Nije baš 16-ti... I niko da mi odgovori...Dionysios wrote:Dobro, ponavljas 16--ti put istu stvar... nisi zanimljiv.cyprus wrote:Dakle, još jednom da utvrdimoSve što ima veze sa Srbima i Srbijom je fašističko?
BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
- cyprus
#426 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#427 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Naprotiv, meni jeste zanimljiv taman da 160-ti put ovo ponavlja!Dionysios wrote:Dobro, ponavljas 16--ti put istu stvar... nisi zanimljiv.cyprus wrote:Dakle, još jednom da utvrdimoSve što ima veze sa Srbima i Srbijom je fašističko?
-
vivace
#428 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
strasno kakvo je to baljezganje po srpskom narodu. i sta ja da kazem na ovo, a pripadnica sam istog. ludilo velikosrba me nije zahvatilo. ovde se sad moze gledati ko je lud i u kojoj meri je lud. samo to. nazalost.Warhead wrote:Trebali su ovu otpjevati
- Pismonosa
#429 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Ja se vala, da budem iskren, ne osjećam nešto pretjerano pogođenim ovom pjesmom. Osim što je valjda sa aspekta bontona i kućnog odgoja preporučljivo poštedjeti nekog neratničkog i neherojskog stranca slušanja jedne ovakve TVOJE pjesme, koja je namjenjena isključivo za podizanje ratnog morala i koja poziva na junačke smrti i tako to. Idiotizam mega giga razmjera! Fino si brate nabiješ slušalice na uši, zatvoriš se u svoju Srbiju, i slušaj dok te ne opauči adrenalin. Ali ovo poturati svijetu i evropi.. mislim

Ne ide mi tipkanj nešt o danas, o
Ne ide mi tipkanj nešt o danas, o
Last edited by Pismonosa on 18/01/2013 13:27, edited 1 time in total.
-
vivace
#430 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
PipiDugaDevetka wrote:Naprotiv, meni jeste zanimljiv taman da 160-ti put ovo ponavlja!Dionysios wrote:Dobro, ponavljas 16--ti put istu stvar... nisi zanimljiv.cyprus wrote:Dakle, još jednom da utvrdimoSve što ima veze sa Srbima i Srbijom je fašističko?
naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
-
Krema za salatu
#431 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
vama smeta da se ponavlja o fasizmu??vivace wrote: naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
- cyprus
#432 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Da preformulišem pitanje i dam mu konkretniji kontekst: Da li je zastava Republike Srbije pred zgradom UN-a provokacija?vivace wrote:naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
- Semsudin-IrvinovTata
#433 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Zakljuci:
-Pjesma je dobra
-Ovdasnji dezurnim fasisti koji mrze sve Srbe bez izuzetka, nasli su novu zanimaciju i u skladu sa tim vrijedjaju cijeli narod kao i obicno
-U postovima doticnih ima elemanata krivicnog djela.
-Jeremic je konj, ali to nije tema danasnje emisije.
-Pjesma je dobra
-Ovdasnji dezurnim fasisti koji mrze sve Srbe bez izuzetka, nasli su novu zanimaciju i u skladu sa tim vrijedjaju cijeli narod kao i obicno
-U postovima doticnih ima elemanata krivicnog djela.
-Jeremic je konj, ali to nije tema danasnje emisije.
- saibaba
#434 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Vuku pripada jedna tuzna uloga zbog svog porijekla. mora biti veci katolik od pape da bi dokazao svoje srpstvo...
Buduci da je narod u srbiji velikom vecinom primitivan nacin dokazivanja je flasa rakije, slava,peceno prase i konstantno provociranje i ujedanje Bosnjaka i Hrvata ....
Urbani srbi vide da je takva politika stetna najvise po srbiju ali oni su nazalost u manjini ...
Ovaj skandal u UN-u je samo joj jednom pokazao svijetu ko je problem na balkanu ..
Buduci da je narod u srbiji velikom vecinom primitivan nacin dokazivanja je flasa rakije, slava,peceno prase i konstantno provociranje i ujedanje Bosnjaka i Hrvata ....
Urbani srbi vide da je takva politika stetna najvise po srbiju ali oni su nazalost u manjini ...
Ovaj skandal u UN-u je samo joj jednom pokazao svijetu ko je problem na balkanu ..
-
Krema za salatu
#435 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Jeste, ako bas hoces.cyprus wrote:Da preformulišem pitanje i dam mu konkretniji kontekst: Da li je zastava Republike Srbije pred zgradom UN-a provokacija?vivace wrote:naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#436 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Nisi ni hljeb kupovala u Miloševićevo vrijeme? Mislim, u tada legalnoj trgovini-prodavnici?vivace wrote:naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#437 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Dobar je Vuk,poput Ekrema Bradarića što je nekada igrao za Čelik,autogol po utakmici. 
