za bosnu treba naći rješenje ali ne po uzoru na neku drugu zemljuseln wrote: Slazes li se da BiH bude uredjena slicno kao Hrvatska?
jer nema slične zemlje ovom našem bermudskom...
za bosnu treba naći rješenje ali ne po uzoru na neku drugu zemljuseln wrote: Slazes li se da BiH bude uredjena slicno kao Hrvatska?
ma nije ovo bermudski trougao vec /ljubavni...komi wrote:za bosnu treba naći rješenje ali ne po uzoru na neku drugu zemljuseln wrote: Slazes li se da BiH bude uredjena slicno kao Hrvatska?
jer nema slične zemlje ovom našem bermudskom...
Naprotiv, zna se. Politicari sitnu raju handre gdj god stignu, a sitna raja govori kako ih ovi opet handre, a ne znaju reci "NE". Cisto ko suza.Oficir s puzom wrote:ma nije ovo bermudski trougao vec /ljubavni...komi wrote:za bosnu treba naći rješenje ali ne po uzoru na neku drugu zemljuseln wrote: Slazes li se da BiH bude uredjena slicno kao Hrvatska?
jer nema slične zemlje ovom našem bermudskom...![]()
u ovoj zemlji se ne zna / ko koga ....![]()
Iskljuci ba caps nismo gluhiKENJAC wrote:JES JARO AL SU CRNI IZ BRONKSA I GONZALESI SA FLORIDE MNOOOOOGO KULTURNIJI OD NAS. SVI SE ONI USTAJU NA GOOD BLES AMERICA I SVI PLACAJU (KAD IH UFATE) POREZE ISTOJ DRZAVI TJ. AMERICI. SVI IDU U NJIHOVU VOJSKU, IMAJU ZAJEDNICKU POLICIJU A SVOJE "RAZMJERICE" RJESAVAJU IZMEDJU NJIH SAMIH NE OTVARAJUCI DRETELJE MANJACE ILI TI GA KAZANE. MI SMO JARO PRIMITIVNI (I JA I TI) DA SU SAMO HUTUI I TUTZUI GORI OD NAS. PA POGLEDAJ "NASE" BOSANSKE NOVINE. SAMO PRICAJU O JADIMA ONE DRUGE DVIJE STRANE. NEK KOMSIJI CRKNE KRAVA.Prozor wrote:Ne vole se ni bijelci i crnci i meksikanci i ko zna sta u Americi pa opet nema tu cjepanja drzave. Uostalom, ja nikoga ne mrzim.KENJAC wrote:BOSNJACI JESU ZA BOSNU! AL KAD BI KAKO MOGLO BEZ OVIH DRUGIH DVOJE... JER, KAKO OBJASNIT 'VOLKU MRZNJU NA OVOM FORUMU! i NE SAMO NA OVOM!
NE VOLIMO SE BRATE TO JE CINJENICA!!!
P.S. NE MRZIM NI JA NIKOGA (NIJE BAS NIKOGA) I ZBOG TOGA SAM BIO UGROZENA MANJINA TE SAM ZBRISO DA TU STOKU NE GLEDAM I DA MI BAREM DJECA U MIRU RASTU.