Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Locked
irvinx1

#51 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by irvinx1 »

Prpa.ba wrote:
bingov buraz wrote:Vezano za temu,nema šanse da to prođe!Za to ti treba razvijena nacionalna i potrošačka svijest te malo samopoštovanja i trunčica dostojanstva.
Upravo tako. Bas ce horde Bosnjaka koji cestitaju sunnecenja, Bajrame i ostalo preko BN-a, DM-a i ostalih pravoslavnih televizija i radio stanica bojkotovati proizvode iz manjeg entiteta. Olicenje su samopostovanja i dostojanstva. :-) :lol: A pogotovo omladina koja je potpala pod utjecaj pravoslavno-bizantskog melosa i (ne)kulture u opcem smislu.
A sta cemo sa Van Goghom, ili jos bolje, Elektricnim Orgazmom... valja i njih bojkotovati... :lol: :lol:
Odoh sebi odvrnuti Stoju i "Revoluciju" :D
Bosnolog

#52 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Bosnolog »

irvinx1 wrote:
Bosnolog wrote:
Ovo se lako bojkotuje,par momaka se tipla podjeli koja skoljka pokvarenih jaja i u po derneka raspali po pjevaljkama sa pokvarenim jajima,to bi bio dobar pocetak i dobra poruka mafijasima koji ih dovode da zagaduju Bosnu turbo
:lol: :lol:

Pa Seka, Sale i kompanija su iz Bosne... kako ih dovode da zagadjuju Bosnu iz Bosne??? :P

Pa i Sratko Mladic je iz Bosne,Bota Tralaldic,Vuk Dzemper Draskovic i mnogi slicni njima....bosanskog smeca je puna majcica Srbija,oni su samo poslusni zombiji i dzjubriste koje sluzi kao rasadnik i rasprsivac velikosrpske politike,.....

Neka nam posalju Canka,Cedu Jovanovice i njihove glasace koje tamo preziru bolesnoumni cetnici rado ih mjijenjamo za ove naborijane iz Bosne i sve one koji ih slijede,ja bi ih kao srbijance rado naselio u Bosnu i mijenjamo za domace (putem oglasa) velikosrpske zombije koji nisu svjsni sebe i onog sto rade jer sve godine pisaju kroz vlastite nogavice i takvi smrdljivi hodaju prkoseci sebi i drugima te nastavljaju da zive guseci se takvi u vlastitom smradu.....

Sto se tice muzickog smeca.Srbija sa svojim Pinkom je sund i turbo striptiz bljestujuceg svjetla u mraku zvana Srbija na koje se skupljaju muzicki papci i brljoplijski slijepci ovih prostora a BN je samo prekodrinska kopija istog izvora,

Njihovim simpatizerima je turbo folk zivotni i intelektualni pokretacki moto ali i kulturni plafon shvatanja muzicke kulture poput jagodinske Palme,..... :mrgreen:

prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#53 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by prljavi Hare »

Ko je kupovao do sada,i od sada će,tako da posebna upozorenja ne trebaju! 8-)
Ne kupujem ništa ni iz Mordora a kamoli iz četniteta!!!!
Prije bih kupio ove nove španske krastavce!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
irvinx1

#54 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by irvinx1 »

Bosnolog wrote: Neka nam posalju Canka,Cedu Jovanovice i njihove glasace koje tamo preziru bolesnoumni cetnici rado ih mjijenjamo za ove naborijane iz Bosne i sve one koji ih slijede,ja bi ih kao srbijance rado naselio u Bosnu i mijenjamo za domace (putem oglasa) velikosrpske zombije koji nisu svjsni sebe i onog sto rade jer sve godine pisaju kroz vlastite nogavice i takvi smrdljivi hodaju prkoseci sebi i drugima te nastavljaju da zive guseci se takvi u vlastitom smradu.....
Ne bi nasi htjeli takve, ipak je Bosnji milija nota Stoje, a ponekad se kradom poslusa i Ceca... :lol:

Mada, da sam u Srbiji, pa da moram da mijenjam Cedu za nekoga iz Rajvosa, ne znam koga bi izabrao... na prste mozes prebrojati one koji su kao Cedo, Canak i slicni... :-D
exliberal

#55 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by exliberal »

