BiH prodala granični prijelaz prema Hrvatskoj

Post Reply
ljubav_aha

#1 BiH prodala granični prijelaz prema Hrvatskoj

Post by ljubav_aha »

Europska komisija povukla je tri milijuna eura namijenjenih gradnji suvremenog graničnog prijelaza na Ivanici koji predstavlja najkraću vezu između Dubrovnika i Trebinja nakon što je ustanovljeno da je općina Ravno prodala zemljište namijenjeno gradnji prijelaza, objavila je u četvrtak Televizija Bosne i Hercegovine

Image

SARAJEVO - Informaciju je potvrdio zastupnik u Domu naroda Parlamenta BiH Slobodan Šaraba koji je od Vijeća ministara BiH tražio objašnjenje kada će se osuvremeniti sadašnji granični prijelaz gdje na bosanskohercegovačkoj strani postoji tek jedan manji kontejner.

"Dobio sam informaciju da se prijelaz neće graditi jer je općina Ravno prodala zemljište", kazao je Šaraba.

Općina Ravno na čijem je teritoriju i selo Ivanica zemljište uz cestu prema Dubrovniku prodala je za sada nepoznatom kupcu a zastupnik Šaraba pretpostavlja da bi taj kupac bilo kada mogao zabraniti prolaz prometnicom ili ga početi naplaćivati.

Vijeće ministara BiH izvjestilo je Šarabu kako je zbog takvog stanja Europska komisija povukla ponudu za ulaganje tri milijuna eura u gradnju suvremene infrastrukture na bosanskohercegovačkoj strani granice na Ivanici pa će taj projekt, ukoliko uopće bude realiziran, morati biti financiran iz proračuna BiH.

Hina/tportal.hr
četvrtak, 7.8.2008.
Umjetnik a

#2 Re: BiH prodala granični prijelaz prema Hrvatskoj

Post by Umjetnik a »

ljubav_aha hvala na postavljanju teme
mene samo zanima kome je opština Ravno prodala zemljište, sada treba otići u tu opštinu i smijeniti sve od čistačice do načelnika
i onda se neko pita zašto nemaš normalnu državu
ljubav_aha

#3 Re: BiH prodala granični prijelaz prema Hrvatskoj

Post by ljubav_aha »

umjetnik,hvala,sinoc sam procitala,katastrofa :roll:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#4 Re: BiH prodala granični prijelaz prema Hrvatskoj

Post by mIRCerka »

:lol: krasno :D

ovako se igraju turbolilihopa, drkedzon, sve fol hoce, dodju ljudi s donacijama, nece nijedna KM bit potrosena vec ulozeni Euri i Dolari, al jok, hajmo se mi zajebavat...
dallton

#5 Re: BiH prodala granični prijelaz prema Hrvatskoj

Post by dallton »

ljubav_aha wrote:umjetnik,hvala,sinoc sam procitala,katastrofa :roll:
Ovo sam isto procitao sinoc na stranici Jutarnjih, ali stvarno nisam imao 'stomak' da postavim kao post - osjetio sam jak nagon na povracanje kad sam cuo da je i ovo moguce. :( Ma najbolje bi bilo da prodamo sve Kinezima i pocnemo raditi ko najamni radnici, svakako smo pretvoreni u paupere i lumpen-proletarijat
omar little

#6 Re: BiH prodala granični prijelaz prema Hrvatskoj

Post by omar little »

ljubav_aha wrote:Europska komisija povukla je tri milijuna eura namijenjenih gradnji suvremenog graničnog prijelaza na Ivanici koji predstavlja najkraću vezu između Dubrovnika i Trebinja nakon što je ustanovljeno da je općina Ravno prodala zemljište namijenjeno gradnji prijelaza, objavila je u četvrtak Televizija Bosne i Hercegovine

Image

SARAJEVO - Informaciju je potvrdio zastupnik u Domu naroda Parlamenta BiH Slobodan Šaraba koji je od Vijeća ministara BiH tražio objašnjenje kada će se osuvremeniti sadašnji granični prijelaz gdje na bosanskohercegovačkoj strani postoji tek jedan manji kontejner.

"Dobio sam informaciju da se prijelaz neće graditi jer je općina Ravno prodala zemljište", kazao je Šaraba.

