Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post Reply
nihoniho

#101 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by nihoniho »

Pretpostavljam da je ova izjava eminentnog i svjetski poznatog politicara Gasparevica, u gostima kod jos eminentnijeg Dodika, posljednji i krunski dokaz da se trebamo okrenuti bratskom Iranu , ispravnom krilu SDA, na celu sa princom Izetbegovicem, i objaviti rat dusmanskoj cafkirskoj Europi.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#102 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by -LIBERO- »

bjelave wrote:
LIBERO
Otprilike kako si i ti "argumentirao" uletanje na ovu temu, nicim izazvan, sa temom o kojoj se ovdje ne pise.
Zapravo, moji argumenti su krucijalni, ako bi se poredili sa tvojim ARGUMENTIMA...plus sto si u totalnom off-u sa ovdje aktuelnom tematikom.
Libero ono sto sam ja komentirao je direktno vezano za temu. Dakle, zasto osporaviti jedan dobar potez clana predsjednistva BiH, u ovom slucaju Bakira Izetebegovica samo radi ideoloske mrznje a bez ikakvih cinjenica vezanih za dati kontekst. Ispravi me ako grijesim. Uostalom, vrati se par stranica nazad pa ces vidjeti da se bavim onim sto je topic. Kad smo vec kod aktualne tematike imali iko da se pozabavi ovom tvsabinom i njenom mamom?

Ja sam se ukljucio u ovu diskusiju jer su pojedinci zbog ovog Bakirovog cina/reakcije, pokusali da probace pricu o njemu kao novom vodji "u Bosnjaka", tj. osobi koja se jedino i zdusno bori za drzavne interese i interese ovoga naroda..a sve to potencirajuci upravo povodom ovog njegovog istupa i poziva ambasadora Slovacke na konsulatice/razgovor/tumacenje prijasnje izjave Gasparevica.

Kasnije se sve otelo kontroli, jer se pocelo o svemu i svacemu. Ali realno, moj prvi post na ovoj temi je bio iniciran ovim iznad sto sam napisao.

Druga stvar- Ne radi se o, kako ti to kazes " IDEOLOSKOJ MRZNJI", radi se jednostavno o dva svijeta razlicita, po svim mogucim osnovama, ali to nije bila vodilja mom pocetnom ucescu na ovo temi. ;-)
Last edited by -LIBERO- on 29/11/2012 00:36, edited 1 time in total.
nihoniho

#103 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by nihoniho »

Stvarno herojski cin Izetbegovica, podsjeca na svijetle dane kada nas cuvao i branio seik Silajdzic .
asurbanipal

#104 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by asurbanipal »

Mene zaista ne čudi i nimalo me nije iznenadio ovaj "ispad" i skandal Gašparoviča, s obzirom da sam već ranije bio upoznat sa njegovim stavovima i sličnim ispadima, kao i politici koju vodi... :)

A evo i reakcije drugih:
Dekan Filozofskog fakulteta u Sarajevu i ratni član Predsjedništva Republike BiH prof. dr. Ivo Komšić kazao je za AA da je skandal sama činjenica da je predsjednik Slovačke Ivan Gašparovič otišao u Banju Luku: "Šta on uopće ima da razgovara s entitetskim vlastima ?! Jedina prava adresa su institucije BiH. A to se ponavlja. Time strani zvaničnici daju doznanja da jedno pričaju na nivou Evropske unije (EU), odnosno da žele jaku BiH, a onda u bilateralnim odnosim sami krše ono što zagovaraju", rekao je Komšić.
Također, Komšić je ocijenio da su ovakve geste dokaz da i u EU postoje snage koje na mala vrata žele instalirati priču o "mirnom razdruženju". "Takve snage postoje čim se oni tako ponašaju. Samo ja mislim da te snage neće moći da odlučuju o BiH", smatra Komšić.

Akademik Muhamed Filipović ističe da ga ne čudi takvo ponašanje od ljudi koji ovdje "naprosto banu". "Pa, nisu Slovaci pobili 200 hiljada Čeha, pa se onda mirno razišli. Svakako da je ovakav izjave skandalozne. Potrebna je makar elementarna pristojnost prema Bošnjacima koji su ostali živi nakon užasnog genocida. Šta ovakve poruke znače !? Da svako može doći da nas ubija", pitao se akademik Filipović, dodajući da ovakav odnos Slovačke prema BiH traje još od vremena Miroslava Lajčaka, bivšeg visokog predstavnika u BiH i aktuelnog ministra vanjskih poslova Slovačke.

