Cerić islamski poglavar ili političar
- Alfons Kauders
#301 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
nije problem u imbecilu velicu, ni u izgubljenom reisu cericu, vec u ostatku IZ koja se ne ogradjuje od ovakvih stavova...
ja nisam vjernik, ali za par ljudi koje poznajem i koji se stvarno pridrzavaju vjere bi dao bubreg... nije mi jasno zasto oni sute i dopustaju da ovakvi idioti govore u njihovo ime
ja nisam vjernik, ali za par ljudi koje poznajem i koji se stvarno pridrzavaju vjere bi dao bubreg... nije mi jasno zasto oni sute i dopustaju da ovakvi idioti govore u njihovo ime
- nosara
#302 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
Znaci podrzavas odstrjel radikala...? Mislim, treba bit otvoren, ne mozes sjedit na pola stolice...Murisno1 wrote:Tu nemam komentara, iskren da budem. Velić je poznat po žestokim presudama i ne znam za njegove razloge ...plain vanilla wrote: Jeste, ali i IZ radi protiv sebe..evo pogledaj tekst koji sam maloprije postavila
to sebi IZ zajednica ne bi smjela dozvoliti
Međutim, pandam je, eto, radikalu Suljagiću ... Politika ( a nećemo reći stranka) ne bi sebi smjela dozvoliti ispade poput ovog sa ministarstvom obrazovanja
Znas li sta znaci rijec "radikal"...?
- liliput
#303 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
carobnjak_iz_voza wrote:ne branimo mi Cerića vec on nasgoibos wrote:ma super su mi ovi što brane cerića , jednostavno nevjerovatnida nije reagovao neko bi žešće reagovao na njega .Dakle vi imate pogresnu sliku da se vjernici povode za reisom Cerićem,neeeeeeeeee on samo radi ono sto se ocekuje od njega
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#304 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
Zasto nemas komentar, jer je djelo nekoga iz IZMurisno1 wrote:Tu nemam komentara, iskren da budem. Velić je poznat po žestokim presudama i ne znam za njegove razloge ...plain vanilla wrote: Jeste, ali i IZ radi protiv sebe..evo pogledaj tekst koji sam maloprije postavila
Međutim, pandam je, eto, radikalu Suljagiću ... Politika ( a nećemo reći stranka) ne bi sebi smjela dozvoliti ispade poput ovog sa ministarstvom obrazovanja
Ovo je jednostavno..pretuzno da bih se dalje raspravljala
- nosara
#305 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
Razmisli ti za taj bubreg...Alfons Kauders wrote:nije problem u imbecilu velicu, ni u izgubljenom reisu cericu, vec u ostatku IZ koja se ne ogradjuje od ovakvih stavova...
- Altsa
#306 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
Suljagic nema razloga za strah od primitivca velica za kojeg je predodredena neka klinika za umobolne jer je genijalac Stiven Hoking ovo rekao
http://www.lokoportal.com/index.php?opt ... &Itemid=63
http://www.lokoportal.com/index.php?opt ... &Itemid=63
Last edited by Altsa on 17/05/2011 15:16, edited 2 times in total.
- Gandalf
#307 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
Bojim se da je on izgubljen slučaj čak i za velikog FrojdapOZz wrote:Veliću, idi se liječi.
- nosara
#308 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
carobnjak_iz_voza wrote:Ja nikako ne mogu pojmiti kako vi sebe nikad ne pogledate u ogledalo i bar na trenutak postanete svijesni svoga licemjerja.Al stvarno...bar mali bljesak ono da pokažete da niste do kraja potonuli u vlastitu utopiju "objektivizma".
Jel vama jasno da je ovaj ministar nicim izazvan poceo nesto izvoditi oko vjeronauke?
Jel možete staviti ruku na srce i reći kao svi normalni ljudi da su opravdanja koja je on naveo za te postupke PRESMIJESNA i da nikakve veze sa stvarnoscu tu nema?
Jel to uplitanje politike u IZ?
Jel reis poglavar IZ-a i REAGUJE NA TO?
Mislim koji ce mi handrc poglavar za islamsku zajednicu ako ga se ne tice vjeronauka?!
