Da je danas 06.04.1992 vi bi ste?
-
mr.nice
#1 Da je danas 06.04.1992 vi bi ste?
Jedno malo pitanje, nadam se na iskrenom odgovoru...(ako niste imali dovoljno godina 1992. da sami odlucite vazi i za vas...)
-
mr.nice
svejedno varijanta nogeleonard wrote:pitt wrote:zato bi to i uradio.HZBK wrote:Pod 3 definitivno.Tad sam bio djete da nebi bilo zabune.
4 definitivno:D sem ako mi ne bi dali da spavam u trezoru ko neki
:D
Ja bih dodao opciju 5: To je zapravo opcija 4, verzija--dan prije.
-
mostarac
Ja bi, kao svaki pravi i posteni patriota, koji voli svoju zemlju i zalaze se za njen prosperitet i napredak i napredak njenog naroda u najtezim trenucima pod domovinu, otisao da to sve gledam sa sigurne udaljenosti od minimalno 1.000 km i da vicem "Ne daj se Bosno" 
Onda bi se vratio kad sve zavrsi, uletio pogodnom ministru 5-10 hiljadarki, dobio vojnu knjizicu i certifikate, platio i za posao i kurchio se po gradu, dok vi patriote dizete kredite
Onda bi se vratio kad sve zavrsi, uletio pogodnom ministru 5-10 hiljadarki, dobio vojnu knjizicu i certifikate, platio i za posao i kurchio se po gradu, dok vi patriote dizete kredite
-
Jastreb35
A BiH bi te opet docekala otvorenih ruku, i tebe i neke nove Kilibarde. Biti covjek je uvijek bilo tesko, najteze.mostarac wrote:Ja bi, kao svaki pravi i posteni patriota, koji voli svoju zemlju i zalaze se za njen prosperitet i napredak i napredak njenog naroda u najtezim trenucima pod domovinu, otisao da to sve gledam sa sigurne udaljenosti od minimalno 1.000 km i da vicem "Ne daj se Bosno"
-
mostarac
Znas, jednom sam mogao biti budala, drugi put bi bilo malo previse.Jastreb35 wrote:A BiH bi te opet docekala otvorenih ruku, i tebe i neke nove Kilibarde. Biti covjek je uvijek bilo tesko, najteze.mostarac wrote:Ja bi, kao svaki pravi i posteni patriota, koji voli svoju zemlju i zalaze se za njen prosperitet i napredak i napredak njenog naroda u najtezim trenucima pod domovinu, otisao da to sve gledam sa sigurne udaljenosti od minimalno 1.000 km i da vicem "Ne daj se Bosno"
-
Jastreb35
Suzivot ravnopravnih nije medja, to nije geografski toponim, to je kraj ljudske evolucije i plemenita ideja koja hedoniste i kukavice dijeli od ljudi. No kako rekoh, BiH bi te docekala otvorenih ruku, i tebe i neke nove Kilibarde. Biti covjek je uvijek bilo tesko, najteze. A ja za tebe neka budem budala, nista u zivotu ionako nisam radio zbog tebe nego zbog sebe i svog obraza.mostarac wrote:Znas, jednom sam mogao biti budala, drugi put bi bilo malo previse.Jastreb35 wrote:A BiH bi te opet docekala otvorenih ruku, i tebe i neke nove Kilibarde. Biti covjek je uvijek bilo tesko, najteze.mostarac wrote:Ja bi, kao svaki pravi i posteni patriota, koji voli svoju zemlju i zalaze se za njen prosperitet i napredak i napredak njenog naroda u najtezim trenucima pod domovinu, otisao da to sve gledam sa sigurne udaljenosti od minimalno 1.000 km i da vicem "Ne daj se Bosno"