All about Milorad Dodik

Post Reply
Mr.Sojic

#501 Re: All about Milorad Dodik

Post by Mr.Sojic »

prljavi Hare wrote: 30/09/2025 23:58 Nakon duze pauze zbog opravdanih razloga(pracen od strane AID-a,CIA-e,NBA,Burger Kinga i ostalih imperijalista i govnara :D ),vrijeme
je da se nasem Guardianu pruzi podrska i da kao jedan stanemo uz nasu legendu,jer sloboda je njegovo drugo ime. :kiss:

https://www.rtvbn.com/4082293/kadrovi-s ... javlja-atv

Image

U inat izdajnicima i njemackom turisti,pocinjem praviti mural sa Guardianovim likom u dnevnoj sobi,od zida do zida!

Jebite se izdajnici i ostali govnari!

Puna podrska od Hareta i Saveza nerotkinja RŠ!

P.S.Cim sam ponovo usao u profil,poceli su spijunski dronovi da lete oko kuce.Eee pa nosicemo se prijatelju moj,pa ko kome dodje glave. :mrgreen:
:thumbup: :pisnuo:

Druže Hare, uljepša mi dan sa smijehom.

Dobro nam došao i što duže ostao.

Ako treba donacija za yupol, farbe, valjak tu smo :mrgreen:

Mala grupica forumaša je branila lik i dElo našeg preCednika i nismo nikada poklekli :bih:
HD_2015

#502 Re: All about Milorad Dodik

Post by HD_2015 »

Je li ovo @prljavi Hare :shock: :shock: :shock: ?
Da mu nije ko hakovao profil?

Ako je ovo stvarno on, dobro došao. Živ si. :bih:
video

#503 Re: All about Milorad Dodik

Post by video »

prljavi Hare wrote: 30/09/2025 23:58 Nakon duze pauze zbog opravdanih razloga(pracen od strane AID-a,CIA-e,NBA,Burger Kinga i ostalih imperijalista i govnara :D ),vrijeme
je da se nasem Guardianu pruzi podrska i da kao jedan stanemo uz nasu legendu,jer sloboda je njegovo drugo ime. :kiss:

Image

U inat izdajnicima i njemackom turisti,pocinjem praviti mural sa Guardianovim likom u dnevnoj sobi,od zida do zida!

P.S.Cim sam ponovo usao u profil,poceli su spijunski dronovi da lete oko kuce.Eee pa nosicemo se prijatelju moj,pa ko kome dodje glave. :mrgreen:
:thumbup:

Pozdravlja te Bambi, vjerovatno si i njoj falio
banjaluka078
Moderator

#504 Re: All about Milorad Dodik

Post by banjaluka078 »

Ode i Mile u mrski NVO sektor.

https://6yka.com/bih/dodik-iz-socija-ak ... anizacije/
Milorad Dodik u obraćanju iz Sočija, komentarisao navode da bi mu mogla biti osporena funkcija predsjednika političke partije.

„Vidim da kažu da ne mogu biti ni predsjednik političke partije. Ako je tako, mogu da budem predsjednik nevladine organizacije“, poručio je Dodik.

Dodao je i da ga ni politički pritisci ni pravne prepreke ne mogu obeshrabriti:
„Da nisam uvjeren u dobar put i razvoj Republike Srpske, rekao bih ‘umoran sam od svega’. Ali ne – odmorio sam se za 24 časa i prikupio snagu koju neće moći uništiti.“
Last edited by banjaluka078 on 01/10/2025 22:14, edited 1 time in total.
Point.

#505 Re: All about Milorad Dodik

Post by Point. »

Image

Vaskrsno Hare! Jesus!

Jebiga, mi ti već svi halalili. :)
Danguba

#506 Re: All about Milorad Dodik

Post by Danguba »

banjaluka078 wrote: 01/10/2025 21:58 Ode i Mile u mrski NVO sektor.

https://6yka.com/bih/dodik-iz-socija-ak ... anizacije/
Milorad Dodik u obraćanju iz Sočija, komentarisao navode da bi mu mogla biti osporena funkcija predsjednika političke partije.

„Vidim da kažu da ne mogu biti ni predsjednik političke partije. Ako je tako, mogu da budem predsjednik nevladine organizacije“, poručio je Dodik.

Dodao je i da ga ni politički pritisci ni pravne prepreke ne mogu obeshrabriti:
„Da nisam uvjeren u dobar put i razvoj Republike Srpske, rekao bih ‘umoran sam od svega’. Ali ne – odmorio sam se za 24 časa i prikupio snagu koju neće moći uništiti.“
Otisao preCednik u Soči da se rastali sa Serdarevim. Ovih dana lijeze 240m KM.
Kakvi forumi, Putini i dr. lezihljebovici.
Optimus09

#507 Re: All about Milorad Dodik

Post by Optimus09 »

Jel istina da je market Crvena jabuka povezan sa Dodikovom porodicom?
Otvara se jedan u Gracanici pa su rasprave aktuelne :D
Pored bingo,belamionix,etna sve jedan do drugog,ne znam ko ce ovdje ici.
video

#508 Re: All about Milorad Dodik

Post by video »