Profesor Fakulteta političkih nauka (FPN) i predsjednik Bošnjačke zajednice kulture (BZK) "Preporod" prof. dr. Senadin Lavić ističe da "građani BiH, očito, nisu u toku i da ne znaju mnoge stvari koje su dogovorene". "Gašparovič je ovdje došao da prenese poruke, da obavijesti nekoga o nečemu... Pozivam institucije i bh. intelektualce da povedu brigu kako se prema nama odnose predsjednici pojedinih država i da se izvuku zaključke. Vrijeme je da uđemo u neku proaktivnu politiku, a ne da uvijek samo reagiramo i to uvijek sa nekim zakašnjenjem", ocijenio je Lavić.

Hisotričar i profesor emeritus Filozofskog fakulteta u Sarajevu prof. dr. Enver Imamović vjeruje da je ovakva Gašparovičeva gesta rezultat lobiranja RS-a i Dodika po svijetu za "svoju stvar". Pita se šta pritom rade bh. zvaničnici i zašto ne reagiraju ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija i članovi Predsjedništva BiH.
"Nažalost, mi u BiH imamo puno neugodnih iskustava sa stranim državnicima. Slučaj "Gašparovič" o tome najbolje govori. Ovo što je uradio Gašparovič je, ili znak elementarnog nepoznavanja prilika u BiH, ili, vjerovatnije, smišljena i nedobronajmerna gesta. Ovo što je uradio Gašparovič daje vjetar u leđa Dodiku i njegovom nacionalizmu. Strani zvaničnici, kada već odluče da žele posjetiti BiH, moraju davati konstruktivne izjave. Ovo je izraz nepoštovanja prema našoj državi. BiH neće biti podijeljena i Gašparović to mora znati", poručio je Imamović.
Kolt12

#105 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by Kolt12 »

-LIBERO- wrote:

Ja sam se ukljucio u ovu diskusiju jer su pojedinci zbog ovog Bakirovog cina/reakcije, pokusali da probace pricu o njemu kao novom vodji "u Bosnjaka", tj. osobi koja se jedino i zdusno bori za drzavne interese i interese ovoga naroda..a sve to potencirajuci upravo povodom ovog njegovog istupa i poziva ambasadora Slovacke na konsulatice/razgovor/tumacenje prijasnje izjave Gasparevica.

Kasnije se sve otelo kontroli, jer se pocelo o svemu i svacemu. Ali realno, moj prvi post na ovoj temi je bio iniciran ovim iznad sto sam napisao.

Druga stvar- Ne radi se o, kako ti to kazes " IDEOLOSKOJ MRZNJI", radi se jednostavno o dva svijeta razlicita, po svim mogucim osnovama, ali to nije bila vodilja mom pocetnom ucescu na ovo temi. ;-)
Kako se moze vidjeti iz mog prvog ili drugog posta ovdje, ja se ne slazem s tim da je Bakir vodja, ali jeste fakt da u vezi ovog, Bakir je jedini koji je stao u odbranu drzave pa i naroda, i ako mu to nije bas u opisu posla.

To je posao ministra inostranih poslova BiH, Dr. Milorada Dodika, ovaj dr. Zlatka Lagumdzije, koji se u opste nije oglasio po ovom vaznom pitanju iz njegove domene. Mislim ne treba nama Zlaja da nam kaze da ne idemo u Siriju, Libiju, Alzir, Tunis, Maroko itd, ali treba nam da reaguje na ovakve skandal izjave stranih drzavnika o nasoj drzavi. To je Zlajin posao, ne Bakirov.

Ali Zlaja suti? Zasto Zlaja suti, kad svi znamo vrlo dobro da bi Zlaja volio progovoriti koju o ovome vise nego se kruha najesti. Znaci zasto Zlaja suti? Zlaja se boji za fotelju, jer ako naljuti sefa iz Laktasa, ode fotelja, koja je Bosnjake i Bosance tako puno kostala.
Last edited by Kolt12 on 29/11/2012 00:44, edited 2 times in total.
Propast i katastrofa

#106 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by Propast i katastrofa »

Evo i Tunje da nas brani :run:
asurbanipal

#107 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by asurbanipal »

Propast i katastrofa wrote:Evo i Tunje da nas brani :run:
Samo Zlaje nema. Slučajan bio, slučajan ost'o...
hrastov žižak

