Primjećujem da svi navijate za onog za koga Hrvati u BiH sigurno ne će.
Navijate za one koji su skloni Hrvate ostaviti na milost i nemilost Baš-čaršiji.
Zato Glas Tuđmanu
Kod Tuđmana je valjalo znati hrvatski jezik, a tu si mi nešto tanakkosir wrote:Ovdje ima onih koji bi Hrvatima iz BiH zabranili glasovati u Hrvatskoj a sami su veoma zainteresirani tko će u Hrvatskoj pobijediti.
Navijate za one koji su skloni Hrvate ostaviti na milost i nemilost Baš-čaršiji.
Zato Glas Tuđmanu
Control panel wrote:http://josipovic.net/
http://www.predsjednica.com/
http://www.milanbandic.com/
http://www.hebrang.com/
http://www.miroslav-tudjman.com/
http://www.borismiksic.net/
http://www.draganprimorac.com/
http://josip-jurcevic.net/
http://www.nadanvidosevic.com/
http://www.vesna.com.hr/
dvojica nemaju web stranicu Kajin i Vukšić
Ništa zlonamjerno nije bilo kod Baščaršija.zagazaga wrote:pa imaš pravo da glasaš i navijaš za koga hoćeš........to ti je demokratija.......a Baš-čaršija ne drži nikog ni u milosti ni u nemilosti........jedino ako nisi malo bRezobrazan....haa?kosir wrote:Ovdje ima onih koji bi Hrvatima iz BiH zabranili glasovati u Hrvatskoj a sami su veoma zainteresirani tko će u Hrvatskoj pobijediti.
Zato Glas Tuđmanu
više je onih u hrvatskoj koji bi im zabranili glasanje.kosir wrote:Ovdje ima onih koji bi Hrvatima iz BiH zabranili glasovati u Hrvatskoj a sami su veoma zainteresirani tko će u Hrvatskoj pobijediti.
Zato Glas Tuđmanu
Ja se sa tobom slažem. I kad taj isti princip napišem za BIH dijasporu dobijem ne znam koliko uvreda da nastojim da podijelim jedan nacionalni korpus. Nisam bitna ja, nego taj dvojini aršin koji bi se rado zabranio Hrvatima u BIH, a dao Bosancima u Arizoni. U oba slučaja nekom drugom biraju vlast sa svojom guzom negdje drugdje.and wrote:više je onih u hrvatskoj koji bi im zabranili glasanje.kosir wrote:Ovdje ima onih koji bi Hrvatima iz BiH zabranili glasovati u Hrvatskoj a sami su veoma zainteresirani tko će u Hrvatskoj pobijediti.
Zato Glas Tuđmanu
ne navijam ni za koga ,nego je malo licemjerno glasati u drugoj državi i ljudima birati predsjednika,a buniti se da ti u zemlji u kojoj živiš neko drugi bira predsjednika.
Brale čini ti se.and wrote:više je onih u hrvatskoj koji bi im zabranili glasanje.kosir wrote:Ovdje ima onih koji bi Hrvatima iz BiH zabranili glasovati u Hrvatskoj a sami su veoma zainteresirani tko će u Hrvatskoj pobijediti.
Zato Glas Tuđmanu
ne navijam ni za koga ,nego je malo licemjerno glasati u drugoj državi i ljudima birati predsjednika,a buniti se da ti u zemlji u kojoj živiš neko drugi bira predsjednika.
KatarinaKosaca wrote:Ja se sa tobom slažem. I kad taj isti princip napišem za BIH dijasporu dobijem ne znam koliko uvreda da nastojim da podijelim jedan nacionalni korpus. Nisam bitna ja, nego taj dvojini aršin koji bi se rado zabranio Hrvatima u BIH, a dao Bosancima u Arizoni. U oba slučaja nekom drugom biraju vlast sa svojom guzom negdje drugdje.and wrote: više je onih u hrvatskoj koji bi im zabranili glasanje.
