http://www.san.ba/index.php?id=16351

Pretpostavljas da je moral Komsica i Lagumdzije na istom nivou kao Spiricu i Arziji?PipiDugaDevetka wrote:Čim Špirić i Arzija vrate pare od kupljenih nagrada, vratiće i pomenuti u uvodnom postu.
Što se tiče kruha/hljeba, sjeti se kako se čuvaju namirnice iz Robnih rezervi. Vidi pod ulje iz nepostojeće Čehoslovačke. Nemoguće je od neupotrebljive pšenice iz Robnih rezervi napraviti hljeb/kruh za narod.
Samo skrećem pažnju na inflaciju dodjela/kupovine raznoraznih nagrada.VjecitiStudent wrote:Pretpostavljas da je moral Komsica i Lagumdzije na istom nivou kao Spiricu i Arziji?PipiDugaDevetka wrote:Čim Špirić i Arzija vrate pare od kupljenih nagrada, vratiće i pomenuti u uvodnom postu.
Što se tiče kruha/hljeba, sjeti se kako se čuvaju namirnice iz Robnih rezervi. Vidi pod ulje iz nepostojeće Čehoslovačke. Nemoguće je od neupotrebljive pšenice iz Robnih rezervi napraviti hljeb/kruh za narod.
Ja sam mislio da su malcice bolji, no ...
Kakve sad veze imaju robne rezerve sa moralnim cinom vracanja nagrade liku koji se bogati preko ledja sirotinje???
Nigdje veze.PipiDugaDevetka wrote:Samo skrećem pažnju na inflaciju dodjela/kupovine raznoraznih nagrada.VjecitiStudent wrote: Pretpostavljas da je moral Komsica i Lagumdzije na istom nivou kao Spiricu i Arziji?
Ja sam mislio da su malcice bolji, no ...
Kakve sad veze imaju robne rezerve sa moralnim cinom vracanja nagrade liku koji se bogati preko ledja sirotinje???
Pojeftinjenje hljeba/kruha je propalo jer je pšenica iz Robnih rezervi neupotrebljiva...eto to je veza. Ima, znači, veze direktor Robnih rezervi sa teško upamtljivim prezimenom kojeg su postavile katilske vlasti SDA-SBIH-HDZ-HDZ'90 sa tvojim pitanjem u uvodnom postu.
Tebi ne smeta sto je kilogram kruha presao 3km?Adriatic wrote:Blago tebi kad nemaš drugih tema za razmišljanje.
Pitam @adriatica, @madner odgovaramadner wrote:Ne smeta, ja jedem kolace iz Torte i to.
Petkom poslje dzume su svi inspirisani.makkaj wrote:Nisam upućen-jel se ono danas obilježava Dan provokativnih tema?![]()
Jel ovo sad pises ko Adriatic ili ko Madner?madner wrote:Petkom poslje dzume su svi inspirisani.makkaj wrote:Nisam upućen-jel se ono danas obilježava Dan provokativnih tema?![]()
"Nece da nam dadnu pare"
Ka ZoomVjecitiStudent wrote:Jel ovo sad pises ko Adriatic ili ko Madner?madner wrote:Petkom poslje dzume su svi inspirisani.makkaj wrote:Nisam upućen-jel se ono danas obilježava Dan provokativnih tema?![]()
"Nece da nam dadnu pare"