Bice vrlo intresting
Idemo...
Kad bude vrijeme...mandat Zlayi istice za 3 godine...karanana wrote:a kad bi se u stvarnosti ovaj buduci trebao birati?
jeli kad vozd umre?
Pa kazi svoje misljenje ko fali?Tranquilizer wrote:Nije ti dobra ova lista gore, ima još ljudi u SDP koji bi mogli preuzeti ovu funkciju
ja mu ne bi dao mjesnu zajednicu da vodiNightSkyWalker wrote:Jasmin Imamovic (zvani fontana)![]()
...pitajte malo tuzlake o njemu.
Jel fakat mislis da zlaja nece htjet novi mandat?Socijalista wrote:Kad bude vrijeme...mandat Zlayi istice za 3 godine...karanana wrote:a kad bi se u stvarnosti ovaj buduci trebao birati?
jeli kad vozd umre?
Ja kako se sjecam da je rekao da je ovo njegov zadnji mandat.Tvrtko II Kotromanić wrote:Jel fakat mislis da zlaja nece htjet novi mandat?Socijalista wrote:Kad bude vrijeme...mandat Zlayi istice za 3 godine...karanana wrote:a kad bi se u stvarnosti ovaj buduci trebao birati?
jeli kad vozd umre?
Alfons Kauders wrote:ja mu ne bi dao mjesnu zajednicu da vodiNightSkyWalker wrote:Jasmin Imamovic (zvani fontana)![]()
...pitajte malo tuzlake o njemu.
moj prijedlog svetozar pudaric
E ako je tako onda Pudaric ili LipovacaSocijalista wrote:
Ja kako se sjecam da je rekao da je ovo njegov zadnji mandat.
mrihh mrihhh...plain vanilla wrote:kao da je nesto zagorilo
Jos samo da partija nije drustvo jednog lica i da uvedu demokratiju u svoje redove, mozda nesto i bude. Sve dok bude samo jedan kandidat za izbor predsjednika partije kao prosli puta, lose se pise.Socijalista wrote:
Naravno ovo je samo jos jedan pokazatelj da SDP ima jako dobrih kadrova u svojim redovima koji mogu voditi politiku socijaldemokratije.