I bosnolog otkri toplu vodu !....hrvati finansiraju svoje generale, bosnjaci svoje, srbi svoje....u kojem ti svjetu bosnoloze zivis....eto ti primjer za srbe je Divjak neko ko bi trebao biti na optuzenickoj klupi.....za bosnjake je on heroj odbrane i sve cine da mu pomognu da se izvuce iz toga....za hrvate je Gotovina haman svetac....za srbe zlocinac....jel treba da nabrajam i dalje....i taj bojkot robe...ako nemas nista pametnije da kazes onda ti je bolje da sutis.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#56 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by plain vanilla »

ma nije problem, odsad kupujemo samo americko, njemacko, francusko..sta je kome blize
Bloo
Globalna šefica

#57 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Bloo »

kak izgledaju RS krastavci da ih znam prepoznat :D?
irvinx1

#58 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by irvinx1 »

Bloo wrote:kak izgledaju RS krastavci da ih znam prepoznat :D?
Nisu zeleni. :lol:
Bloo
Globalna šefica

#59 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Bloo »

irvinx1 wrote:
Nisu zeleni. :lol:

a kad ih rezes vidis da su im sjemenke formirane u obliku 4S :D
Hiperion1

#60 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Hiperion1 »

Image
Ovi su im za FBiH trziste.. :)
..ostalo mi nesto malo od rucka, pa pogledaj..
Malo grebu, kad ih jedes neoguljene..
stari grad Visegrad

#61 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by stari grad Visegrad »

Molim da neko napravi spisak fabrika i malih proizvodzaca u tkz. rs i da se prema tom spisku napravi spisak prizvoda.

Bojkot tumoroznih prizvoda
Last edited by stari grad Visegrad on 01/06/2011 22:24, edited 2 times in total.
A_I_

#62 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by A_I_ »

Bosnolog wrote:
Komrad wrote:
I ne samo to nego naci kakvog investitora da se jedna rafinerija napravi i u federaciji
Ovo treba odraditi u saradnji sa arapsko-petrobogatim zemljama,ako treba i u saradnji sa susjednom Hrvatskom i napraviti nekoliko rafinerija te uvoziti sirovu naftu od Arapa,preradivati ih u nasim rafinerijama i prodavati naftne proizvode regiji i Evropi a njima izvoziti nasu pitku vodu koja ce biti sve vise trazena u Svijetu kome prijeti nestasica pitke vode,....

isusivati ionako zatrovane/zagadjene bh rijeke i citav ekosistem a preradom najpoganije tvari zagadjivati okolinu kao sto ta vec postojeca rafinerija radi :roll:

na prvom mjestu nam mora biti nase najvece blago - priroda a ne profit!
Last edited by A_I_ on 01/06/2011 22:20, edited 1 time in total.
Nele9

#63 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Nele9 »

exliberal wrote:I bosnolog otkri toplu vodu !....hrvati finansiraju svoje generale, bosnjaci svoje, srbi svoje....u kojem ti svjetu bosnoloze zivis....eto ti primjer za srbe je Divjak neko ko bi trebao biti na optuzenickoj klupi.....za bosnjake je on heroj odbrane i sve cine da mu pomognu da se izvuce iz toga....za hrvate je Gotovina haman svetac....za srbe zlocinac....jel treba da nabrajam i dalje....i taj bojkot robe...ako nemas nista pametnije da kazes onda ti je bolje da sutis.
A ti prestani da izjednacavas zrtve i krvoloke.
A pogotovo narod koji je zrtva genocida i narod cija je vecina sutke gledala kako se genocid, ubistva i protjerivanja sprovode. Ovom narodu ne pripadaju oni koji su stali na stranu pravde. Strana koja je branila istinu i pravdu je bila samo jedna u ovoj zemlji.
De-nacifikacija nije sprovedena.
Država

#64 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Država »

stari grad Visegrad wrote:Molim da neko napravi spisak fabrika i malih proizvodzaca u tkz. rs i da se prema tom spisku napravi spisak prizvoda.

Samo bojkot tumora spasava buducost nase zemlje i opstanak.
ZLATKA MI MOG, JA OVO GOVORIM VEĆ 15 GODINA.

Ne treba praviti spisak, nego osvijestiti našeg čovjeka da kad vidi da je nešto proizvedeno u Bijeljini ili Modriči (o Zvorniku i dalje da ne pričam), kupovinom tog proizvoda se finansira odbrana Ratka Mladića u Den Haag-u.

NEĆEMO NIŠTA NJI"OVO!!!

