Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vjeruj mi kad sve ovo citam sta se dogadja onda dodjem do zakljucka da vam ni cigani nisu ravni, sto znaci draga veco mozes mirno spavati i ne boj se ni cigani se ne bih otimalo za ovako nesto (specijalno za tebe).
pozdrav
vjeruj mi kad sve ovo citam sta se dogadja onda dodjem do zakljucka da vam ni cigani nisu ravni, sto znaci draga veco mozes mirno spavati i ne boj se ni cigani se ne bih otimalo za ovako nesto (specijalno za tebe).
pozdrav
nisu ni Cigani toliki cigani
cuj "Siptari"
za "siptare" ne vjerujem jer bo oni ce imati svoju drzavu ako bog da insala.
ja mislim da je veca iz sr entiteta pa se to na njih odnosi.
pozdrav
bosmen wrote:@dioklecijan
Da bezze ne razglabamo o veci, ko je i odakle je.
Momak je samo htio biti sarkastican prema bezze temi.
Ja sam to bar tako shvatio jer ga poznajem.
tako da nemas potrebe sa njim se zamarat
tacno je to da tvoj poznanik ima pravo biti sarkastican prema necemu sto se dogadja o B i H, ali je nemoralno vridjati druge kroz prozivanje.
cigani=romi
siptari=albanci
albance siptarima zove samo oficir sa sajkacu i slicni njemu a i tvoj poznanik nazalost.
pozdrav
atko wrote:Posto nicu entiteti u ovoj BiH, kao gljive poslije kise, INSISTIRRAM, TRAZIM & ZAHTJEVAM da i mi koji se osjecamo kao Bosanci i Hercegovci dobijemo nas bh entitet.
HVALA
A, ako dobijemo taj cetvrti entitet, hocel' onda plate bit' sta vece?
atko wrote:Posto nicu entiteti u ovoj BiH, kao gljive poslije kise, INSISTIRRAM, TRAZIM & ZAHTJEVAM da i mi koji se osjecamo kao Bosanci i Hercegovci dobijemo nas bh entitet.
HVALA
A, ako dobijemo taj cetvrti entitet, hocel' onda plate bit' sta vece?