Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
-
skorpija1S
#26 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
Nama je dovoljan Komsic,jedan i jedini,nebitno iz kog naroda....ovo je BiH.
- sunčan dan
#27 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
Znate ono kada se kupuju fudbaleri. Evo mogli bi i mi da kupimo jednog predsjednika, npr. iz Zanzibara, valjda bi on bio svima po volji. Mislim na ove koji vuku nacionalno pa makar bio i loš samo nek je dobro ime. 
-
skorpija1S
#28 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
Ali kako cemo im ugoditi sa imenom?sunčan dan wrote:Znate ono kada se kupuju fudbaleri. Evo mogli bi i mi da kupimo jednog predsjednika, npr. iz Zanzibara, valjda bi on bio svima po volji. Mislim na ove koji vuku nacionalno pa makar bio i loš samo nek je dobro ime.
- sunčan dan
#29 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
Pa npr. nek se zove po nekoj planeti. Čini mi se da one nisu nacionalno podjeljene. 
-
skorpija1S
#30 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
Mozemo po asteroidu iz Malog princa-B 612.sunčan dan wrote:Pa npr. nek se zove po nekoj planeti. Čini mi se da one nisu nacionalno podjeljene.
- sunčan dan
#31 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
Ma da ne bude natezanja oko malog princa... nek bude samo slovo i broj. Eto.... kako se začas dogovorismo bez zasjedanja, nadvikivanja, mjerenja slova i brojeva i čega sve ne. 
-
skorpija1S
#32 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
Izgleda treba nas za predsjednikesunčan dan wrote:Ma da ne bude natezanja oko malog princa... nek bude samo slovo i broj. Eto.... kako se začas dogovorismo bez zasjedanja, nadvikivanja, mjerenja slova i brojeva i čega sve ne.
-
Richard Peti
-
skorpija1S
#34 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
Da se ponovimdzemmo wrote:skorpija1S wrote:Nama je dovoljan Komsic,jedan i jedini,nebitno iz kog naroda....ovo je BiH.![]()
![]()
-
popajic
#35 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
dzemmo wrote:skorpija1S wrote:Nama je dovoljan Komsic,jedan i jedini,nebitno iz kog naroda....ovo je BiH.![]()
![]()
(mada se osjecam pomalo kao lopov-rekose mi da ga kradem nekome,da nije "moj".E,hebi ga sad !
-
skorpija1S
#36 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
Nas je Zeljko,kako nije. RAzmislja kao mi,odmah je nas.popajic wrote:dzemmo wrote:skorpija1S wrote:Nama je dovoljan Komsic,jedan i jedini,nebitno iz kog naroda....ovo je BiH.![]()
![]()
![]()
(mada se osjecam pomalo kao lopov-rekose mi da ga kradem nekome,da nije "moj".E,hebi ga sad !
- don vito
#37 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
Ako na listi ne bude Sadik Bahtic ja cu iz protesta u kutiju ubaciti nevazeci listic. Nijedan drugi bosnjacki politicar nije vrijedan mog glasa.
-
skorpija1S
#38 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
don vito wrote:Ako na listi ne bude Sadik Bahtic ja cu iz protesta u kutiju ubaciti nevazeci listic. Nijedan drugi bosnjacki politicar nije vrijedan mog glasa.
-
katarina_kosaca
#39 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
SEFER HALILOVIC! SEFER HALILOVIC! SEFER HALILOVIC!
-
skorpija1S
#40 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
katarina_kosaca wrote:SEFER HALILOVIC! SEFER HALILOVIC! SEFER HALILOVIC!
-
nedim01
#41 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
dva-tri nicka se nadigla da forsiraju nekakvog komsica, polumahalca.
alo, Sefer Halilovic je osnivac i prvi komandant Armije RBiH, HALOOOOOOO format od covjeka, a ne kao bijedni komsic lagumdzijina marioneta. klasicna bijedna propaganda sdp.a i tihi udar na BPS. imate ftv pa lijecite frustracije, svaki dnevnik je posvecen vasih komplexima.
alo, Sefer Halilovic je osnivac i prvi komandant Armije RBiH, HALOOOOOOO format od covjeka, a ne kao bijedni komsic lagumdzijina marioneta. klasicna bijedna propaganda sdp.a i tihi udar na BPS. imate ftv pa lijecite frustracije, svaki dnevnik je posvecen vasih komplexima.
-
JMJ
#42 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
Sefer, naravno, ali kao Predsjednik Republike Bosne i Hercegovine!
Mislim da su ovi Nedimi i doktori za ignorisati!Ja mislim da ste vas dvojica visak Seferu!
