Komrad wrote: Cekajte ljudi ... par godina ..
Apsurd SDPa
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#326 Re: Apsurd SDPa
-
bogumil-8
#327 Re: Apsurd SDPa
Ovo kako pišeš ( a možda to radiš i zlonamjerno) nije nikakav doprinos promjeni nabolje (ili si možda "plitak" da shvatiš).45cents wrote:Stotine hiljada glasača je SDP namagarčio ulaskom u koaliciju sa SDA, stotine hiljada...
Pomozi "ukočenom", "Viktoru III", "osi", D. Čoviću, M. Dodiku, "vehabijama",.....i svima koji su za prihvatanje "faktičkog stanja" i ideju...."razdvojimo se, podijelimo se, preselimo se"...!
-
bicebolje
#328 Re: Apsurd SDPa
Pa pomoće im SDP (pardon, nije SDP nego novoformirana bošnjačka sekularna koalicija) kad za par mjeseci uđe sa njima u koaliciju na državnom nivou.bogumil-8 wrote:Ovo kako pišeš ( a možda to radiš i zlonamjerno) nije nikakav doprinos promjeni nabolje (ili si možda "plitak" da shvatiš).45cents wrote:Stotine hiljada glasača je SDP namagarčio ulaskom u koaliciju sa SDA, stotine hiljada...
Pomozi "ukočenom", "Viktoru III", "osi", D. Čoviću, M. Dodiku, "vehabijama",.....i svima koji su za prihvatanje "faktičkog stanja" i ideju...."razdvojimo se, podijelimo se, preselimo se"...!
Nismo ih ovako pobjedili od četrespete !
Vratiće se Valter mješaćemo malter !
-
luckypot
#329 Re: Apsurd SDPa
šta tebe briga šta radi SDP (ili čak i sda) - oni kažu da se zalažu za BIH, pa još svašta nešto, sve neke stvari koje ama baš nikakve veze nemaju s tobom
- vee-jay
#330 Re: Apsurd SDPa
pa onda barem cekaj 100 dana, ako nisi u stanju da se drzis demokratskih vrijednosti i sacekas da se vlada PRVO napravi...dr.gog wrote:Komrad wrote: Cekajte ljudi ... par godina ..![]()
-
samo malo
#331 Re: Apsurd SDPa
Jarane, ko je bio dovoljno pametan, vidio je davno prije izbora da ce do "namagarcivanja" doci.45cents wrote:Stotine hiljada glasača je SDP namagarčio ulaskom u koaliciju sa SDA, stotine hiljada...
Da mi je znati koja će NVO sada napraviti projekat: "Razglasaj.ba", i "Ovo je naša zadnja šansa" (možda i jeste bila zadnja šansa da se mazne lova za šuplji projekat).
Ko će sada zagovarati promjene i glasanje za "građansku opciju" kada se ista, samo zbog fotelja, uvezuju sa onima koje su najviše kritikovali??
Još izađu na TV i "pojašnjavaju" kako to nije ta vrsta koalicije, već je to za Europu!!????
To je bila "naša zadnja šansa" da se uvežemo sa SDA i da nam pri tome pomogne dvadesetak izvikanih NVO, da glasamo za promjene koje će biti sada pokrenute zajedno sa SDA?
Damir Mašić i Timur Numić će nas odvesti u Europu. Nema problema, vjerovatno tako treba.![]()
Razglasaj ba dalje da su svi namagarčeni i da su to te promjene koje su se razvikivale po čaršijama Federacije.
Uzalud je 330.000 ljudi glasalo za Komšića koji će zasigurno otvoriti još jedan blog (da opravda povjerenje glasača) i to zajedno pod ruku sa Halidom Genjcom, kako bi nas posredstvom bloga i profila na Fejsboku i Twiteru "odveli" u Europu...
Razglasaj, ba, promjene, ove su nam "promjene" bile zadnja šansa (ali da maznemo lovu za projekte).
Samo fotelje su bitne, meni je SDP po tom pitanju jasan odavno na lokalnom nivou, vidim sta rade po Sarajevu, ali sam naivno vjerovao do prije par mjeseci da bar drzavu namjeravaju voditi u pravom smjeru. Medjutim, vec par mjeseci prije izbora postalo je jasno da ce i oni sa crnim djavolom u koaliciju, samo da zauzmu fotelje. I onda ce sve pravdati "pa ne mozemo sami, moramo koalirati, probosanski front" i slicne gluposti. Odjednom je to "probosanski front", a kad su SDA i SzaBiH pravili "probosanski front", onda je SDP takve koalicije nazivao pogrdnim imenima i mafijaskom kriminalnom hobotnicom.