#108 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by hrastov žižak »

što baš 200 000 Čeha? Voli Tunjo tako opalit kad ga krene :lol:
nihoniho

#109 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by nihoniho »

Sto to Gasparovic nije rekao u Bratislavi, Briselu, Sarajevu, bilo gdje gdje bi njegova izjava imala odijek i tezinu ?
Cisti primjer Dodikovog lobiranja. Izjava za domace "trziste", uobicajeno dobra prilika da se jedno mjesec dva napada i brani Bosna. Supljaci.
%tacno*

#110 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by %tacno* »

asurbanipal wrote:Mene zaista ne čudi i nimalo me nije iznenadio ovaj "ispad" i skandal Gašparoviča, s obzirom da sam već ranije bio upoznat sa njegovim stavovima i sličnim ispadima, kao i politici koju vodi... :)

A evo i reakcije drugih:
Dekan Filozofskog fakulteta u Sarajevu i ratni član Predsjedništva Republike BiH prof. dr. Ivo Komšić kazao je za AA da je skandal sama činjenica da je predsjednik Slovačke Ivan Gašparovič otišao u Banju Luku: "Šta on uopće ima da razgovara s entitetskim vlastima ?! Jedina prava adresa su institucije BiH. A to se ponavlja. Time strani zvaničnici daju doznanja da jedno pričaju na nivou Evropske unije (EU), odnosno da žele jaku BiH, a onda u bilateralnim odnosim sami krše ono što zagovaraju", rekao je Komšić.
Također, Komšić je ocijenio da su ovakve geste dokaz da i u EU postoje snage koje na mala vrata žele instalirati priču o "mirnom razdruženju". "Takve snage postoje čim se oni tako ponašaju. Samo ja mislim da te snage neće moći da odlučuju o BiH", smatra Komšić.

Akademik Muhamed Filipović ističe da ga ne čudi takvo ponašanje od ljudi koji ovdje "naprosto banu". "Pa, nisu Slovaci pobili 200 hiljada Čeha, pa se onda mirno razišli. Svakako da je ovakav izjave skandalozne. Potrebna je makar elementarna pristojnost prema Bošnjacima koji su ostali živi nakon užasnog genocida. Šta ovakve poruke znače !? Da svako može doći da nas ubija", pitao se akademik Filipović, dodajući da ovakav odnos Slovačke prema BiH traje još od vremena Miroslava Lajčaka, bivšeg visokog predstavnika u BiH i aktuelnog ministra vanjskih poslova Slovačke.

Profesor Fakulteta političkih nauka (FPN) i predsjednik Bošnjačke zajednice kulture (BZK) "Preporod" prof. dr. Senadin Lavić ističe da "građani BiH, očito, nisu u toku i da ne znaju mnoge stvari koje su dogovorene". "Gašparovič je ovdje došao da prenese poruke, da obavijesti nekoga o nečemu... Pozivam institucije i bh. intelektualce da povedu brigu kako se prema nama odnose predsjednici pojedinih država i da se izvuku zaključke. Vrijeme je da uđemo u neku proaktivnu politiku, a ne da uvijek samo reagiramo i to uvijek sa nekim zakašnjenjem", ocijenio je Lavić.

Hisotričar i profesor emeritus Filozofskog fakulteta u Sarajevu prof. dr. Enver Imamović vjeruje da je ovakva Gašparovičeva gesta rezultat lobiranja RS-a i Dodika po svijetu za "svoju stvar". Pita se šta pritom rade bh. zvaničnici i zašto ne reagiraju ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija i članovi Predsjedništva BiH.
"Nažalost, mi u BiH imamo puno neugodnih iskustava sa stranim državnicima. Slučaj "Gašparovič" o tome najbolje govori. Ovo što je uradio Gašparovič je, ili znak elementarnog nepoznavanja prilika u BiH, ili, vjerovatnije, smišljena i nedobronajmerna gesta. Ovo što je uradio Gašparovič daje vjetar u leđa Dodiku i njegovom nacionalizmu. Strani zvaničnici, kada već odluče da žele posjetiti BiH, moraju davati konstruktivne izjave. Ovo je izraz nepoštovanja prema našoj državi. BiH neće biti podijeljena i Gašparović to mora znati
", poručio je Imamović.
megaman4

#111 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by megaman4 »

ovo je danas bilo bezobrazno i drsko od GAŠPAROVIĆA, stvarno je više vrijeme da neko trećerazrednim političarima iz tzv. EU koja će uskoro doživjeti sudbinu bivše SFRJ, začepi usta, i da nema šprdanja s našom BOSNOM....a ko zna da li je to bilo smišljeno, ili onako?