Sefere, ima li te, da ih ukines ?

Mislim da su ovi Nedimi i doktori za ignorisati!Ja mislim da ste vas dvojica visak Seferu!
-
palermo
#43 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
ZA Bakira Izetbegovića, naravno
- osa
#44 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
quote="osa"]
Necemo Hrvatima!
Izabracemo ga nama, Bosancima i Hercegovcima!
To je jedini nacin da vas, koji se dijelite u torove i koji ste nam oteli zemlju, oteli drzavu, uzurpirali ljudska prava, barem u necemu vagnemo.
Mada, znam da necemo moci dugo...
Stacete vi njima na rep i obezbjediti sebi cistokrvne i punokrvne na celu svojih stada a mi cemo cekati da nam bacite koju mrvicu kad se siti sazalite.
I da...
Da nam uvalite pushke u ruke kad vise ne budete znali drugacije
Objasnjavacete nam tada kako smo "svoji" te nas upozoriti da se ne suprotstavljamo jer cemo u tom slucaju biti izdajnici drzave, naroda, vjere....
[/quote]
i to je u redu ali trebali ste ga izabrati umjesto Harisa.
njega će bošnjaci izabrati hrvatima.[/quote]cogni wrote:Zasto nema Komsica?nedim01 wrote:sutra su recimo opsti izbori, za clana Predsjednistva BiH iz reda bosnjackog naroda kandidovali su se:
1.Sefer Halilovic
2.Bakir Izetbegovic
3.Beriz Belkic
za koga glasate
Necemo Hrvatima!
Izabracemo ga nama, Bosancima i Hercegovcima!
To je jedini nacin da vas, koji se dijelite u torove i koji ste nam oteli zemlju, oteli drzavu, uzurpirali ljudska prava, barem u necemu vagnemo.
Mada, znam da necemo moci dugo...
Stacete vi njima na rep i obezbjediti sebi cistokrvne i punokrvne na celu svojih stada a mi cemo cekati da nam bacite koju mrvicu kad se siti sazalite.
I da...
Da nam uvalite pushke u ruke kad vise ne budete znali drugacije
Objasnjavacete nam tada kako smo "svoji" te nas upozoriti da se ne suprotstavljamo jer cemo u tom slucaju biti izdajnici drzave, naroda, vjere....
i to je u redu ali trebali ste ga izabrati umjesto Harisa.
-
nedim01
#45 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
sto da me Sefer ukine???? ja sam bio njegov vojnik, i cijenim covjeka jako. bice RBiH kad-tad. to je cilj Sefera Halilovica i BPS-a od pocetka.JMJ wrote:Sefer, naravno, ali kao Predsjednik Republike Bosne i Hercegovine!
![]()
-
skorpija1S
#46 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
Da ti nije Sefer babo,Semire sine.....nedim01 wrote:sto da me Sefer ukine???? ja sam bio njegov vojnik, i cijenim covjeka jako. bice RBiH kad-tad. to je cilj Sefera Halilovica i BPS-a od pocetka.JMJ wrote:Sefer, naravno, ali kao Predsjednik Republike Bosne i Hercegovine!
![]()
-
edinbug
#47 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
Ja cirkusa i anketenedim01 wrote:sutra su recimo opsti izbori, za clana Predsjednistva BiH iz reda bosnjackog naroda kandidovali su se:
1.Sefer Halilovic
2.Bakir Izetbegovic
3.Beriz Belkic
za koga glasate
- shizim
#48 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
sva trojica su cune
politicarska gamad,samo da im je para, da bog da se usrali svi...je li ijedan od politicara dao incjativu da se sagradi neka fabrika, ili pak da je istu sagradio jest al malo sutra,nisu se ni potrudili da ono sto je ostalo fabrika odrze u funkciji ...pitam se ima li nam ikakvog pomaka?
ima kad nam na vlast dodje netko tipa JOSIPA BROZA...

politicarska gamad,samo da im je para, da bog da se usrali svi...je li ijedan od politicara dao incjativu da se sagradi neka fabrika, ili pak da je istu sagradio jest al malo sutra,nisu se ni potrudili da ono sto je ostalo fabrika odrze u funkciji ...pitam se ima li nam ikakvog pomaka?
- osa
#49 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
komšić, broz, zanimljivo pa vama jedino hrvati znaju voditi državu.shizim wrote:sva trojica su cune![]()
-
skorpija1S
#50 Re: Clan Predsjednistva iz reda Bosnjaka!
Gojim buduceg .shizim wrote:sva trojica su cune![]()