Malo je reci da je SDP razocarao veliki broj svojih glasaca, ali trebali su biti pametni prije izbora. Odavno sve vodi ka ovome sto SDP danas radi, ali su vas prije izbora uvjeravali kako su to samo zlonamjerna nagadjanja.
Dvolicnosti na pretek, kad je SDA isla u koaliciju sa SDS-om i to pravdali sa "neminovnoscu jer Srbi glasaju za SDS" onda se prvi SDP ismijavao sa time i nazivao tu koaliciju nacionalistickim grobom drzave BiH, ne sjecam se vise svihe piteta, a sada kada SDP cak pregovara i sa SDS-om, prvi ce se pravdati sa "moramo, sa nekim moramo koalirati".
Razumijem neminovnost saradnje sa nacionalistikim strankama, ali ici u nekakve koalicije, blokove, i sve to pravdati "probosanskim blokom", ismijavanje inteligencije prosjecnog glasaca. Kakva bolan probosanska koalicija, SDA je notorna muslimanska partija koju za Bosnom i Hercegovinom boli ona stvar, pa upravo je SDA sukrivac sto je drzava podijeljena na nacionalne torove u kojima svako od svoga pravi sovinisticko i ksenofobno drustvo, pa sta je Arzija nego ksenofobna sovinistcika kravetina? skini joj maramu i daj joj ime Biljana, i moze uspjesno ordinirati po obdanistima u Banjaluci, to je taj mentalni sklop. I "probosanski blok"
-
bicebolje
#332 Re: Apsurd SDPa
SDP - SDA - probosanski frontsamo malo wrote:probosanski front" i slicne gluposti
HDZ - HDZ 1990 - prohercegovački front
SNSD - SDS - prorepublikčkosrpski front
-
luckypot
#333 Re: Apsurd SDPa
i? šta je problem? šta bi trebali bošnjaci da mole srbe i hrvate da budu "probosanski" i da im "učine da se dobro osjećaju" u skladu sa "multivitaminskom tradicijom"
? nema govora, imamo sporazum i hajdmo dalje, veselo dejton zauvijek dok se boje ne rastope,ima vremena
- Jazz_Junkie
#334 Re: Apsurd SDPa
Mislis probosnjacki front.bicebolje wrote:SDP - SDA - probosanski frontsamo malo wrote:probosanski front" i slicne gluposti
-
luckypot
#335 Re: Apsurd SDPa
ako su bošnjaci = probosanski front, to je ok, oni su svakako većina, ko neće neće ga niko molitiJazz_Junkie wrote:Mislis probosnjacki front.bicebolje wrote:SDP - SDA - probosanski frontsamo malo wrote:probosanski front" i slicne gluposti
- Jazz_Junkie
#336 Re: Apsurd SDPa
To je to i ovome se nema sto vise dodati.samo malo wrote:Jarane, ko je bio dovoljno pametan, vidio je davno prije izbora da ce do "namagarcivanja" doci.45cents wrote:Stotine hiljada glasača je SDP namagarčio ulaskom u koaliciju sa SDA, stotine hiljada...
Da mi je znati koja će NVO sada napraviti projekat: "Razglasaj.ba", i "Ovo je naša zadnja šansa" (možda i jeste bila zadnja šansa da se mazne lova za šuplji projekat).
Ko će sada zagovarati promjene i glasanje za "građansku opciju" kada se ista, samo zbog fotelja, uvezuju sa onima koje su najviše kritikovali??
Još izađu na TV i "pojašnjavaju" kako to nije ta vrsta koalicije, već je to za Europu!!????
To je bila "naša zadnja šansa" da se uvežemo sa SDA i da nam pri tome pomogne dvadesetak izvikanih NVO, da glasamo za promjene koje će biti sada pokrenute zajedno sa SDA?
Damir Mašić i Timur Numić će nas odvesti u Europu. Nema problema, vjerovatno tako treba.![]()
Razglasaj ba dalje da su svi namagarčeni i da su to te promjene koje su se razvikivale po čaršijama Federacije.