Dalje, ako govorimo koji je narod najugroženiji u BiH, to su svakako BOŠNJAČI, jer se svim silama žele razjediniti Bošnjaci, i tako da postanemo manjina, na čemu se i radi. Primjer je Ž. Komšić i slični koji jedino mogu pobijediti glasovima Bošnjaka, a ne Hrvata i Srba, što govori o visokoj svijesti drugih naroda, što je kod nas veliki problem, i što bi nas moglo skupo koštati na popisu..... :(
bjelave

#112 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by bjelave »

-LIBERO- wrote:
bjelave wrote:
LIBERO
Otprilike kako si i ti "argumentirao" uletanje na ovu temu, nicim izazvan, sa temom o kojoj se ovdje ne pise.
Zapravo, moji argumenti su krucijalni, ako bi se poredili sa tvojim ARGUMENTIMA...plus sto si u totalnom off-u sa ovdje aktuelnom tematikom.
Libero ono sto sam ja komentirao je direktno vezano za temu. Dakle, zasto osporaviti jedan dobar potez clana predsjednistva BiH, u ovom slucaju Bakira Izetebegovica samo radi ideoloske mrznje a bez ikakvih cinjenica vezanih za dati kontekst. Ispravi me ako grijesim. Uostalom, vrati se par stranica nazad pa ces vidjeti da se bavim onim sto je topic. Kad smo vec kod aktualne tematike imali iko da se pozabavi ovom tvsabinom i njenom mamom?

Ako procitas moj par postova na ovom topicu vidjet ces da sam se striktno drzao zadate teme. Tako sam komentirao i osporavanje ispravne reakcije covjeka koji se samo bavi svojim poslom, u ovom slucaju Bakira Izetbegovica. I to je to, da dalje ne sirim price o ispravnosti animozitetata ili ljubavi prema istom.

Slazem se da je tema izmakla kontroli. I takodjer, sto je puno vaznije , se slazem da nije rijec samo o "ideloskoj mrznji" sto je, priznam, vrlo povrsna formulacija.
Nazalost, nimalo se ne slazem da su to "dva svijete razlicita" kako kazes.
Naprotiv, mislim da je to sve u pet deka ali me jako iritira superiorni stav koji zauzimaju tzv ljevicari i liberali a svojim stavovima prospaju mrak i zatucanost koju opet tako samouvjereno pripisuju onima sa druge strane barikade.
Elem nejse, na forumu o nogometu cemo se puno bolje razumjeti. :-D
Bosnolog

#113 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by Bosnolog »

tvsabina wrote:
Kolt12 wrote: Inace ja kad procitam da neko oslovljava Bosnjake kao "muslimane", odmah pomislim da se radi o srpskom ili hrvatskom provokatoru.
Moja majka se izjašnjava kao Muslimanka. Tvrdi da nikada u svom životu nije bila Bošnjakinja , da joj niko nikada od starina nije u amanet ostavio da je Bošnjakinja i da se nikada neće izjasniti tako jer previše cijeni sebe i historijat svoje porodice. Moja majka nije ni srpski ni hrvatski "provokator".

Da joj neće možda kolt12 odrediti šta je i ukoliko se ona s time ne složi da je neće proglasiti provokatorkom ???
Hvala.

Mene kad neko proglasi "muslimankom" shvatam to kao ime jedne historijske etape gdje smo u jako teškim uslovima uspjeli sačuvati vlastiti nacionalni identitet i vlastitu religiju time što smo nacionalno ime vezali za religiju.