Vi ste se malo zanijeli,malo vise,a Velić je samo novinar koji može da pise isto kao i sto Dežulovic moze da pise.......ili ne može po vasem "objektivnom " sudu?Vi bi odma miliciju zvali ,a![]()
Aferim...!
-
pOZz
#309 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
Jedina Suljagićeva greška je što u potpunosti nije ukinuo vjeronauku.carobnjak_iz_voza wrote:Jel vama jasno da je ovaj ministar nicim izazvan poceo nesto izvoditi oko vjeronauke?
- Alfons Kauders
#310 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
nije ti ni ta bezveze...nosara wrote:Razmisli ti za taj bubreg...Alfons Kauders wrote:nije problem u imbecilu velicu, ni u izgubljenom reisu cericu, vec u ostatku IZ koja se ne ogradjuje od ovakvih stavova...
zalosno je da se ovakvi ludjaci kriju iza islamske zajednice, tj iza skoro dva miliona ljudi koji se smatraju muslimanima, a ne dijele ovakve stavove...
vidim na forumu ne fali spremnosti da se priziva revolucija i necija smrt... zato jer je ocjena jednog predmeta iskljucena iz prosjeka...
aferim braco vjernici, aferim!
- Altsa
#311 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
slazem sepOZz wrote:Jedina Suljagićeva greška je što u potpunosti nije ukinuo vjeronauku.carobnjak_iz_voza wrote:Jel vama jasno da je ovaj ministar nicim izazvan poceo nesto izvoditi oko vjeronauke?
- SavskiGaleb
#312 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
WTF is thatpancir wrote:Ja kao Bosnjacki nacionalista podrzavam sve sto ide kontra Turcina Cerica. Turcin Ceric, koji je sam sebe nazvao Turcinom, bi bio protjeran ili ubijen da je na vlasti u BiH neka Bosnjacka nacionalna partija.
SDP vidim kao pocetak Bosanskog nacionalnog budjenja. Prvo moramo iskorijeniti ono sto je SDA zajedno sa polu-pismenim islamistima sijao u zadnjih 20 godina da bi Bosnjacki nacionalizam i Bosnjacko bice moglo disati punim plucama.
Zasto su nasi vojnici ginuli protiv Turaka u bitci kod Bileca 1390. godine ili u bitkama za Kljuc, Bobovac?
je..bote pa ko je ovdje lud o čemu ovaj šizofrenik priča ako nije sarkazam onda si panciru puko ko kokica
Last edited by SavskiGaleb on 17/05/2011 15:17, edited 1 time in total.
-
Murisno1
#313 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
ne podržavam odstrijel nikoga ... podržavam uklanjanje budala s mjesta gdje normalan narod šeta bez problema. Otprilike se ovo odnosi i na jednog i na drugog ,,,nosara wrote:Znaci podrzavas odstrjel radikala...? Mislim, treba bit otvoren, ne mozes sjedit na pola stolice...Murisno1 wrote:Tu nemam komentara, iskren da budem. Velić je poznat po žestokim presudama i ne znam za njegove razloge ...plain vanilla wrote: Jeste, ali i IZ radi protiv sebe..evo pogledaj tekst koji sam maloprije postavila
-
zonbirile
#314 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
------------------------nosara wrote:carobnjak_iz_voza wrote:Ja nikako ne mogu pojmiti kako vi sebe nikad ne pogledate u ogledalo i bar na trenutak postanete svijesni svoga licemjerja.Al stvarno...bar mali bljesak ono da pokažete da niste do kraja potonuli u vlastitu utopiju "objektivizma".
Jel vama jasno da je ovaj ministar nicim izazvan poceo nesto izvoditi oko vjeronauke?
Jel možete staviti ruku na srce i reći kao svi normalni ljudi da su opravdanja koja je on naveo za te postupke PRESMIJESNA i da nikakve veze sa stvarnoscu tu nema?
Jel to uplitanje politike u IZ?
Jel reis poglavar IZ-a i REAGUJE NA TO?
Mislim koji ce mi handrc poglavar za islamsku zajednicu ako ga se ne tice vjeronauka?!
