Bio glup ili slijep isti ti je kurac

seln

Post by seln »

Vidim, haretovi poletarci opet pokusavaju sabotirati temu :wink:

Pocelo se o kenjcu ofarbane kike, a preslo na Komsica i mercedes (jel bar cemu?), Zlaju, fair life(bivseg logorasa koji zivi u Australiji, info za onog brcaka)....i tako svaka tema. Isto kao sto njihov bog od zute ilovace (by Hasan Kikic) sve teme svodi na "radimo na ukidanju RS", tako i poletarci....malo mamino celavo, jeftini japanski sat, sarlatan i ko vec..ah, da...fancy.....

Gospodo. samo mirno...tema je Hare...ko hoce o mercedesu i gibiri...neka otvori temu.
bosank_a

Post by bosank_a »

osa wrote:
bosank_a wrote:Ja nevidjeh da se neko od politicara pozabavio mogucnosti dobijanja dvojnog drzavljanstva bosnjackog naroda.
kako nije pa oni gotovo svi imaju hrvatsko državljanstvo, naravno svi osim komšića.

Kakva ti je to izjava da skoro svi bosnjaci imaju hrvatsko drzavljanstvo!?
Imaju neki, ali ne skoro svi.
l nisam mislila na bosnjacke politicare nego na bosnjacki narod.
l BIH ima bilateralni sporazum sa Hrvatskom i Srbijom, a sta je sa ostalim drzavama ....
osa

Post by osa »

bosank_a wrote:
osa wrote:
bosank_a wrote:Ja nevidjeh da se neko od politicara pozabavio mogucnosti dobijanja dvojnog drzavljanstva bosnjackog naroda.
kako nije pa oni gotovo svi imaju hrvatsko državljanstvo, naravno svi osim komšića.

l BIH ima bilateralni sporazum sa Hrvatskom i Srbijom, a sta je sa ostalim drzavama ....
oprosti na ne shvaćanju ja sam mislio na političare, a narod neka slijedi njihov primjer.
bosank_a

Post by bosank_a »

osa wrote:
bosank_a wrote:
osa wrote: kako nije pa oni gotovo svi imaju hrvatsko državljanstvo, naravno svi osim komšića.

oprosti na ne shvaćanju ja sam mislio na političare, a narod neka slijedi njihov primjer.

Znaci bosnjaci iz BIH treba da uzmu hrvatsko drzavljanstvo.
Sta cemo sa onima koji zive sirom svijeta?
osa

Post by osa »

bosank_a wrote:
osa wrote:
bosank_a wrote:

naravno da trebaju hrvatsko ili neko drugo koje će im omogućiti da normalno putuju svijetom a ne da budu taoci gluposti ili inata bih političara, u čemu je problem imati dvojno državljanstvo jedno iz ljubavi i patriotizma drugo iz potrebe.
bosank_a

Post by bosank_a »

osa wrote:
bosank_a wrote:
osa wrote: oprosti na ne shvaćanju ja sam mislio na političare, a narod neka slijedi njihov primjer.

naravno da trebaju hrvatsko ili neko drugo koje će im omogućiti da normalno putuju svijetom a ne da budu taoci gluposti ili inata bih političara, u čemu je problem imati dvojno državljanstvo jedno iz ljubavi i patriotizma drugo iz potrebe.
Problem je u tome sto BIH ugovor o dvojnom drzavljanstvu ima samo sa Hrvatskom i Slovenijom.
osa

Post by osa »

@ bosan_a

nije problem uzmi ono što ima i radi na onome što nema a treba i ne dozvoliti sklapanje ugovora sa srbijom jer će to za kratko vrijeme biti dokaz da je bih oduvijek srpska zemlja.
Post Reply