Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post Reply
forza milan

#901 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by forza milan »

prljavi Hare wrote:
Korisničkoime wrote:Ja ih nešto prije mogu zamisliti sa par Ukrajinki nego sa Sabijom i hurmašicama :D
Al šala na stranu sjećam se njegovog gostovanja na OBN u Teleringu kada je branio Šaju kao velikog domoljuba, organizatora otpora, prvoborca, merhametli čovjeka koji pomaže sirotinji, ma majku Terezu a za ovo oko silovanja veli Baka ma nije on to tako mislio ima malo nagao jezik al dobar je on. Ono čovjek zine i ne može da vjeruje svojim ušima, čovjek (Šaja) zove Ali Gašija u zatvoru i prijeti djetetu tog jadnog krim.inspektora koji je sa svojom platicom od 700 KM našao hrabrosti da se suprostavi nekom kao što su Gašijevi, obezbijedi dokaze i svjedoči protiv istog i ovaj klokan veli "ma dobar je on". Prioriteti našeg predsjednika su valjda tu jasni, Šaja i Gaši ispred svih.

Šta više reći o ozdajnicima naše zemlje,a ovo su bogami kapitalni primjerci!
Čuj,Šaja patriota?Jel' i onaj njegov jaran "crnac" patriota,onaj zadužen za djecu radnika MUP-a koji
rade svoj posao? :x
Baš trebaš nemati ni mrvu obraza pa javno braniti onakvog majmuna!Fuj!!!! :evil:
Pa ako ništa čovjek brani svog prijatelja (a prijatelja svak sam bira) za razliku od Lagumdžije koji nakon što iskoristi svoje prijatelje javno se obračuna s njima preko 60 minuta i ostalih medija koje ima po kontrolom.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#902 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by prljavi Hare »

forza milan wrote:
prljavi Hare wrote:
Korisničkoime wrote:Ja ih nešto prije mogu zamisliti sa par Ukrajinki nego sa Sabijom i hurmašicama :D
Al šala na stranu sjećam se njegovog gostovanja na OBN u Teleringu kada je branio Šaju kao velikog domoljuba, organizatora otpora, prvoborca, merhametli čovjeka koji pomaže sirotinji, ma majku Terezu a za ovo oko silovanja veli Baka ma nije on to tako mislio ima malo nagao jezik al dobar je on. Ono čovjek zine i ne može da vjeruje svojim ušima, čovjek (Šaja) zove Ali Gašija u zatvoru i prijeti djetetu tog jadnog krim.inspektora koji je sa svojom platicom od 700 KM našao hrabrosti da se suprostavi nekom kao što su Gašijevi, obezbijedi dokaze i svjedoči protiv istog i ovaj klokan veli "ma dobar je on". Prioriteti našeg predsjednika su valjda tu jasni, Šaja i Gaši ispred svih.

Čuj,Šaja patriota?Jel' i onaj njegov jaran "crnac" patriota,onaj zadužen za djecu radnika MUP-a koji
Baš trebaš nemati ni mrvu obraza pa javno braniti onakvog majmuna!Fuj!!!! :evil:
Pa ako ništa čovjek brani svog prijatelja (a prijatelja svak sam bira) za razliku od Lagumdžije koji nakon što iskoristi svoje prijatelje javno se obračuna s njima preko 60 minuta i ostalih medija koje ima po kontrolom.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ne dam te prijatelju nikome!Ni tebe,ni tvog jarana crnca,samo vi po svom!Dosljednost,što jest,jest! :lol:
Ma princ je karakter! :thumbup:
Korisničkoime

#903 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Korisničkoime »

forza milan wrote:
prljavi Hare wrote:

