dužnost, da interpretira moju historiju/povijest za mene, i da me usmjerava u globalnim kontekstima političkih dešavanja...

Nisam glasao, neću glasati i ne bih glasao. Zamjerka tipa "nemaš pravo da se žališ" neće proći, jer plaćam porez, a od tog mog poreza se finansira vaša fina svilena mamina/tatina guzica...

P.S.

Naravno da nisam liberal, ili, ne dala logika mog razvoja, komunista...
" vaša fina svilena mamina / tatina guzica " ???????????
To " vaša " odnosi se na nas ovdje ? Da se nisi u huji zanio malo ?
rashomon

Post by rashomon »

Sve stranke dobijaju novac iz državnog budžeta, ne?

Zastupnici u parlamentu i u inim kantonalnim skupštinama finansiraju se iz budžeta, ne?

Ako si političar/ka, ili u bilo kakvom rodbinskom odnosu sa jednim od njih, onda živiš od mog rada!!!

Prvi put te vidim ovdje, tako da ne znam tvoju poziciju, ali ove ostale itekako znam!

Nisam se zanio!!!
Hantraga

Post by Hantraga »

Sto jes jes, I napokon nakon 5 mjeseci poslije izbora formirana Vlada Federacije BiH, i onda je OHR suspenduje... :lol: :lol: :lol:

Sto jes jes, pozurili su... :lol:
Spliff.Master

Post by Spliff.Master »

Bogic Bogijevic, Stjepan Kljujic i Adil Zulfikarpasic

:D :D :D
spreca

Post by spreca »

Hantraga wrote:Sto jes jes, I napokon nakon 5 mjeseci poslije izbora formirana Vlada Federacije BiH, i onda je OHR suspenduje... :lol: :lol: :lol:

Sto jes jes, pozurili su... :lol:

Jebes hicu pa po mraku kuci :lol:
umorni

#65 3412

Post by umorni »

Mislim za Lagumdziju.. ili za Ibru Spahica..
Jer neeema probleeema neeema probleeeema.... :D
irisica

Post by irisica »

rashomon wrote:Sve stranke dobijaju novac iz državnog budžeta, ne?

Zastupnici u parlamentu i u inim kantonalnim skupštinama finansiraju se iz budžeta, ne?

Ako si političar/ka, ili u bilo kakvom rodbinskom odnosu sa jednim od njih, onda živiš od mog rada!!!

Prvi put te vidim ovdje, tako da ne znam tvoju poziciju, ali ove ostale itekako znam!

Nisam se zanio!!!
Nisam političarka, a nažalost nisam ni u rodbinskom i prijateljskom odnosu sa nekim od njih.Dakle ne živim od tvog rada, nemoj da se brineš. Živim od svog rada.
SA 071

Post by SA 071 »

rashomon wrote:
Eh. čuj metafora, ma sjaaaajno!!!

Drugi put za izraz izvan nacionalnih okvira koristite riječi koje nemaju veze sa nacionalnim određenjem.
Da pojasnim, RS je u ratu ociscena od nesrba jer nisu bili nacionalno podobni. U ovom kontekstu je za nepodobne (u ovom slucaju politicki nepodobne) koristen taj pojam stavljen pod navodne znake ("nesrbi") da bi se istaklo da nema veze sa nacionalnom pripadnoscu vec kao simbolika za nepodobnost.

Dakle, nema potrebe da se iko nadje uvrijedjen, a ako i jeste, zao mi je zbog toga. Nije mi bila to namjera.

Smisao konstatacije je bitan i ostajem pri njemu...
branimir_s

Post by branimir_s »

A gdje mi je drug Staljin? Njega nema na listi???? Ova je veliki propust, jer ja bih samo za njega glasao. Druze Zlatane, branimir_s je uz tebe...
seln

Post by seln »

branimir_s wrote:A gdje mi je drug Staljin? Njega nema na listi???? Ova je veliki propust, jer ja bih samo za njega glasao. Druze Zlatane, branimir_s je uz tebe...
Za razliku od SzagraBiH...SDP se ne sastoji samo od führera :D
Vingo

Post by Vingo »

branimir_s wrote:A gdje mi je drug Staljin? Njega nema na listi???? Ova je veliki propust, jer ja bih samo za njega glasao. Druze Zlatane, branimir_s je uz tebe...
Branimire....nakon iscitanog tvog opusa, ne mogu da te ne zamisljam kako uvecer lezis u sobi, gledas u postere i isjecke iz novina na zidu (a na zidu, a na zidu slika, omiljenog politickog lika) i samozadovoljavas se dok se ne onesvijestis.
Izvini, ja sam ti full vizualni tip - ne mogu drukcije. :-)
branimir_s

Post by branimir_s »

Vingo wrote:
Branimire....nakon iscitanog tvog opusa, ne mogu da te ne zamisljam kako uvecer lezis u sobi, gledas u postere i isjecke iz novina na zidu (a na zidu, a na zidu slika, omiljenog politickog lika) i samozadovoljavas se dok se ne onesvijestis.
Ha ha ha... Izvini i ja sam Visual 100%.
I ja tebe zamisljam:
Uvecer lezis sam u sobi i gledas u postere - ON i drug Mico, zagrljeni preko cijelog zida, pa onda Forum mladih i naravno Keno Reso i Sasa Magazinovic u prvom planu. A u pozadini - audio snimak sa posljednjeg "Kongresa" i govor: "Druze Predsjednice mi te ne damo..." i aplauzi...i aplauzi... i aplauzi...
Sretno ti druze... Od danas branimir_s nece vise pisati o NJEMU. Sretno Vam sa NJIM.

Image
seln

Post by seln »

branimir_s wrote:
Vingo wrote:
Ha ha ha... Izvini i ja sam Visual 100%.
I ja tebe zamisljam:
Uvecer lezis sam u sobi i gledas u postere - ON i drug Mico, zagrljeni preko cijelog zida, pa onda Forum mladih i naravno Keno Reso i Sasa Magazinovic u prvom planu. A u pozadini - audio snimak sa posljednjeg "Kongresa" i govor: "Druze Predsjednice mi te ne damo..." i aplauzi...i aplauzi... i aplauzi...
Sretno ti druze... Od danas branimir_s nece vise pisati o NJEMU. Sretno Vam sa NJIM.

Image
Fala...fala....sretno nam sa ovom vladom...ili je u ovoj naopakoj zemlji opozicija kriva?
Idi ba, Fahro te treba za sutrasnje novine..
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Ja ti pitanja :-)
Post Reply