Da li ste za podijeljenu BiH ?
#1 Da li ste za podijeljenu BiH ?
dakle, cisto informativno anketiranje..i molio bih bez pretjeranog prepucavanja...da ili ne..
- gladna sam
haj dodji sebi ako nemas kome...republikanac
ok,hvala za feedback,
razlog sto sam postavio anketu je, pricam sa jaranima iz federacije, i znam da vole ovu zemlju, bili su tokom rata u bih, ia na moje veliko zaprepastenje govore, kako bi i m bilo svejedno da se BiH podijeli..
zato sam stavio anketu, da siru masu cujem, jer sam negativno iznenadjen...
dakle, bez "zadnjh namjera" pitam
ps a mozda bi iranci volili malo slanine zamezetit hehehe
razlog sto sam postavio anketu je, pricam sa jaranima iz federacije, i znam da vole ovu zemlju, bili su tokom rata u bih, ia na moje veliko zaprepastenje govore, kako bi i m bilo svejedno da se BiH podijeli..
zato sam stavio anketu, da siru masu cujem, jer sam negativno iznenadjen...
dakle, bez "zadnjh namjera" pitam

ps a mozda bi iranci volili malo slanine zamezetit hehehe
-
ja sam vala za podjelu...
na normalne i kretene... pa da lijepo ove kretene skupimo, zatvorimo ogradimo zidom kojem bi kineski bio minijaturna igračka i da živimo sretno hepili evr after...
na normalne i kretene... pa da lijepo ove kretene skupimo, zatvorimo ogradimo zidom kojem bi kineski bio minijaturna igračka i da živimo sretno hepili evr after...
-
#8 Re: Da li ste za podijeljenu BiH ?
Ahaaaa... bas je tema za bez prepucavanja...revolutia wrote:dakle, cisto informativno anketiranje..i molio bih bez pretjeranog prepucavanja...da ili ne..

A nekad skonbtam koja bi to sega bila i da se podijelimo
Ja sam prvo za to da se u tom slucaju napravi jedan zid na Dobrinji da ,,oni anamotamo'' ne vide sunca prije podneva, onda bih obavezno uveo vize za ulazak u BIH, pa da kada hoce iz Doboja ili Banja Luke u Visegrad, cekaju i po mjesec dana!

Ja sam prvo za to da se u tom slucaju napravi jedan zid na Dobrinji da ,,oni anamotamo'' ne vide sunca prije podneva, onda bih obavezno uveo vize za ulazak u BIH, pa da kada hoce iz Doboja ili Banja Luke u Visegrad, cekaju i po mjesec dana!

-
A kako bi se spojio sa njima? Preko Gibraltara?StLouis wrote:A ja sam za to da se pripojimo Njemackoj

-
Pa to smo jednom probali...StLouis wrote:ne, neka njemci prvo pregaze austrijance, madjare, i sve drzave/ice do bosne...a mi cemo se ko folom predati...

-
Sigurno... Svabe se ne bi ne sekunde opirali...StLouis wrote:Eh pa, probali smo mi svaceg po malo, po nekoliko puta, nista nama strano nije...ovog puta ne vjerujem da bi bilo otpora![]()

#16 Re: Da li ste za podijeljenu BiH ?
Hajd pitaj svoje da li je postojao durex u njihovo doba...revolutia wrote:dakle, cisto informativno anketiranje..i molio bih bez pretjeranog prepucavanja...da ili ne..
Koja glupost od pitanja i to gdje pa na sarajevo-xu
eh ovo moram refrazirti; 'postoje sanse da bi se svabe opirale."kub lajkan wrote:Sigurno... Svabe se ne bi ne sekunde opirali...StLouis wrote:Eh pa, probali smo mi svaceg po malo, po nekoliko puta, nista nama strano nije...ovog puta ne vjerujem da bi bilo otpora![]()

salu na stranu, mislim da je narod BiH naucio da podjele ne donose promjene, vec obrnuto. Treba raditi, raditi, uciti, fokusirati se na ekonomiju...svaka vrsta podjele kosta i novca, i nevinih zivota(sto je kod nas must be.)
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Besmisleno je da odgovaram na pitanje sa početka teme. Niko me nije ni pitao za ovu sadašnju podjelu moje domovine.Dejtonli Ustav BiH wrote:Ukida se RBiH. Osnivaju se FBiH i RS.
....Ah, da...Još bih da dodam: Genocidnu tvorevinu Kartaginu treba razoriti!
- manijak1
Tek u miru shvatimo
kako je rat neophodan da se postigne mir
a u ratu se vrtimo tražeći greške u bližoj i daljoj historiji, po preporukama drugih izlazimo kao heroji i pizde iz rata
.
Ja sam za podijeljenu Srbiju

Ja sam za podijeljenu Srbiju

-
Nikad, nikad, ni u snu. Samo unitarno 

Pokazati pasos na Izacicu ili Bajinoj basti to je u redu ali vaditi pasos u pidzami odmah na uranku dok krenes na zahod e to nece moci.U slucaju podijeljenje Bosne Dodik i Ivo Miro Jovic bi na granicnim prelazima u Dobrinji i Kiseljaku ili cak na Stupu stavili bodljikavu zicu , njemacke ovcare , minska polja , bunkere , tenkove ...i svakog bi gradjana drzali po dva sata na punktu zbog provjere.To sto su SDS i HDZ dijelili Bosnu i crtali granice ...to je meni potpuno razumljivo.Ali SDA.??!!Ja sanjam dan kada ce krug ljudi iz SDA kojima je pala na pamet podjela zemlje i razmjena teritorija doci pred sud i odgovarati za veleizdaju zemlje.