http://izbori.dnevnik.hr/clanak/vijesti ... oj-tv.htmlzoom66 wrote:kad je na hrt-u? nemam novuamrica wrote:sinoc nova, veceras hrtzoom66 wrote:osa, jel ovo nece bit dodatnog tv sucheljavanja?
bandic
koje dodatno?
a bilo uzivo na netu
http://izbori.dnevnik.hr/clanak/vijesti ... oj-tv.htmlzoom66 wrote:kad je na hrt-u? nemam novuamrica wrote:sinoc nova, veceras hrtzoom66 wrote:osa, jel ovo nece bit dodatnog tv sucheljavanja?
bandic
koje dodatno?
reci da je neko klovn ko je bio gradonacelnik grada Zagreba je istio kao reci da je pola hrvatske cirkuska satra...Bosnolog wrote:lik je obicni klovn,......predmet sprdnje i sopstvene kontradiktornosti,......preko noci postao veci Isus mucenik i crkvenjak od smog Isusa ,....![]()
![]()
![]()
samo da dobije glasove,......njegov karakter je posebna prica,....
http://www.youtube.com/watch?v=pO_J-gyC ... r_embedded
Toto jako cijenim tvoje postove,nemoj da me razocaras ovdje,da li je to podrska na regionalnoj osnovi?? ,......nije valjda da je Bandic po tebi bolji kandidat od Josipovica,a to sto ga je Zagred birao za gradonacemnika ne mijenja cinjenicu da je on to sto sam napiaso ,......ne znam da li pratis njegovu kampanju ,izjave, ponasanje i dogadaje,......Toto wrote:reci da je neko klovn ko je bio gradonacelnik grada Zagreba je istio kao reci da je pola hrvatske cirkuska satra...Bosnolog wrote:lik je obicni klovn,......predmet sprdnje i sopstvene kontradiktornosti,......preko noci postao veci Isus mucenik i crkvenjak od smog Isusa ,....![]()
![]()
![]()
samo da dobije glasove,......njegov karakter je posebna prica,....
http://www.youtube.com/watch?v=pO_J-gyC ... r_embedded
sto li ga je hrvatska elitia birala toliko puta za gradonacelnika???
mamicki korijeniBosnolog wrote: Toto jako cijenim tvoje postove,nemoj da me razocaras ovdje,da li je to podrska na regionalnoj osnovi?? ,......nije valjda da je Bandic po tebi bolji kandidat od Josipovica,a to sto ga je Zagred birao za gradonacemnika ne mijenja cinjenicu da je on to sto sam napiaso ,......ne znam da li pratis njegovu kampanju ,izjave, ponasanje i dogadaje,......![]()
![]()
![]()
a posebo posljednjih dana,ma taj bi ucinio sve da se dodvori glasacima,on je uspio dobiti mjesto gradonacelnika Zagreba jer ima jake korjene,
...ocito zna kako da se proda ili je Zageb postao vecinski hercegovacki grad,.....
,znas da sam se nekoliko puta zapitao kako je uspijo da prevari Zagrebcane,.....ocito da nece uspjeti prevariri vecinu Hrvata i da ce mu mjesto gradomacelnika ostati najveca pozicija koju je obavljao u HR,.....
Toto wrote:mamicki korijeniBosnolog wrote: Toto jako cijenim tvoje postove,nemoj da me razocaras ovdje,da li je to podrska na regionalnoj osnovi?? ,......nije valjda da je Bandic po tebi bolji kandidat od Josipovica,a to sto ga je Zagred birao za gradonacemnika ne mijenja cinjenicu da je on to sto sam napiaso ,......ne znam da li pratis njegovu kampanju ,izjave, ponasanje i dogadaje,......![]()
![]()
![]()
a posebo posljednjih dana,ma taj bi ucinio sve da se dodvori glasacima,on je uspio dobiti mjesto gradonacelnika Zagreba jer ima jake korjene,
...ocito zna kako da se proda ili je Zageb postao vecinski hercegovacki grad,.....
