Da su danas izbori?
-
Deset u pola
Ma Zlaja i niko drugi.
Dosta je više ovih nacionalnih seljačina koji se ne znaju ni potpisati i koji su se napljačkali i još uvijek pljačkaju.
Ali ne bojte se. Ovi će još dugo vladati.
U zemlji u kojoj ima ovoliko nepismenih, onih koji nikada nisu ništa čestito pročitali, zna se ko će biti vječiti pobjednici na izborima.
Samo mi nije jasno, otkud SDP-u i ovoliko glasova.
Neobjašnjivo.
Dosta je više ovih nacionalnih seljačina koji se ne znaju ni potpisati i koji su se napljačkali i još uvijek pljačkaju.
Ali ne bojte se. Ovi će još dugo vladati.
U zemlji u kojoj ima ovoliko nepismenih, onih koji nikada nisu ništa čestito pročitali, zna se ko će biti vječiti pobjednici na izborima.
Samo mi nije jasno, otkud SDP-u i ovoliko glasova.
Neobjašnjivo.
-
rashomon
Čuj, forum je pun komunističkih potomaka koji su danas ništa drugo do buržoASSki temelji našeg društva.
Elitističko web okupljalište, savršen uzorak koji nam govori u strukturi unutar partije...
Isključujući par izuzetaka, znači sasvim logično i objašnjivo kada su u pitanju rezultati na ovom mjestu...
Na kraju krajeva, pročitaj samog sebe...
Elitističko web okupljalište, savršen uzorak koji nam govori u strukturi unutar partije...
Isključujući par izuzetaka, znači sasvim logično i objašnjivo kada su u pitanju rezultati na ovom mjestu...
Na kraju krajeva, pročitaj samog sebe...
-
Deset u pola
Pa ako si mislio na mene, promašio si.
Pravi komunisti nestali su sa 60-tim.
E da nam je 90-ih bio jedan boljševik na vlasti u BiH.
Ne misliš valjda da bi on pustio ove nacional-majstore da se ovako elegantno ušetaju u vlast, kao što je to uradio beskrvni Nijaz Duraković.
Pravi komunisti nestali su sa 60-tim.
E da nam je 90-ih bio jedan boljševik na vlasti u BiH.
Ne misliš valjda da bi on pustio ove nacional-majstore da se ovako elegantno ušetaju u vlast, kao što je to uradio beskrvni Nijaz Duraković.
- spreca
Da je neko iz federacije dobio glasova koliko je dobio dodik u rs kakva bi politicka klima u BiH bila danas.Da su nekim slucajem Zeljko ,Suljo ili Hare (pojedinacno)dobili takvu podrsku u federaciji kao sto je Dodik u rs mislim da bi situacija bila sasvim drukcija.Fali nam malo sloge.
-
SA 071
Ma ja sam ti glasao za Velica (ne ponosim se, ja to samo da Fazlija ne prodje). Ali nisam ocekivao da ce Koldzo ovako proci...mIRCerka wrote:dragi zamalo nacelnice, dugo te nije bilo....SA 071 wrote:Izgleda da ste opet ocistili forum od "nesrba". Dok su ovakvi rezultati ankete...
Kako si ti glasao_
Ovo "nesrba" je trebala biti metafora za "neistomisljenike" ili "one koji nisu po mjeri". Nisam mislio nista nacionalno i zbog toga je pod navodnicima. Zalim ako je neko u ovom prepoznao nacionalnu uvredu. Nije mi to bila namjera...
-
rashomon
Eh. čuj metafora, ma sjaaaajno!!!Izgleda da ste opet ocistili forum od "nesrba". Dok su ovakvi rezultati ankete...
Drugi put za izraz izvan nacionalnih okvira koristite riječi koje nemaju veze sa nacionalnim određenjem.
-
irisica
" vaša fina svilena mamina / tatina guzica " ???????????rashomon wrote:Zadnja opcija je diskriminatorsko smeće!
Postoje ljudi koji nisu glasali, niti će glasati zbog potpuno prisutne logičke samosvijesti da to uzaludno smeće od procesa ne mijenja ništa...
Isto tako bilo koja vrsta nacionalnog identiteta, uključujući i bosanski, smatra se iluzornom, pogotovo u okolnostima u kojima živimo, ako gledamo i lokalni i globalni kontekst.
Da rezimiramo, moj stav je da mi ne treba vođa u životu, ili politička struktura da mi kaže šta je moj identitet, psihološki profil, ili ideološka dužnost, da interpretira moju historiju/povijest za mene, i da me usmjerava u globalnim kontekstima političkih dešavanja...
Nisam glasao, neću glasati i ne bih glasao. Zamjerka tipa "nemaš pravo da se žališ" neće proći, jer plaćam porez, a od tog mog poreza se finansira vaša fina svilena mamina/tatina guzica...
P.S.
Naravno da nisam liberal, ili, ne dala logika mog razvoja, komunista...
To " vaša " odnosi se na nas ovdje ? Da se nisi u huji zanio malo ?
-
rashomon
Sve stranke dobijaju novac iz državnog budžeta, ne?
Zastupnici u parlamentu i u inim kantonalnim skupštinama finansiraju se iz budžeta, ne?
