Bahatost

Post Reply
hecimnadri

#1 Bahatost

Post by hecimnadri »

Nije li bahatost kad Pudarić kaže Pećancu "začepi"
Nije li bahatost kad Fazlija zloupotrijebi sjednicu skupštine kantona i iznese laži kako bi prekinuo sjednicu.
Nije li bahatost voziti u pijanom stanju ,skriniti nesreću pa pobjeći u obližnji haustor.

Čudno mi je da se o ovome nisu oglasile ,Dervoz i gđa Alađuz
Doktor29

#2 Re: Bahatost

Post by Doktor29 »

hecimnadri wrote:Nije li bahatost kad Pudarić kaže Pećancu "začepi"
Nije li bahatost kad Fazlija zloupotrijebi sjednicu skupštine kantona i iznese laži kako bi prekinuo sjednicu.
Nije li bahatost voziti u pijanom stanju ,skriniti nesreću pa pobjeći u obližnji haustor.

Čudno mi je da se o ovome nisu oglasile ,Dervoz i gđa Alađuz
One se nisu oglasile kada je onaj ministar iz SDP-a (Suljagic ili tako nesto), tukao zenu, vjerovatno joj nisu bila ugrozena prava :D
seln

#3 Re: Bahatost

Post by seln »

Nije li bahatost kad navijaci SDA pricaju o bahatosti?
Paranoid

#4 Re: Bahatost

Post by Paranoid »

Ekskluzivno pravo na "bahatost" ima samo preCjednik!
Doktor29

#5 Re: Bahatost

Post by Doktor29 »

seln wrote:Nije li bahatost kad navijaci SDA pricaju o bahatosti?
Ovo je na racun jucerasnjeg kmecanja foruma zena SDP-a, iste se nisu oglasile povodom onoga sta sam vec napisao, ne znam kako se to zove ali jasno je sta je
Opetja033

#6 Re: Bahatost

Post by Opetja033 »

Ni od jednog visokog duznosnika SDA nisi cuo da otvoreno brani nepotizam (Niksic), da otvoreno brani sistem stele (Guzonjin sin), da otvoreno brani krsenje zakona i Ustava (ono malo djubre Selimovic). Ni od jednog, nikada!

A gle cuda, sva trojica gore pomenutih su visokopozicionirani SDP-ovci. Dakle ovaj nivo bahatost je rezervisan iskljucivo, samo i ekskluzivno za SDP. Po pitaju ove arogancije, bahatosti i agresivnosti - SDA im nije ni do koljena.
seln

#7 Re: Bahatost

Post by seln »

Opetja033 wrote:
Ni od jednog visokog duznosnika SDA nisi cuo da otvoreno brani nepotizam (Niksic), da otvoreno brani sistem stele (Guzonjin sin), da otvoreno brani krsenje zakona i Ustava (ono malo djubre Selimovic). Ni od jednog, nikada!

A gle cuda, sva trojica gore pomenutih su visokopozicionirani SDP-ovci. Dakle ovaj nivo bahatost je rezervisan iskljucivo, samo i ekskluzivno za SDP. Po pitaju ove arogancije, bahatosti i agresivnosti - SDA im nije ni do koljena.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Znam, ljubav cini slijepim.
Mister Yes

#8 Re: Bahatost

Post by Mister Yes »

Nema veće bahatosti od toga kada predstavnici jedne stranke uzimaju sebi za pravo da sebe predstavljaju kao jedinu odbranu države i naroda. U tome je SDA šampion.
Alfa_Ze

#9 Re: Bahatost

Post by Alfa_Ze »

Kamere otkrile: Ministar Kurteš se nakon udesa sakrio u haustor

Federalni ministar unutrašnjih poslova Predrag Kurteš ipak je upravljao vozilom koje je učestvovalo u udesu 28. januara, te je, nakon saobraćajke, pobjegao s lica mjesta.

Kako "Oslobođenje" javlja, Kurteš se nakon udesa sakrio u obližnji haustor. Policija je, naime, pregledala snimke kamera iz centra grada, uključujući i Ulicu Valtera Perića

Policijska istraga je utvrdila da je upravo federalni ministar bio za volanom. Njemu će zbog napuštanja mjesta nezgode biti proslijeđena i prekršajna prijava.
Nikšić: Kurteš tvrdi da nije učestvovao u saobraćajnoj nesreći

Federalni premijer Nermin Nikšić izjavio je danas Feni da je ponovo obavio razgovor s ministrom unutarnjih poslova Predragom Kurtešom i da on ostaje kod svoje tvrdnje da nije učestvovao u saobraćajnoj nesreći 28. januara u sarajevskom naselju Marindvor.
Nikšić, također, navodi da ne bi bilo prvi put da se nekom pokušava "napakovati" neka afera . . . .bla,bla . . .bla,bla
SDA je dno, ali je SDP dno - dna :dance:
JThomas

#10 Re: Bahatost

Post by JThomas »

Opetja033 wrote:

nema potrebe da oni brane sistem verbalno, kad su ga oni uspostavili. mislim da se ne lažemo...
Opetja033

#11 Re: Bahatost

Post by Opetja033 »

seln wrote:
Opetja033 wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Znam, ljubav cini slijepim.
Je li mi mozes navesti neki konkretan primjer ovakve bahatosti kod SDA ili ipak nastavljas sa lucidnoscu? Cinjenica je to da nisi uspio navesti niti jedan kontraargument, prema tome..... to bi otpriliko bilo to sto se tice tvog nivoa doprinosa ovoj diskusiji.
zulfo

#12 Re: Bahatost

Post by zulfo »

veća je bahatost kad tjelohranitelji dotičnog pokušavahu zataškati slučaj.

