joseph_stalin wrote:hercegovac_pravi wrote:joseph_stalin wrote:
Ma ti si nepismena osoba,kladim se da ti je JAsar Ahmedovski idol

cak sta vise predpostavljam da i licis na njega.Za tebe je ova prica isuvise dubokoumna,najbolje idi i pronadji emisiju Grand na jednom od Tv kanala i uzivaj,mozda trenutno nastupa i sam Mitar Miric,za njega bi ti najradije glasao

A ti vidim si toliko "dubokouman" da nisi ustanju naučiti ni pravilno citirati post. Ja mislim da si ti nepismen i da te treba na Goli Otok poslat da "opismeniš"..

..ma sve naGoli Otok..

A jašar Ahmedovski..pa zna se...ciganin na Goli otok sa njim...A Grand... ma to je muzika za vas bolide što se "pozivate na napredak i pismneost" a ljude bi sali na Goli Otok...ojhaaaaa, neprocjenjivo
Nema napredka sa takvim ljudima poput tebe, zbog cijeg nemara i neodgovornosti prema drustvu ce ova drzava da bude u zastoju jos jako jako dugo.Jasara Ahmedovskog ne treba na Goli Otok,iako ta muzika unosi nemoral medju ljude koji je slusaju nije Jasar kriv sto ga ograniceni umovi vole.Ti isti sto vole Jasara,Stoju,Cecu,Daru,Cicu,Micu poste skoro svaki Ramazan pa se onda olese od alkohola uz Ritmove Dragane Mirkovic i ostalih Srbijanskih drolja.A onda na izborima opet glasaju za za SDA I STRANKU ZA BIH.Pa Goli Otok je mala maca sta bi takvima trebalo da se uradi,takvi ljudi imaju ne dvojni nego trojni moral,a vecina su popute za slobodu misljenja,da moze da radi ko sta hoce,da moze da hrakne policajca kada mu se cefne itd.Stvarno Neprocjenjivo

De idi gledaj pocela ti je Farma,Ekrem Jevric u glavnoj ulozi.
Sto se tice citata jako brzo pisem pa me oni manje interesuju.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nema napredka sa takvim ljudima poput tebe, zbog cijeg nemara i neodgovornosti prema drustvu ce ova drzava da bude u zastoju jos jako jako dugo.Jasara Ahmedovskog ne treba na Goli Otok,iako ta muzika unosi nemoral medju ljude koji je slusaju nije Jasar kriv sto ga ograniceni umovi vole.
A ti naravno kao "great lider" ćeš u svojoj nahiji odlučivati i o (ne)moralu...
Ti isti sto vole Jasara,Stoju,Cecu,Daru,Cicu,Micu poste skoro svaki Ramazan pa se onda olese od alkohola uz Ritmove Dragane Mirkovic i ostalih Srbijanskih drolja.
pa bola zar ti nisi komunjara? šta te briga za Ramazan i te druge "sektaške" objede, ta ti ćeš to svakao ukinuti "jednom kad se ti budeš pitao"...
A onda na izborima opet glasaju za za SDA I STRANKU ZA BIH.Pa Goli Otok je mala maca sta bi takvima trebalo da se uradi,takvi ljudi imaju ne dvojni nego trojni moral,a vecina su popute za slobodu misljenja,da moze da radi ko sta hoce,da moze da hrakne policajca kada mu se cefne itd.
A kada bi glasali onako kako ti kažeš eee onda ne bi bili "ljudi ograničenih umova"...ma u pravu si.."sve to treba na Goli otok"...
Stvarno Neprocjenjivo

Kako nije svega ti? Svašta sam do sada pročitao na forumu ali ovakve unikate koji dolaze iz tvoje tastature nikada. Legendo, samo da ti kažem, uljepšao si mi dan. Ne znam kada sam se ovako ismijao, evo kolega mi pita šta se "kleberim ima dva sata"...nastavi pisati, nemoj dozvolit da te moje šale smetnu sa nakane.
De idi gledaj pocela ti je Farma,Ekrem Jevric u glavnoj ulozi.
Ma i Ekrema na Goli otok, širi nemoral..
Sto se tice citata jako brzo pisem pa me oni manje interesuju.
Pa to objasni onim na Golom otoku kada te budu ispitivali i ubjedi ih da si samo žurio i da nepravilno citiranje drugih postova nipošto ne preslikava dubinu tvoga intelekta. Ne sekiraj se, razumjet će oni, znaš da su pismeni..kako bi drugačije radili na Golom Otoku a da nisu "pismeni"