nemam namjeru zastupati vjecitog studenta, zna on to dobro i sam (iako hudan jos uvjek student, a ne doktor ko tamo nekimostarac wrote:Nije stvar u tome da neko kritikuje nesto. Stvar je u tome da doticni cjelokupno bistvovanje na forumu posvecuje iskljucivo SDP-u i pljuvanju po SDP-u i nista drugo ne radi. Znaci ne radi se o tome da je problem sto neko nesto kritikuje, nego je problem u tome sto je tog nekog bas briga za tu stvar zbog koje kritikuje SDP, ali mu je ona dobro sredstvo da raspali po SDP-u. To je problem.buzzer wrote:ovo je ista izjava kao i ona dodikova da mu ne mogu suditi muslimani. tako i vama ne moze VjecitiStudent kritizirati partiju, jer 'ta ce student, vi ga diskvalificirali. po onoj narodnoj: "ne slusaj sta govori, nego ko govori." a do perica vam ko do preklanjskog snijega, onog bljuzgavog sto se do podne otopi.mostarac wrote:Tvoj problem je u tome da je tu plocu prekrio bilo ko drugi osim SDP-a, cak recimo i SUBNOAR ti se ne bi oglasio, jer tebi je do Valtera Perica ko do lanjskog snijega. Tebi je samo da pricas protiv SDP-a i kao takav sam sebe diskvalifikujes iz rasprave. Dakle tebi je u svemu ovome Valter Peric samo sredstvo, a ne i razlog pisanja tvog posta.
Najgori su ovi koji se nisu uspjeli probiti u SDP-u pa sad svoje frustracije lijece na ovaj nacin, a ne shvataju koliko tuzno izgleda kad to rade, jer time automatski pljuju i po samima sebi i onome cega su i oni bili dio.
Na kraju ide do te krajnosti da SDP optuzuje za deklarativni antifasizam. Ono za sve se SDP u ovoj drzavi moze optuziti fakat, al optuziti SDP za deklarativni antifasizam je stvarno smjesno, al nema veze, vazno je samo pucati po SDP-u.
sad mozes i meni prisiti da lijecim frustracije i to me nece iznenaditi, ali ni razuvjeriti da je sve moglo biti mnogo drukcije uz malo vise pameti i manje sujete u redovima sdp-a.