Uzalud je 330.000 ljudi glasalo za Komšića koji će zasigurno otvoriti još jedan blog (da opravda povjerenje glasača) i to zajedno pod ruku sa Halidom Genjcom, kako bi nas posredstvom bloga i profila na Fejsboku i Twiteru "odveli" u Europu...
Razglasaj, ba, promjene, ove su nam "promjene" bile zadnja šansa (ali da maznemo lovu za projekte).
Samo fotelje su bitne, meni je SDP po tom pitanju jasan odavno na lokalnom nivou, vidim sta rade po Sarajevu, ali sam naivno vjerovao do prije par mjeseci da bar drzavu namjeravaju voditi u pravom smjeru. Medjutim, vec par mjeseci prije izbora postalo je jasno da ce i oni sa crnim djavolom u koaliciju, samo da zauzmu fotelje. I onda ce sve pravdati "pa ne mozemo sami, moramo koalirati, probosanski front" i slicne gluposti. Odjednom je to "probosanski front", a kad su SDA i SzaBiH pravili "probosanski front", onda je SDP takve koalicije nazivao pogrdnim imenima i mafijaskom kriminalnom hobotnicom.
Malo je reci da je SDP razocarao veliki broj svojih glasaca, ali trebali su biti pametni prije izbora. Odavno sve vodi ka ovome sto SDP danas radi, ali su vas prije izbora uvjeravali kako su to samo zlonamjerna nagadjanja.
Dvolicnosti na pretek, kad je SDA isla u koaliciju sa SDS-om i to pravdali sa "neminovnoscu jer Srbi glasaju za SDS" onda se prvi SDP ismijavao sa time i nazivao tu koaliciju nacionalistickim grobom drzave BiH, ne sjecam se vise svihe piteta, a sada kada SDP cak pregovara i sa SDS-om, prvi ce se pravdati sa "moramo, sa nekim moramo koalirati".
Razumijem neminovnost saradnje sa nacionalistikim strankama, ali ici u nekakve koalicije, blokove, i sve to pravdati "probosanskim blokom", ismijavanje inteligencije prosjecnog glasaca. Kakva bolan probosanska koalicija, SDA je notorna muslimanska partija koju za Bosnom i Hercegovinom boli ona stvar, pa upravo je SDA sukrivac sto je drzava podijeljena na nacionalne torove u kojima svako od svoga pravi sovinisticko i ksenofobno drustvo, pa sta je Arzija nego ksenofobna sovinistcika kravetina? skini joj maramu i daj joj ime Biljana, i moze uspjesno ordinirati po obdanistima u Banjaluci, to je taj mentalni sklop. I "probosanski blok"
-
bicebolje
#337 Re: Apsurd SDPa
Nisi u trendu...Jazz_Junkie wrote:Mislis probosnjacki front.bicebolje wrote:SDP - SDA - probosanski frontsamo malo wrote:probosanski front" i slicne gluposti
Vra-ti-će se Va-lter
ta-na-na-na-na-na-na
- Jazz_Junkie
#338 Re: Apsurd SDPa
Mislis probosnjacki front.[/quote]luckypot wrote:
SDP - SDA - probosanski front
ako su bošnjaci = probosanski front, to je ok, oni su svakako većina, ko neće neće ga niko moliti[/quote]
U takvo bosanstvo Bosnjaka slabo vise tko vjeruje.
-
luckypot
#339 Re: Apsurd SDPa
i šta ako ne vjeruje, šta će učiniti povodom toga?ocjepiti se ?
