inace im svi dogovori traju godinama
kako se brzo dogovorise,cudo Bozje
Mrtav hladan sa ciničnim poluosmjehom.valter.ba wrote:Evo Brankovic izjavi da cemo se svi morati prilagoditi prilagodio se on materi svojoj![]()
![]()
Frajer mrtav hladan!
PARLAMENTARCI DA BOG DA VAM ZA LIJEKA TREBALO A I VASIM BLIZNJIM
Potpisujem. TI ljudi su stvarno bolesni, citam danas plate preko 5.600 KM, kakvi su to ljudi, pa oni NISTA NE RADE!!!!valter.ba wrote:Evo Brankovic izjavi da cemo se svi morati prilagoditi prilagodio se on materi svojoj![]()
![]()
Frajer mrtav hladan!
PARLAMENTARCI DA BOG DA VAM ZA LIJEKA TREBALO A I VASIM BLIZNJIM
homo_sapiens wrote:sarajevo63 wrote:Eno sindikat poziva na bojkotovanje federalaca. Ima l ko da zna na šta misle?
Kako se "federalci" bojkotiraju ?
(p.s. s63, ne pitam tebe)
Sjećaš li se kako nam je bezobrazno mahao sa stepeništa Pozorišta? Gospodin PO ZAKONU.cleo wrote:oooo, pa odlično !!
ono što smo prizivali prije pola godine moglo bi se uskoro i obistiniti... da nam hljeb bude 10 KM i slično
danas mi je čovjek s kojim sam se svađala u vrijeme protesta u SA rekao da će uletiti u predsjedništvo s automatom![]()
Naravno, nadam se da neće baš ovako ali kad je njemu dogorilo, valjda će i ostalim uskoro...
da ponovim staru, dokle god im dozvolimo oni će uzimati... može im se ... upravo ova večerašnja izjava Brankovića najbolje ilustruje nas, ovce
hoćemo li baš čekati do ovih 10 KM za hljeb, vidjećemo
Hvala Ti, lakše mi je. Na krivoj smo strani, autoputa u izgradnja. Dobro je da će umanjiti ulaganja u isto za 2 mil.nedim01 wrote:plate su sramne, samo niko od vas nije skontao u cemu je fol: plate nisu 3.000km, ni 5.000km, vec su povecane za 60%, a kolike ce biti odredice rebalans budzeta u januaru 2009.godine, tako da ne trcite pred rudu i da vas niko ne zavodi parolama. cisto da se zna.
sarajevo63 wrote:Ne pozivaj na samoubijanje, more bit te neko posluša![]()
No sikiriki, gledaj da ti kazaljka ne zaštopa u autu. Trola je smrt. Samo još plin da puste u trolu i dernek osiguran.
Prvo ... ne deri sevalter.ba wrote:Dosta vise i ovog shupljiranja glasali ste evo vam ga![]()
![]()
Daj se malo kontrolirajte ! ! ! I sami znate da vecina raje sa ovog foruma ima avangardan stav i zelju za promjenama ali ruralna sredina isprepadana nacionalistickim govnima glasa tako kako glasa i donosi prevagu
Ovdje je potreban angazman intelektualaca (sto je vecina na forumu kako citam?) potpomognut radnickom klasom,borcima,penzionerima,invalidima... Neko se konacno mora staviti na celo kolone nezadovoljnih i uvesti ako treba i prinudna rjesenja. To se u civiliziranom svjetu zove REVOLUCIJA jer za evoluciju ocigledno nismo spremni.
.Zato ne shupljirajte vise i ne pravite se pametni sa parolom glasali ste... Ima da ih mjenjamo svaka dva mjeseca ako ne valjaju
Prpa.ba wrote:Za ovo je kriva uspavana opozicija! Smrt opoziciji!
Kao prvo glagol derati sam prepoznao ali je apsolutno neprimjeren onome sto si ti zelio da naglasis. Ja VICEM jer zelim da me cuju svi oni koji kao ti koji nemaju muda da demokratski kako ti kazes smjene ove pedercine na vlasti! Umjesto toga serete skriveni iza nickova i ponavljate kao maloumni mantru: glasali ste za njih i treba vam takoBanksy wrote:Prvo ... ne deri sevalter.ba wrote:Dosta vise i ovog shupljiranja glasali ste evo vam ga![]()
![]()
Daj se malo kontrolirajte ! ! ! I sami znate da vecina raje sa ovog foruma ima avangardan stav i zelju za promjenama ali ruralna sredina isprepadana nacionalistickim govnima glasa tako kako glasa i donosi prevagu
Ovdje je potreban angazman intelektualaca (sto je vecina na forumu kako citam?) potpomognut radnickom klasom,borcima,penzionerima,invalidima... Neko se konacno mora staviti na celo kolone nezadovoljnih i uvesti ako treba i prinudna rjesenja. To se u civiliziranom svjetu zove REVOLUCIJA jer za evoluciju ocigledno nismo spremni.
.Zato ne shupljirajte vise i ne pravite se pametni sa parolom glasali ste... Ima da ih mjenjamo svaka dva mjeseca ako ne valjaju![]()
Ako je, kako kažeš, ruralna sredina isprepadana nacionalistickim govnima glasala kako je glasala, i to treba poštovati. To se zove DEMOKRATIJA, nauči živjeti s njom, i ti i svi ostali.
Ako su, kako kažeš, ovdje na forumu avangarda i intelektualci moram te razočarati.
Ta avangarda i intelektualci , u većim gradskim sredinama, naime, nisu glasali, što nam zorno svjedoče podaci o izlaznosti.
Zato, odmorite malo ... tražili ste demokratiju, dobili ste ju.
Ubuduće, umjesto da šetate i protestirate, vi, gradska avangardo i intelektualci , GLASAJTE.
I man'te se šuplje, dosadili ste i bogu i narodu.