Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post Reply
fole13

#126 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by fole13 »

Babo mu je svojevremeno obecao zlatne kasike i jedinstvenu BIH pa je napravio ruglo od ove lijepe zemlje ,a junior zlatobradi ce to da popravi pregovorima sa Dodikom koji ce ovoj zemlji unistiti nadu za bolje sutra ,jadna nam majka sa ovim sluntom koji da progovori treba zalet.Kako su nasi gradani zalupani i slijepi to je nevjerovatno.Ko je god glasao za ovog akrepa nek spuca sam sebi samarcinu jer ce nam je junior spucati besplatno vec uskoro.Ovoj zemlji definitivno nema pomoci s ovakvim narodom koji nezasluzuje bolji zivot. :x :x :x :x :x
NightSkyWalker

#127 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by NightSkyWalker »

fole13 wrote:Babo mu je svojevremeno obecao zlatne kasike i jedinstvenu BIH pa je napravio ruglo od ove lijepe zemlje
On nikada nije obecao zlatne kasike. Previse slusas kafanske price.
Ruglo od ove zemlje nije napravio Alija, vec braca komunisti i JNA generali koji su preko noci nabili kokarde i izvrsili agresiju na nasu zemlju. A Alija je bio samo predsjednik napadnute drzave koja je na kraju ipak odbranjena i opstala.
ssmmiilleeyy

#128 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by ssmmiilleeyy »

NightSkyWalker wrote:Vi koji ste bosnjaci a svoj glas ste potrosili na Zeljka, nemate pravo buniti se sto je Bakir izabran. :!:
Vodim se Kao Bosnjak al se ne osjecam tako. Duboko u Srcu sam Bosanac i HErcegovac ;-)

Ako si ti zatucan i sebe smatraš Velikim Bošnjakom onda ne znači da i drugi razmišljaju tako ;-)

Za Komšića bih glasao da se kandidirao i za Clana Srpskog Naroda Kontaš ;-)
ima´l_zime_Marinko

#129 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by ima´l_zime_Marinko »

NightSkyWalker wrote:Vi koji ste bosnjaci a svoj glas ste potrosili na Zeljka, nemate pravo buniti se sto je Bakir izabran. :!:
Upravo tako! Slazem se da nije bilo nekog izbora al nek mi neko objasni zasto su ostali kandidati bolji od npr Ibrahima Spahica ? nisam rekao da je on od njih bolji al molim vas.. pa sta ako je lik onakav smijesan,ako je lik dobio 5-6 hiljada glasova,al mi navedite razlog sta su to ovi ostali u kampanji obecali sto on nije mogao obecati ? i nikako mi nije jasno da je neko moga glasati za Fahru,pa covjek ne zna govoriti meni razumljivim jezikom,majke mi nocas sam se prepao kada sam ga slusao! al et valjda NAROD ZNA :D
NightSkyWalker

#130 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by NightSkyWalker »

ssmmiilleeyy wrote:
Vodim se Kao Bosnjak al se ne osjecam tako. Duboko u Srcu sam Bosanac i HErcegovac ;-)

Ako si ti zatucan i sebe smatraš Velikim Bošnjakom onda ne znači da i drugi razmišljaju tako ;-)

Za Komšića bih glasao da se kandidirao i za Clana Srpskog Naroda Kontaš ;-)
Ja sam Bosanac/Bosnjak ...problem?
therrarrius

#131 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by therrarrius »

NightSkyWalker wrote:
fole13 wrote:Babo mu je svojevremeno obecao zlatne kasike i jedinstvenu BIH pa je napravio ruglo od ove lijepe zemlje
On nikada nije obecao zlatne kasike. Previse slusas kafanske price.
Ruglo od ove zemlje nije napravio Alija, vec braca komunisti i JNA generali koji su preko noci nabili kokarde i izvrsili agresiju na nasu zemlju. A Alija je bio samo predsjednik napadnute drzave koja je na kraju ipak odbranjena i opstala.
Ne budi bezobrazan, obecavao je brda i doline borcima da bi ga isti popusili, obecavao je stabilnu i cijelovitu BiH pa smo ga popusili, obecavao je kaznjavanje zlocina koji su pocinili pojedinci iz ArBiH pa nista, obecavao je brz tranzicioni period pa nista, okupio je oko sebe stoku i bandu kao Cengu i njemu slicne, zajedno sa njima je pokrao sta se pokrasti moglo, donacije otisle u djepove a ne tamo gdje su trebale... jebote i komunjare i JNA i cetnici, oni su nas prcili od 92-95 a od 96-xx?
del piero10

#132 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by del piero10 »