Vi ste se malo zanijeli,malo vise,a Velić je samo novinar koji može da pise isto kao i sto Dežulovic moze da pise.......ili ne može po vasem "objektivnom " sudu?Vi bi odma miliciju zvali ,a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aferim...!![]()
![]()
ne miliciju,već 21g je policija.Idioti koji prizivaju fetve uvijek padne na plodno tle,pa kao što reće jedan,onda naša budala može čovjeka i roknuti.Ministre,pravac MUP i prijavi hajvana na vakat.
-
pancir
#315 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
@Savski Galeb, znas ti dobro o cemu ja pricam.
Ja kao Bosnjacki nacionalista podrzavam sve sto ide kontra Turcina Cerica. Turcin Ceric, koji je sam sebe nazvao Turcinom, bi bio protjeran ili ubijen da je na vlasti u BiH neka Bosnjacka nacionalna partija.
SDP vidim kao pocetak Bosanskog nacionalnog budjenja. Prvo moramo iskorijeniti ono sto je SDA zajedno sa polu-pismenim islamistima sijao u zadnjih 20 godina da bi Bosnjacki nacionalizam i Bosnjacko bice moglo disati punim plucama.
Zasto su nasi vojnici ginuli protiv Turaka u bitci kod Bileca 1390. godine ili u bitkama za Kljuc, Bobovac? Da bi neki Turcin Ceric mogao da nesmetano vodi Tursku politiku u BiH? Turcin Ceric mora znati ko je sada gazda u BiH. Gazda je SDP a SDP ima puno-pravu podrsku svih iskrenih Bosnjackih nacionalista. SDP je dobio 300.000 glasova a SDA 100.000 tako da nam trebaju biti podredjeni. A Seferova patriotska stranka treba da podrzava sekularizam i Bosnjacko budjenje i da se pridruzi unistavanju SDA-a.
SDA politika, politika korpupcije i unistavanja privrede i industrije, iskoristavanja ljudi pod plastom "muslimanstva" je dovela Bosnu do ivice propasti.
Doslo je vrijeme da smaknemo Cerica za sva vremena sa politicke scene. Imamo tu moc. Ljudi su birali i rekli sta zele. Ljudi zele normalnu drzavu gdje ce biti posla, demokratije, dobrog skolstva i bez Turcina Cerica. Ako Ceric zeli sukob mogao bi zavrsiti kao sto su zavrsavale efendije u Turskoj kada su ih Turski nacionalisti zive zakopavali i sa nebodera bacali jer su se previse mjesali u politiku.
Ne samo da se vjeronauka treba ukinuti. To je samo pocetak. Sledeci koraci su da djeca u skolama moraju uciti detaljnu historiju o "presvetim Bosanskim kraljevima i kraljicama". Na likovnim casovima trebaju crtati stecke itd. Prvo Bosnjastvo a posle toga dolazi sve ostalo. Vjera Bosnjaka je Bosnjastvo na prvom mjestu. A to sto je vjera pojedinaca Islam, na to imaju puno pravo. Bosnjastvo je ono sto nas spaja kao kolektiv. I Bosna do Drine, u kojoj ce Bosnjaci ciniti vecinu u Srebrenici, Foci, Visegradu,Gorazdu je nas sveti cilj.
Nismo dosli ovako daleko da bi nam neki Turcin Ceric mogao soliti pamet malo-gradjanskim mantrama. Ono sto je zajednicko za sve nas je krv Bosnjacka koja tece kroz nase vene. Tu nam ne treba Turcin efendija da bi nas podjsetio na to. Jer ta krv tece kako tece; vec 1000 godina. To je ista krv Kulina Bana, Hercega Kosace, Tvrtka Kotromanica i svih ostalih Bosnjackih/Bosanskih velikasa.
A Turcin Ceric ako zeli da "pokrene pobunu" i ako zeli da Bosnu odvede do situacije Egipta, samo neka proba. Zna se ko je vecina u Bosni. Ja kao Bosnjacki nacionalista molim Boga da Ceric proba to sto zeli, da pokrene svoje bradate brigade i da zavrsimo sa njima za sva vremena. A nakon toga bi "Dzamija" u BiH imala istu funkciju kao sto je ima u Turskoj. A u svakoj dzamiji bi visila slika Tvrtka Kotromanica kao sto u Turskim dzamijama visi slika Ataturtka.