odgovor je učinit će ništa
-
bicebolje
#340 Re: Apsurd SDPa
Današnji SDP-ovac
Ne treba ništa više dodati. Kako to da SDP danas privlači i najveće bošnjačke nacionaliste ? Pa eto im teme za razmišljanje...luckypot wrote:ako su bošnjaci = probosanski front, to je ok, oni su svakako većina, ko neće neće ga niko moliti
-
luckypot
#341 Re: Apsurd SDPa
da I? bolje i to nego podržavalac tradicionalne srpske politike konclogora i klanja djece...bicebolje wrote:Današnji SDP-ovac
Ne treba ništa više dodati. Kako to da SDP danas privlači i najveće bošnjačke nacionaliste ? Pa eto im teme za ražmišljanje...luckypot wrote:ako su bošnjaci = probosanski front, to je ok, oni su svakako većina, ko neće neće ga niko moliti
- Jazz_Junkie
#342 Re: Apsurd SDPa
Radi se o tome da pseudosocijaldemokrati u svojoj borbi iskljucivo za fotelje umjesto za radnike, studente, penzionere i sve druge gradjane BiH pokazuje sto zapravo jeste: bosnjacka stranka. Vecina biraca koji SDP-u dadose glas su to ucinili ne zeleci u vlasti muslimansku i licemjernu SDA koja vec 20 godina unistava tu zemlju i sa svojim ideoloskim blizancima u druga dva naroda kroji pokvareno drustvo kakvo je bosanskohercegovacko danas.luckypot wrote:i šta ako ne vjeruje, šta će učiniti povodom toga?ocjepiti se ?odgovor je učinit će ništa
Isti ti biraci bi dali glas Radoncicu da su htjeli jednog notornog kriminalca iz Sandzaka na vlasti. Sve to SDP-u ne smeta da vodi ozbiljne pregovore sa njim, kao i sa SDS-om. Sve apsurd to apsurda. Pravo probosanski.
-
luckypot
#343 Re: Apsurd SDPa
a tvoj prijedlog je ? mislim konkretan prijedlog ?Jazz_Junkie wrote:Radi se o tome da pseudosocijaldemokrati u svojoj borbi iskljucivo za fotelje umjesto za radnike, studente, penzionere i sve druge gradjane BiH pokazuje sto zapravo jeste: bosnjacka stranka. Vecina biraca koji SDP-u dadose glas su to ucinili ne zeleci u vlasti muslimansku i licemjernu SDA koja vec 20 godina unistava tu zemlju i sa svojim ideoloskim blizancima u druga dva naroda kroji pokvareno drustvo kakvo je bosanskohercegovacko danas.luckypot wrote:i šta ako ne vjeruje, šta će učiniti povodom toga?ocjepiti se ?odgovor je učinit će ništa
Isti ti biraci bi dali glas Radoncicu da su htjeli jednog notornog kriminalca iz Sandzaka na vlasti. Sve to SDP-u ne smeta da vodi ozbiljne pregovore sa njim, kao i sa SDS-om. Sve apsurd to apsurda. Pravo probosanski.
-
45cents
#344 Re: Apsurd SDPa
Nema više prijedloga! Dosta je bilo majmunisanja!
Sada neka urade to što su naumili, nema više pomoći.
Samo im treba pomoći da propadnu!
Sada neka urade to što su naumili, nema više pomoći.
Samo im treba pomoći da propadnu!
- P.Starck
#345 Re: Apsurd SDPa
slazem se sa @juznije
mada ostaje mi i nada da pro-bosanski (citaj ako hoces i uglavnombosnjacki) lideri koji sute na SNSD-SDS blok, odnosno HDZ+HDZ90 ili pak SNSD-HDZ, imaju plan koji mi jos uvijek ne vidimo, nadam se da imaju...nesto!? Inace je to mazohizam. Homegenizacija i povratak stavovima koji su doveli do rata a koju ne skrivaju lideri dva "manja" naroda u BiH.
mada ostaje mi i nada da pro-bosanski (citaj ako hoces i uglavnombosnjacki) lideri koji sute na SNSD-SDS blok, odnosno HDZ+HDZ90 ili pak SNSD-HDZ, imaju plan koji mi jos uvijek ne vidimo, nadam se da imaju...nesto!? Inace je to mazohizam. Homegenizacija i povratak stavovima koji su doveli do rata a koju ne skrivaju lideri dva "manja" naroda u BiH.
-
Ukosheni
#346 Re: Apsurd SDPa
Nije mazohizam, izgleda kao da zentaju da uoblice teznje, jer ono kako sad artikuisu teznje ne vodi nikuda. Podeljenost do besmislaP.Starck wrote:slazem se sa @juznije
- dada-bis
#347 Re: Apsurd SDPa
SDP je svojom pobjedom donio promjenu, tj. birači su pokazali 20-to godišnjoj metiljavoj SDA da nisu nezamjenjivi i da će proći još gore na sljedećim izborima ako ne pođu raditi i ne sklone kriminalce tamo gdje im je mjesto.