Da!
tramvajtrojka

#509 Re: All about Milorad Dodik

Post by tramvajtrojka »

Optimus09 wrote: 01/10/2025 22:42 Jel istina da je market Crvena jabuka povezan sa Dodikovom porodicom?
Ne gluposti žive i u Sarajevu su bingo ahbabi istu pricu poturali kad se tek otvorio
banjaluka078
Moderator

#510 Re: All about Milorad Dodik

Post by banjaluka078 »

Optimus09 wrote: 01/10/2025 22:42 Jel istina da je market Crvena jabuka povezan sa Dodikovom porodicom?
Jok po hiljaditi put.
Ne znam što ljudi ne bi i tu kupovali ako ima dobru ponudu i solidne cijene.
Bossona

#511 Re: All about Milorad Dodik

Post by Bossona »

mayab wrote: 22/09/2025 22:38

Odmori se Mile i čuvaj se Putinovog čaja.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#512 Re: All about Milorad Dodik

Post by prljavi Hare »

Hvala svima na lijepim riječima....Hvala,hvala! :kakoste:

https://www.klix.ba/vijesti/bih/igor-cr ... /251002061

Šta serenda ovaj Zrikavac? :-) A šta treba?Da Guardian dopusti kojekakvim špekulantima da rovare po državetini i uništavaju porodični
život? Treba potjerati ovog Luigija,pa sve i da Mario dođe s njim. Da šutaju kornjače po državetini? :lol: Treba to Guardian nabiti svojom
cipelom broj 52 i neka idu odakle su došli.

Gledam juče onaj Vukanović širi nekakve priče i vrijeđa ljude. Taj je na sve spreman. Sam sebi zapalio čitav vozni park,samo da bi za to
optužio Guardiana,oljagao ga i srušio ogroman ugled koja naša legenda uživa u čitavom svijetu,pa i šire. :mrgreen:

Neće narod trpiti ove izdajnike unedogled,sve ima svoju granicu. Tako je i onaj Burenović srao i srao,dok narod nije rekao "Dosta! Dalje nećeš
moći! " :lol:

P.S.Umalo zaboravih,nek se jebe ona Estonija! Nek se govana najedu! Oni će nekog sankcionisati... :-)
DaysleepeR

#513 Re: All about Milorad Dodik

Post by DaysleepeR »

Nema dokaza da su povezani sa Dodikom.
CJ je ponudom daleko iznad binga, belamionixa i etne zajedno.
banjaluka078
Moderator

#514 Re: All about Milorad Dodik

Post by banjaluka078 »

DaysleepeR wrote: 02/10/2025 13:41
Risović je u trgovini još od prije rata, tad je nekad napravio ribnjake u Krupi, poslije rata je već imao razvijeno ribogojilište i prvi počeo s uzgojem i izvozom žive ribe.

Kad smo radili neke humanitarne projekte 1997.-1997. godine, od njega smo nabavljali mlađ za ribnjak u Ribniku.

Onda marketi, pa prodaja biznisa, otkup, otvaranje građevinskih firmi kao dalje ulaganje, itd... Djeca se sad bave poslom.
video

#515 Re: All about Milorad Dodik

Post by video »

prljavi Hare wrote: 02/10/2025 13:37 Hvala svima na lijepim riječima....Hvala,hvala! :kakoste:

https://www.klix.ba/vijesti/bih/igor-cr ... /251002061

Šta serenda ovaj Zrikavac? :-) A šta treba?Da Guardian dopusti kojekakvim špekulantima da rovare po državetini i uništavaju porodični
život? Treba potjerati ovog Luigija,pa sve i da Mario dođe s njim. Da šutaju kornjače po državetini? :lol: Treba to Guardian nabiti svojom
cipelom broj 52 i neka idu odakle su došli.

Gledam juče onaj Vukanović širi nekakve priče i vrijeđa ljude. Taj je na sve spreman. Sam sebi zapalio čitav vozni park,samo da bi za to
optužio Guardiana,oljagao ga i srušio ogroman ugled koja naša legenda uživa u čitavom svijetu,pa i šire. :mrgreen:

Neće narod trpiti ove izdajnike unedogled,sve ima svoju granicu. Tako je i onaj Burenović srao i srao,dok narod nije rekao "Dosta! Dalje nećeš
moći! " :lol:

P.S.Umalo zaboravih,nek se jebe ona Estonija! Nek se govana najedu! Oni će nekog sankcionisati... :-)
:lol:
Optimus09

#516 Re: All about Milorad Dodik

Post by Optimus09 »

Nemam problema nesto kupiti od nekog Srbina,nemojte pogresno razumiti. Ali osobe tipa Dodik,njegova porodica i saradnici koji stete cijelom drustvu zaobilazim maksimalno.
DaysleepeR

#517 Re: All about Milorad Dodik

Post by DaysleepeR »

Optimus09 wrote: 02/10/2025 14:29 Nemam problema nesto kupiti od nekog Srbina,nemojte pogresno razumiti. Ali osobe tipa Dodik,njegova porodica i saradnici koji stete cijelom drustvu zaobilazim maksimalno.
Kako da ti ovo kažem...
Poznajem lično bivšeg bošnjačkog člana predsjedništva koji je na traženje nekih ljudi da im zaposli djecu odgovorio, ne mogu ja ništa, i mog je sina Dodik zaposlio...

