Bošnjački Kennedyjevi
-
KENJAC
Afera "Agrokomerc" je odnijela najkvalitetnije kadrove Srpske i Muslimanske politicke scene! Odnosno ljude koji nisu htjeli da stanu uz Milosevica. Cika Zlobo je tada taktikom "zavadi pa vladaj" uspio da unisti jezgro ljudi koji bi mu se eventualno suprostavili u namjerama da ucini ono sto je poslije i ucinio. Bosna je tada imala vise politicara koji su zeljeli dobro Bosni nego sada... Pod izgovorom "KOMUNJARE"- "LOPOVI" uz pomoc BOSANSKOG NARODA a ne nikog sa strane ova garnitura je otjerana, dovedene su nacionalne stranke .... i... dalje je bila samo stvar rutine! Mislim da je dosao trenutak da se suocimo sa nasim greskama i rehabilitujemo sistem koji nam je mnogo vise dao nego uzeo! Bilo to nekom drago ili ne!!!!
- kicky
Nek mi neko objasni aferu Agrokomerc?KENJAC wrote:Afera "Agrokomerc" je odnijela najkvalitetnije kadrove Srpske i Muslimanske politicke scene! Odnosno ljude koji nisu htjeli da stanu uz Milosevica. Cika Zlobo je tada taktikom "zavadi pa vladaj" uspio da unisti jezgro ljudi koji bi mu se eventualno suprostavili u namjerama da ucini ono sto je poslije i ucinio. Bosna je tada imala vise politicara koji su zeljeli dobro Bosni nego sada... Pod izgovorom "KOMUNJARE"- "LOPOVI" uz pomoc BOSANSKOG NARODA a ne nikog sa strane ova garnitura je otjerana, dovedene su nacionalne stranke .... i... dalje je bila samo stvar rutine! Mislim da je dosao trenutak da se suocimo sa nasim greskama i rehabilitujemo sistem koji nam je mnogo vise dao nego uzeo! Bilo to nekom drago ili ne!!!!
- Maraschino
Bio jednom jedan cova jako pametan i uz obicni papir (mjenice)izvarao sve i stvorio Agrokomerc.Ja mu se divim.Licno ga poznajem iz tog vremena.Sve je dovedeno do perfekcije a posao se radio profesionalno.Kada je nekome zasmetala konkurencija ,krenulo se na unistenje.Najtezu optuznicu u bivsoj SFRJ zastupalo je tuzilastvo.Prije glavnog pretresa narod je bio uznemiren ishodom sto je i KOS znao pa su napravili dil sa Babom.Mi tebi slobodu ti radis za nas.I tako je i bilo.Izasao "kao zrtva",masa glasala za njega i pobijedio na prvim visestranackim izborima ali nije htjeo preuzeti funkciju predsjednika jer bi se u tom slucaju morao suprotstaviti citavom jednom sistemu (Sloba,JNA,SANU...) sve drugo posle toga poznato.Bio je privremeno suveren dijela BiH i saradjivao sa najokorjelijim fasistima.Isto bi nam bilo da je bio predjednik cijele BiH.
Toliko za ovaj put
lijep pozdrav
Toliko za ovaj put
lijep pozdrav
-
basta sljezove boje
zaboravili ste Nedu Pozderac, kandidatkinju na proslim izborima u sarajevskom kantonu, Pozderci su valjda svi u nekom rodu?
-
basta sljezove boje
tekst je malo zbrkan, pa je tesko upratiti ko je kome ko, mozda bi bolje bilo da su nacrtali geneaolosko stablo
Vuk Jeremić rođen 3. jula 1975. godine u Beogradu, ministar spoljnjih poslova Srbije, prethodno bio politički savetnik predsednika Srbije Borisa Tadića zadužen za spoljnu politiku.
Diplomirao je teoretsku i eksperimentalnu fiziku 1998. godine na Kembridžu. Magistrirao je državnu administraciju i međunarodni razvoj 2003. godine na Harvardu.
Postao ministar spoljnjih poslova Republike Srbije 15. maja 2007. godine u vladi Vojislava Koštunice.
wow!
Vuk Jeremić rođen 3. jula 1975. godine u Beogradu, ministar spoljnjih poslova Srbije, prethodno bio politički savetnik predsednika Srbije Borisa Tadića zadužen za spoljnu politiku.
Diplomirao je teoretsku i eksperimentalnu fiziku 1998. godine na Kembridžu. Magistrirao je državnu administraciju i međunarodni razvoj 2003. godine na Harvardu.
Postao ministar spoljnjih poslova Republike Srbije 15. maja 2007. godine u vladi Vojislava Koštunice.
wow!
- Maraschino
momak je stvarno onako fin ako se izuzme onaj gaf (ovdje u BL u R Srbiji)
a sad da mu treba bosnjacku krv odstraniti na VMA, ono, nema smisla
-
basta sljezove boje
reakcija srpskih radikala pokazuje svu njihovu politicku inteligenciju kada praunuka Nurije Pozderca, Srbina, pravoslavca Vuka, nazivaju "poturicom"
-
Leonid Breznjev
cudan me osijecaj nosa da si pod pratnjom...bice_bice wrote:ima i gorih od mene ba..
-
basta sljezove boje
pisi Ahmmede
legendarni Boban kojeg je i ovdje na nekoj temi neko postao nije imao
bas lijepih rijeci za Vuka, a posebno za Vukovog tatu
http://liberalni.mojblog.co.yu/1/ma-ko- ... 93523.aspx
legendarni Boban kojeg je i ovdje na nekoj temi neko postao nije imao
bas lijepih rijeci za Vuka, a posebno za Vukovog tatu
http://liberalni.mojblog.co.yu/1/ma-ko- ... 93523.aspx
- jeza u ledja
Jeremic je bio clan Milosevicevog SPSa.
To su presutili.