Nek vam je Radončić kriminalac, a ovaj što je izabran nije.
Fahrudin je imao plan kako da poboljša ekonomski položaj države, i dosta ljudi je to prepoznalo.
Ali bitno je to što je on kriminalac, što je službi Srbije i ostale nebuloze koje se "poturaju" naivnom bošnji.
SDA 20 godina krade ovdje, pa je valjda bošnjo skontao da je bolje da ga "njegovi"kradu..jadno i primitivno.
Ovi koji su glasali za Bakira su dokaz da mi ne znamo gledati naprijed.
Tokom predizborne kampanje taj čovjek nije rekao ništa što bi mene, kao Bošnjaka, privuklo da glasam za njega, ništa !
Radončić i Komšić su ga uvijek argumentovano "poklopili"..
Mentalno smo limitirani kao narod.Ja sam lično glasao za Komšića jer se "obični" čovjek s njim poistovjećuje...sad mi je i žao na neki način.
Sve u svemu nek nam je Bog na pomoći !
Po mom mišljenju ovo je korak unazad. .
ssmmiilleeyy

#133 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by ssmmiilleeyy »

@ Nije problem

Nego sam ti htio objasniti (tebi i takvim) što kontaju da sam nešto izgubio ako sam glasao za Komšića

naprotiv dobio sam ;-)

Glasao sam za Čovjeka koji se ne druži sa Šajom ili Keljemendijem hoću reći glasao sam za čovjeka koji ne rasprodaje državu ;-)
ecstase

#134 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by ecstase »

Idi na sto vise putovanja avionom mozda ti se koji srusi. :thumbup:
NightSkyWalker

#135 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by NightSkyWalker »

ecstase wrote:Idi na sto vise putovanja avionom mozda ti se koji srusi. :thumbup:
:roll:
VerticalHairFactor

#136 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by VerticalHairFactor »

Član Evropskog parlamenta Hanes Svoboda smatra da korak naprijed, nakon opštih izbora u BiH, predstavlja to što odlučujuću ulogu više ne igra aktuelni predsjedavajući Predsjedništva BiH Haris Silajdžić, koji je tražio ukidanje entiteta, što nije nigdje dovelo.

Svoboda ocjenjuje da će nakon izbora u BiH mnogo toga zavisiti od toga koliku će sposobnost dogovora pokazati lider SDP-a BiH Zlatko Lagumdžija i Bakir Izetbegović, budući bošnjački član Predsjedništva BiH, čiji cilj mora biti da uvjere aktuelnog premijera RS Milorada Dodika da neke institucije države budu ojačane.

''Kako to postići, to je veliko pitanje, naravno, ali oni moraju naći put'', smatra Svoboda.

Evo zašto je smušeni Bakir došao, da popušta Dodiku, jer za Hanesa nije problem kada Dodik negira genocid nad Bošnjacima, Svoboda podržava ubijanje Bošnjaka i genocid nad njima, kočenje reformi po njemu je nepristajanje na psovačke ucjene Miće Dodoa. Čini se da je usud Izetbegovića da presude Bošnjacima - volio bih da griješim, ali mislim da ćemo gledati beskonačno dugu listu popuštanja, "mudre politike", dok se Bosna ne razobliči, Srbi i Hrvati koji su jedinstveni u svojim zacementiranim naci-fašističkim politikama dobiju što žele, a Bake ono umorno na kraju lamentirat će nad hudom sudbinom evropskih Palestinaca. Mada, Bošnjaci se nemaju pravo ljutiti ni na koga - sami su sebi mobu na vrat navukli.
NightSkyWalker

#137 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by NightSkyWalker »

Kada neko ne popusta, optuzimo ga za retoriku. :roll:
Kada neko pruza ruku, optuzimo ga za izdaju. :roll:

Sta mi hocemo?
VerticalHairFactor

#138 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by VerticalHairFactor »

NightSkyWalker wrote:Kada neko ne popusta, optuzimo ga za retoriku. :roll:
Kada neko pruza ruku, optuzimo ga za izdaju. :roll:

Sta mi hocemo?
Nemojte VI to raditi. VI podržite VAŠEG Baketa - frajer je svjetski tip. Jedina mu je referenca da svi očekuju da se klanja Dodi - vjerujem da će VAM želja biti uslišena. :roll:
Omerovim_Koracima

#139 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Omerovim_Koracima »

neko rece samo neka bude ko otac,nedaj Boze da krene ocevim stopaa.
glade

#140 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by glade »

del piero10 wrote:Nek vam je Radončić kriminalac, a ovaj što je izabran nije.
Fahrudin je imao plan kako da poboljša ekonomski položaj države, i dosta ljudi je to prepoznalo.
Ali bitno je to što je on kriminalac, što je službi Srbije i ostale nebuloze koje se "poturaju" naivnom bošnji.
SDA 20 godina krade ovdje, pa je valjda bošnjo skontao da je bolje da ga "njegovi"kradu..jadno i primitivno.
Tokom predizborne kampanje taj čovjek nije rekao ništa što bi mene, kao Bošnjaka, privuklo da glasam za njega, ništa !
Mentalno smo limitirani kao narod.Ja sam lično glasao za Komšića jer se "obični" čovjek s njim poistovjećuje...sad mi je i žao na neki način.
daleko od toga da branim bakira (cak naprotiv, ne mogu ga ocima, kao sto nisam mogao ni babuku)... ali majke ti reci sefu da bezveze trosi pare... prosli izbori... nema vise nista od vasih nebuloza po forumima... glasao za komsica, a zustro branis fahru... da nisi malo kontradiktoran?

sve dok su ovakvi kandidati za predsjednistvo iz bosnjackog naroda nema nama napretka... srbi i hrvati imaju normalnije kandidate i vece patriote od ovih salabajzera (odnosi se na kandidate)
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#141 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by pape »

theTruePath wrote:cestitam Bakiru,nadam se da ce biti dobar kao i otac mu,jer narod ga je i izabrao zbog oca,sigurno ne zbog bakirovih dijela
Nije Babo dzaba rek`o, .... podobni, a ne sposobni, ... :D
ecstase

#142 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by ecstase »

U izjavi za sajt KK Sledeca sezona

novinar-Sta mislite o gospodinu Vujosevicu?