,znas da sam se nekoliko puta zapitao kako je uspijo da prevari Zagrebcane,.....ocito da nece uspjeti prevariri vecinu Hrvata i da ce mu mjesto gradomacelnika ostati najveca pozicija koju je obavljao u HR,.....
![]()
![]()
![]()
ja mislim da je to i zeznulo zagrepcane...njegovi su ti korijeni ko u divljeg sipka ljutunca (nara)..pod zemljom nekoliko puta veca biljaka vec nad zemljom.... ai rogac je isti![]()
ne pratim kampanju....
Hravatskoj treba predsjednik za prikljucka u EU - Bandic to nije. Bandic je "baustelac" ono sto Bora corba pjev'o: pekar, ljekar, apotekar mogao sam biti ja...mislim da Hrvati to predosjecaju cim su onako ubjedljivo otpilali Hebranga

E, fakat lici na Busha, i ja sam primjetio!statix wrote:A kad bi obrio slicio bi na Busha, kako god okrenes ne valja, nek se drzi ovog imidza.zavrzlama wrote:kad bi pustio bradu slicio bi na Vuka draskovica..hajd vi sto znate te fotomontaze bacite se na posao
da, a inače da je ovdje red i sve radi ko švicarski sat oni nam ne bi mogli ništanikola_šop wrote:Josipović će dobiti moj glas.Bandić je debil.a šta se tiče trećeg entiteta, to neovisi o budućem predsjedniku RH,već o Americi.
Amerika ne želi treći,jer je daytonski sporazum garancija za kaos u BIH,a time i lakša kontrola BIH od strane Zapada,a time i balkana
Nisam siguran ali mi se cini da zelis reci kako se Sarajevo ne treba pitati za stav, nego samo Vasington, Beograd i Zagreb. Kao, Beograd i Zagreb se dogovorili, a Vasington im ne da. Sarajeva nigdje, kako to ?nikola_šop wrote:Josipović će dobiti moj glas.Bandić je debil.a šta se tiče trećeg entiteta, to neovisi o budućem predsjedniku RH,već o Americi.
Amerika ne želi treći,jer je daytonski sporazum garancija za kaos u BIH,a time i lakša kontrola BIH od strane Zapada,a time i balkana
evo da ne odemo više u off samo ću reći da je nedavanje viznih olakšica "kazna" zbog propalih pregovora u Butmiru.1gorstak wrote:Nisam siguran ali mi se cini da zelis reci kako se Sarajevo ne treba pitati za stav, nego samo Vasington, Beograd i Zagreb. Kao, Beograd i Zagreb se dogovorili, a Vasington im ne da. Sarajeva nigdje, kako to ?nikola_šop wrote:Josipović će dobiti moj glas.Bandić je debil.a šta se tiče trećeg entiteta, to neovisi o budućem predsjedniku RH,već o Americi.
Asana wrote:Paradoksalno je da ce mladji ljudi mahom glasati za Bandica, jer je "provala", zabavan, "direktan" a Josipovic taaaako doooosadaaan ... Nije bitno sto plasira najdrskije lazi, jer samo pravi predstavu za ljude kratkog sjecanja.
Majko moja, da se smrznes - kakav perfidni trening za glasacku masinu je nova generacija prosla forsiranjem "reality show" koncepta ...
ne Bg,ne ZG,ne SA,ne Washington,već Houston1gorstak wrote:Nisam siguran ali mi se cini da zelis reci kako se Sarajevo ne treba pitati za stav, nego samo Vasington, Beograd i Zagreb. Kao, Beograd i Zagreb se dogovorili, a Vasington im ne da. Sarajeva nigdje, kako to ?nikola_šop wrote:Josipović će dobiti moj glas.Bandić je debil.a šta se tiče trećeg entiteta, to neovisi o budućem predsjedniku RH,već o Americi.

Vodenjak wrote:Ubijedjen sam da dobar dio onih koji se ibrete s Bandicem vec 20 godina daju glas "nasim Bandicima"...![]()