Da vidim jesam li te dobro shvatio:
1. Dobro je što član Predsjedništva naše države ima kriminalce koji bi da siluju djecu za prijatelja
2. Dobro je što član Predsjedništva naše države ima kriminalce koji odležavaju 20 godina robije zbog organiziranog kriminala
3. Dobro je što član Predsjedništva naše države javno na TV-u brani tog istog kriminalca riječima "ma dobar je on"
4. Dobro je što član Predsjedništva naše države javno na TV-u staje na stranu kriminala a protiv inspektora MUP-a njegove 12-to godišnje kćerke te cijelog pravno-sigurnosnog sistema naše nam države čiji je on član Predsjedništva.
5. Dobro je što član Predsjedništva naše države javno na TV-u šalje poruku svim svojim građanima da ti kriminalci imaju njegovu zaštitu i podršku tako da ne bi nikom palo na pamet da ih dira (indirektna poruka-misliš da će nekom pasti na pamet da dira prijatelja člana Predsjedništva bez obzira šta on radio)
Sve je to dobro jer Bake makar brani prijatelje. :-) :-) :-) :-)
Upravo to što ima takve prijatelje i još ih brani je problem, još veći je problem u tome što ti vjerovatno nisi jedini koji misli kakao je to sve dobro.
Bosnolog

#904 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Bosnolog »

Izetbegović sa članom libijskog Prelaznog nacionalnog vijeća: Zahvaljujemo za podršku koju smo dobili od BiH
26. 08. 2011. • 20:24 A. K.
Image

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio je člana libijskog Prelaznog nacionalnog vijeća Jamala Issu.

U srdačnom i prijateljskom razgovoru Jamal Issa je informisao člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića o trenutnoj humanitarnoj i političkoj situaciji u Libiji.

Ocijenio je da je borba libijskog naroda za slobodu pri kraju, te da svi u Libiji vjeruju u bolju budućnost.

Član libijskog Prelaznog nacionalnog vijeća Jamal Issa je ovom prilikom zahvalio za izuzetno korektan odnos koji je BiH pokazala prema težnjama libijskog naroda za slobodom.

Posebno je zahvalio zbog toga što je BiH glasala za rezoluciju u Vijeću sigurnosti UN-a kojom su odobreni zračni udari na pozicije Gadafijeve vojske.

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović je izrazio nadu da će se sukobi u Libiji ubrzo okončati, da neće biti osvetničkih akcija, te da će se ubrzo uspostaviti red i mir širom zemlje.

Ponudio je različite vrste pomoći BiH ovoj zemlji, ukoliko se za to ukaže potreba.

Dodao je da će Bosna i Hercegovina nastaviti da zastupa principijelne stavove, te da je zadovoljan što su predstavnici libijskog Prelaznog nacionalnog vijeća dobro informisani o stepenu podrške koju su dobili od BiH.

Na kraju razgovora sagovornici su se složili da postoji dobre osnove za uspostavu kvalitetne političke i ekonomske saradnje dvije zemlje.

Ocijenili su i da se u veoma skoro vrijeme može početi raditi na intenziviranju te saradnje, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Predsjedništva BiH.
:thumbup:

Cestitam Bakiru ovo kao mudar i dobar potez podrske narodu Libije u borbi za svoju slobodu i demokratiju kao dobar put za jacanje buducih odnosa Libije i BiH,...... ;-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#905 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by -LIBERO- »

Ne mogu vjerovati da sam ovo dozivio,ali evo jesam..Bakire :thumbup:
popajic

#906 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by popajic »

-LIBERO- wrote:Ne mogu vjerovati da sam ovo dozivio,ali evo jesam..Bakire :thumbup:
@bosnolog
Cestitam Bakiru ovo kao mudar i dobar potez podrske narodu Libije u borbi za svoju slobodu i demokratiju kao dobar put za jacanje buducih odnosa Libije i BiH,.....
Lijepo je vidjeti i malo optimizma i pohvala , ali...moze li mi neko od vas dvojice objasniti zasto po vama Bake zasluzuje :thumbup: ?
Kao clan predsjednistva je iznio stavove i odluke tog istog predsjednistva i drzave, a ne svoje vlastite.
Gdje tu nadjoste neku njegovu mudrost :?