HDZ-eovi i njihova radikalizacija tipa treći entitet i stolni grad nemaju veze s SDP, da nije SDP bio bi neko drugi. Ovo je u stvari pokušaj da se vrati hb po ugledu na rs, tipa 'kad može dodik, mogu i ja (Čović)'.
Dodik je napravio koaliciju sa Bosićem da Bosić ne bi ušao u koaliciju sa SDP. Po meni - Bosić je potpisao nestanak stranke jer će i dalje borac za rs biti Dodik a Članstvo SDSa će se osuti u opozicione stranke ili u SNSD - vala svejedno mi - isto sr........
Ovi razočarani u SDP sljedeći put nek glasaju za nekog drugog, imaju dobar izbor
Puno je bilo onih koji su i prije izbora govorili da je SDP kriv za sve. Ja mislim da treba da uđu u vlast, za svoj rad prihvate odgovornost a kad vidim to, onda mogu reći šta valja ili ne valja.
eto, dragi pljuvači ''go, go....''
SDP treba da se izvine građanima Srbije za zemljotres 
HDZ-eovi i njihova radikalizacija tipa treći entitet i stolni grad nemaju veze s SDP, da nije SDP bio bi neko drugi. Ovo je u stvari pokušaj da se vrati hb po ugledu na rs, tipa 'kad može dodik, mogu i ja (Čović)'.
Dodik je napravio koaliciju sa Bosićem da Bosić ne bi ušao u koaliciju sa SDP. Po meni - Bosić je potpisao nestanak stranke jer će i dalje borac za rs biti Dodik a Članstvo SDSa će se osuti u opozicione stranke ili u SNSD - vala svejedno mi - isto sr........
Ovi razočarani u SDP sljedeći put nek glasaju za nekog drugog, imaju dobar izbor
Puno je bilo onih koji su i prije izbora govorili da je SDP kriv za sve. Ja mislim da treba da uđu u vlast, za svoj rad prihvate odgovornost a kad vidim to, onda mogu reći šta valja ili ne valja.
eto, dragi pljuvači ''go, go....''
-
samo malo
#348 Re: Apsurd SDPa
Pa SDP jeste homogenizirao Hrvate, ko to ne vidi, slijep je pored ociju.
Medju Hrvatima ima bruka politicara koji nisu za nekakvo mutljanje sa Dodikom i politiku rasturanja drzave, ali sad su svi oni prisli Covicu koji se nametnuo za hrvatskog lidera uglavnom na prici "eto, ako podrzite SDP, Bosnjaci ce vam birati predstavnike u tijelima vlasti".
Koji im je drugi izbor? svako ko sad ustane protiv Covica, na narednim izborima nece dobiti ni 100 hrvatskih glasova. SDP je sa Komsicem bukvalno opalio samarcinu hrvatskom narodu koji se sada maksimalno homogenizirao iz svega ce Covic izvuci makisimalnu dobit, ne govorim ja ovo iz svoje vec iz perspektive hrvatskog naroda, bil neko od nas volio da Srbi iz Celinca ili Kalinovika biraju bosnjackog clana predsjednistva? hajde da se ne lazemo.
Mada, nisam siguran da nesto takvo, a nakon ovog slucaja Komsic, nebi bio odlican scenario za SDA recimo. Ono, Srbi izaberu bosnjackog clana predsjednistva, i onda Princ Bakir ko Covic zaplace kako je to diskriminacija i kako samo SDA moze spasiti Bosnjake
ja sam 100% siguran da bi u tom slucaju SDA imala 99% podrsku bosnjackog naroda
eto dao sam im ideju
SDP je ucinio medjedju uslugu Bih kao drzavi, to je moje misljenje. Ali ionako je Lagumdzijina politika zadnjih godina daleko odmakla od svih principa koje socijaldemokratija mora postovati. Samovolja, staljinisticke metode u stranci, koketiranje sa nacionalizmom (bosnjackim), daleko je ovo sto SDP radi od nekakve socijaledemokratije evropskog tipa.
Medju Hrvatima ima bruka politicara koji nisu za nekakvo mutljanje sa Dodikom i politiku rasturanja drzave, ali sad su svi oni prisli Covicu koji se nametnuo za hrvatskog lidera uglavnom na prici "eto, ako podrzite SDP, Bosnjaci ce vam birati predstavnike u tijelima vlasti".
