Bahtic Vs. Mediji

profko

#76 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by profko »

oept ponavljam: dok je god na bht, tvsa, a pogotovo ftv-u, anarhija i jednoumlje, bezpobrazluk i primitivizam, bahtic ce biti upravu.
sijedi

#77 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by sijedi »

profko wrote:oept ponavljam: dok je god na bht, tvsa, a pogotovo ftv-u, anarhija i jednoumlje, bezpobrazluk i primitivizam, bahtic ce biti upravu.
u Sarajevu postoji dio populacije koji ima svoj žargon.
Oni bi rekli, a i ja ću:
Profko ne seri matere ti.
i još bi dodali:
NASEREM TI SE U USTA
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#78 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by pape »

sijedi wrote:
profko wrote:oept ponavljam: dok je god na bht, tvsa, a pogotovo ftv-u, anarhija i jednoumlje, bezpobrazluk i primitivizam, bahtic ce biti upravu.
Oni bi rekli, a i ja ću:
i još bi dodali:
NASEREM TI SE U USTA
@sijedi, .... imas par minuta da editujes i pobrises post, ... zbog vrijedjanja se dobija ban. Ni meni se ne svidja @profkov rezon, ali .... :roll:
nikad_izvini

#79 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by nikad_izvini »

A dok je god likov kao kaš što si ti nećemo mi na zelenu granu.A ima vas masa i broj se ne smanjuje nego se povećava.I baš nam je dobro.Doduše,čim tako pričaš,nije ti loše ;-)
sijedi

#80 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by sijedi »

pape wrote:
sijedi wrote:
Oni bi rekli, a i ja ću:
i još bi dodali:
NASEREM TI SE U USTA
@sijedi, .... imas par minuta da editujes i pobrises post, ... zbog vrijedjanja se dobija ban. Ni meni se ne svidja @profkov rezon, ali .... :roll:
NECU, odoh da rovim ćumur u Banoviće, jebem ga u usta, pun mi ga je hurac i njega i ovakvih kao on.
pape

#81 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by pape »

sijedi wrote:
pape wrote: @sijedi, .... imas par minuta da editujes i pobrises post, ... zbog vrijedjanja se dobija ban. Ni meni se ne svidja @profkov rezon, ali .... :roll:
NECU, odoh da rovim ćumur jebem ga u usta, pun mi ga je hurac
OK, ... kako zelis, ... :cry:
edinbug

#82 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by edinbug »

Ti si slijep i gluh kraj sopstvenih ociju i usiju. Predpostavljam da i ovdje "pucas" na SDP i Lagumdziju. Za FTV (uz sve nedostatke), mogu reci da su ostali najdosljedniji novinarskom kodeksu. Mogu oni "navijati ili ne navijati" za bilo kojeg politicara ili stranku, oni za razliku od npr. BHT, daju sansu i njihovim neistomisljenicima da kazu sto imaju. Kad si zadnji put vidio npr. Lagumdziju da je gost na BHT, za razliku od Dodikovih pulena ili Bahtica i ostalih Harisovih pulena, kao i SDA politicara, koji su gosti u svim prilikama, pogotovo u Dnevniku u 22:00. Tvrdim, BHT je u potpunosti u rukama Dodika i Silajdzica, za razliku od FTV -a koji je kakav.takav ubjedljivo najbolji elektronski medij u drzavi.
profko

#83 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by profko »

sijedi wrote:
Oni bi rekli, a i ja ću:
i još bi dodali:
NASEREM TI SE U USTA
hhaahahahhahahaahahahahaahahah, jao frustracija komunistickih. hahaahaha
nikad_izvini

#84 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by nikad_izvini »

profko wrote:
sijedi wrote:
Oni bi rekli, a i ja ću:
i još bi dodali:
NASEREM TI SE U USTA
hhaahahahhahahaahahahahaahahah, jao frustracija komunistickih. hahaahaha
Profiterska priča ;-)
profko

#85 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by profko »

nikad_izvini wrote:
A dok je god likov kao kaš što si ti nećemo mi na zelenu granu.A ima vas masa i broj se ne smanjuje nego se povećava.I baš nam je dobro.Doduše,čim tako pričaš,nije ti loše ;-)
a ne, grijesis, dok je god takvih KAO TI mi necemo naprijed. smetaju vam dzamije, smetaju vam muslimani, muslimanski generali, sve vam anse smeta, e pa onda medju vlahe pa zivite.
klixober

#86 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by klixober »

profko wrote:
nikad_izvini wrote:
a ne, grijesis, dok je god takvih KAO TI mi necemo naprijed. smetaju vam dzamije, smetaju vam muslimani, muslimanski generali, sve vam anse smeta, e pa onda medju vlahe pa zivite.
Sta ti imas protiv nas vlaha? :bih:
callmethebreeeze

#87 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by callmethebreeeze »

profko wrote:
ja vec zivim medju "vlasima", svedjanima. i bolje mi je hiljadu puta nego mom babi koji je medju "svojima".
i po hiljaditi put, nema niko nista protiv bosnjaka, dzamija, muslimana, vec protiv lazi, nepravdi, lopovluka, itd.
sto se mene tice neka hapse i lagumdziju i ostatak sdp.a ako su krali. samo da se vec jednom zavede red.
Last edited by callmethebreeeze on 20/04/2008 22:32, edited 1 time in total.
b@tto

