BIH za 20 godina..
- BHCluster
#26 Re: BIH za 20 godina..
Region za 20. godina

-
tony montana
#27 Re: BIH za 20 godina..
Ma Srbija će izgubiti i Vojvodinu i Sandžak,samo je pitanje vremena.
- Arteta
#28 Re: BIH za 20 godina..
I Presevsku dolinu i Bosilegrad.tony montana wrote:Ma Srbija će izgubiti i Vojvodinu i Sandžak,samo je pitanje vremena.
-
dudlov
#29 Re: BIH za 20 godina..
Valjda bude bolje? Da bi do toga došlo, trebaju se desiti radikalne promjene u glavama ljudi iz sva tri naroda. Međutim, sa ovom obradom mozgova i okruženjem u kojem čovjek živi...teško. Ono najgore neću ni da pomenem jer ako se desi, ovaj put bez mene.
- Monsieur Ramboz
#30 Re: BIH za 20 godina..
Odakle samo ovoliki proroci s instant rješenjima

- maxim_
#31 Re: BIH za 20 godina..
dudlov wrote:Valjda bude bolje? Da bi do toga došlo, trebaju se desiti radikalne promjene u glavama ljudi iz sva tri naroda. Međutim, sa ovom obradom mozgova i okruženjem u kojem čovjek živi...teško. Ono najgore neću ni da pomenem jer ako se desi, ovaj put bez mene.
Kakavi ratovi, taman si skucio i pripremio za zivot dostojan covjeka
Mada sumnjam da ce biti ratova na ovim prostorima vise, barem u narednom periodu. Mozda nekih protesta, incidenata ali klasicnih ratova ko ranije NE.
Reagovace medjunarodna zajednica (Rusija, USA...). Mada Americi trenutno nije u interesu ni na dvevnom redu BiH, tako da ce Daytonski sporazum jos dugo trajati. Kako pojedinima nije jasno da oni NIKAD nece dozvoliti jedinstvenu drzavu sa vecinskim islamskim stanovnistvom u srcu Balkana, pogotovo ne ujedinjavanja. Kosovo je izuzetak, njihove interese ne znam (mozda prave neku bazu), ali je lako mogu i ukinuti onako kako su je i priznali
Last edited by maxim_ on 23/01/2013 22:03, edited 1 time in total.
- ljevoruki
#32 Re: BIH za 20 godina..
Da ima pravde na ovom svijetu bilo bi kao na ovoj mapi ne za 20 g. nego sada.BHCluster wrote:Region za 20. godina
- maxim_
#33 Re: BIH za 20 godina..
Kakva je pravda cijepati jednu drzavu (Srbiju i CG), a drugu ujedinjavati (BiH)ljevoruki wrote: Da ima pravde na ovom svijetu bilo bi kao na ovoj mapi ne za 20 g. nego sada.
- Monsieur Ramboz
#34 Re: BIH za 20 godina..
Baš k'o Maxim po divizijimaxim_ wrote:dudlov wrote:Valjda bude bolje? Da bi do toga došlo, trebaju se desiti radikalne promjene u glavama ljudi iz sva tri naroda. Međutim, sa ovom obradom mozgova i okruženjem u kojem čovjek živi...teško. Ono najgore neću ni da pomenem jer ako se desi, ovaj put bez mene.![]()
Kakavi ratovi, taman si skucio i pripremio za zivot dostojan covjeka![]()
Mada sumnjam da ce biti ratova na ovim prostorima vise, barem u narednom periodu. Mozda nekih protesta, incidenata ali klasicnih ratova ko ranije NE.![]()
Reagovace medjunarodna zajednica (Rusija, USA...). Mada Americi trenutno nije u interesu ni na dvevnom redu BiH, tako da ce Daytonski sporazum jos dugo trajati. Kako pojedinima nije jasno da oni NIKAD nece dozvoliti jedinstvenu drzavu sa vecinskim islamskim stanovnistvom u srcu Balkana, pogotovo ne ujedinjavanja. Kosovo je izuzetak, njihove interese ne znam (mozda prave neku bazu), ali je lako mogu i ukinuti onako kako su je i priznaliTako da im ovako odgovara, entiteti u jednoj drzavi, nema jedinstva ali ni podjela!
- Arteta
#35 Re: BIH za 20 godina..
Nikako.ljevoruki wrote:Da ima pravde na ovom svijetu bilo bi kao na ovoj mapi ne za 20 g. nego sada.BHCluster wrote:Region za 20. godina
Bez Presevske doline i Bosilegrada nema pravde.
- maxim_
#36 Re: BIH za 20 godina..
MoguceMonsieur Ramboz wrote: Baš k'o Maxim po diviziji![]()
Jedina istina je da
-
radostan dan
#37 Re: BIH za 20 godina..
ja mislio ozbiljna tema, kad ono željoteka...

-
sumirprimus
#38 Re: BIH za 20 godina..
kako bosanci slabo izvlače pouke iz vlastitih iskustava a kamol tudjih,rekao bih,sivilo da crnje ne može biti,u svakom pogledu...
- Arteta
#39 Re: BIH za 20 godina..
zasto mislim da si klon?maxim_ wrote:MoguceMonsieur Ramboz wrote: Baš k'o Maxim po diviziji![]()
![]()
Nisam politicar a ni istoricar,mada svako ima svoju verziju, pa sta je sad istina Boga pitaj
![]()
Jedina istina je da![]()
![]()
- Sofija89
#40 Re: BIH za 20 godina..
Ovako smo govorili i prije 20 godina, ma ko ce ratovaaati,ma ko ce na koga pucaati tu,sta vam je ljudi bratstvo i jedinstvomaxim_ wrote:
Kakavi ratovi, taman si skucio i pripremio za zivot dostojan covjeka![]()
Mada sumnjam da ce biti ratova na ovim prostorima vise, barem u narednom periodu. Mozda nekih protesta, incidenata ali klasicnih ratova ko ranije NE.![]()
Reagovace medjunarodna zajednica (Rusija, USA...). Mada Americi trenutno nije u interesu ni na dvevnom redu BiH, tako da ce Daytonski sporazum jos dugo trajati. Kako pojedinima nije jasno da oni NIKAD nece dozvoliti jedinstvenu drzavu sa vecinskim islamskim stanovnistvom u srcu Balkana, pogotovo ne ujedinjavanja. Kosovo je izuzetak, njihove interese ne znam (mozda prave neku bazu), ali je lako mogu i ukinuti onako kako su je i priznaliTako da im ovako odgovara, entiteti u jednoj drzavi, nema jedinstva ali ni podjela!
Samo sam cekala da spomenete medjunarodnu zajednicu......kako da ne,eto jedva cekaju da nam pomognu....pa ona nam je i servirala ovakvu ne funkcionalnu drzavu....
Znaaamsumirprimus wrote:kako bosanci slabo izvlače pouke iz vlastitih iskustava a kamol tudjih,rekao bih,sivilo da crnje ne može biti,u svakom pogledu...
Neznam koliko puta zlo da se ponovi ne mozemo se opametiti.
- Monsieur Ramboz
#41 Re: BIH za 20 godina..
Draga Sofija, koliko si imala ljeta prije dva'es godina