Bake je bio mudar dok se lova slijevala u trezor u kojem je bio zabarikadiran . Danas mu mudrost nije potrebna : haveri po murijama , a on u predsjednistvu zasticen ko bijeli medvjed :-?
O tempora o mores !
Nas narod sporo pamti , a brzo zaboravlja , pa na tome i Bake maestralno profitira .
Bosnolog

#907 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Bosnolog »

popajic wrote:
-LIBERO- wrote:Ne mogu vjerovati da sam ovo dozivio,ali evo jesam..Bakire :thumbup:
@bosnolog
Cestitam Bakiru ovo kao mudar i dobar potez podrske narodu Libije u borbi za svoju slobodu i demokratiju kao dobar put za jacanje buducih odnosa Libije i BiH,.....
Lijepo je vidjeti i malo optimizma i pohvala , ali...moze li mi neko od vas dvojice objasniti zasto po vama Bake zasluzuje :thumbup: ?
Kao clan predsjednistva je iznio stavove i odluke tog istog predsjednistva i drzave, a ne svoje vlastite.
Gdje tu nadjoste neku njegovu mudrost :?

Bake je bio mudar dok se lova slijevala u trezor u kojem je bio zabarikadiran . Danas mu mudrost nije potrebna : haveri po murijama , a on u predsjednistvu zasticen ko bijeli medvjed :-?
O tempora o mores !
Nas narod sporo pamti , a brzo zaboravlja , pa na tome i Bake maestralno profitira .
Dobrim dijelima Bakir ne moze izbrisati svoja prethodna losa dijela,izjave i postupke,.....Ali svakako sve dobro sto uradi treba prepoznati i podrzati,za ono sto je lose radio i uradio ga treba kritikovati, istraziti pa i kazniti ako se dokaze da ima osnove,ali isto tako ako uradi nesto dobro i nauci od drugih i svojih gresaka uz javno ogradivanje i priznanje istih,Crna Gora je napravila zaokret od velikosrpske slugarske politike i to treba podrzati ali ne i amnestirati je za ono sto je uradila prema BiH i Hrvatskoj devedesetih godina...

Kada je u pitanju Bakir,tacno je da jedna lasta ne cini proljece,vidjet ce mo sto i kako ce da radi naredne tri godine,...

Za ovo sto je uradio prema libijkskoj prelaznoj pobunjenickoj vladi podrskom iste u svrgavanju diktatora Gadafija se mora cestitati,respektovati i uvazavati jer je to dobar potez i dobro za libijski narod ali i za BiH. :roll:
udrch

#908 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by udrch »

Ja vas ne kontam?
Bakir je najzaslužniji za ovaj ujedinjeni front nacionalista i socijalista i opet vam ne valja..
Skijaš

#909 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Skijaš »

udrch wrote:Ja vas ne kontam?
Bakir je najzaslužniji za ovaj ujedinjeni front nacionalista i socijalista i opet vam ne valja..
SDA nije imala puno izbora, izbor se sveo na ulazak u vlast u kojoj bi se bilo na suvozačevu mjestu ili odlazak u opoziciju, pa onda gledati kako Radončićevi ljudi zaposjedaju funkcije koje su držali SDA-ovci. A mi znamo da SDA kadrovi ne mogu bez funkcija, odmah dobiju osip po tijelu i uhvati ih nekakva groznica.

Bakiru treba priznati ovo za korištenje zemljišta od strane Bošnjaka Janje, što se predstavlja njegovim uspjehom iako ne znamo sve detalje i ko je tu za šta zaslužan. Ali ti mali plusevi, ako ih zaista ima, ne mogu poništiti njegovu negativnu stranu. Zbog ljudi kao što je on, četnici i HDZ još uvijek opstaju, zbog njihovog stava da neprijatelji države imaju legitimne stavove po pitanju kojih se mora tražiti rješenje kroz dijalog. I kad tako postaviš stvari, kad kažeš da se mora uvažavati stavove četnika, a svi znamo šta oni žele, onda svjesno podržavaš stagnaciju jer je i maloj djeci jasno da dogovor nije moguć, odnosno da će međunarodna zajednica opet morati intervenisati kako bi neutralisala blokade.