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Bosnolog

#65 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Bosnolog »

exliberal wrote:I bosnolog otkri toplu vodu !....hrvati finansiraju svoje generale, bosnjaci svoje, srbi svoje....u kojem ti svjetu bosnoloze zivis....eto ti primjer za srbe je Divjak neko ko bi trebao biti na optuzenickoj klupi.....za bosnjake je on heroj odbrane i sve cine da mu pomognu da se izvuce iz toga....za hrvate je Gotovina haman svetac....za srbe zlocinac....jel treba da nabrajam i dalje....i taj bojkot robe...ako nemas nista pametnije da kazes onda ti je bolje da sutis.
Jeste da nije tema Mladic jer idemo u off,mada je tema pokrenuta motivom finansiranja njegove odbrane sto je unaprijed izgubljena bitka jer svi advokati svijeta ga nece moci odbraniti,...

Vidim sto ti smeta sto se s pravom bojkotuju proizvodi iz dijela BiH koji promovise cetnistvo,obzirom da si frustriran time moj ti je savjet ucini korisnu stvar za zaljenog Pampers generala i posalji mu koju donaciju nakon sto su tog istog usranog heroja priveli u stanju raspada nakon toliko godine skrivanja u zemlji za koju je ratovao,....

Eh da sidose s brda sumski brdanski zlikovci,kako su ga neki bili spremni docekati kao i njegove oslobodioce,sada je ostalo da se na forumima pere isti i pomaze velikosrpstvo napadajuci one koji ne zele da prihvate nastavak velikosrpskog igrokaza ;-)

Tvoje pravdanje podrske pomoci optuzenicima ARBIH su jeftin pokusaj farbanja stvari koje su neuporedive sa bilo kog aspekta,...

Optuzenici ARBiH su bili pripadnici legalne i legitimno medunarodne drzave RBiH,svi optuzeni su otisli dobrovoljno bez skrivanja i laganja svijetu jer su branili RBiH i sve one koji su je prihvatili i gotovo svi se vratili cista obraza....

Hrvatski generali su branili svoju drzavu od iste velikosrpske nemani,ARBiH je bila jedina legalana i legitima medunarodno priznata vojna sila u RBiH,dok je tkz,VRS bila pobunjenicka i velikosrpska vojna sila u sluzbi susjedne drzave koja je izvrsila agresijiju na RBiH koja ih je placala,naoruzavala i pomagala direktnim slanjem svojih vojnih i paravojnih forimacija a potpis balkanskog kasapina Milosevica na mirovni sporazu samo potvrduje da je bila strana u sukobu(Agresiji na RBiH),...

Divjak koji je roden u Srbiji a cije porijeklo je iz RBiH je branio medunarodno priznatu RBiH od velikosrpske zlocinacke agrsije koja je sa okolnih brda u Sarajevu ubijal ne birajuci ko je na ulici u redu za vodu ili humanitarnu pomoc,valjda se toga sjecas,..... :mrgreen:
Last edited by Bosnolog on 01/06/2011 23:06, edited 1 time in total.
JustAConspiracy

#66 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by JustAConspiracy »

Bosnolog wrote:
exliberal wrote: Optuzenici ARBiH su bili pripadnici legalne i legitimno medunarodne drzave RBiH,svi optuzeni su otisli dobrovoljno bez skrivanja i laganja svijetu jer su branili RBiH i sve one koji su je prihvatili i gotovo svi se vratili cista obraza....
Dejton je sve formacije - strane izjednačio i legalizovao i to retroaktivno od početka.
and

#67 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by and »

JustAConspiracy wrote:
Bosnolog wrote:
exliberal wrote: Optuzenici ARBiH su bili pripadnici legalne i legitimno medunarodne drzave RBiH,svi optuzeni su otisli dobrovoljno bez skrivanja i laganja svijetu jer su branili RBiH i sve one koji su je prihvatili i gotovo svi se vratili cista obraza....
Dejton je sve formacije - strane izjednačio i legalizovao i to retroaktivno od početka.
nešto se ne sjećam da se spominje kontinuitet rs,a rbih se spominje.kako će vojska rs biti legalna,kad je entitet rs nastao u deytonu?
Bosnolog

#68 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Bosnolog »

JustAConspiracy wrote:
Bosnolog wrote: Optuzenici ARBiH su bili pripadnici legalne i legitimno medunarodne drzave RBiH,svi optuzeni su otisli dobrovoljno bez skrivanja i laganja svijetu jer su branili RBiH i sve one koji su je prihvatili i gotovo svi se vratili cista obraza....
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kako da ne,zaboravio si jos dodati da je i njihove zlocine amnestirao,kao i velikosrpsku posdaytonsku ideologiju koja je ratove zapocela i vodila od Slovenije do Kosova,......
Država

#69 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Država »

Mislim da se treba vratiti na temu. Jako je važna... :sax:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#70 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by PipiDugaDevetka »

Može li mi neko razjasniti kako se dijele pare od PDV-a? Ima li uopšte smisla bojkotovati proizvode iz RS? RS je bh. entitet, a PDV pare idu u jednu kesu, pa se onda, po dogovoru, određenim procentima dijele. Uopšte ne ovisi o mom eventualnom bojkotu koliko će ići postotaka od PDV-a u ruke četničkoj monstrumčadi na vlasti u RS.