Ja kao Bosnjacki nacionalista podrzavam sve sto ide kontra Turcina Cerica. Turcin Ceric, koji je sam sebe nazvao Turcinom, bi bio protjeran ili ubijen da je na vlasti u BiH neka Bosnjacka nacionalna partija.
Zasto su nasi vojnici ginuli protiv Turaka u bitci kod Bileca 1390. godine ili u bitkama za Kljuc, Bobovac? Da bi neki Turcin Ceric mogao da nesmetano vodi Tursku politiku u BiH? Turcin Ceric mora znati ko je sada gazda u BiH. Gazda je SDP a SDP ima puno-pravu podrsku svih iskrenih Bosnjackih nacionalista. SDP je dobio 300.000 glasova a SDA 100.000 tako da nam trebaju biti podredjeni. A Seferova patriotska stranka treba da podrzava sekularizam i Bosnjacko budjenje i da se pridruzi unistavanju SDA-a.
SDA politika, politika korpupcije i unistavanja privrede i industrije, iskoristavanja ljudi pod plastom "muslimanstva" je dovela Bosnu do ivice propasti.
Doslo je vrijeme da smaknemo Cerica za sva vremena sa politicke scene. Imamo tu moc. Ljudi su birali i rekli sta zele. Ljudi zele normalnu drzavu gdje ce biti posla, demokratije, dobrog skolstva i bez Turcina Cerica. Ako Ceric zeli sukob mogao bi zavrsiti kao sto su zavrsavale efendije u Turskoj kada su ih Turski nacionalisti zive zakopavali i sa nebodera bacali jer su se previse mjesali u politiku.
Ne samo da se vjeronauka treba ukinuti. To je samo pocetak. Sledeci koraci su da djeca u skolama moraju uciti detaljnu historiju o "presvetim Bosanskim kraljevima i kraljicama". Na likovnim casovima trebaju crtati stecke itd. Prvo Bosnjastvo a posle toga dolazi sve ostalo. Vjera Bosnjaka je Bosnjastvo na prvom mjestu. A to sto je vjera pojedinaca Islam, na to imaju puno pravo. Bosnjastvo je ono sto nas spaja kao kolektiv. I Bosna do Drine, u kojoj ce Bosnjaci ciniti vecinu u Srebrenici, Foci, Visegradu,Gorazdu je nas sveti cilj.
Nismo dosli ovako daleko da bi nam neki Turcin Ceric mogao soliti pamet malo-gradjanskim mantrama. Ono sto je zajednicko za sve nas je krv Bosnjacka koja tece kroz nase vene. Tu nam ne treba Turcin efendija da bi nas podjsetio na to. Jer ta krv tece kako tece; vec 1000 godina. To je ista krv Kulina Bana, Hercega Kosace, Tvrtka Kotromanica i svih ostalih Bosnjackih/Bosanskih velikasa.
A Turcin Ceric ako zeli da "pokrene pobunu" i ako zeli da Bosnu odvede do situacije Egipta, samo neka proba. Zna se ko je vecina u Bosni. Ja kao Bosnjacki nacionalista molim Boga da Ceric proba to sto zeli, da pokrene svoje bradate brigade i da zavrsimo sa njima za sva vremena. A nakon toga bi "Dzamija" u BiH imala istu funkciju kao sto je ima u Turskoj. A u svakoj dzamiji bi visila slika Tvrtka Kotromanica kao sto u Turskim dzamijama visi slika Ataturtka.

- nosara
#316 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
Ministar sigurno nije budala, a ova dvojca, no comment...Murisno1 wrote:ne podržavam odstrijel nikoga ... podržavam uklanjanje budala s mjesta gdje normalan narod šeta bez problema. Otprilike se ovo odnosi i na jednog i na drugog ,,,nosara wrote:Znaci podrzavas odstrjel radikala...? Mislim, treba bit otvoren, ne mozes sjedit na pola stolice...Murisno1 wrote:
Tu nemam komentara, iskren da budem. Velić je poznat po žestokim presudama i ne znam za njegove razloge ...
- seln
#317 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
Onda bi bijo oruzani ustanak "protiv vlaha za Allaha", jelde?carobnjak_iz_voza wrote:de nek probapOZz wrote:Jedina Suljagićeva greška je što u potpunosti nije ukinuo vjeronauku.carobnjak_iz_voza wrote:Jel vama jasno da je ovaj ministar nicim izazvan poceo nesto izvoditi oko vjeronauke?