Aspakata ima, ali je princip jedan. Porezi na jednoj strani, glas na drugoj. I Bosanac u Arizoni je najčešće Amerikanac, samo što nelagalno ima dva pasoša, A koga glasa i Hercegovac i Bosanac iz Arizone, njegovo je pravo. Dakle, riječ je o principu, ne o aspektima ili političkim simpatijama.amrica wrote:Ima tu vise aspekata, prvi da su Hrvati u BiH autohtoni konstitutivni narod, koji moze glasati i u BiH I U cRO, a Bosanac u Arizoni je samo Bosanac.
Drugi aspekt je da je Hercegovina leglo HDZ-ovih glasaca, jos od 92., a i dobro se zna zasto. I dobrim dijelom utice na rezultate izbora, za razliku od b-h dijaspore, koja uglavnom ne glasa. I dokle god HDZ ima ikakve vlasti u Cro Hercegovina ce glasati, a ovi ostali vlasnici putovnica su u velikoj manjini u odnosu na adze tako da nismo neka velika steta po adzeovce.
kakav medijski teror?kosir wrote:Brale čini ti se.and wrote:više je onih u hrvatskoj koji bi im zabranili glasanje.kosir wrote:Ovdje ima onih koji bi Hrvatima iz BiH zabranili glasovati u Hrvatskoj a sami su veoma zainteresirani tko će u Hrvatskoj pobijediti.
Zato Glas Tuđmanu
U Hrvatskoj vlada medijski teror, koji sve čini da narod ne sazna istinu.
Nema nikakvog licemjerja. To je normalno da svi državljani imaju pravo glasa, ma gdje živjeli.
Kate hvala na poučavanju. U Hrvatskoj ima 2 ili tri pravopisa pa i ja upotrebljavam svoj vlastiti pravopis. NE ĆU pišem odvojeno.KatarinaKosaca wrote:Kod Tuđmana je valjalo znati hrvatski jezik, a tu si mi nešto tanakkosir wrote:Ovdje ima onih koji bi Hrvatima iz BiH zabranili glasovati u Hrvatskoj a sami su veoma zainteresirani tko će u Hrvatskoj pobijediti.
Zato Glas Tuđmanu
mene ne interesuje ko ce pobjediti u hrvatskoj jer to nece ni malo uticati na bih.imaju oni vecih problema od bh. hrvata. sta je to "bascarsija" uradila hrvatima? tudjman junoir samo moze unazadit hrvatsku,mada mislim da nece dobiti ni 5% glasova.hrvatskoj treba jedno novo lice i mislim da ce bandic pobjedit.kosir wrote:Ovdje ima onih koji bi Hrvatima iz BiH zabranili glasovati u Hrvatskoj a sami su veoma zainteresirani tko će u Hrvatskoj pobijediti.
Zato Glas Tuđmanu
Što nisi hodo po Čaršiji, to je propust.kosir wrote:Kate hvala na poučavanju. U Hrvatskoj ima 2 ili tri pravopisa pa i ja upotrebljavam svoj vlastiti pravopis. NE ĆU pišem odvojeno.
Za Baščaršiju ne znam jer tamo misam često hodo.
Mislim da ti ni si prava koja bi nekog trebala učiti hrvatskom jeziku. U dosadašnjim upisima primjetio sam da pišeš srpskohrvatskobošnjački.
To je tvoj izbor nemam ništa proti.
Ponešto znam o Kosačama, kao i o Katarini.KatarinaKosaca wrote:Što nisi hodo po Čaršiji, to je propust.kosir wrote:Kate hvala na poučavanju. U Hrvatskoj ima 2 ili tri pravopisa pa i ja upotrebljavam svoj vlastiti pravopis. NE ĆU pišem odvojeno.
Za Baščaršiju ne znam jer tamo misam često hodo.
Mislim da ti ni si prava koja bi nekog trebala učiti hrvatskom jeziku. U dosadašnjim upisima primjetio sam da pišeš srpskohrvatskobošnjački.
To je tvoj izbor nemam ništa proti.![]()
Nisam ja niti rekla da ću te podučavati hrvatskom jeziku (iako ga znam) nego da je to valjalo znati kod Tuđmana. Pri tom sam pravila asocijaciju na starijeg. Ništa osobno niti zlonamjerno
drži se teme. ona nije ni pravopis ni historija.kosir wrote:
Ponešto znam o Kosačama, kao i o Katarini.
