Ih j*bga kud se ne rodih ranije
Čarobni štapić
-
mr__bosnjak
@pape
-
Pearl
da se svima onima koji kazu: "joj da sam ja mogao/bio/radio ja bih ..." ispuni zelja...
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Ovakvim glupim izjavama pljuje¹ i omalova¾a¹ ono ¹to ti je èovjek opisao... Nije ni èudo ¹to (oni) ne mogu smisliti vas, fightere iz sjene...mr__bosnjak wrote:@pape
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Paradoks... Ako ka¾e¹ stavi ga sebi u guzu jer s njim ni¹ta ne mo¾e¹ skonta¹ da ipak mo¾e¹...Mr_M wrote:Ljudi carobni stapoic ne postoji, tako da razmisljanje sta bi se sa njim moglo uciniti je poptuno beskorisno i bezvezno.
-
AA CA
Sjećate li se bajke o Trnovoj Ružici... Čarobnom štapiću je trebalo 100 godina da se želja dobre vile ostvari...
Ne smijem da upotrijebim čarobni štapić, jer se bojim da će i ovdje za dobro i lijepo trebati 100 godina...

Što nisi predložio zlatnu ribicu pa da imamo pravo na tri želje.
A "ribarsku priču" smo slušali pred izbore...

Ne smijem da upotrijebim čarobni štapić, jer se bojim da će i ovdje za dobro i lijepo trebati 100 godina...
Što nisi predložio zlatnu ribicu pa da imamo pravo na tri želje.
A "ribarsku priču" smo slušali pred izbore...
-
mr__bosnjak
Zez´o sam se ako nisi primjetioztluhcs wrote:Ovakvim glupim izjavama pljuješ i omalovažaš ono što ti je čovjek opisao... Nije ni čudo što (oni) ne mogu smisliti vas, fightere iz sjene...mr__bosnjak wrote:@pape
-
mr__bosnjak
A da ti nekad napises malo vise od jedne ili dvije receniceMr_M wrote:Ljudi carobni stapoic ne postoji, tako da razmisljanje sta bi se sa njim moglo uciniti je poptuno beskorisno i bezvezno.