Neki ljudi idu tom lafo mudrom politikom popustljivosti jer iskreno vjeruju, ma koliko to bilo naivno, da se možemo dogovoriti sa onim koji negiraju genocid i da polarizaciju treba izbjegavati po svaku cijenu. Ali neki popuštaju jer prolongiranjem stagnacije imaju mogućnost da se dalje bogate na nevolji naroda. Održavanjem tog stanja nesređenosti zadržavaju sve one privilegije i kontakte uspostavljene u zadnjih 20 godina, i sa arapskim donatorima i sa krimosima poput Šaje.

Trebamo biti oprezni i paziti da ne uvrijedimo ove prve, naivne, te ih pokušati pridobiti jer se ipak radi o dobronamjernim patriotama od kojih ova zemlja može imati koristi. Ali prema ovim drugim ne treba biti ustručavanja, treba ih poslati u #$"%#& materinu jer se u suštini radi o ključnim krivcima za naše stanje.

Kad naprave pozitivan potez, to pozdraviti i uvažavati, ali ne približavati se previše drvetu da ne bi izgubili pogled na šumu.
negativ

#910 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by negativ »

Niti mu je babo imao veze sa politikom niti on ima dvije čiste.
To je ''kraljevska loza'' koja je podijelila Krajinu, zaboravila Hercegovinu, prodala Srebrenicu, pristala na podjelu u Dejtonu, a sve to radi lične koristi i vlasti, koju očito voli više od svega.
Šta mi onda očekujemo od Bakira?
Reisova

#911 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Reisova »

dzeno123 wrote:
tbv wrote: Uz blagoslov SAD :D
koji je potencirao predsjed(izdaj)nik Alija Izetbegovic :run:
Pitanje je da li je uopste imao mogucnost izbora...

Jeste imao je ali nije razmisljao sire, vec je samo gledao Bosnjacki diskurs ali ne i Bosanski. Cinjenica je da nije bio dorastao situaciji.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#912 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by prljavi Hare »

negativ wrote:Niti mu je babo imao veze sa politikom niti on ima dvije čiste.
To je ''kraljevska loza'' koja je podijelila Krajinu, zaboravila Hercegovinu, prodala Srebrenicu, pristala na podjelu u Dejtonu, a sve to radi lične koristi i vlasti, koju očito voli više od svega.
To su minderaši koji pojma sa politikom nemaju,petlja se u nešto što očigledno ne zna raditi,umjesto da
sa prijateljem Šajom izađe zajedno na iftar,odu na more u Antaliju i slično.
Sam nas je Bog sačuvao time što nisu dobili izbore,nego su priprdak SDP-u,da jesu vjerovatno bih do sada
već razvalili državu!
Last edited by prljavi Hare on 28/08/2011 08:51, edited 1 time in total.
Reisova

#913 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Reisova »

Ali najsmjesnije mi je bilo neki dan u novinama. Veliki naslov Bakir Izetbegovic nesto kao nalijepio, kritikovao Reisa. I uzmem ja da pazljivo procitam clanak oko one Reisove islamofobije...

I meni je taj clanak bio eto da se napise kao da je ovaj reagovao, a sustini nista...sve je kao "visosti...pazite da se nenahladite"!

Isto tako ispravite me ako grijesim,ali reakcija je izostala za onaj govor na Blagaju...A mislim da je morao to uraditi.
pemanapemani

#914 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by pemanapemani »

Reisova wrote:Ali najsmjesnije mi je bilo neki dan u novinama. Veliki naslov Bakir Izetbegovic nesto kao nalijepio, kritikovao Reisa. I uzmem ja da pazljivo procitam clanak oko one Reisove islamofobije...

