Anketa: "Najveći uspjesi KOS-a u Bosni i Hercegovini&qu
- Corto Maltese
#1 Anketa: "Najveći uspjesi KOS-a u Bosni i Hercegovini&qu
1. Promocija parole: "Za rat je potrebno dvoje!"
2. Organizacija spontanog susreta srpskih svatova na Bašćaršiji sa Gospodinom Delalićem i ostalima, 1. marta 1992.
3. Fikret Muslimović.
Molimo vas da svoje ponude ostavite u komentarima. Hvala
2. Organizacija spontanog susreta srpskih svatova na Bašćaršiji sa Gospodinom Delalićem i ostalima, 1. marta 1992.
3. Fikret Muslimović.
Molimo vas da svoje ponude ostavite u komentarima. Hvala
-
zlatan01
...a ako slucajno i bude, da nece trajati duze od par sedmica. I naravno civile nece niko dirati...ma mirno sedite rata nece biti..._BosanaC wrote:Promocija parole "Za rat je potrebno dvoje".
I nacin na koji su ubjedili onog drugog da rata nikada u stvari nece ni biti.
-
Fox Mulder
Njihov (KOS-ov) najveći uspjeh je dovođenje mladomuslimanskog kruga na čelu sa A Izetbegovićem na vlast.
-
zlatan01
Nisam siguran da li je izvrsilac bio Fikret M., ali cilj jeste ovo sto stoji, i natuznije je to sto je ostvaren. Bio sam medju onima koji su ostali da brane Republiku BiH, ali san je trajao jedva godinu dana. Armija je ociscena, pojavile su se bradate spodobe, hodze obukle uniforme...i gle u proljece '93 pocese govoriti o podjeli. "Ne moze se kaze vise ovako, jer hrvati imaju svoj dio, srbi svoj, a bosnjaci svoj dijele sa prethodno nabrojanim". Vezivanje za religiju umjesto za zemlju nas je skupo kostalo. Izgubljen je legitimitet koji smo imali na pocetku rata.izzy131 wrote:Fikret. Bio zaduzen da unisti bosansku borbu i pretvori je u bosnjacku, drugim rijecima zbogom Bosno.
- Vodenjak
... i kome cete uostalom vjerovati ako ne meni i Tudjmanu...zlatan01 wrote:...a ako slucajno i bude, da nece trajati duze od par sedmica. I naravno civile nece niko dirati...ma mirno sedite rata nece biti..._BosanaC wrote:Promocija parole "Za rat je potrebno dvoje".
I nacin na koji su ubjedili onog drugog da rata nikada u stvari nece ni biti.
-
SE7EN
I ovim si potvrdio sve sto je Izzy rekao samo sa vise rijeci.naravno da nije fikret sam odradio posao , ali je bio jedan od kljucnih .stampanje vjerskih brosura i pravljenje mesdzida u krugu kasarne u sred rata nije nimalo slucajno.Nema potrebe nabrajati imena podrumski general Sulejman Vranj, koji je napisao na vratima svoje kancelarije " u ovoj sobi se pozdravlja sa sellamom " ...zatim Cengici ..itd ...Bosance ocekuje tezak posao vracanja Bosne .Bosanci se moraju naci na jednom mjestu i razjebati separtiste .zlatan01 wrote:Nisam siguran da li je izvrsilac bio Fikret M., ali cilj jeste ovo sto stoji, i natuznije je to sto je ostvaren. Bio sam medju onima koji su ostali da brane Republiku BiH, ali san je trajao jedva godinu dana. Armija je ociscena, pojavile su se bradate spodobe, hodze obukle uniforme...i gle u proljece '93 pocese govoriti o podjeli. "Ne moze se kaze vise ovako, jer hrvati imaju svoj dio, srbi svoj, a bosnjaci svoj dijele sa prethodno nabrojanim". Vezivanje za religiju umjesto za zemlju nas je skupo kostalo. Izgubljen je legitimitet koji smo imali na pocetku rata.izzy131 wrote:Fikret. Bio zaduzen da unisti bosansku borbu i pretvori je u bosnjacku, drugim rijecima zbogom Bosno.
-
Maksim
Najveci uspjeha KOS-a je ubacivanje Ahmmeda u ovaj forum, Danka Bananka, Ljubitelja Zabara i Doline avalona....... Biscanku 84 su izgleda izbacili iz "saobracaja"...... nadam se da nije "otkazanje kocnica" zahvaljujuci losem mehanicaru iz Kulen Vakufa....