U Titovoj Jugoslaviji nam niko nije branio da vratimo staro ime. Ne postoji niti jedan PISANI trag , dokaz ili inicijativa gdje je ovo traženo a odbijeno. Svaka suprotna tvrdnja je laž ukoliko se ne podastru dokumenti a dokumenata nema.
Jednostavno nismo imali nacionalnog lidera koji je ovo smatrao relevatnim i to je to....ukoliko neko ne dozvoljava bosanskohercegovačkim Muslimanima da se izjasne tako ili kao Bošnjaci ili kao Bosanci taj i takav i previše sebi dozvoljava...jer niko nema pravo mojoj majci nametati nacionalno ime a još manje joj oduzimati nacionalnost...odricati se vlastitih ljudi....
Sramota....
Je li Katolik, Ortodoks ili Pravoslavac, definicija Naroda ili Nacije,....???? :D

Musliman je vjerska odrednica i zajednicki naziv svih naroda svijeta koje slijede Islam a nikako Etnicka/Narodna ili Nacionalan odrednica,.. Valjda ti je poznata definicija Naroda/Etnosa i Nacije,.... :D

Bosnjacima je osporavano pravo na Etnocko/Nacionalno izjasnajvanje kao i bosanski jezik, planski i sistematski nakon prve okupacije od strane Srbije 1918 godine, to jest prve Srboslavije (KSHS)

Husaga Cisic je prvi politicar koji je u Titoslaviji otvorio pitanje polozaja Bosnjaka i Bosne http://historija08.blogger.ba/arhiva/2008/04/27/1516049
Bosnolog

#114 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by Bosnolog »

asurbanipal wrote:
Propast i katastrofa wrote:Evo i Tunje da nas brani :run:
Samo Zlaje nema. Slučajan bio, slučajan ost'o...

Nije Zlaja bez razloga kao MVP za prvu zvanicnu posjetu izabrao Banjaluku a potom Beograd za koji radi svo vrijeme cime je poslao poruku da je genocidni brlog drzava,...http://www.youtube.com/watch?v=WmazK-_qw2s

Ruski Slovak je samo nastavio Lajcakovim i Zlatkovim stopama,....

Mazlumdzija je za kratko vrijeme nadmasio Tihica u rusenju drzave i realizaciji SANU- 2 projekta
Image
luckylaka

#115 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by luckylaka »

Poruka Gasparu bi trebala biti,,Dalje ruke od Bosne dobit cete po prstima,, :D Bakir :thumbup: dobar potez
It_is_a_Leclerc

#116 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by It_is_a_Leclerc »

Jao strašno mu je odgovorio. Sad ć Gašparović brže-bolje na google da provjeri koji je od one trojice Bakir Izetbegović.

Reakcija je mlaka, nikakva !

O ovakvim incidentima se lijepo obavijesti Brisel, Sorensen, Fule, a slovačkom ambasadoru uputi diplomatska nota pred protjerivanje iz zemlje.
burekdzijabezmesa

#117 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by burekdzijabezmesa »

zaratismo i sa Slovačkom :-)
agent_zero

#118 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by agent_zero »

Gdje je bakir bio kad su neki donjeli odluku da se radi za dan državnosti? Gdje mu je tad briga bila? Zavukao se u mišju rupu i šutio jer mu je to odgovaralo, ipak se radi o koalicinom ministru koji je donio tu odluku. Da nije Nikšića bilo, ne bi ni znali da je bio dan državnosti.

Licemjerstvo i dvoličnost. I kod kod da je bio na bakirovom mjestu, isto bi odgovorio. I tu reklamirati čovjeka koji se druži i liže sa šajom i ostalim kriminalcima i mafiozama je degutantno i odvratno.

Pitajte borce šta misle o tom istom bakiru, nedavno sam bio sa grupom njih, svi sa Žuči. Pitajte ih šta misle o njemu. Ako smijete.
BISCANIN2

#119 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by BISCANIN2 »

It_is_a_Leclerc wrote:Jao strašno mu je odgovorio. Sad ć Gašparović brže-bolje na google da provjeri koji je od one trojice Bakir Izetbegović.

Reakcija je mlaka, nikakva !

O ovakvim incidentima se lijepo obavijesti Brisel, Sorensen, Fule, a slovačkom ambasadoru uputi diplomatska nota pred protjerivanje iz zemlje.
Tako se to radi . :thumbup:
splinter

#120 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by splinter »

PA fino imaju i slovaci nekih 10 % Mađara na svom teritoriju, pa graditi bilateralane veze sa njima i jačati mađarsku zajednicu zarad recimo jake slovacke.
MA svakako cemo im se nahebati necaga da ne lajem sad u dvomecu na proljece akbda!!
:bih:
Shahab

#121 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by Shahab »

Dakle nimalo bezazlena situacija..na BiH je opći i sihronizovani napad vanjskih (Srbija, EU masonerija, EU islamofobi) i unutrašnjih (Dodik-Čović-Radončić-Lagumdžija dok im leđa u pričuvi drži velikosrpski "spavač" Tihić) neprijatelja..svakodnevno se otvaraju nove provokacije i napadi. Pitanje je koliko će izdržati usamljeni Bakir Izetbegović i njegova manjina muslimana u SDA koja ga podržava..zaista teška situacija..Na neki način me ova situacija podsjeća na bitku na Kerbeli..Sreća da je komšić u predsjedništvu...
SARAJEVO - Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je danas u Sarajevu da je Dejtonskim mirovnim sporazumom precizirano da će Bosna i Hercegovina imati tačno izbalansirane oružane snage u odnosu na susjedne države.