I meni je taj clanak bio eto da se napise kao da je ovaj reagovao, a sustini nista...sve je kao "visosti...pazite da se nenahladite"!

Isto tako ispravite me ako grijesim,ali reakcija je izostala za onaj govor na Blagaju...A mislim da je morao to uraditi.

Ovakvog naroda nema nigdje na svijetu. Možeš im podvaliti najmanju sitnicu i oni će te slaviti kao božanstvo, zaboravljajući da si ih j.bao u mozak 20 godina i oteo im sve što su imali. Oni su za mene isti kao fašisti. Što ovi nisu razvalili granatama, oni su opljačkali. Valjali su milione za vrijeme agresije, a borci nisu imali ni čizme.
popajic

#915 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by popajic »

pemanapemani wrote:
Reisova wrote:Ali najsmjesnije mi je bilo neki dan u novinama. Veliki naslov Bakir Izetbegovic nesto kao nalijepio, kritikovao Reisa. I uzmem ja da pazljivo procitam clanak oko one Reisove islamofobije...

Ovakvog naroda nema nigdje na svijetu. Možeš im podvaliti najmanju sitnicu i oni će te slaviti kao božanstvo, zaboravljajući da si ih j.bao u mozak 20 godina i oteo im sve što su imali. Oni su za mene isti kao fašisti. Što ovi nisu razvalili granatama, oni su opljačkali. Valjali su milione za vrijeme agresije, a borci nisu imali ni čizme.
Tacno tako !
Cuj - Narod zna :? Nije znao ni onda kada su ih SDA-ovci zedne preko vode preveli zarad vlastite koristi , a na stetu tog istog naroda i drzave. Ne zna ni danas kada se ratno i poratno harcenje pokusava kamuflirati sa par " mudrih " izjava koje u biti nista ne znace.
SDA svakako treba podici spomenik SDP-u sto ih je sa pozicije gubitnika podigao na poziciju koalicionog partnera , gdje mogu nastaviti legalno muljati :oops:
A Bake mudrac , mirotvorac ,patriota ...neka podrzava libijski narod , neka u ime " svog " naroda tvrdi da istom ama nimalo ne smeta slavljenje dana RS-a , neka se izvinjava sto je poneki vojnik Armije BIH ubio ponekog cetu ,neka govori o cjelovitoj BIH , a masta o " nasoj" avlijici...neka ga - i njega i njegove je narod pod amnezijom vec davno pozlatio :x
udrch

#916 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by udrch »

negativ wrote:Niti mu je babo imao veze sa politikom niti on ima dvije čiste.
Hajd molim te ne provaljuj se..
I sam znaš da to nije tačno, svejedno što te ova grupa forumaša podržava..oni su ipak aktivisti SDP-a pa nemoj misliti da si nešto pametno rekao..

Nikad ne bih rekao da su Izetbegovići sposobni, ali ovo gore nije u redu..
Misliš da bi nam bolje bilo sa nekim od onih koji su mu bili protukandidati 90-tih, prije svega sa Abdićem?
negativ

#917 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by negativ »

Jebe se meni ko me podržava, a ko ne!!!
Fakti su da je Krajina pukla za Alijine vladavine, da su logori po Hercegovini bili za Alijine vladavine, da je Srebrenica bila za Alijine vladavine, da je Alija potpisao Dejton. Šta su Izetbegovići uradili da to tako ne bude?
udrch

#918 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by udrch »

negativ wrote:Jebe se meni ko me podržava, a ko ne!!!
Fakti su da je Krajina pukla za Alijine vladavine, da su logori po Hercegovini bili za Alijine vladavine, da je Srebrenica bila za Alijine vladavine, da je Alija potpisao Dejton. Šta su Izetbegovići uradili da to tako ne bude?
Niđe veze..
Korisničkoime

