BIH za 20 godina..

BHCluster

#26 Re: BIH za 20 godina..

Post by BHCluster »

Region za 20. godina
Image
tony montana

#27 Re: BIH za 20 godina..

Post by tony montana »

Ma Srbija će izgubiti i Vojvodinu i Sandžak,samo je pitanje vremena.
Arteta

#28 Re: BIH za 20 godina..

Post by Arteta »

tony montana wrote:Ma Srbija će izgubiti i Vojvodinu i Sandžak,samo je pitanje vremena.
I Presevsku dolinu i Bosilegrad. :thumbup:
dudlov

#29 Re: BIH za 20 godina..

Post by dudlov »

Valjda bude bolje? Da bi do toga došlo, trebaju se desiti radikalne promjene u glavama ljudi iz sva tri naroda. Međutim, sa ovom obradom mozgova i okruženjem u kojem čovjek živi...teško. Ono najgore neću ni da pomenem jer ako se desi, ovaj put bez mene.
Monsieur Ramboz

#30 Re: BIH za 20 godina..

Post by Monsieur Ramboz »

Odakle samo ovoliki proroci s instant rješenjima :shock: :run:
maxim_

#31 Re: BIH za 20 godina..

Post by maxim_ »

dudlov wrote:Valjda bude bolje? Da bi do toga došlo, trebaju se desiti radikalne promjene u glavama ljudi iz sva tri naroda. Međutim, sa ovom obradom mozgova i okruženjem u kojem čovjek živi...teško. Ono najgore neću ni da pomenem jer ako se desi, ovaj put bez mene.
:thumbup:

Kakavi ratovi, taman si skucio i pripremio za zivot dostojan covjeka :)

Mada sumnjam da ce biti ratova na ovim prostorima vise, barem u narednom periodu. Mozda nekih protesta, incidenata ali klasicnih ratova ko ranije NE. 8-)

Reagovace medjunarodna zajednica (Rusija, USA...). Mada Americi trenutno nije u interesu ni na dvevnom redu BiH, tako da ce Daytonski sporazum jos dugo trajati. Kako pojedinima nije jasno da oni NIKAD nece dozvoliti jedinstvenu drzavu sa vecinskim islamskim stanovnistvom u srcu Balkana, pogotovo ne ujedinjavanja. Kosovo je izuzetak, njihove interese ne znam (mozda prave neku bazu), ali je lako mogu i ukinuti onako kako su je i priznali :D Tako da im ovako odgovara, entiteti u jednoj drzavi, nema jedinstva ali ni podjela! :)
Last edited by maxim_ on 23/01/2013 22:03, edited 1 time in total.
ljevoruki

#32 Re: BIH za 20 godina..

Post by ljevoruki »

BHCluster wrote:Region za 20. godina
Image
Da ima pravde na ovom svijetu bilo bi kao na ovoj mapi ne za 20 g. nego sada.
:bih:
maxim_

#33 Re: BIH za 20 godina..

Post by maxim_ »

ljevoruki wrote: Da ima pravde na ovom svijetu bilo bi kao na ovoj mapi ne za 20 g. nego sada.
Kakva je pravda cijepati jednu drzavu (Srbiju i CG), a drugu ujedinjavati (BiH) :)
Monsieur Ramboz

#34 Re: BIH za 20 godina..

maxim_ wrote:
dudlov wrote:Valjda bude bolje? Da bi do toga došlo, trebaju se desiti radikalne promjene u glavama ljudi iz sva tri naroda. Međutim, sa ovom obradom mozgova i okruženjem u kojem čovjek živi...teško. Ono najgore neću ni da pomenem jer ako se desi, ovaj put bez mene.
:thumbup:

Mada sumnjam da ce biti ratova na ovim prostorima vise, barem u narednom periodu. Mozda nekih protesta, incidenata ali klasicnih ratova ko ranije NE. 8-)

Reagovace medjunarodna zajednica (Rusija, USA...). Mada Americi trenutno nije u interesu ni na dvevnom redu BiH, tako da ce Daytonski sporazum jos dugo trajati. Kako pojedinima nije jasno da oni NIKAD nece dozvoliti jedinstvenu drzavu sa vecinskim islamskim stanovnistvom u srcu Balkana, pogotovo ne ujedinjavanja. Kosovo je izuzetak, njihove interese ne znam (mozda prave neku bazu), ali je lako mogu i ukinuti onako kako su je i priznali :D Tako da im ovako odgovara, entiteti u jednoj drzavi, nema jedinstva ali ni podjela! :)
Baš k'o Maxim po diviziji :-) :D
Arteta

#35 Re: BIH za 20 godina..

Post by Arteta »

ljevoruki wrote:
BHCluster wrote:Region za 20. godina
Image
Da ima pravde na ovom svijetu bilo bi kao na ovoj mapi ne za 20 g. nego sada.
Nikako.
Bez Presevske doline i Bosilegrada nema pravde.
maxim_

#36 Re: BIH za 20 godina..

Post by maxim_ »

Monsieur Ramboz wrote: Baš k'o Maxim po diviziji :-) :D
Moguce :-) :D Nisam politicar a ni istoricar,mada svako ima svoju verziju, pa sta je sad istina Boga pitaj :-D

Jedina istina je da :sax: :dance: :D
radostan dan

#37 Re: BIH za 20 godina..

Post by radostan dan »

ja mislio ozbiljna tema, kad ono željoteka... :mrgreen:

Image
sumirprimus

#38 Re: BIH za 20 godina..

Post by sumirprimus »

kako bosanci slabo izvlače pouke iz vlastitih iskustava a kamol tudjih,rekao bih,sivilo da crnje ne može biti,u svakom pogledu...
Arteta

#39 Re: BIH za 20 godina..

Post by Arteta »

maxim_ wrote:
Monsieur Ramboz wrote: Baš k'o Maxim po diviziji :-) :D
Moguce :-) :D Nisam politicar a ni istoricar,mada svako ima svoju verziju, pa sta je sad istina Boga pitaj :-D

Jedina istina je da :sax: :dance: :D
zasto mislim da si klon?
Sofija89

#40 Re: BIH za 20 godina..

Post by Sofija89 »

maxim_ wrote:

Ovako smo govorili i prije 20 godina, ma ko ce ratovaaati,ma ko ce na koga pucaati tu,sta vam je ljudi bratstvo i jedinstvo
Samo sam cekala da spomenete medjunarodnu zajednicu......kako da ne,eto jedva cekaju da nam pomognu....pa ona nam je i servirala ovakvu ne funkcionalnu drzavu....

sumirprimus wrote:kako bosanci slabo izvlače pouke iz vlastitih iskustava a kamol tudjih,rekao bih,sivilo da crnje ne može biti,u svakom pogledu...
Znaaam :shock: i ja to neprestano govorim.....meni je to prosto nevjerovatno koliko smo mi cudan narod....ma za stavit' pod mikroskop i proucavati stvarno...
Neznam koliko puta zlo da se ponovi ne mozemo se opametiti.
Monsieur Ramboz

#41 Re: BIH za 20 godina..

Draga Sofija, koliko si imala ljeta prije dva'es godina :?
Locked