Barem ja tako mislim da stoje stvari. Neka mi neko razjasni ako nisam u pravu.
Država

#71 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Država »

PipiDugaDevetka wrote:Može li mi neko razjasniti kako se dijele pare od PDV-a? Ima li uopšte smisla bojkotovati proizvode iz RS? RS je bh. entitet, a PDV pare idu u jednu kesu, pa se onda, po dogovoru, određenim procentima dijele. Uopšte ne ovisi o mom eventualnom bojkotu koliko će ići postotaka od PDV-a u ruke četničkoj monstrumčadi na vlasti u RS.

Barem ja tako mislim da stoje stvari. Neka mi neko razjasni ako nisam u pravu.
Itekako ima smisla, jer sav PDV koji plate firme iz RS-a, nakon servisiranja određenih obaveza na državnom nivou se vrati RS-u.

Dakle da pojednostavimo:

Kupiš proizvod iz RS-a = finansiraš odbranu Ratka Mladića.

Vozdra, spava mi se...
JustAConspiracy

#72 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by JustAConspiracy »

and wrote: nešto se ne sjećam da se spominje kontinuitet rs,a rbih se spominje.kako će vojska rs biti legalna,kad je entitet rs nastao u deytonu?
Dejtonski sporazum na jednak način govori o stranama u sukobu i njihovim oružanim snagama.Nema razlike između legalnih i nelegalnih.Spominje se kontinuitet BiH iz jednog praktičnog razloga- zadržavanje statusa u UN i drugim međunarodnim organizacijama.
mO k3

#73 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by mO k3 »

Tema je :thumbup: samo, jedna greska u naslovu
naslov bi trebo da zvuci "bojkot svih proizvoda iz manjeg entiteta"

Ako cemo da bojkotujemo krenimo od imena entiteta ,zato treba da pozovemo sve probosanske medije da manji entitet nazivaju "manji entitet".
Pobunjene velikosrbe i njihovu soldatesku treba da predstavljamo kao pobunjenicku vojsku .
Na svakom koraku da negiramo postojanje manjeg entiteta .
Svaki korak koji oni ucine ka negiranju BiH treba da im postavimo nogu .
I naravno sve produkte iz pobunjenickog entiteta da bojkotujemo , ja iskljucivo kada sam u BL kupujem proizvode koju su proizvedeni u Federaciji .

Toliko od mene za sada
mO k3

#74 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by mO k3 »

Država wrote:
stari grad Visegrad wrote:Molim da neko napravi spisak fabrika i malih proizvodzaca u tkz. rs i da se prema tom spisku napravi spisak prizvoda.

Samo bojkot tumora spasava buducost nase zemlje i opstanak.
ZLATKA MI MOG, JA OVO GOVORIM VEĆ 15 GODINA.

Ne treba praviti spisak, nego osvijestiti našeg čovjeka da kad vidi da je nešto proizvedeno u Bijeljini ili Modriči (o Zvorniku i dalje da ne pričam), kupovinom tog proizvoda se finansira odbrana Ratka Mladića u Den Haag-u.

NEĆEMO NIŠTA NJI"OVO!!!

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Bravo....
Dovoljno je da procitamo nazad gdje je proizvedeno
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#75 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by PipiDugaDevetka »

Država wrote: Itekako ima smisla, jer sav PDV koji plate firme iz RS-a, nakon servisiranja određenih obaveza na državnom nivou se vrati RS-u.

Dakle da pojednostavimo:

Kupiš proizvod iz RS-a = finansiraš odbranu Ratka Mladića.

Vozdra, spava mi se...
Pa, ima tamo i povratnika. Recimo, ja neću nikda bojkotovati UPI supe iz Janje gdje ima masa povratnika. Vjerovatno i rade u toj fabričici u kojoj se proizvode supe. Možda ta fabrika otkupljuje povrće od poljoprivrednika povratnika,....
Hajd', laku noć, pa se javi da detaljnije objasniš zašto bih ja bojkotovao RS proizvode.
Locked