#919 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Korisničkoime »

udrch wrote:Ja vas ne kontam?
Niđe veze da tebe citiram. Da se Bakira pitalo SDA sigurno ne bi u koaliciju sa SDP čak ni pod cijenu opozicije, pokušala bi se napraviti koalicija (koja bi i uspjela) sa SBB i SZBiH gdje god može, gdje ne može išli bi po Baketovom u opoziciju. Tihić je pretrpio mnoštvo kritika iz vlastitih redova zbog koalicije sa "udbašima" i "komunistima", prvo na nivou USK što je uzrokovalo i cijepanjem SDA USK i stvaranjem famozne ASDA. Ne treba biti nešto puno pametan pa da se zna da jedan kantonalni ogranak tako jake stranke nikada ne bi na svoju ruku krenuo u takvu avanturu da nije bilo podrške od nekog jakog iz centrale. Koje je taj "jaki" bilo je jasno slanjem Bakirovih ljudi na osnivačku skupštinu ASDA (Čengić / mislim i Bičakčić) te manje više otvorenim podržavanjem krajiških "odmetnika" putem medija. Glavna kritika Bakira I. prema Tihiću je ta da "naginje u lijevo" odnosno da voli s "udbašima", ta kritika je prisutna već zadnjih 5 godina. Međutim Bake nije predsjednik stranke tako da mu valja progutat koaliciju sa SDP. Eh sad ovo gore možeš sve zanemarit ako pod nacionalistima podrazumijevaš HSP ja sam razumio da misliš na SDA.
Korisničkoime

#920 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Korisničkoime »

Cestitam Bakiru ovo kao mudar i dobar potez podrske narodu Libije u borbi za svoju slobodu i demokratiju kao dobar put za jacanje buducih odnosa Libije i BiH,......

Eh sad je pitanje koliko je Bakir imao izbora u tom pitanju, pogotovo što se tiče glasanja za rezoluciju u UN. U pitanju je globalno politički interes koje je u sferi SAD, Francuske i cijele EU, svima je u interesu bilo podržavanje pobunjenika i zračni udari tako mislim da Bakir nije imao puno izbora taj dobar i mudar potez je morao povući htjeo on to ili ne. Pristao je na igru zadatu od velesila i neka je, dobro je to uradio, "pišat uz vjetar" niti može niti bi za nas bilo dobro.
Ali budimo iskreni ako ćemo već govoriti šta bi bilo u interesu BiH onda bi u našem interesu bilo da se ta pobuna nikad nije ni desila ili da je pak veoma brzo ugušena od strane Gadafijevog režima što bi se i desilo da nije bilo zračnih udara. Time bi se nastavak poslova naših firmi u Libiji osigurao. Radi se o poslovima vrijednim više stotina miliona KM s trendom stalnog porasta. Rijetko gdje zapravo koliko ja znam nigdje u svijetu nije bilo firme iz BiH koja je bila glavni nosilac i izvođač poslova vrijednih 50,60,70 mil. Eura. Sada kada pobunjenici budu dijelili poslove imam osjećaj da će se prvo okrenuti SAD i EU koji su izveli zračne udare a za našu deklaratornu podršku BiH možda dobije par mrvica ali sigurno ne i status glavnog izvođača na bilo kojem poslu. Znam sve ovo zvuči neljudski ono baš šupa*ki ali takva je realnost.
negativ

#921 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by negativ »

Ovo se, beli, dijaspora javlja... k'o da nam nešto objasni :?:
simonese

#922 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by simonese »

a da ga vidi BABO
Korisničkoime

#923 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Korisničkoime »