Veoma je interesantan razgovor Ivice Šutala i Samira Čajića(inače sa Kurtešom) sa Hadžićem.

Bahatost je razbiti službeni Automobil u pijanom stanju i zato ne odgovarati.
Još mi je u glavi onaj slučaj iz Tuzle kad je policajac izgubio posao zato što je zaustavio vozilo sa pijanim poslanikom.
Akibh

#13 Re: Bahatost

Post by Akibh »

Bahatost je kad se svabe petljaju u BiH... :-D
seln

#14 Re: Bahatost

Post by seln »

Akibh wrote:
Bahatost je kad se svabe petljaju u BiH... :-D
..osim ako se ne radi o hedijama.
amoninan

#15 Re: Bahatost

Post by amoninan »

Ma daj, narod koji svoju bahatost njeguje ko vrlinu se zgraža nad bahatšću politačara iz istog tog naroda. Čiji su više bahati i to...šege :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#16 Re: Bahatost

Post by -LIBERO- »

Konakovic Dino je vrh bahatosti sa svojim cinom ulaska u skupstinu, u jeku trajanja sjednice, sa dvije bijele najlon kese, iz kojih mrtav-hladan vadi kifle, sokove i cokoladice i dijeli poslanicima.

To nije samo bahatost, nego i malogradjanstina i papanluk.

U prosloj godini uz Milorada, i njegove bravure sa psovkama i primitivnim vokabularim, Konakovic je ovim svojim gesto rame uz rame sa njim.

Realno gledajuci duga je lista bahatih politicara i njihovih papanskih, bahatih i malogradjanskih izlijeva.
seln

#17 Re: Bahatost

Post by seln »

-LIBERO- wrote:
Realno gledajuci duga je lista bahatih politicara i njihovih papanskih, bahatih i malogradjanskih izlijeva.
Realno, to je veliki problem za ovu drzavu...
ali jos veci je to sto vecina stada vidi bahatost samo kod "onih drugih"...a bahatost "svojih" ide pod "jooj, jes' im ga sukno"
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#18 Re: Bahatost

Post by -LIBERO- »

Upravo to. Taj navijacki stav, i iskljucivost, zapravo i jeste nesto najgore.
seln

#19 Re: Bahatost

Post by seln »

-LIBERO- wrote:Upravo to. Taj navijacki stav, i iskljucivost, zapravo i jeste nesto najgore.
Vidi, ja sam ljevicar i kao takav sam svojevremeno navijao za SDP. Ok, SDP dosla na vlast, zajebala sve sto se zajebati dalo i o njima stvarno vise nemam ni jednu lijepu rijec.
No, ono sto me tangira je misljenje nekih hudnika da smo svi oboljeli od amnezija, pa nam oni objasnjavaju kako je za sve od 1990 naovamo kriv SDP, a SDA (koja je jos uvijek na vlasti!) ni luk jela, ni luk mirisala, cista i cestita ko bula u prvoj godini medrese.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#20 Re: Bahatost

Post by -LIBERO- »

Shvatam te apsolutno. Cak se i sjecam tvoje zagrizenosti :D , ali i evolucije ka ovome tvom odnosu sada prema toj stranci koju si podrzavao, i politici uopste.

Slican politicki put sam i sam prosao, tako da te dobrano razumijem :D

I to sto si napisao, i to stoji. I meni je smijesno ovaj pokusaj pakovanja svega sto ne valja SDP-u na racun, mada su krivi za dosta toga, niko ih ziv ne moze amnestirati..ali jos uvijek nisu ni 1/3 sranja, lopovluka i malverzacija odradili kao sto su ovi sto su na vlasti 4 puta duze od njih.
seln

#21 Re: Bahatost

Post by seln »

nesto mislim, sta ako i Zeljko zakaze? :(
Samo Do Poljina su sjebali toliko nade da im ne mogu halaliti kad bi svaki dan volontirali u imaretu...
sta ako se to desi i sa Zeljkom?
seln

#22 Re: Bahatost

Post by seln »

Upravni odbor smijenio je Igora Kamočajia s mjesta direktora Javne ustanove Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo. U razgovoru za Agenciju Fena Kamočaji je rekao da smatra kako je u pitanju čistka kadrova Socijaldemokratske partije BiH.
Evo paradnog primjera. Kada je SDP vrsio cistku kadrova, Kamocaji nije nasao za potrebno da ukaze na to.
Hoce li u BiH ikada sposoban covjek dobiti priliku za neku funkciju?
-LIBERO-
Čiča Gliša

#23 Re: Bahatost

Post by -LIBERO- »

seln wrote:nesto mislim, sta ako i Zeljko zakaze? :(
Samo Do Poljina su sjebali toliko nade da im ne mogu halaliti kad bi svaki dan volontirali u imaretu...
sta ako se to desi i sa Zeljkom?

Malo idemo u of, a mozda i nije.

Jucer bas sjedim sa nekim likovima, koji su angaztovani u jednoj od politickih stranki koja strahuje da ce im Zeljko popuhati glasove, i nju samu, i krece prica kako imaju provjerene informacije o poslovnim talovima u kojima je Komsic ucestvovao i da se radi o bas ozbiljnoj aferi.

Naravno, ne mislim da povjerujem iz prve u te njihove informacije, prije svega jer su jako politicki obojeni i dio te stranacke price, ali sasvim sigurno se sprema i ozbiljan atak na Komsica..pa bilo da su "provjerene informacije" o kojim su pricali istinite ili lazne.
Post Reply