Koji im je drugi izbor? svako ko sad ustane protiv Covica, na narednim izborima nece dobiti ni 100 hrvatskih glasova. SDP je sa Komsicem bukvalno opalio samarcinu hrvatskom narodu koji se sada maksimalno homogenizirao iz svega ce Covic izvuci makisimalnu dobit, ne govorim ja ovo iz svoje vec iz perspektive hrvatskog naroda, bil neko od nas volio da Srbi iz Celinca ili Kalinovika biraju bosnjackog clana predsjednistva? hajde da se ne lazemo.
Mada, nisam siguran da nesto takvo, a nakon ovog slucaja Komsic, nebi bio odlican scenario za SDA recimo. Ono, Srbi izaberu bosnjackog clana predsjednistva, i onda Princ Bakir ko Covic zaplace kako je to diskriminacija i kako samo SDA moze spasiti Bosnjake
SDP je ucinio medjedju uslugu Bih kao drzavi, to je moje misljenje. Ali ionako je Lagumdzijina politika zadnjih godina daleko odmakla od svih principa koje socijaldemokratija mora postovati. Samovolja, staljinisticke metode u stranci, koketiranje sa nacionalizmom (bosnjackim), daleko je ovo sto SDP radi od nekakve socijaledemokratije evropskog tipa.
- Hunkar
#349 Re: Apsurd SDPa
slazem se. pogotovo za razlog zasto je raja glasala za sdp.Jazz_Junkie wrote:Radi se o tome da pseudosocijaldemokrati u svojoj borbi iskljucivo za fotelje umjesto za radnike, studente, penzionere i sve druge gradjane BiH pokazuje sto zapravo jeste: bosnjacka stranka. Vecina biraca koji SDP-u dadose glas su to ucinili ne zeleci u vlasti muslimansku i licemjernu SDA koja vec 20 godina unistava tu zemlju i sa svojim ideoloskim blizancima u druga dva naroda kroji pokvareno drustvo kakvo je bosanskohercegovacko danas.luckypot wrote:i šta ako ne vjeruje, šta će učiniti povodom toga?ocjepiti se ?odgovor je učinit će ništa
no sta sad? ozbiljno? s kim da sdp koalira? mogu biti princip i odustati -- veliki plus od mene ... ali cisto sumnjam da ce ikada dobiti vise glasova nego sto su sada. ovako ... iako sam jaaako ogorcen sto idu sa sda, dacu im vremena. imaju godinu-dvije da se pokazu. ako nastavi isto ...
p.s. ko misli da ce se pojviti istinska multinacionalna stranka u slj. 20 godina, koja ce moci povezati nacije ovdje, i koja ce privuci kriticnu masu, smijesan je. i ja bih volio, ali ne moze. nazalost.
- P.Starck
#350 Re: Apsurd SDPa
Zadovoljiti apetite je nemoguce. Nece Dodik ni sa kime da dijeli vlast, ima drzavu unutar drzave, policiju, sudstvo, neovisan ekonomski sistem i najvaznije tu je jedini gazda. Ako nesto i ne valja ili nema rezultata, ima neku ljusturu Bosnu da u nju pokaze prstom, i kaze: eto zato nismo mogli uraditi to smo obecali ili trebali, zato vam nije dobro i td. nesto slicno bi i Covic da dobije, i ni jednom ni drugom ne pada na pamet bilo kakvo otcjepljenje, samostalnost ili bilo sta drugo jer je ovako da bolje ne moze. Dodiku zavide svi na takvoj poziciji i tu mislim i na bosnjake i na hrvate...
Ujedno je to i razlog sto nema realne opozicije u RS-u, svi bi da ostane isto samo da oni uzjasu.
Covic zeli istu poziciju, naravno na sto je moguce vecem dijelu teritorije. To sto je moguce, je sve osim RS-a, a on je oportunista vise nego nacionalista.
Bosnjaci su prica za sebe, dok su "begovske porodice" site, narodu mora biti dobro.
Ujedno je to i razlog sto nema realne opozicije u RS-u, svi bi da ostane isto samo da oni uzjasu.
Covic zeli istu poziciju, naravno na sto je moguce vecem dijelu teritorije. To sto je moguce, je sve osim RS-a, a on je oportunista vise nego nacionalista.
Bosnjaci su prica za sebe, dok su "begovske porodice" site, narodu mora biti dobro.