Svi znaju reci SDA ovaka,SDA onaka,20 godina su na vlasti i nisu nista napravili.Mozda to i jeste istina,ali sta su vasi pedercici Zlaja i Zeljko napravili??I oni su konstantno u vlasti isto kao i SDA,oduvijek su oni tu,nisu se oni na izborima 2010. prvi put pojavili.
Gdje ti živiš prijatelju, ovo je prvo stvarno učešće u vlasti SDP. Alijansa za promjene koja nije trajala ni one 2 godine koliko je trebala nije bilo učešće u vlasti budući da je HDZ (tada jači nego sad) u potpunosti blokirao rad svih federalnih institucija. Ne znam da li se dobro sjećam ako ne neka me neko ispravi ali mislim da godinu dana Predstavnički dom FBiH nije imao uopšte kvoruma. Nema pojma da su konstantno u vlasti to je jedino SDA.
Gospoda od Lagumdzije,Komsica i Niksica svoj posao radi odlicno,vec su poceli sa zaposljavanjem naroda,ali ne bilo kakvog naroda vec zaposljavanje brace,sestara,oceva,majki,bratica,sestrica,dajdzica,amidzica itd...
Jel ti to ozbiljno kao zagovornik SDA govoriš o zapošljavanju rodbine tzv.nepotizmu, druže SDA je to izmislila ma perfekcionirala. Od opštinskog sve do državnog nivoa. Evo u mojoj opštini ako nisi SDA nemoj se džabe trudit.
i u Dnevnom Avazu to bi bila udarna vijest 5 mjeseci
Ko je stvorio ovakav Dnevni Avaz, dok se obračunavao sa svim ostalim, tj.služio svojoj svrhi, bio je odličan a Radončić Bošnjak nad Bošnjacima, tada si ga pretpostavljam i ti branio, sad se dijete okrenulo protiv oca. Iskreno to uopšte ne odobravam postojanje takvog medija (ali 99% medija u BiH su slični Avazu) ni sad kada udera po SDA ni prije ali to je samo jedan od primjera SDA-ovog razmišljanja i upravljanja.

Odmah da ti kažem po meni i SDP ima veoma krupnih grešaka ali većina ljudi koji su glasali za SDP su to uradili iz pragmatičnih razloga, jer 20 godina SDA ništa nije uradila i šta je se trebalo uraditi OPET joj dati povjerenje. Sutra ako SDP ne bude dobro radio treba i njega skinuti, isto tako treba uraditi i prekosutra s bilo kim ko bude na vlasti a ne bude radio svoj posao jer vlastodršci moraju shvatiti da će ih nerad koštati bez obzira ko bili i kakve isprazne parole pucali i koga pederčićima nazivali i koje novine ili TV imali iza sebe i koliko god kler il ulema za njih bila. KO NERADI NJEMU JE IĆI S VLASTI.
Uostalom tema nije ni SDA ni SDP nego Bakir I. čovjek koji je svoj nemoral javno na TV dokazao. Tip kome su Šaja i Ali Gaši prijatelji a Bičakčić i Čengić poslovni partneri jedino ako ne znaš ko su ovi likovi možeš reći kako je Bakir I. miran i povučen, ono fin čovjek.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#924 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by KatarinaKosaca »

Korisničkoime wrote:Jel ti to ozbiljno kao zagovornik SDA govoriš o zapošljavanju rodbine tzv.nepotizmu, druže SDA je to izmislila ma perfekcionirala. Od opštinskog sve do državnog nivoa. Evo u mojoj opštini ako nisi SDA nemoj se džabe trudit..
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Dakle, ako je to radio SDA (ipak mislim ne ovako ofirno, drsko i otvoreno, ali jeste radio) sasvim je normalno i opće prihvatljivo da to nastavi da radi i SDP :?
Kako sam napisala prije izbora, stalna asocijacija mi je film "Maratonci trče..." i kad Kristina treba da svira

"E, sad malo ona"

Dakle, nije ni do pravde ni ispravljanja lošeg, ni do poboljšanja, nego "sad malo ona da zbrine svoju familiju"
I najtužnije je što se to brani.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#925 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by KatarinaKosaca »

.Zlatko Lagumdzija je na protestnom skupu za vrijeme vlasti Alijanse borcima rekao da su GORI OD CETNIKA.
Nije Lagumdžija nego njegov pulen, vrli gradonačelnik Batman :run:
Post Reply