- DiplomataSaSela
Najveci uspjeh kos-a su razmisljanja pojedinih likova,doduse mali procenat,da su osim sefera u ovoj drzavi svi izdajnici...pocevsi,naravno,od r.Alije pa do BHF-a...
-
Eshek
Ahmeda ne trpaj u isti koš sa ostalima, papak jedan. Zaradiću još jednog banimira zbog tebe. Seljačino, "vjernik" nije jednako "bradata, maloumna i zadrta spodoba", i više me je strah idiota kao što si ti, nego bilo kakvog talibana.Maksim wrote:Najveci uspjeha KOS-a je ubacivanje Ahmmeda u ovaj forum, Danka Bananka, Ljubitelja Zabara i Doline avalona....... Biscanku 84 su izgleda izbacili iz "saobracaja"...... nadam se da nije "otkazanje kocnica" zahvaljujuci losem mehanicaru iz Kulen Vakufa....
-
Maksim
Pegasus317 wrote:Ahmeda ne trpaj u isti koš sa ostalima, papak jedan. Zaradiću još jednog banimira zbog tebe. Seljačino, "vjernik" nije jednako "bradata, maloumna i zadrta spodoba", i više me je strah idiota kao što si ti, nego bilo kakvog talibana.Maksim wrote:Najveci uspjeha KOS-a je ubacivanje Ahmmeda u ovaj forum, Danka Bananka, Ljubitelja Zabara i Doline avalona....... Biscanku 84 su izgleda izbacili iz "saobracaja"...... nadam se da nije "otkazanje kocnica" zahvaljujuci losem mehanicaru iz Kulen Vakufa....
Ja nisam ni rekao da je Ahmmed "bradata, maloumna, zadrta spodoba" i stavljanje njega u paradu zajedno s drugima ne znaci da ga poistovjecavam s njima, no sigurno mu je blizi Danko nego jedan NIN
-
Danko_Bananko
Maksim wrote:Pegasus317 wrote:Ahmeda ne trpaj u isti koš sa ostalima, papak jedan. Zaradiću još jednog banimira zbog tebe. Seljačino, "vjernik" nije jednako "bradata, maloumna i zadrta spodoba", i više me je strah idiota kao što si ti, nego bilo kakvog talibana.Maksim wrote:Najveci uspjeha KOS-a je ubacivanje Ahmmeda u ovaj forum, Danka Bananka, Ljubitelja Zabara i Doline avalona....... Biscanku 84 su izgleda izbacili iz "saobracaja"...... nadam se da nije "otkazanje kocnica" zahvaljujuci losem mehanicaru iz Kulen Vakufa....
![]()
Ja nisam ni rekao da je Ahmmed "bradata, maloumna, zadrta spodoba" i stavljanje njega u paradu zajedno s drugima ne znaci da ga poistovjecavam s njima, no sigurno mu je blizi Danko nego jedan NIN
Jos reci da si ljubomoran, i pomisliut cu da si nastran , gluho bilo
Ako sam ja produkt KOS-a, onda Gdin Kos, velika vam hvala na ovom sto sam, i sto raznim maksimima mogu ovako lijepo pokazati zube
Neka pati koga smeta
Last edited by Danko_Bananko on 09/05/2007 01:22, edited 1 time in total.
-
Eshek
Definitvno griješiš. Prvo rezerviši par sati pa pročitaj što više Ahmedovih postova, pa onda komentariši istog.Maksim wrote:Pegasus317 wrote:Ahmeda ne trpaj u isti koš sa ostalima, papak jedan. Zaradiću još jednog banimira zbog tebe. Seljačino, "vjernik" nije jednako "bradata, maloumna i zadrta spodoba", i više me je strah idiota kao što si ti, nego bilo kakvog talibana.Maksim wrote:Najveci uspjeha KOS-a je ubacivanje Ahmmeda u ovaj forum, Danka Bananka, Ljubitelja Zabara i Doline avalona....... Biscanku 84 su izgleda izbacili iz "saobracaja"...... nadam se da nije "otkazanje kocnica" zahvaljujuci losem mehanicaru iz Kulen Vakufa....