"Aneks 1-B Dejtonskog mirovnog sporazuma kaže da će Bosna i Hercegovina imati tačno izbalansirane oružane snage u odnosu na susjedne dvije države", kazao je Izetbegović, odgovarajući na pitanje u vezi s pozivima za demilitarizaciju BiH.

Naglašava da BiH ima jasne obaveze kada su u pitanju Dejtonski mirovni sporazum, Ustav i, u međuvremenu, usvojeni zakoni.

"Demilitarizovati BiH nakon onakvih iskustava kakva smo imali prije 20 godina, protivno Dejtonskom sporazumu i protivno zakonima, jeste jedna potpuno neprihvatljiva avantura", zaključio je Izetbegović, uz opasku da se razmišljanja "prolaznih" političara mogu saslušati, ali da su za BiH mjerodavni Ustav, zakoni, odnosno sve ono što je, u međuvremenu, dogovoreno.
zavrzlama

#122 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by zavrzlama »

Dizete frku bez razloga.....pa gaspareviceva drzava nije priznla Kosovo...the end.

Ovo sve sto se desava je bas dobro za BIH,jer su njeni neprijatelji primorani da djeluju bez maski,ja odavno pricam,da velikosrbima i njihovim saveznicima(slovckoj,grckoj,srbiji,bjelorusiji i slicnim fasistickim drzavama) da ide sve kako hoce,oni bi sutjeli i radili svoj posao...koliko dodiku ide na planu rusenja BIH,je cinjenica da poseze za gasparevicem i njegovimn pozivima na razdruzivcanje BIH po modelu ceske i slovacke..dodik ovim cinom stavlja zapad u tesku poziciju primoravajuci ih da djeluju u korist BIH ili da otvoreno rade protiv BIH ,a tad BIH profitira...
Last edited by zavrzlama on 29/11/2012 09:11, edited 1 time in total.
bingov buraz

#123 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by bingov buraz »

Oglasio se i Trubach glasnogovornik da pojasni stvar

http://www.klix.ba/vijesti/bih/slovacki ... /121128155

imamo eksluzivni snimak sa sastanka trubacha i Gasparovica

Shahab

#124 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by Shahab »

zavrzlama wrote:Dizete frku bez razloga.....pa gaspareviceva drzava nije priznla Kosovo...the end.

Ovo sve sto se desava je bas dobro za BIH,jer su njeni neprijatelji primorani da djeluju bez maski,ja odavno pricam,da velikosrbima i njihovim saveznicima(slovckoj,grckoj,srbiji,bjelorusiji i slicnim fasistickim drzavama) da ide sve kako hoce,oni bi sutjeli i radili svoj posao...koliko dodiku ide na planu rusenja BIH,je cinjenica da poseze za gasparevicem i njegovimn pozivima na razdruzivcanbje bIH po modelu ceske i slovacke..dodik ovim cinom stavlja zapad u tesku poziciju primoravajuci ih da djeluju u korist BIH ili da otvoreno rade protiv BIH ,a tad BIH profitira...
Nisu problem toliko vanjski, koliko unutrašnji neprijatelji. Četiri klonirana islamofoba Dodik-Lagumdžija-Radončić-Čović ( u rezervi čeka Tihić), opstruišu svaku legitimnu akciju u pravcu jačanja države a slabljenja Republike Srpske. Ne treba zaboraviti da za našu političku situaciju važi jednostavna matematička postavka koja kaže da su BiH i Republika Srpska u direktnoj međusobnoj koliziji. Jačanje države BiH proporcionalno je uvjetovano slabljenjem Republike Srpske i obratno...
mO k3

#125 Re: Bakir odgovorio EU prostitutki Gašpareviču

Post by mO k3 »

Poslije lajcaka ,ovaj ppk pa sta smo drugo ocekivali
Post Reply