Općina Ravno na čijem je teritoriju i selo Ivanica zemljište uz cestu prema Dubrovniku prodala je za sada nepoznatom kupcu a zastupnik Šaraba pretpostavlja da bi taj kupac bilo kada mogao zabraniti prolaz prometnicom ili ga početi naplaćivati.

Vijeće ministara BiH izvjestilo je Šarabu kako je zbog takvog stanja Europska komisija povukla ponudu za ulaganje tri milijuna eura u gradnju suvremene infrastrukture na bosanskohercegovačkoj strani granice na Ivanici pa će taj projekt, ukoliko uopće bude realiziran, morati biti financiran iz proračuna BiH.

Hina/tportal.hr
četvrtak, 7.8.2008.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:smajokojipljuje:...jebo ti taku drzavu
Banksy

#7 Re: BiH prodala granični prijelaz prema Hrvatskoj

Post by Banksy »

http://www.poslovni.hr/29437.aspx

Gazda je u Hagu, moraćemo pričekat'.
ljubav_aha

#8 Re: BiH prodala granični prijelaz prema Hrvatskoj

Post by ljubav_aha »

nakon ove teme,se ne trebam pitati zasto je narod nezainteresovan za sebe i u sredinu u kojoj zivi :roll:

nije ni cudo sto mladi imaju dvije opcije,preci preko crte ,otvoriti novu politicku partiju ili se uvesti u organizovani kriminal i prostituciju,mozda cak i prodaju ljudi,jer svega toga ima u BiH
ljubav_aha

#9 Re: BiH prodala granični prijelaz prema Hrvatskoj

Post by ljubav_aha »

Banksy wrote:http://www.poslovni.hr/29437.aspx

hrvatski general i danasnji poslovni covjek ivan cermak koji jos ceka sudjenje u haagu :!: :?:

raja,procitajte ovo

. prosinac 2007.| Gorden Knezović

Čermak preprodaje milijune četvornih metara u BiH?

Nakon što je hrvatski general i biznismen Ivan Čermak početkom godine kupio čak deset milijuna četvornih metara zemljišta u Ravnom, krenuo je u veliki posao koji će mu donijeti ogromnu zaradu. Riječ je o zemljištu koje je bilo u državnom vlasništvu, a prema odlukama visokog predstavnika u BiH državna imovina se ne može prodavati. Kako je Čermak uspio kupiti toliko zemljišta dužnosnici nisu javno objasnili, tvrde sarajevski mediji dodajući kako je četvorni metar zemljišta plaćao nešto malo više od pola eura. Navodno, tvrde sarajevski mediji, Čermak to zemljište sada prodaje po 50 eura za četvorni metar a cijena zemljišta porasla je jer preko toga zemljišta treba biti buduća autocesta na koridoru 5C.

pa ovo se vec planira godinu dana :-)

od dans sam vjerna citateljka ovog lista
Umjetnik a

#10 Re: BiH prodala granični prijelaz prema Hrvatskoj

Post by Umjetnik a »

ljubav_aha wrote:
Banksy wrote:http://www.poslovni.hr/29437.aspx

hrvatski general i danasnji poslovni covjek ivan cermak koji jos ceka sudjenje u haagu :!: :?:

raja,procitajte ovo

. prosinac 2007.| Gorden Knezović

Čermak preprodaje milijune četvornih metara u BiH?

Nakon što je hrvatski general i biznismen Ivan Čermak početkom godine kupio čak deset milijuna četvornih metara zemljišta u Ravnom, krenuo je u veliki posao koji će mu donijeti ogromnu zaradu. Riječ je o zemljištu koje je bilo u državnom vlasništvu, a prema odlukama visokog predstavnika u BiH državna imovina se ne može prodavati. Kako je Čermak uspio kupiti toliko zemljišta dužnosnici nisu javno objasnili, tvrde sarajevski mediji dodajući kako je četvorni metar zemljišta plaćao nešto malo više od pola eura. Navodno, tvrde sarajevski mediji, Čermak to zemljište sada prodaje po 50 eura za četvorni metar a cijena zemljišta porasla je jer preko toga zemljišta treba biti buduća autocesta na koridoru 5C.

pa ovo se vec planira godinu dana :-)

od dans sam vjerna citateljka ovog lista

prodali čermaku zemljište, pa stvarno
Umjetnik a

#11 Re: BiH prodala granični prijelaz prema Hrvatskoj

Post by Umjetnik a »

i što je najgore više o ovome govore mediji u HR nego naši
Post Reply