![]()
Ja mogu na prste nabrojati ljude koje istinski poštujem, a Ahmed je definitivno jedan od njih, i ubijeđen sam da većina forumaša koji su čitali njegove postove, stoje iza moje izjave
Pogotovo ti ne mogu oprostiti spominjanje KOS-a i Ahmeda u istoj rečenici
-
Maksim
Dobio sam sto sam htio: reakciju.Pegasus317 wrote:Definitvno griješiš. Prvo rezerviši par sati pa pročitaj što više Ahmedovih postova, pa onda komentariši istog.Maksim wrote:Pegasus317 wrote: Ahmeda ne trpaj u isti koš sa ostalima, papak jedan. Zaradiću još jednog banimira zbog tebe. Seljačino, "vjernik" nije jednako "bradata, maloumna i zadrta spodoba", i više me je strah idiota kao što si ti, nego bilo kakvog talibana.![]()
Ja mogu na prste nabrojati ljude koje istinski poštujem, a Ahmed je definitivno jedan od njih, i ubijeđen sam da većina forumaša koji su čitali njegove postove, stoje iza moje izjave
Pogotovo ti ne mogu oprostiti spominjanje KOS-a i Ahmeda u istoj rečenici
Ja sam primijetio da Ahmmed posjeduje makar sluh, no on je pronasao samo drukciji izraz istih stvari da ne bi odma zaratovali
Plus sam se zajebavao, ne trebas to dramatizirati kao da imam licno nesto protiv covjeka. Kako bi bilo da si politicar pa da svakog tjedna osvane tvoja fotosopirana slika u nekom satiricnom listu i plah clanak uz to
-
Danko_Bananko
A mene mozes, je li ?Pogotovo ti ne mogu oprostiti spominjanje KOS-a i Ahmeda u istoj rečenici
A valjo sam ti kad sam amino da prodas domenu za par desetaka milja
cccc
-
forUMASH
.....nije se bunio ni kad su Aliju mecali u kontekst....Danko_Bananko wrote:A mene mozes, je li ?Pogotovo ti ne mogu oprostiti spominjanje KOS-a i Ahmeda u istoj rečenici
A valjo sam ti kad sam amino da prodas domenu za par desetaka milja![]()
cccc![]()
....Ahmmeda za predsjednika....
-
Danko_Bananko
Ma ima neke talove sa Ahmmedom, garant.forUMASH wrote:.....nije se bunio ni kad su Aliju mecali u kontekst....Danko_Bananko wrote:A mene mozes, je li ?Pogotovo ti ne mogu oprostiti spominjanje KOS-a i Ahmeda u istoj rečenici
cccc![]()
![]()
....Ahmmeda za predsjednika....
Bice mu Ahmmed reko da registrira domenu
-
Eshek
Povezati nekoga s KOS-om je lična uvreda. Pored toga je i krajnje primitivno trpati ljude u isti koš isključivo zbog njihovih vjerskih ubjeđenja, jer Ahmed u diskusijama dozvoljava prostora za različito i drugačije mišljenje i ubjeđenje, što je odlika dobrih i velikih ljudi, kojom se ti očito ne možeš pohvaliti.Maksim wrote:Dobio sam sto sam htio: reakciju.![]()
Ja sam primijetio da Ahmmed posjeduje makar sluh, no on je pronasao samo drukciji izraz istih stvari da ne bi odma zaratovali
Plus sam se zajebavao, ne trebas to dramatizirati kao da imam licno nesto protiv covjeka. Kako bi bilo da si politicar pa da svakog tjedna osvane tvoja fotosopirana slika u nekom satiricnom listu i plah clanak uz to
Da Ahmed kojim slučajem radi ono što ti radiš, da se razbacuje niskim udarcima i u nedostatku argumenata daje ničim izazvane i neosnovane optužbe, ja bih bio prvi u redu za pljuvanje istog.
Jebiga, usro si i šefa, i stanicu!
-
Eshek
Business is businessDanko_Bananko wrote:A mene mozes, je li ?Pogotovo ti ne mogu oprostiti spominjanje KOS-a i Ahmeda u istoj rečenici
cccc![]()
Bananko, ništa nemam protiv tebe, niti mogu komentarisati, jer sam pročitao samo par tvojih postova. Dakle, ne mogu te braniti
Ali je lik sam sebe degradirao svojim postom, tako da i nije potrebna neka naročita pamet da ga se obori
-
Danko_Bananko
Ma zezam se ja
Pretpostavljam i da sa ovih par mojih procitanih postova, ti je sasvim jasno, koliko me interesuje Maksim, i njemu slicni
K'o rezultait Steaue iz Bukuresta
Pretpostavljam i da sa ovih par mojih procitanih postova, ti je sasvim jasno, koliko me interesuje Maksim, i njemu slicni
-
Eshek
Ne znam Maksima, ovo je prvi put da s njim polemišem, ali poslije ovog i nemam neke naročite želje...Danko_Bananko wrote:Ma zezam se ja