#88 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by b@tto »

profko wrote:
nikad_izvini wrote:
znači,ako si protiv primitivca bahtića i njegovog lopovluka i bahatog traženja povećanja plata poslanicima, automatski si i protiv džamija,islama.
ok ,ja onda jesam protiv svega što ti tvrdiš i protiv svega čega se ti još sjetiš
profko

#89 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by profko »

pape wrote:
sijedi wrote:
pape wrote: @sijedi, .... imas par minuta da editujes i pobrises post, ... zbog vrijedjanja se dobija ban. Ni meni se ne svidja @profkov rezon, ali .... :roll:
NECU, odoh da rovim ćumur jebem ga u usta, pun mi ga je hurac
OK, ... kako zelis, ... :cry:

brises svaki moj post bez ikakve potrebe! ako se ne slazes samnom, to je tvoja stvar, ali to nemas pravo da radis jer moje diskusije ne vrijedjaju nikoga, odnosno deset puta manje od svih drugih koje jos neces da banuje iako me vrijadjaju. ako je tvoja orijentacija sdp- to je tvoja privatna stvar, ali pusti da ja kazem sta imam. ovo je stvarno sramota. ove divljake pustas da rade sta hoce. reci brate fino, posalji pp, i ja odoh - napisi, ovo je sdp-ov site, ovdje su pozeljni samo takvi, i ja odoh sine odmah. necu da se svadjam sa ljudima kao ti, koji nemaju trunke tolerancije.
pape

#90 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by pape »

@profko, ... svi tvoji postovi u kojima vrijedjas sugovornike su pohranjeni.
Kako je veceras @sijedi, koji je po vokaciji SDP-ovac, zbog uvreda upucenih tebi baniran ... isto u veoma kratkom vremenu ocekuje tebe. Dakle, ... principijelno, ... radi se o banovanjima radi uvreda, tj. nepostivanja pravila foruma, a ne radi pripadanja nekoj politickoj opciji.
JMJ

#91 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by JMJ »

Sta vam je? Zar ne vidite zajednicku crtu Bahtic-I M Jovic-Alikadicka-Brankovic-Dodik-SS-SB-Ceric-Tudjman-Milosevic ?!
Ufursatilo, moj sinko, PARE=SILA, a sve "od zla oca i od gore matere", u stvari, sve go' papak, skorojevic, i onda na to se lako danoveze-lazljivac, lopov, zlikovac...
Pa sta od njih sviju ocekivati, nego da te odmah, po naski, zalijepe, te si bolestan, te nisi pravi, te si komunista! Ne znam u kojoj su se PM oni radjali i skolovali,
pogledas im biografije, rek'o bi covjek, aman, sretne li zemlje da je vode sve intelektualci!
klixober

#92 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by klixober »

Taj Bahtic je isti tip covjeka kao Dodik.Primitivan,zatucan,neobrazovan,bahat,ratni profiter.Spreman je na sve da zastiti ono sto je stekao u ratu.U nekim sretnijim okolnostima u normalnoj zemlji bi bio iza one strane resetki,traktorista,ili kamiondzija,bas kao Dodik.
callmethebreeeze

#93 Re: Bahtic Vs. Mediji

ja ne znam zasto je nasim ljudima tako tesko pojedine stvari nazivati pravim imenom.
:-) :shock: :(
kriminalac je kriminalac.
lopov je lopov.
i tako dalje.
:( :-) :D
pape

#94 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by pape »

callmethebreeeze wrote:ja ne znam zasto je nasim ljudima tako tesko pojedine stvari nazivati pravim imenom.
:-) :shock: :(
kriminalac je kriminalac.
lopov je lopov.
i tako dalje.
:( :-) :D
Eh, ... "nas" je kriminalac k`o biva, ... malo drugaciji, ... :oops:
midja

#95 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by midja »

ama ovaj prof mi nije jasan, to je meni se cini tipa kontrasa nas dvadeset govori da je ono seljacina od poslanika a on opet po svom , pa ako ti valja vodi ga kući
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#96 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by Truba »

prototip čovjeka izgubljenog u vremenu u prostoru

baš me zanima što vele bosančine koje su glasale za njega :|

pa kaćemo majku mu imati nekog političara rodjenog poslije 1977 da mu se neće moći ništa prikačiti... ni komunističa udbaška niti ratna prošlost

:zzzz: s druge strae uvijek bi se iskopao neki stric ili tetka :roll: :roll: :roll: :roll:
Truba

#97 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by Truba »

profko wrote: hhaahahahhahahaahahahahaahahah, jao frustracija komunistickih. hahaahaha
vi ste sve svoje frustracije pokazali od 1992. pa na ovamo... :D posljednja frustracija Bahati bahtić :D 100% vijagra ne funkcioniše :lol: :lol: :lol:
huble2007

#98 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by huble2007 »

nasjeo je na primitivnu provokaciju, namjernu i unaprijed isplaniranu od strane lagumdzijinih placenika na FTV-u ...
al dobro ih je isprasio ... vrijeme je i bilo ... pa taj bakir kenja po ljudim i unaprijed i sudi i kaznjava vec godinama, da mu niko nista ne uradi ... znaju se udbaski metodi medijskog reketarenja kojim se on sluzi ... napravi prilog, ocrni te, nalaze i onda te nazove da ga otkupis, ako ne zelis krece hajka .... bijedno
callmethebreeeze

#99 Re: Bahtic Vs. Mediji

hajmo sad svi zajedno:

don't shoot the messenger

Truba

#100 Re: Bahtic Vs. Mediji

Post by Truba »

imal zemlje gdje javne medije kontolira opozicija i ostaci režima koji je propo prije 18 godina

:dance:
Post Reply