Predhodni komentari uglavnom pokazuju kako izgleda Bošnjački šovinizam i nacionalizam. Na sve što nosi naziv srpsko rastu vam rogovi na glavi. Da se razumijemo nisam pristalica ideje o postojanju RS-a.
Vama mora biti jasno da postoje bitne razlike između Dodika i Karadžića. Karađić je RS stvorio na zločinima protiv čovječnosti (od etničkog čišćenja do genocida). SDS je vojnim putem ostvario RS. Dodik dobro zna da je takva RS neodrživa, te se njegova politika svodi na to da RS "opere" od zaostavštine Karadžićeve politike. Pa je pristao na izmjenu simbola, uništava SDS mafiju, kako vrijeme protiće procesuirati će se sve više ratnih zločinaca i početi će mnogi drugi procesi, ne bi li opravdao postojanje RS.
Vi ste većinom idoktrinirani od SDA i SBiH politike koja nastoji kreirati takvo mišljenje u bošnjačkom narodu, što će samo izazivati revolt kod srpskog naroda, te tako omogućavati nacionalistima i sa jedene i sa druge strane da stalno dolaze na vlast.
Npr.:Ja ću vikat ukinuću Srpsku dobiću izbore, a ja ču vikati spasiti ili ocepiti ću Srpsku i dobiti izbore, pa hajmo onda u koaliciju.
Stoga mora se mjenjati način razmišljanja, a ne nesvjesnim nacionalizmom, stvarati sve veće razdore među narodima.
A onim koji RS zovu šumskom, nek joj zahvale, jer ih je istjerala iz šume, pa su sišli u grad, te im na pada napamet vratiti se u šumu. A ipak ja ta teritorija BiH, a tek onad sve drugo, znači vrijeđate Bosnu i Hercegovinu.
Da li je ovo prihvatljivo
- fantom slobode
Sta ces kada se radi o brdsko-planinskom reljefu i sumovitim dijelovima, uostalom sjetimo se grada na najvecim parkom na svijetu...
Prethodni komentari kazu da se raja ne slaze sa ponudjenom pjesmicom, pa im daje verziju koja bi im vise prilicila(koliko god grubo izgledale).Kada naziv koji je vise nego sovinisticki napravljen nestane iz upotrebe, naravno da ce i svaka druga pjesmica biti prihvatljivija i uzeta u razmatranje.
Pranje proslosti se moze vrlo jednostavno uraditi promjenom naziva koji nece stvarati odbojnost za druge gradjane zemlje.Ono sto navede da se obracunava sa mafijom, to je samo unutar mafijaski obracun, preuzimanje moci.Promjenu izgleda zastave nije uopste on generisao, a hapsenje ratnih zlocinaca je i sam znas opsta smijurija.
Kao sto rece nacionalisti sa jedne i druge strane drze vlast, a Dodo je vise nego jasno jedan od njih(svestran covjek: mafijas, nacionalista, pjevac...)
Prethodni komentari kazu da se raja ne slaze sa ponudjenom pjesmicom, pa im daje verziju koja bi im vise prilicila(koliko god grubo izgledale).Kada naziv koji je vise nego sovinisticki napravljen nestane iz upotrebe, naravno da ce i svaka druga pjesmica biti prihvatljivija i uzeta u razmatranje.
Pranje proslosti se moze vrlo jednostavno uraditi promjenom naziva koji nece stvarati odbojnost za druge gradjane zemlje.Ono sto navede da se obracunava sa mafijom, to je samo unutar mafijaski obracun, preuzimanje moci.Promjenu izgleda zastave nije uopste on generisao, a hapsenje ratnih zlocinaca je i sam znas opsta smijurija.
Kao sto rece nacionalisti sa jedne i druge strane drze vlast, a Dodo je vise nego jasno jedan od njih(svestran covjek: mafijas, nacionalista, pjevac...)