Ti kao pravi licemjer uzela si nick koji bi trebao afirmirati Hercegovinu a za tebe, izgleda, postoji samo Bosna.
Aha! ono HODO. Tako ne govorim to sam onako napiso.
A zašto ja s Katom ne smijem voditi ljubavChmoljo wrote:drži se teme. ona nije ni pravopis ni historija.kosir wrote:
Ti kao pravi licemjer uzela si nick koji bi trebao afirmirati Hercegovinu a za tebe, izgleda, postoji samo Bosna.
a Hercegovina nikad država nije bila...
Zato što sam udata. A trebao bih znati da kod katolika nema niti razvoda niti preljubekosir wrote:A zašto ja s Katom ne smijem voditi ljubav![]()
![]()
@chmoljoChmoljo wrote:mislim da je u stvari vrlo pozitivna stvar za SDP kandidovanje Bandića i njegovo konačno opredjeljenje. ovaj dosadašnji imidž "crvenog desničara" je bio samo za naivne. nek' sad SDP gura sam bez ovog hohštaplera i "sposobnog" političara koji pravi hale po uzoru na kupovinu pepeljara u zgradi vlade RS-a... očekujem glasove iz Hercegovine za njega i Hebranga... dakle, ako je Bandić podijelio SDP-ove glasače (a u to BAŠ i ne vjerujem) podijelio je i Hercegovce.
na kraju, pitanje je koliko je uistinu SDP-ova centrala imala uticaja na Bandića. neki kažu da čak ni Račan nije bio u stanju se kvalitetno razračunati s njim. a ovaj, dečkić...nebino... a Bandić, čovjek je jednostavno bio stranka u stranci i pošto je držao Zagreb nije ga se bilo jednostavno riješiti i ovom kandidaturom riješen je taj status quo.
istini za volju, Josipović zaista djeluje mlako, ali mislim da ako bi se cijenila sposobnost, znanje, tu je najbolji... . ali, lik jednostavno nema harizmu koju Mesić ima na bacanje. ali, bukvalno. ne ide mu u prilog što je funkcija predsjednika takva da u velikoj mjeri upravo to zahtijeva. ako imaš sposobnog čovjeka, bez harizme u tom slučaju ga tutneš da bude premijer vlade ili ministar. predsjednička funkcija zahtijeva dosta javnog obraćanja, djelovanja kroz javne istupe, susreti sa stranim državnicima, diplomatska predstavljanja...
ne znam zaista koliko će to Josipoviću odmoći u očima glasača.
Hebrang je matora mrcina koja se muči sa osnovnim geografskim pojmovima Evrope. tata bio u KP, a ovaj ultradesničar... one glasove koje dobije, to su glasovi za HDZ, ne za Hebranga. iskrene želje susjedima da ova mrcina ne bude izabrana...
onaj žgoljo, ex ministar Primorac... ne znam, previše samohvale i u istupima i u kampanji... hebo te više tvoj laboratorij za forenzičku analizu![]()
Vesna ima moje najveće simpatije. odmjerena žena, dugo u politici, ali, nažalost nikakve šanse...
ali, totalna enigma mi je Vidošević... za njega imam mišljenje da bi mogao postati predsjednik, ali i da bi mogao totalno izgubiti i dobiti glasova u promilima... ono što je pozitivno, ima ono što nema Josipović, a ima Bandić, harizmu...
živi bili pa vidjeli.![]()
Ja nisam mislio voditi preljub nego ljubav.KatarinaKosaca wrote:Zato što sam udata. A trebao bih znati da kod katolika nema niti razvoda niti preljubekosir wrote:A zašto ja s Katom ne smijem voditi ljubav![]()
![]()
Država nikada nije bila Slovenija, Makedonija, Kosovo i još preko stotinu država svijeta.Chmoljo wrote:drži se teme. ona nije ni pravopis ni historija.kosir wrote:
a Hercegovina nikad država nije bila...