Ne znam samo kako je ukidose u nekim drugim zemljama...
-
theTruePath
#318 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
rijaset je postupio ispravno sto je izdao fetvu protiv suljagica
ne moze zivjeti citav zivot u borbi protiv islama i onda kad umre ocekivati dzenazu i mezar pored predaka!! ti si izdao predake svoje emire!!!!
ne moze zivjeti citav zivot u borbi protiv islama i onda kad umre ocekivati dzenazu i mezar pored predaka!! ti si izdao predake svoje emire!!!!
-
pOZz
#319 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
Je l' to prijetimo?carobnjak_iz_voza wrote:de nek probapOZz wrote:Jedina Suljagićeva greška je što u potpunosti nije ukinuo vjeronauku.carobnjak_iz_voza wrote:Jel vama jasno da je ovaj ministar nicim izazvan poceo nesto izvoditi oko vjeronauke?
Neka reis stvori sebi partiju pa nek' se bori legitimnim sredstvima a ne da poziva na nasilje.
-
zonbirile
#320 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
mora da se Dodo slatko smije i čeka ljeto.
- Alfons Kauders
#321 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
[quote="carobnjak_iz_voz]Jarane u k*rcu si
i nemas objektivno misljenje zbog toga.Kad se dozoves onda opet razmisli[/quote]
bolje u kurcu nego tamo gdje te ovom prilikom saljem...
jaaarane..... 
bolje u kurcu nego tamo gdje te ovom prilikom saljem...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#322 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
ma ošlo je sve u pm
Dabiću, Dabiću šta nam napravi
mnogi su otišli baš tamo gdje si im rekao da im je mjesto
-
Murisno1
#323 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
i suljagić ima opravdanje za ono što radi kao i velić ... s tim što je djelo suljagića dosta konkretnije i štetnije. Velić se može izignorisat (ko što je bio u normalnim okolnostima) ali suljagić je stavio pečat na papir i poslije još govana izgovorio ...plain vanilla wrote:Zasto nemas komentar, jer je djelo nekoga iz IZMurisno1 wrote:Tu nemam komentara, iskren da budem. Velić je poznat po žestokim presudama i ne znam za njegove razloge ...plain vanilla wrote: Jeste, ali i IZ radi protiv sebe..evo pogledaj tekst koji sam maloprije postavila
Međutim, pandam je, eto, radikalu Suljagiću ... Politika ( a nećemo reći stranka) ne bi sebi smjela dozvoliti ispade poput ovog sa ministarstvom obrazovanjapa je samim tim prihvatljivo i mora postojati opravdanje?
Ovo je jednostavno..pretuzno da bih se dalje raspravljala
ono što je tužno je to da bi on vjeronauku najradije ukino skroz a to svi znate, samo što bi to bilo previše. velić je nebitan čovjek, da je faktor (ko suljagić) i da ovo što govori sprovede ... onda bih i ja imo problem. I u vremencmima kada suljagić nije bio ministar jeo je govna i bio radikal, samo što ga tad niko nije bendo ...
- seln
#324 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
Jok, mi smo primitivci, ne znamo nisto o finesama kultiviranih ljudi kao sto ste ti i Velic.carobnjak_iz_voza wrote:Zato i kazem Milicijane miliciju,već 21g je policija.Idioti koji prizivaju fetve uvijek padne na plodno tle,pa kao što reće jedan,onda naša budala može čovjeka i roknuti.Ministre,pravac MUP i prijavi hajvana na vakat.joj smijeha sa vama.Znas ti sta je "sarkazam"?
-
zonbirile
#325 Re: Cerić islamski poglavar ili političar
--------------------carobnjak_iz_voza wrote:Zato i kazem Milicijane miliciju,već 21g je policija.Idioti koji prizivaju fetve uvijek padne na plodno tle,pa kao što reće jedan,onda naša budala može čovjeka i roknuti.Ministre,pravac MUP i prijavi hajvana na vakat.joj smijeha sa vama.Znas ti sta je "sarkazam"?
izađite ljetos na ulicu i jedni i drugi,Dodo će vam već dobaciti đebane