Ako si političar/ka, ili u bilo kakvom rodbinskom odnosu sa jednim od njih, onda živiš od mog rada!!!
Prvi put te vidim ovdje, tako da ne znam tvoju poziciju, ali ove ostale itekako znam!
Nisam se zanio!!!
Zastupnici u parlamentu i u inim kantonalnim skupštinama finansiraju se iz budžeta, ne?
Ako si političar/ka, ili u bilo kakvom rodbinskom odnosu sa jednim od njih, onda živiš od mog rada!!!
Prvi put te vidim ovdje, tako da ne znam tvoju poziciju, ali ove ostale itekako znam!
Nisam se zanio!!!
- Spliff.Master
Bogic Bogijevic, Stjepan Kljujic i Adil Zulfikarpasic

-
irisica
Nisam političarka, a nažalost nisam ni u rodbinskom i prijateljskom odnosu sa nekim od njih.Dakle ne živim od tvog rada, nemoj da se brineš. Živim od svog rada.rashomon wrote:Sve stranke dobijaju novac iz državnog budžeta, ne?
Nisam se zanio!!!
-
SA 071
Da pojasnim, RS je u ratu ociscena od nesrba jer nisu bili nacionalno podobni. U ovom kontekstu je za nepodobne (u ovom slucaju politicki nepodobne) koristen taj pojam stavljen pod navodne znake ("nesrbi") da bi se istaklo da nema veze sa nacionalnom pripadnoscu vec kao simbolika za nepodobnost.rashomon wrote:Eh. čuj metafora, ma sjaaaajno!!!Izgleda da ste opet ocistili forum od "nesrba". Dok su ovakvi rezultati ankete...
Drugi put za izraz izvan nacionalnih okvira koristite riječi koje nemaju veze sa nacionalnim određenjem.
Dakle, nema potrebe da se iko nadje uvrijedjen, a ako i jeste, zao mi je zbog toga. Nije mi bila to namjera.
Smisao konstatacije je bitan i ostajem pri njemu...
-
branimir_s
A gdje mi je drug Staljin? Njega nema na listi???? Ova je veliki propust, jer ja bih samo za njega glasao. Druze Zlatane, branimir_s je uz tebe...
-
Vingo
Branimire....nakon iscitanog tvog opusa, ne mogu da te ne zamisljam kako uvecer lezis u sobi, gledas u postere i isjecke iz novina na zidu (a na zidu, a na zidu slika, omiljenog politickog lika) i samozadovoljavas se dok se ne onesvijestis.branimir_s wrote:A gdje mi je drug Staljin? Njega nema na listi???? Ova je veliki propust, jer ja bih samo za njega glasao. Druze Zlatane, branimir_s je uz tebe...
Izvini, ja sam ti full vizualni tip - ne mogu drukcije.
-
branimir_s
Ha ha ha... Izvini i ja sam Visual 100%.Vingo wrote:Branimire....nakon iscitanog tvog opusa, ne mogu da te ne zamisljam kako uvecer lezis u sobi, gledas u postere i isjecke iz novina na zidu (a na zidu, a na zidu slika, omiljenog politickog lika) i samozadovoljavas se dok se ne onesvijestis.branimir_s wrote:A gdje mi je drug Staljin? Njega nema na listi???? Ova je veliki propust, jer ja bih samo za njega glasao. Druze Zlatane, branimir_s je uz tebe...
I ja tebe zamisljam:
Uvecer lezis sam u sobi i gledas u postere - ON i drug Mico, zagrljeni preko cijelog zida, pa onda Forum mladih i naravno Keno Reso i Sasa Magazinovic u prvom planu. A u pozadini - audio snimak sa posljednjeg "Kongresa" i govor: "Druze Predsjednice mi te ne damo..." i aplauzi...i aplauzi... i aplauzi...
Sretno ti druze... Od danas branimir_s nece vise pisati o NJEMU. Sretno Vam sa NJIM.

- seln
Fala...fala....sretno nam sa ovom vladom...ili je u ovoj naopakoj zemlji opozicija kriva?branimir_s wrote:Ha ha ha... Izvini i ja sam Visual 100%.Vingo wrote:Branimire....nakon iscitanog tvog opusa, ne mogu da te ne zamisljam kako uvecer lezis u sobi, gledas u postere i isjecke iz novina na zidu (a na zidu, a na zidu slika, omiljenog politickog lika) i samozadovoljavas se dok se ne onesvijestis.branimir_s wrote:A gdje mi je drug Staljin? Njega nema na listi???? Ova je veliki propust, jer ja bih samo za njega glasao. Druze Zlatane, branimir_s je uz tebe...
I ja tebe zamisljam:
Uvecer lezis sam u sobi i gledas u postere - ON i drug Mico, zagrljeni preko cijelog zida, pa onda Forum mladih i naravno Keno Reso i Sasa Magazinovic u prvom planu. A u pozadini - audio snimak sa posljednjeg "Kongresa" i govor: "Druze Predsjednice mi te ne damo..." i aplauzi...i aplauzi... i aplauzi...
Sretno ti druze... Od danas branimir_s nece vise pisati o NJEMU. Sretno Vam sa NJIM.
Idi ba, Fahro te treba za sutrasnje novine..