- cyprus
#438 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Aha.Krema za salatu wrote:Jeste, ako bas hoces.cyprus wrote:Da preformulišem pitanje i dam mu konkretniji kontekst: Da li je zastava Republike Srbije pred zgradom UN-a provokacija?vivace wrote:naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
- Semsudin-IrvinovTata
#439 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Po cemu je to Panta Pantic iz sela Radopolje, koji je na proslim izborima glasao za SNS jer misli da ce ga oni izvuci izfinansijske krize, fasista?vivace wrote:
naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
-
Krema za salatu
#440 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Zato sto je podrzavao, cutao, smijao se, uzivao..... i ucestvovao!Semsudin-IrvinovTata wrote:Po cemu je to Panta Pantic iz sela Radopolje, koji je na proslim izborima glasao za SNS jer misli da ce ga oni izvuci iz krize, fasista?vivace wrote:
-
Krema za salatu
#441 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
najmanje 14 genocida nije malo. To mnogi zaboravljaju
-
vivace
#442 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
ne, ne smeta mi, samo kazem da nisu svi srbi fasisti,posto ima druge srbije,koja je sad mala i neuticajna,ali to je pitanje da li ce uskoro tako biti. slazem se sa vama u oceni jeremicevog gesta.......vrlo vazno je to sto pesma nije bila u oficijelnom programu,znaci da je podmetnuta da napravi somove ban ki muna i ostale, cele ujedinjene nacije. bas su ispali glupi,jako glupi. kazem grickala sam nokte odnervoze kakvi su somovi ostale un.Krema za salatu wrote:vama smeta da se ponavlja o fasizmu??vivace wrote: naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
- PipiDugaDevetka
#443 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Krema za salatu wrote:najmanje 14 genocida nije malo. To mnogi zaboravljaju
- Semsudin-IrvinovTata
#444 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
U cemu je ucestvovao i sta je podrzavao? Seljak samo gledao kako da prezivi, nije ni znao sta se desava ili mozda nije imao dovoljno godina u to vrijeme...Krema za salatu wrote:Zato sto je podrzavao, cutao, smijao se, uzivao..... i ucestvovao!Semsudin-IrvinovTata wrote:Po cemu je to Panta Pantic iz sela Radopolje, koji je na proslim izborima glasao za SNS jer misli da ce ga oni izvuci iz krize, fasista?vivace wrote:
Neki ovdje jos zive u 1993., sta reci osim da ih zalim.
Vise elemenata fasizma ima u nekim komentarima ovdje, nego u svim izjavama politicara nakon 1990.
-
vivace
#445 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
da ali sam bila u zucu i stalno protestvovala protiv rata. i isla na beogradski krug i sve.PipiDugaDevetka wrote:Nisi ni hljeb kupovala u Miloševićevo vrijeme? Mislim, u tada legalnoj trgovini-prodavnici?vivace wrote:naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
- cyprus
#446 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Dobro, dolaziš iz reda toga naroda, pa da tebe pitam: smatraš li ti da su većina (50%+1) Srba fašisti, a da jedino Žene u crnom, Nataša Kandić, e-novine, Jelena Karleuša i sl. nisu?vivace wrote:ne, ne smeta mi, samo kazem da nisu svi srbi fasisti,posto ima druge srbije,koja je sad mala i neuticajna,ali to je pitanje da li ce uskoro tako biti. slazem se sa vama u oceni jeremicevog gesta.......vrlo vazno je to sto pesma nije bila u oficijelnom programu,znaci da je podmetnuta da napravi somove ban ki muna i ostale, cele ujedinjene nacije. bas su ispali glupi,jako glupi. kazem grickala sam nokte odnervoze kakvi su somovi ostale un.Krema za salatu wrote:vama smeta da se ponavlja o fasizmu??vivace wrote: naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
- cyprus
#447 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Bez namjere da vrijeđam ikog, ali ovo je mitomanijaKrema za salatu wrote:najmanje 14 genocida nije malo. To mnogi zaboravljaju
-
Krema za salatu
#448 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
PipiDugaDevetka wrote:Krema za salatu wrote:najmanje 14 genocida nije malo. To mnogi zaboravljaju
-
radostan dan
#449 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
vivace wrote:da ali sam bila u zucu i stalno protestvovala protiv rata. i isla na beogradski krug i sve.PipiDugaDevetka wrote:Nisi ni hljeb kupovala u Miloševićevo vrijeme? Mislim, u tada legalnoj trgovini-prodavnici?vivace wrote:naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
- Semsudin-IrvinovTata
#450 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Aha, protestovala je malo morgen.