Milan Gurovic: "Dule je meni i SVIMA NAMA kao rodjeni otac"

novinar-Ne razumem?!

Milan Gurovic: ".ebe nam majku vec sedam godina!"

Duboka je ova poruka
malischa

#143 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by malischa »

ljeljenca wrote:mi iz naseg dzemata i sve nase dzematlije podrzavaju naseg dzematliju i jednog od sefova sarajevskog podzemlja bakira izetbegovica, sina rahmetli naseg dzematljie i mumina alije.

podržali ste izgleda i SDP :D SDP je izašao kao pobjednik iz ovih izbora. čudna vam je kombinacija, da glasate za SDP i bakira :D
simonese

#144 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by simonese »

i Chuck Norris je glaso za Komsica
kiky

#145 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by kiky »

bošnjaci suglasali za komšića, a hrvati za izetbegovića ...
1 : 1
:D
Murat Sabanovic

#146 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Murat Sabanovic »

radoncic je dobro znao da on nema sanse da bude clan predsjednistava !!! cemu onda kandidatura za predsjednika ? jednostavno, "ukrasti"harisu koji glas , tako da izetbegovic bude izebran za prvog covjeka. a fahro ce preko njega do svojih ciljeva.

lukava strategija bakira,fahre ...
del piero10

#147 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by del piero10 »

glade wrote:
del piero10 wrote:Nek vam je Radončić kriminalac, a ovaj što je izabran nije.
daleko od toga da branim bakira (cak naprotiv, ne mogu ga ocima, kao sto nisam mogao ni babuku)... ali majke ti reci sefu da bezveze trosi pare... prosli izbori... nema vise nista od vasih nebuloza po forumima... glasao za komsica, a zustro branis fahru... da nisi malo kontradiktoran?

sve dok su ovakvi kandidati za predsjednistvo iz bosnjackog naroda nema nama napretka... srbi i hrvati imaju normalnije kandidate i vece patriote od ovih salabajzera (odnosi se na kandidate)
Kakvom bolan šefu :-)
Narod bira jedne te iste stranke svake 4 godine, jer je narod glup i primitivan, i zato će sve biti kao što je bilo dosad...zna se kako je SDA kupovala glasove po npr.Trnovu i sl.
Ja da sam htio da glasam za bošnjačkog člana, glasao bi za Radončića jer je najmanje zlo od tri kandidata..čovjek biznismen, sa idejom, pogurao bi ekonomiju države siguran sam u to...al' narod znO koja stranka krade 20 godina..narod znO i opet isto bira..to je najbitnije od svega.Narod je kriv !
Za Komšića sam glasao jer sam simpatizer SDP-a, tako da te nebuloze o "šefovima" ostavi kući.
CRVENI OKTOBAR

#148 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by CRVENI OKTOBAR »

U svakom slučaju vrijeme je za čovjeka
malischa

#149 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by malischa »

Murat Sabanovic wrote:radoncic je dobro znao da on nema sanse da bude clan predsjednistava !!! cemu onda kandidatura za predsjednika ? jednostavno, "ukrasti"harisu koji glas , tako da izetbegovic bude izebran za prvog covjeka. a fahro ce preko njega do svojih ciljeva.

lukava strategija bakira,fahre ...

za sve su krivi masoni i nesorta s andromede :D
ultima_palabra

#150 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by ultima_palabra »

Kenan-sa wrote:Posebno mi je drago sto nam u predsjednistvo nije usao Radoncic..pa to bi bila havarija,on i Komsic,,,hhaha ne zna se ko je smotaniji!... Izetbegovic ima odlicne reference,znanje i sposobnost da popravi ono sto je Haris upropastio,i nadam se da ce uspjeti u tome da predsjednistvu BIH vrati ugled,dostojanstvo i cast! Zna li neko usput koliko jezika govori Komsic:)? ne zna ni nas pricati kako treba a o engleskom moze samo mastati,dok Izetbegovic odlicno govori engleski jezik i nece imati nikakvih prepreka u razgovoru sa diplomatama diljem svijeta! Bakir Izetbegovic je najbolji predstavnik Bosnjackog naroda,ocekujem da se aktivno ukljuci u borbu za jedinstvo Bosnjakcog korpusa i da sto bolje prestavi BIH u Evropi i Svijetu! Naprijed Bakire,Narod je uz tebe!
Kenane, Kenane, haj na pivu :-D A zar nam nisi donedavno predstavljao Radončića kao modernog Gazi Husref-bega :lol: Šta se desilo?
Post Reply