Sa tim pogledima koje imaš, ne bi trebao kupiti ništa nigdje, jer svako je sa svakim povezan, a te priče o nekim antagonizmima mimo politike su priče za sirotinju...
House

#518 Re: All about Milorad Dodik

Post by House »

jes' milina kako je postao nebitan. nema više baljezganja u javnosti :bih:
muha_sa

#519 Re: All about Milorad Dodik

Post by muha_sa »

:thumbup:
Danguba

#520 Re: All about Milorad Dodik

Post by Danguba »

Cuj ponudom iznad konkurencije.
Sta me briga za ponudu, meni(a i kupcima) su bitne cijene a sto nema u jednom nacu u drugom.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-u ... /251002139
Umjesto jednog Dodika dobit ćete dva Karana
:lol: :lol:

Je li ovo znaci da ce Sinisa Karan postati Milorad Karan.

Kako god, Peskov izjavi da ce traziti da se BiH vrati na izvorni Dejton a dole u komentarima(prvi)...''I da Dodik vrati sve pare ukradene od gradjana BIH''.
Eto, jedno bez drugog nece ici.
Tyke

#521 Re: All about Milorad Dodik

Post by Tyke »

House wrote: 02/10/2025 15:02 jes' milina kako je postao nebitan. nema više baljezganja u javnosti :bih:
Vraga nema, sta god otvorim njegove izjave i prijetnje iskacu.
Maloprije mi iz ljetne kuhinje izleti, kontam da nisam na entitetskoj liniji.
banjaluka078
Moderator

#522 Re: All about Milorad Dodik

Post by banjaluka078 »

Predsjednik Rusije, Vladimir Putin, tokom sastanka u Sočiju sa predsjednikom Republike Srpske kojem je Centralna izborna komisija BiH oduzela mandat Miloradom Dodikom, rekao je da mu je drago što su se ponovo sastali.

“Čestitam Dan srpskog jedinstva. Drago mi je da vas vidim”, reako je Putin.

Dodik je izrazio zadovoljstvo što je prisustvovao "Valdajskom forumu".

“Mi želimo da Rusija ostvaruje napredak. Bio sam tu i za 9. maj. Drago mi je zbog naše saradnje koja je po mojoj procjeni dobra”, rekao je Dodik.

Naveo je i da je situacija u Srpskoj komplikovana.

Dodik je ranije rekao da će sa ruskim liderom razgovarati o aktuelnoj situaciji i međusobnim odnosima, te da vjeruje da će biti napravljeni novi dogovori za budućnost.

“Razgovaraćemo o aktuelnoj situaciji, međusobnim odnosima, te analizirati šta je urađeno od onoga što je ranije dogovoreno”, naveo je Dodik, prenosi RTRS.

Prije sastanka predsjednik Ruske Federacije obratio se na plenarnoj sjednici 22. godišnjeg sastanka Međunarodnog diskusionog kluba "Valdaj", kojoj je prisustvovao i Dodik.
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/P ... uje/930803
banjaluka078
Moderator

#523 Re: All about Milorad Dodik

Post by banjaluka078 »

Point.

#524 Re: All about Milorad Dodik

Post by Point. »

Danguba wrote: 02/10/2025 20:52
Cuj ponudom iznad konkurencije.
Sta me briga za ponudu, meni(a i kupcima) su bitne cijene a sto nema u jednom nacu u drugom.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-u ... /251002139
Umjesto jednog Dodika dobit ćete dva Karana
:lol: :lol:

Je li ovo znaci da ce Sinisa Karan postati Milorad Karan.

Kako god, Peskov izjavi da ce traziti da se BiH vrati na izvorni Dejton a dole u komentarima(prvi)...''I da Dodik vrati sve pare ukradene od gradjana BIH''.
Eto, jedno bez drugog nece ici.
Siniša Karan će postati Milorad Karam :izet:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#525 Re: All about Milorad Dodik

Post by prljavi Hare »

dulekrele wrote: 09/04/2025 20:48
banjaluka078 wrote: 07/04/2025 15:58
A sto ga izvoza. Svaka joj cast. :D Koja je ovo TV?

Sram i stid da bude ovu ženu koja je kazala da je ljekar po zanimanju! Gdje joj je empatija i odgovornost prema uvaženom gostu,našem
Guardianu? :? Veze sa životom nema.a kao nešto našu legendu ispituje o visokoj politici,o čemu ona jadnica pojma nema.Još kad je naš
Guardian razoružao i uništio istinom.nije se imala gdje sakriti! :roll: Onda je srklet i nervoza ščepali i nije znala gdje udara.
Kao da je taj svoj medicinski fakultet u Laktašima završila koliko je bahata,nekulturna i neuviđavna!? :lol: :lol: :lol:

P.S.Prisješće njoj ova prirča,vidiće ona svog Boga čim Guardian postane preCednik kakve nevladine organizacije! :lol: :lol: :lol:
Post Reply