Banja Luka: Napad na Sefer-begovu dzamiju 2008

Post Reply
bingov buraz

#226 Re: Banja Luka: Napad na Sefer-begovu dzamiju 2008

Post by bingov buraz »

behavac wrote:
Pa nije Dodik donio odluku vec sud...
Nije govno vec se neko posro.

Zemljace da imas mrvu obraza ne bi se javio na ovu temu ;-)
sodom

#227 Re: Banja Luka: Napad na Sefer-begovu dzamiju 2008

Post by sodom »

behavac wrote:
1gorstak wrote:Odlican povod da reis objasni organima IZ-a zasto brani Dodika.
Pa nije Dodik donio odluku vec sud...daleko da ja podrzavam Dodika...
Obrazlozenje postoji i sto bi neko rekao, a vi bolje znate ko, sve je po zakonu...
A to da Ceric brani ticu Dodu....hehe... :-)
Kadija ovdje logicno nece suditi protiv sebe, inace ce morati da placa 60 miliona, a to nisu male pare...
Korumpirani sudovi su u funkciji dodikovog rezima, tako da to o zakonu mozes pricati sa brankovicem.

Ceric dodik, izmisljotina.
behavac

#228 Re: Banja Luka: Napad na Sefer-begovu dzamiju 2008

Post by behavac »

Maraschino wrote:
behavac wrote:
1gorstak wrote:Odlican povod da reis objasni organima IZ-a zasto brani Dodika.
Pa nije Dodik donio odluku vec sud...daleko da ja podrzavam Dodika...
Obrazlozenje postoji i sto bi neko rekao, a vi bolje znate ko, sve je po zakonu...
da si blize u najmanju ruku bi te pljunuo ali eto komp trpi svasta...

kako te nije sramota reci da obrazlozenje postoji (zastarjelost zahtjeva :oops: ) iako licno smatram da je to bila velika hrabrost doci u b. luku 2000 god. i podnijeti ovaj zahtjev...nije ni cudo sto su ubijali svakog onoga sto je krocio na ''genocidnu'' teritoriju u tom periodu...

svi znamo a znas i ti ko je i kada porusio te objekte dok smo mi u tom periodu cuvali pravoslavne crkve u bihacu, sarajevu, tuzli...

licemjeran si brate do bola...

puko sam skroz...bolje da si preskocio ovaj komentar nego da branis fashizam zastarijevanjem predmeta (sada je 2009 god)...
Evo sad cu na balkon pa da pljujem komsinicu iznad...ako ce ti biti lakse...(ne znam jesi gledao taj film gdje ta scena)
Sta ima biti sramota ako tako kazu...nisam ja to odlucio...
Znam...i vecina je osudjena...
Nisam, samo sam realan...
Nemoj pucati...sta cemo bez tebe
sodom wrote: Kadija ovdje logicno nece suditi protiv sebe, inace ce morati da placa 60 miliona, a to nisu male pare...
Korumpirani sudovi su u funkciji dodikovog rezima, tako da to o zakonu mozes pricati sa brankovicem.
Ceric dodik, izmisljotina.
U principu mozda ima i tog...realno svako ako ima nacin da nesto ne plati to i nece platiti...truli zapadni kapitalizam...al sami smo ga trazili...
Vidim za zakon se razumijemo...
Ceric i Dodik...bez komentara...ili ti neprocjenjivo...za sve ostalo tu je mastercard...

Poenta je da sam ja prihvatao presudu suda i rekao jos ranije da ovo treba biti placeno...bez neke buke
Isto tako sad prihvatam i ovu presudu...a po njoj valjda sad ne treba...nema potrebe za bukom...svakako se tako nece nista promjeniti...vec jedino zalba vrhovnom sudu...
Ako bude treca prihvaticu i tu...kakva god da je...posteno...
Frankyee

#229 Re: Banja Luka: Napad na Sefer-begovu dzamiju 2008

Post by Frankyee »

Platice Svinjska kad tad
Nezbilj

#230 Re: Banja Luka: Napad na Sefer-begovu dzamiju 2008

Post by Nezbilj »

Vjerovatno se nama, u čijim gradovima nisu rušene tuđe bogomolje, teško staviti u tu kožu, kako bi to izgledalo, da su na primjer srušene sve crkvem pored kojih smo odrasli i koje su uvijek bile naše, kao i džamije, pa ne možemo da razumijemo takvu licemjernost, kao što je ideja da nezavisno pravosuđe treba da zadnju riječ na ovu temu. Da ne govorim o svakodnevnom švrljanju po džamijama i razbijanju prozora. Jebo te poslije sahrane Vedrana neke budale išarale katoličku crkvu da bi odmah sutra HZ došle da se izvinjavaju svešteniku. Može pričat ko šta hoče, ali ipak su momci imali muda i obraza da se ko ljudi koriguju, priznaju da je neko u njihovo ime nešto zajebo i da se izvinu za nešto što nisu oni uradili več neko u njihovo ime. E to je upravo ono šta bi oni da imaju muda i obraza trebali da urade, kada je u pitanju tema rušenja džamija, Srebrenica, logori itd. Jadni su to ljudi kada nemaju barem toliko obraza da pokažu kajanje, što je neko sve to uradio u njihovo ime. A najtužnije je što bi sad nekako da je sve cool pa im smeta kad im se kaže da su genocidan narod (kao da nisu svjesni da je taj narod počinio genocid) i nekako bi da nema te kolektivne krivice. Ali gdje su ti srpski normalni i pošteni glasovi barem na forumima ako već nemaju hrabrosti javno da kažu, to što bi bilo pošteno da kažu. Pa veći kukavičluk od zločina koje su napravili u ratu jedino je ovo jadno ponašanje sada kada treba da pogledamo jedni drugima u oči i razmišljamo o boljoj budućnosti. Čast izuzetcima i izvinjenje svim onima koji se u ovu pricu ne uklapaju..
Post Reply